Hirdetés
- Légből kapott hírünk van képekkel
 - Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
 - Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - iPhone topik
 - Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
 - Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
 - Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Zsolto
őstag
válasz

HerrMajor

üzenetére
						Az upgrade/downgrade-re válaszoltak a kollégák -- szerencsére, mert nekem fogalmam sincs...
Igen, nemrég (2 hónapja) vettem, kéz alól, 55e Ft-ért, itt a pH!-n egy fórumtárstól. Makulátlan állapotú, dobozos, gyári független, európai változat, az egyetlen beavatkozás egy root volt rajta, amit az előző tulaj megcsinált, de azért csak hálás lehetek neki. A dobozban egy hálózati/usb-s töltő és egy headset volt, a gyári 8 GB-os kártya helyett egy 16 gigást kaptam hozzá. Angol nyelvű, magyar nincs is rajta, de az AnySoft Keyboarddal hibátlan magyar ékezetek vannak rajta.
A filmnézést úgy kell elképzelni, hogy én a BSPlayert használom, az magától leszedi még a feliratokat is hozzá, isteni méretben, remekül olvashatóan teszi ki őket, ha akarom. A netről leszedett filmeket egy az egyben teszem rá, főleg divxeket és mkv-ket próbáltam eddig rajta, max 720-as felbontásban, azokat brilliánsan, röccenés nélkül viszi. A beállításokon kellett mókolni kicsit a BSPlayerben, mire minden összejött, de az csak két perc volt és azóta hozzá se nyúltam.
Abszolút nem bántam meg, sőt, és úgy érzem, többet/jobbat kaptam a pénzemért, mint amire számítottam, mert a sok hsz-t olvasva azért tartottam egy-két problémától. De ilyen kezes és gyors telefonom nem volt a Samsung i780-asom óta.
Ráadásul megvettem hozzá egy szettet az asztali és az autós dokkolóval, ez az igazi nagy királyság, :nézd meg ezeket a képeket.
Mindegyik aktív, azonnal és drótok dugdosása nélkül tölti a telót, mindkettő külön üzemmódot aktívál magától. a kocsiban például azonnal kéz nélküli kihangosító üzemmódba vált és nagy gombokat rajzol a kijelzőre.
Jópofák a Motorola PC-s kapcsolatot segítő programjai is, de bevallom, azokat nem használom, ha kell, külső meghajtóként felnyomom rá, amit akarok, és ennyi.
Na, abbahagyom, de ha nem valami mókolt/hekkelt/ázsiai példány, amit kinéztél, akkor vedd meg nyugodtan.
 - 

Zsebob
senior tag
válasz

HerrMajor

üzenetére
						2.3.4 ről tudsz áttérni CM7 ROM-ra, de csak a GB jelzésűekre ( két verzió elérhető ) ami teljesen jól működik, kivéve nálam a Youtube nem megy rendesen, de szerintem, csak nálam van ez a hiba....

Nagyon szép ICS kinézetű felületet kapsz, magyar nyelven, egységes, jól kezelhető, Go löncserrel és Go vidgetekkel működő rendszert.Igen, nem lesz okod törni, mert szeretni fogod...sokáig, míg ki nem jön egy új Moto billentyűvel....

- 

GGMPC
őstag
válasz

HerrMajor

üzenetére
						Van egy ingyenes Videoplayer progi a Play shopban - az mindent lejatszik... felirat ilyen hangsav, olyan hangsav kepmeretezes (4:3, 16:9 zoom stb)
Ha latok Androidos telefont, akkor megmondom melyik a progi, de makulatlan volt az tuti - de igy fejbol, mint alma tulaj - mar nem emlekszem!
 - 

törölt tag
válasz

HerrMajor

üzenetére
						a zárt bootloader parasztosan annyit jelent, hogy a telefon csak gyárilag aláírt, és a bootloader által is ismert kernelt hajlandó elindítani.
Most már van downgrade a főzött romokra, szóval ebből a szempontból nagyjából mind1, hogy melyik verzióra tennéd fel.
De 2.3.4-ről gyári korábbi verzióra nincs visszatérés. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Légből kapott hírünk van képekkel
 - Fejhallgatós találkozó
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - Amazon Fire TV stick/box
 - Milyen videókártyát?
 - Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
 - Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - Kormányok / autós szimulátorok topikja
 - LEGO klub
 - További aktív témák...

- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
 - BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
 - HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
 - Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
 - HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest