- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
nubreed #4312 üzenetére
En azt csodalom, hogy a BB sem hozott slide-osat. Pedig az az optimalis abban, hogy a kor kovetelmenyek megfelelo nagy kepernyo, de cserebe van a bill is, amit mint latjuk a modellek soran, fontosnak ereznek.
En sajnos nem bizom abban, hogy lenne a kozeljovoben csuszkas billes telefon. Nem lehet bebizonyitani, hogy lenne ra igeny, mert ma valasztani kell ezen tulajdonsag vagy uptodate telefon kozott, es igy az eladasok igazoljak, hogy jo a nepnek anelkul is.
Lassan en is ott tartok, hogy ezen igenyeimet at kell terelnem a kevesbe de meg mindig mobil szferaba, es a pc-met (ami konkretan csak netbook, egy regi 9-es eeepc) cserelni allandoan hordozott tablet+bill kombora. A telefonom jelez, en meg ha irni is kell nem csak olvasni, akkor azt veszem elo.
Nagyon nem birok megbaratkozni a kepernyon gepelessel. -
axioma
veterán
válasz
nubreed #4278 üzenetére
Ez az a telefon, amelyiknek nincs sim slot-ja, csak a forgalmazo telefontarsasagok "beepitett" (virtualis) kartyajan keresztul gsm-kompatibilis. Mondjuk egy lengyel(? talan) srac megoldotta, hogy hogyan kell fizikailag szetbarmolva sim tray-t belerakni... keress vissza, szerintem az en hozzaszolasaim kozott is talalsz ra linket.
Beszerzes kb. max. ebay, es utana sim-esites. Elvben ugy tudom lustak voltak rahuzni a sim lock-ot, mondvan ugysincs sim, ugyhogy azzal legalabb nem lesz gondod. -
-
axioma
veterán
válasz
nubreed #2409 üzenetére
En a google-lel vagyok csak ilyen kekeckedos... van 80 ebay vasarlasom es nem csak 2 dollarosok, van tobb kimondott kinai site (paypal fizetessel) ahol vettem 1-2 dolgot ld. multkor a fulest, itthon rendszeresen vasarolok akar hatszamjegyu osszegert termeket neten. Eppen csak a gugli zavar, hogy mindent akar tudni. Az osszes tobbi, ahol a kartyamat hasznalom, az eppen csak a kartyam adatat akarja tudni.
USA vs. HU: rokonom dolgozott kint ugy hogy penztargepet kezelt, meselte hogy milyen alapja van a bizalomnak... pl. barmilyen csekknek kinezo targyat elfogadnak, de van listajuk, hogy kit - boltokat - kell telefonon azonnal ertesitsenek, ha csalast talalnak (vagy oket ertesitik csalasrol), riadolanc van. A bankok meg keresztul-kasul cserelgetik a hiteltortenetedet, attol fuggo kamatokat ajanlanak, hogy eddig mennyi hitelt hogy fizettel vissza es hogyan (ugy jon ide, hogy a kartya naluk per def. nem debit, hanem credit). Es ezzel persze az emberek is tisztaban vannak, nincs ertelme igazan kiserletezni vele. -
törölt tag
válasz
nubreed #2409 üzenetére
mondjuk elég egyszerű a kérdés. HA online fizetek, megbízom valakiben, aki kezeli a kártyaadataimat. Ez nem vitatható, ez biztosan bizalmi kapcsolat. Csak és egyedül az az eldöntendő kérdés, kiben vagyok hajlandó megbízni.
Azok, akik a saját kártyakibocsátó bankjukban sem, (ld nem fizetnek sehol sem, holott az itthoni netes fizetési lehetőségeket gyakorlatilag csak magyar bankok adják) azok irracionális döntést hoztak.
Hogy megbízol -e egy paypalban, vagy egy külföldi bank hasonló rendszerében, az már határeset. Én pl megbízom.
A túlsó felén a skálának, meg azok a cégek állnak, akik még mindig fénymásolatot kérnének a kártyámról, és majd ők jól megterhelik... na ebben én már nem bízom meg. De van aki igen, és nem biztos hogy rosszul teszi. -
norvik
aktív tag
válasz
nubreed #2155 üzenetére
Pdf. és .doc megjelenítésre a Quick Office Pro-t használom, de nem igazán vagyok vele elégedett. Erre tud valaki jobbat?
Navigációra az Aura Sygic a nyerő nálam.Tört verziót használok, és nincs vele gondom. Korábban, gyári romnál volt. Elszállt vagy fagyott. Most teszi szépen a dolgát. A térképei egészen jók, csak gyalogosan ver át néha, nem ismer például olyan gyalogos vasúti, HÉV átjárókat, amik pedig évtizedek óta megvannak, emiatt nagy kerülőket tetetne meg az emberrel. -
axioma
veterán
válasz
nubreed #2019 üzenetére
Igazad van, mondom, rossz reflex. Igyekszem legkozelebb nem ugrani... plane nem arnyekra.
OFF-OFF: Azert a lakasos temakban eleg sok ertelmes alak torzstag van, rengeteget tanultam toluk, amit mashonnan irtozatos aron kaphatsz meg. Igaz, igy meg idoben kerult sokba. Nekem megerte, mert akarunk masodikat epiteni, hitelt felvenni stb., meg amugy is jo ilyenekrol kepben lenni... -
norvik
aktív tag
válasz
nubreed #1953 üzenetére
Hát kösz, jó tudni, hogy nem vagyok egyedül. Szerencsére megengedhetém magamnak a cseréket, vagy egyéb új cuccok vásárlását is. Csak nem látom értelmét. Megnézem, elolvasom a tabletek tesztjét is. De biztosan nem veszek ilyet. Csak játékszer lenne, amúgy meg csak porosodna. Mobilitásban a teló veri messze, komolyabb dolgokra ma még használhatatlan, és ha szükségem lenne ilyen méretű cuccra, hát akkor is egy kisebb laptopot vennék, aminek van billentyűzete, és akárhogy is nézzük, izmosabb is egy ilyesminél, na meg az androidos oprendszeren nem fut egy csomó olyan dolog, amit egyébként használnék.
-
norvik
aktív tag
válasz
nubreed #1939 üzenetére
Bár igazad lenne. Nekünk ilyen a telefon, ahogyan leírtad. De hidd el, ha valóban lenne ilyenekre igény, több félét is gyártanának belőle. úgy értem teljes billentyűzetesből.
A gyártóknak nem a frissítés, hanem az új telók eladása a fontos. Fejlesztenek gőzerővel, szofthibásan piacra dobják az újdonságot, aztán ha mindenképpen kell, kiadnak egy frissítést, esetleg kettőt, és lépnek tovább.
Akkor vettem a telót, amikor még az egekben volt az ára, az első példányok egyike az enyém. Sok újat kaptam tőle, de erre számítottam is. Olvasgatom a teszteket az újabb és újabb telókról, és nincs igazán olyan, ami nekem igazi többletet nyújtana. Velem a gyártók lehet, hogy megszívták. Mérete, kinézete, tudása, sebessége alapján (CM7-tel) ez nekem maga a tökély. Nem mondom, hogy nincsenek apró hiányosságai, de ezek olyan jelentéktelenek számomra, hogy egy jó darabig biztosan nem cserélem le. Hamarosan két éves lesz, és számomra még mindig bőven elég. A frissítés sem izgat különösebben, ameddig a progik, amiket használok rajta jól futnak. Lehet, hogy ez lesz az első olyan telóm, amelyik végelgyengülésben fog kimúlni. Nincs olyan dolog, amit ne tudna azokból a dolgokból, amire szükségem van. A játékok használata nagyon messze van tőlem, ezért is nem igénylem az újdonságokat hardveresen. Ha valamire igazán panaszkodhatnék, az csak az akku idő. De jelenleg nincs igazi alternatíva. Minden nagyobb kijelzős okos telefonnak rövid az egy töltéssel elérhető üzemideje. Ez van. -
GGMPC
őstag
válasz
nubreed #1939 üzenetére
Az ICS-nek alap feltetele a Dual Core processzor - innentol kezdve egyertelmu, hogy ki kaphat egyaltalan es ki nem!
Az mar a gyarto hisztije, hogy van olyan dupla magos telefon ami szinten kimarad a szorasbol.
Speciel pont a Motorola kezdte el huzni a szajat, hogy o nem fog mindenaron ICS-t rakosgatni a mar meglevo telefonjaira!
http://mobilarena.hu/hir/a_motorola_meg_fontolgatja_az_ics_frissitest.html
En elegge moto fan voltam/vagyok, de ez mar vicc, hogy az otodik emeletet akarjak epitgetni, amikor az elso sincsen rendberakva!
(azaz akkor engedjek el az M2 kezet, ha minden rendben van rajta!) -
GGMPC
őstag
válasz
nubreed #1869 üzenetére
Natehat eloszor is... Nincs es soha nem is lesz iPadom se iPodom - nem is volt!
A sZifon 4 zeneje volt utos szamomra es nem a 3GS-e... illetve amikor a TRAKTOR dj progit lokdosod a szamitogepeden a telefonnal... na az oda..sz!
A Milestone zeneje rendben van, de hogy a kontakt kepek elvezhetetlenek (tudom nem a telefon hibaja) az elfogadhatatlan, ugyanugy mint a szanaszejjel szinkronizalgatas az atlathatatlan Blur altal!
Mindettol fuggetlenul nalam a number one telefon a Motorola Milestone 2. de 35 ert nem hagytam elmenni a vadi uj iPhone 4-et!
Ime az en toplistam! ;-)
1, Sony NWZ-X 1050 (ehhez kepest minden mehet a szemetesbe - filmre zenere egyarant!!!)
2, iPhone 4
3, Milestone 2.
4, Sony Live With Walkman (Android)Ez a lista csak egy felsorolas - igazabol egyik sem marasztalhato el a masikkal szemben!
(Marmint a Sony MP4 utan)
Ja es a fules - AKG K171 MK2 de a Motorola S9 HD is igencsak jol szol!Udv: GG
-
norvik
aktív tag
válasz
nubreed #1869 üzenetére
Milyen fájlokat hallgattál? Mp3, wav, vagy esetleg valami lossless, tehát flac vagy ape kiterjesztésűeket?
Rengeteg zenét hallgatok a telóról, ha utazom. Ehhez egy Sennheiser PCX-450-et használok, és veszteségmentesen tömörített zenéket hallgatok, PowerAmp-pal. A hangzással nagyon elégedett vagyok, ennél jobban csak az otthoni használatra szánt fülesem, és persze a hangfalaim szólnak. -
Zsebob
senior tag
válasz
nubreed #1869 üzenetére
Annyival egészíteném ki hogy én a csúcs Marshall fülessel próbáltam egy szifon 3-at szintén, de még a barátnőm hatezerforintos Philips lejátszója is megverte. És ami nagyon zavaró volt, kis hangerőn "szötymörgött" ( vagy D/A konverzió vagy hangerő szab. para gondolom )
M2-n ( és a HTC Legendemmel is ) a "gagyi" gyári HTC fülessel ( és egy közepes Pioneer dugóval a társaságból ) halkabb picit, de besírtam a mélyhangokon és minden dinamika tartományban megfelelő volt. Jó, én hangbuzi vagyok ( 2 szeres magyar bajnok SQ autóhifi, nem SPL :-) ) lehet más nem veszi észre.
Amiért meghajlok viszont az a 4s által készített fotók...a Canon 300D-m mehet a p...ba, ha csak az képszenzor minőségét nézem, nyilván nem az obi/kamera fényértékét, rajzosságát kromatikus aberrációt, stb. -
Zsebob
senior tag
válasz
nubreed #1814 üzenetére
Upppsz, na ezért jó ez a fórum. Már kezdtem belenyugodni, hogy sose lesz kamerám, mikor a hozzászólásod után az összes létező SD bepróbáltam a telóba, és egy félgigás Kingstonnal megy!!! Akkor a kártyákkal van a zűr! Nem értem a hozzá adott 8Gb SDHC val nem megy a régi SD-vel miért nem?
-
-
GGMPC
őstag
válasz
nubreed #1805 üzenetére
Az autos tarto es az asztali dokkolo is egy magnes altal csalogatja elo a dokk illetve a car menut a telefonbol!
A tok magnese is ezt probalja tenni vele, ezert a magneses patentolos tokokat emiatt az apro kellemetlenseg miatt nem igazan ajanlom! (Idegesito, hogy allandoan ki kell lepni abbol a menubol)Case Mate tok (noha mar nem kaphato) Otterbox (mega draga) vagy egy szolid bortok (magneses patent nelkul) - ennyi a felhozatal.
-
axioma
veterán
válasz
nubreed #1805 üzenetére
En, amig nem jott meg az erre szant tok, a Blade korabbi, mar kicsit nyeklo/nyaklo tokjaba tettem, abbol en is kiszuperaltam a magnest, fogta valamennyire a fule is, meg vigyaztam is azert akkor jobban.
Erdekes, mert a mostani az ranezesre csatos, de a leirasaban benne van, hogy magneses is kicsit. Ellenben - talan mert me'g egy reteg van kozte az igazolvanytarto miatt, meg szerintem nem is annyira eros a magnes, mivel csak racuppant, de nem az tartja meg - nem szokott bekapcsolni tole. Mondjuk en ugy teszem bele, hogy arccal a masik iranyba nez, a kepernyojet szerintem banthatja a tul eros magnes, igy az is kicsit tavolabb kerul, ha nem is lenyeges mertekben.
3e-be volt mikor rendeltem, kerdeztem itt a tarsasagot (mert jo sok volt a szallitas ami majdnem felezodott volna), de akkor senkit nem hozott lazba. [Mondjuk csak 98%-os, mert a kartyaformaju igazolvany alapbol kilatszana a telefon melletti tartoreszbol kinyitas nelkul is egy csikban, en teszek rajuk egy fekete takarast, igy nem feltuno - gondolom valami szelesebb telefonra talaltak ki a fazont, es aztan csinaltak erre is verziot, nem figyeltek a meretvaltozasnal.] -
norvik
aktív tag
válasz
nubreed #1776 üzenetére
Szia! Nem vitázni szeretnék, tényleg nem ezért írok. És rá sem szeretnélek beszélni főzött rom cserére. Valóban sok mindent ki lehet takarítani a gyáriból, és cserébe gyorsabb is lesz. Nem elsősorban a sebesség miatt váltottam főzöttre. Az elsődleges ok az volt, hogy néhány progi nem nem működött rendesen a gyárin. Nem a legelső Froyo-ra gondolok, hanem a mostanira. Például a Sygic-nek van egy navigációs programja az Aura. Annak a feltört változatát nem tudtam rajta használni, mert egy-két perc alatt elszállt, pontosabban leállt a progi. Nem a progiban volt a hiba, hiszen előtte ment. A CM7 gyorsabb, stabilabb, és még egy olyan appot nem találtam, ami gond nélkül ne futna rajta.
Igaz, nem megy a 720pés felvétel. Ez az egyetlen, amit fel kellett "áldozzak". Ez egy nagyon könnyű áldozat volt, soha nem használom. -
GGMPC
őstag
válasz
nubreed #1666 üzenetére
Akinek az Asia retail van rajta az ne sajnaljon ra 5000Ft-ot , hogy a Moto szervizben ratoljak (nem RSD Lite-al) a hivatalos 2.3.4.-et UK formatumban!
Csak azert - mert a maskent felrakott ugyanaz a UK verzio nem ugy viselkedett mint a masodik felrakasnal!
Ez sajat tapasztalat! (amikor meg Asia telcsim volt)
-
Zsolto
őstag
válasz
nubreed #1623 üzenetére
nubreed:
Nekem se hozta ki sajnos, egy ismerős ismerősét kértem meg, hogy rendelje meg nekem és küldje ide. Általában nem szoktam ilyesmivel terhelni másokat, de ez annyira jó vétel volt, hogy nem tudtam ellenállni neki...
Az X10i-t a külseje miatt nagyon szerettem, de őszintén megmondva egy rakás szerencsétlenség az M2-höz képest. Nem részletezem itt, csak annyit mondok, hogy összességében nagyon lassú, akadozó, örökké gondolkodik, és még a hozzá csomagolt SE MW600-as sztereó BT fülessel is képtelen volt a folyamatos zenelejátszásra, még patchelés után sem. Azt pedig a SE központilag hiteti el a néppel, hogy az Androidon nem lehetséges a szám címét átküldeni a headset kijelzőjére. Nem kicsit lepődtem meg, hogy az M2-nek mégis sikerül...
Szóval ha most meglesz a dokkolós szett, nagyon meg fogom becsülni magam
Zs
-
törölt tag
válasz
nubreed #1568 üzenetére
második kérdésed: nem létezik.
Első:
-felteszed a gépedre a superoneclicket, meg a megfelelő motorola drivereket (ha tudod flashelni, akkor jók vannak rajta)
-gondoskodsz róla, hogy a telefonod be legyen kapcsolva, usb debug be legyen kapcsolva, sd kártya ne legyen benne
-superoneclickben rákattintasz a rootra, megvárod azt a 3-4 ujraindítást és kész. (illetve elküldöd azt az 1 dodót a fejlesztőnek, ami jár neki amiért ilyen egyszerű lett az életed)
-
axioma
veterán
válasz
nubreed #1539 üzenetére
Bocs, hogy bekavartam. Ami ics-s listat talaltam motorolaeknal azon az van, hogy a D2G-re van 2.3.4 mint frissites. Koszi
Hat nem erre gondoltam.
Igazabol megertenem ezt a hozzaallast akkor, ha kozben jonne ennek a telonak a frissebb valtozata (marmint a 4-es akkor mar). De nem jon, Europaba se talan, meg nem lattam me'g arrol se semmit hogy lenne belole kinti, de gsm-es. Es meg az is csak 2.3.5 de oda be van igerve az ICS. -
axioma
veterán
válasz
nubreed #1537 üzenetére
Nem, az android tovabbra is 2.3.4 Ezt a szoftververziot irta, pontosabban System version 4.5.629.A956.Verizon.en.US. (Tudod, nekem nem MM2, hanem D2G van, azert lehet mas a szamozas, mint a milestone-on, bar azt se tudom hogyan szamozzak.) Ha szamit, Baseband version N_01.82.00R, kernel version 2.6.32.9-g177d714 satobbi, build number 4.5.1_57_D2GA-59
Kuzdok meg vele a roaming miatt, nem mindig jon be a hivasDe nem determinisztikus. A vegen megis veszek egy fuggetlenul postazottat, ezt meg eladom igy (fuggonek).
-
axioma
veterán
válasz
nubreed #1479 üzenetére
Itthon passz, ebay-en uj postaval 36 dolcsiert jonne el ide (tolto nelkul, azzal par dolcsival tobb). En mondjuk a teloval vettem, kulon ar nelkul, illetve egy hasznaltat vettem 3 dolcsi plusz usa-n beluli posta plusz feladtak ide... annyit megert
Az uj peldaul:
http://www.ebay.com/itm/NEW-Genuine-Motorola-Multimedia-Desktop-Docking-Station-Droid-2-A955-Milestone-2-/360437446800?pt=PDA_Accessories&hash=item53ebbef890Most nezem, a 3 dolcsisat azt tenyleg ugy hirdette, hogy az 1-hez valo, csak belemegy a 2-es is. Na akkor majd megnezem. A csomagban hozza valo volt hirdetve, csak fene tudja, melyik melyik.
-
mzol
csendes tag
válasz
nubreed #1361 üzenetére
Most szerencsére nagyon jól működik a teló. Igaz néha érzek rajta lassúságot, de nagyon már nem fogom buherálni. Én is a 2.3.4 frissítésre hajazok, szerintem az segíteni fog. A data delivery nálam mindig on. Nem kapcsolom ki, a telónak el kell bírnia ennyi terhelést...de lehet, hogy ezt rosszul látom.
-
GGMPC
őstag
válasz
nubreed #1332 üzenetére
Tettem fel Launchert es megszunt a hibanak e formaja, viszont csinalt mast - pont azert, mert a Blur ott volt alatta... SAJNOS!
2.2nél elfelejtette a csengohangokat meghozza nem ritkan es ami a legfontosabb, hogy a 2011ben gyartott kocsink bluetoothaval nem mukodott egyutt!
Ezeken a hibakon kivul en sztabilnak ereztem a 2.2 Froyo-t! -
GGMPC
őstag
válasz
nubreed #1330 üzenetére
Hàt ilyen rapszodikus problemai vannak es masoknal is illetve kinti forumon is olvastam, hogy amikor kinyitott allapotabol osszecsukod (mondjuk sms irasbol), akkor egy gyari hatterkepet tesz be es nem azt amit te kivalasztottal, majd kiirja, hogy valami nem ok es force closed-ra kell klikkelni es onnan valahogy megtalalja onmagat!
Ez a gond gyakoribb a dokkrol valo levetelkor!
Azelott a 2.2nel egyaltalan nem volt ilyesmi!
Amugy en mar nem foglalkozom ezzel - mar megszoktam!
(Ez amugy a Blur szamlajara irando!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- Villanyszerelés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Asztalos klub
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 320GB I DVDROM I 14,1" WXGA+ I W10 I Gari!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged