- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szupcsijo #2245 üzenetére
Van valaki aki feltette a 2.3.4et? Van valakinek valami infója arról,h megéri e ráfrissíteni?
Bocs, egy kicsit elkéstem a válasszal, de nekem nagyon jó tapasztalatom van ezzel kapcsolatban, sok dologban szinte "megtáltosodott" a mobil. Tehát mindenképpen megéri frissíteni, de a resetelés erősen javasolt, enélkül a frissítés után kicsit megzavarodott néhány funkció, sőt még a belső memóriát is lefoglalta valahogy. Aztán - ahogy a fórumosok előtte is mondták - egy resetelés megoldotta a dolgokat...
-
GGMPC
őstag
válasz
szupcsijo #1175 üzenetére
Sajnos amit te akarsz azt en csak az Amazonon lattam, de nem volt olcso mulatsag!
http://www.amazon.co.uk/OtterBox-Commuter-black-Motorola-Milestone/dp/B0043RTJG2/ref=sr_1_27?ie=UTF8&qid=1327869812&sr=8-27
Viszont az egyik baratom is akar ilyet, meg talan en is, es ha neked is kell - akkor rendelhetnenk egyutt - esetleg!?.
;-)
-
GGMPC
őstag
válasz
szupcsijo #1169 üzenetére
Speedshop! Ha tenyleg igenyes jo tokot szeretnel?
Van egy Case-Mate nevre hallgato termek ehhez a telefonhoz - naluk!
http://www.speedshop.hu/termekoldal/50298_vedotok_motorola_milestone_2_barely_there_fekete_cm013044_case-mate_kepernyovedo_foliaval_es_torlokendovel_.html
-
törölt tag
válasz
szupcsijo #1022 üzenetére
resetelted már?
8. Slide out your keyboard and hold the X button, insert your battery and power it up while still holding the X button.
9. A screen with an exclamation mark pops up, press the @ button on the keyboard to open the recovery menu.
10. Use either the arrows on the keyboard or the VOL UP / VOL DOWN buttons to navigate up and down. Go down to wipe data/factory reset.
11. It will hang at some times but in the end it will say it's done. Hop over to reboot system now and reboot. -
levisboy
tag
válasz
szupcsijo #946 üzenetére
Csak egy dolgot nem találok. Hogy hol tudom beállítani, hogy a bekapcsoló gombbal megszakítsam a hívást, mivel azt használtam elég fontos lenne. Már a megszokásért meg a könnyebbségért is. Szólj ha megtaláltad. A régi romokba kisegítő lehetőségek között volt. Itt olyan nincs is.
-
törölt tag
válasz
szupcsijo #936 üzenetére
ez gondolom akkor azt jelenti hogy sikerült
GratulálokÉn meg közben azon gondolkodom, hogy visszaváltok gyári fw-re... a legfrissebb állítólag van olyan gyors mint a cm7... és a crt effekten kívül, nem nagyon használom ki amúgy sem a custom rom adta előnyöket.
No meg már nincs az a veszély, hogy benne ragadok ha nem tetszik -
törölt tag
válasz
szupcsijo #928 üzenetére
kikapcsolt állapot -> Kamera + vol down + powr gombok nyomva tartásával kapcsold be. Elvileg ha elengeded őket, a bootloaderbe kell jutnod. (ezt szerintem nem írhattad át önmagában egy rossz rom flashelésével)
Ezután rsd light-al flashelj rá egy jó romot. (innen : kattHa bootloaderbe már bejutottál, akkor nagy baj nincs, szusszanj egyet, olvasd el a megfelelő topicokat xda-n, és ne kövesd szolgaian az utasításaimat, mert nem vállalok felelősséget értük.
Sok sikert a telód életre keltéséhez!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VoLTE/VoWiFi
- Anime filmek és sorozatok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- World of Tanks - MMO
- Spórolós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest