Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolto
őstag
válasz
HerrMajor
üzenetére
Az upgrade/downgrade-re válaszoltak a kollégák -- szerencsére, mert nekem fogalmam sincs...
Igen, nemrég (2 hónapja) vettem, kéz alól, 55e Ft-ért, itt a pH!-n egy fórumtárstól. Makulátlan állapotú, dobozos, gyári független, európai változat, az egyetlen beavatkozás egy root volt rajta, amit az előző tulaj megcsinált, de azért csak hálás lehetek neki. A dobozban egy hálózati/usb-s töltő és egy headset volt, a gyári 8 GB-os kártya helyett egy 16 gigást kaptam hozzá. Angol nyelvű, magyar nincs is rajta, de az AnySoft Keyboarddal hibátlan magyar ékezetek vannak rajta.
A filmnézést úgy kell elképzelni, hogy én a BSPlayert használom, az magától leszedi még a feliratokat is hozzá, isteni méretben, remekül olvashatóan teszi ki őket, ha akarom. A netről leszedett filmeket egy az egyben teszem rá, főleg divxeket és mkv-ket próbáltam eddig rajta, max 720-as felbontásban, azokat brilliánsan, röccenés nélkül viszi. A beállításokon kellett mókolni kicsit a BSPlayerben, mire minden összejött, de az csak két perc volt és azóta hozzá se nyúltam.
Abszolút nem bántam meg, sőt, és úgy érzem, többet/jobbat kaptam a pénzemért, mint amire számítottam, mert a sok hsz-t olvasva azért tartottam egy-két problémától. De ilyen kezes és gyors telefonom nem volt a Samsung i780-asom óta.
Ráadásul megvettem hozzá egy szettet az asztali és az autós dokkolóval, ez az igazi nagy királyság, :nézd meg ezeket a képeket.
Mindegyik aktív, azonnal és drótok dugdosása nélkül tölti a telót, mindkettő külön üzemmódot aktívál magától. a kocsiban például azonnal kéz nélküli kihangosító üzemmódba vált és nagy gombokat rajzol a kijelzőre.
Jópofák a Motorola PC-s kapcsolatot segítő programjai is, de bevallom, azokat nem használom, ha kell, külső meghajtóként felnyomom rá, amit akarok, és ennyi.
Na, abbahagyom, de ha nem valami mókolt/hekkelt/ázsiai példány, amit kinéztél, akkor vedd meg nyugodtan.
-
Zsebob
senior tag
válasz
HerrMajor
üzenetére
2.3.4 ről tudsz áttérni CM7 ROM-ra, de csak a GB jelzésűekre ( két verzió elérhető ) ami teljesen jól működik, kivéve nálam a Youtube nem megy rendesen, de szerintem, csak nálam van ez a hiba....

Nagyon szép ICS kinézetű felületet kapsz, magyar nyelven, egységes, jól kezelhető, Go löncserrel és Go vidgetekkel működő rendszert.Igen, nem lesz okod törni, mert szeretni fogod...sokáig, míg ki nem jön egy új Moto billentyűvel....

-
GGMPC
őstag
válasz
HerrMajor
üzenetére
Van egy ingyenes Videoplayer progi a Play shopban - az mindent lejatszik... felirat ilyen hangsav, olyan hangsav kepmeretezes (4:3, 16:9 zoom stb)
Ha latok Androidos telefont, akkor megmondom melyik a progi, de makulatlan volt az tuti - de igy fejbol, mint alma tulaj - mar nem emlekszem!
-
törölt tag
válasz
HerrMajor
üzenetére
a zárt bootloader parasztosan annyit jelent, hogy a telefon csak gyárilag aláírt, és a bootloader által is ismert kernelt hajlandó elindítani.
Most már van downgrade a főzött romokra, szóval ebből a szempontból nagyjából mind1, hogy melyik verzióra tennéd fel.
De 2.3.4-ről gyári korábbi verzióra nincs visszatérés.
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
- Windows 11
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Assetto Corsa Competizione
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poci F4 Gt 128GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24+ 256GB,Újszerű,Kabellel, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K Beégett I Cam I W10 I Gar
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest