- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamyno
tag
válasz
fasirTTT #4215 üzenetére
Ha csak a felhasználói adatokat akarod visszaállítani, de a ROM marad ugyanaz, akkor:
Amikor indul a teló, mutatja a piros hátterű M betűt, fel fog villanni a jelző LED kéken. Akkor nyomd meg azonnal a hangerő LE gombot.
Ezután látni fogsz egy menüt, érintsd meg a Recovery opciót, ott Custom recovery.
Ezután bejön a Recovery menü.Hangerő LE és FEL gombokkal lépkedsz a menüben, válaszd ki a Wipe data/factory reset opciót
Nyomd be a kamera gombot. (ezzel választod ki).
Yes..Utána Wipe cache - ugyanígy -
Aztán Reboot system.
Vissza van állítva a rendszer. A fiók adatok, minden személyes adat, alkalmazások törölve.
-
Zsolto
őstag
válasz
fasirTTT #4215 üzenetére
Akkor jó nyomon jársz, a leírás szerint a Search gombot kell megnyomni. Ha nem azt, akkor mást, próbálgasd, be fog jönni neked is, ahogy nekem is. Később majd biztos jönnek az okosok és megmondják a tutit, én csak a parkettás vagyok
GGMPC:
Ahogy mondani tetszik. És hát pár nap sörözés és tengedezés-lengedezés az albioni szélben bőven megér ennyit.
-
Zsolto
őstag
válasz
fasirTTT #4213 üzenetére
Megnéztem neked a Guglin, ez az egyik leírás a sok közül, parancsolj
A lényeg, hogy a Qwerty-n nyomni kell az X-et bekapcsolás közben. Amúgy amikor én Hard Reseteltem fél éve, akkor nem a hangerőgombokkal kellett lépkedni a boot menüben, hanem valahogy másképp, de már elfelejtettem, hogyan. Majd kitapasztalod.
Ha a főzött rom miatt nem így van a HR, akkor végképp nem tudok segíteni sajnos.GGMPC:
Vérzik is a szívem, de így meg tudom látogatni a legjobb cimborámat, aki másfél évre boldogabb éghajlatra távozott, és azóta nem találkoztunk. Amúgy minőségben visszalépés, de a vasak sokkal erősebbek, ez a két dolog megvigasztal egy kicsit.
-
axioma
veterán
válasz
fasirTTT #3771 üzenetére
Jaaa, bocs, felreertettelek. Azt hittem, a kioldott kepernyon megteendo mozdulatra gondolsz, de most mar sejtem, hogy a feloldasra.
Arra a korre, amit alt. jobbra huzol, ra lehet tenni tetszoleges ikonokat, a fenykepezo pl. nalam is fent volt, azt hasznalom is (bar az ugyis baromi nehezen all be, csak tapicskolasbol lesz kevesebb, nem lesz sokkal gyorsabban uzemkesz).
Sajnos most vegigneztem, vszinu a Tevekenysegek kozott kene legyen ilyen, hogy felvesz/lerak, de ez leginkabb a Telefon ala illene, ott meg max. az incallscreen a legkozelebbi talalat, ahova viszont a sima feloldas is elvisz... ugyhogy sajna igy ebben nem tudok segiteni.
(Sot, igazabol lehet hogy egyszerubb lenne a lezart kepernyohoz a Gomb muveletekben definialni a hivas felvetelt es elutasitast... de ott me'g kisebb a menu.) -
GGMPC
őstag
válasz
fasirTTT #3659 üzenetére
Mar mindenkinek tul volt a garin vagy olyan helyrol vette.
Viszont a Cordon szervizt nem ugy ismerem mint aki egy torest vagy repedest garanciakent kezel...
De probald meg es amikor el akarnak hajtani, akkor latvanyosan örülj meg, kelj ki magadbol - es nekifutasbol rugd meg a pultot a csajjal egyutt! (Akkor lesz eselyed ;-) )
-
törölt tag
-
wander
tag
válasz
fasirTTT #2909 üzenetére
Igen, van. Majdnem tökéletes...
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1827801 -
FireFox1996
őstag
-
-
norvik
aktív tag
válasz
fasirTTT #1684 üzenetére
Még valami. Én úgy állítottam be a telót, hogynyugalmi állapotban 300Mhz-en ketyeg. Amikor meg a teló úgy itéli meg, hogy most több nafta kell, akkor felmegy 1300Mhz-ig. Persze, hagyhatod alap ezren is, vagy vissza veheted kevesebbre is, ha spórolni akarsz az akku-idővel.
Tehát nálam így megy. Ezért például, ha utazok - és gyakran utazok -, utazás közben netezek, zenét hallgatok folyamatosan. Ilyenkor 7 óra alatt teljesen lehal az akksim, vehetem elő a tartalékot. -
norvik
aktív tag
válasz
fasirTTT #1684 üzenetére
Szívesen segítek.
De választ adni nem tudok mindenre. A kamera fotózásra működik. filmfelvételhez is, az imént próbáltam ki, de meg ne kérdezd, hogy HD-t tud-e. Én inkább rendes fényképezőgépet használok, ha fotózni akarok, ez csak a végszükség lehet.
A Wi-Fi teljesen OK. A 3G úgyszintén. A BT-t csak olyankor használom, ha másik telóval kell kommunkálnia, de pl. telefonálásra, zene hallgatásra nem tudom választ, mert nincs is BT headsetem, így ki sem tudom próbálni. Az appok, amiket használok, hibátlanul mennek rajta, de ez semmit sem jelent, ha te másokat használsz. és ennek nagy az esélye :-)
A billentyűzet is jól működik, én is az anysoftot használom. Egy hibája van, de ennek szerintem semmi köze a CM7-hez-
Ha írok egy emailt (erre a K9-et használom), akkor a mondat elejére csak úgy tudok ékezetes nagybetűt tenni, ha összecsukom, és azt az egy betűt tapizva írom be. A kisbetűkkel, és az ékezet nélküli nagybetűkkel nincs ilyen gondja. -
törölt tag
válasz
fasirTTT #1678 üzenetére
mi értesz ezalatt? miui rohadt jó, már ha szereted azt a fajta kinézetet.
A legtöbb főzött rommal nekem csak az a bajom, hogy a bill kinyitására feloldják a képernyőzárat... bár ez állítólag nem bug, hanem feature.
endless féle cm7 stabil és gyors, argen2stone állítólag jó, én nem próbáltam. -
GGMPC
őstag
válasz
fasirTTT #1659 üzenetére
Urak holgyek!
Az asia retail-es telefonok matricajan egy ilyen felirat diszeleg: Use In Singapore
En nem vagyok jartas ebben, de e feliratos telefonnal mar szivtam meg amikor ratettuk (hangsulyozom gond nelkul) a 2.3.4.et egy ideig elment - noha voltak erdekessegek, majd zsakutcaba kerult!
Aztan ott megfagyott egy profilvaltas soran, hogy az RSD lite szoftverezes sem tudta visszazokkenteni!
A megoldas a Motorola szervizben volt, amikor is egy szerverrol elesben szoftvereztek meg!
Mindettol fuggetlenul valami fricska van ezekben az Asia Retail telefonokban!
Ugy nez ki mintha kompatibilis lenne mindennel, de ugyanakkor megsem...
-
törölt tag
válasz
fasirTTT #1653 üzenetére
így kell igen, előtte semmit sem kell csinálni a telefonodon.
a listádról ez az UK 2.3.4 : katt
nubreed: nem jól látod. Legfelül a brazil 2.3.6 romok vannak. Na azokat senki ne rakja fel, mert azzal kiüti a telefonját végleg. Legalábbis úgy néz ki az összes fejlesztő otthagyta a M2-t, szóval nagyon új főzött romokra, meg downgrade módokra nem nagyon számíthatunk.
-
fasirTTT
őstag
válasz
fasirTTT #1653 üzenetére
na találtam 1 listát, csak nem tudom melyiket kell leszednem
-
törölt tag
válasz
fasirTTT #1650 üzenetére
ez az üzenet rád is vonatkozik
A gyári állapot visszaállítása, felér egy frissítéssel ha későbbi romot teszel fel mint az aktuális. Asia retail-re bármit rátehetsz, aminek ugyanaz a bill kiosztása mint a tied.
geryrose90: a root eltűnik persze. Esetleg még azt tudom elképzelni, hogy a nem marketről leszedett programjaid közül van valamelyik, ami ezt csinálja. (főleg ha root is kelll egyiknek másiknak)
Lehet nehéz lesz, de próbáld meg használni a telót kicsit úgy, hogy nem lakod be teljesen. Főleg olyan progikat ne tegyél fel, amik nem marketről jönnek.
Vannak olyan programok amik belenyúlnak a statusbar megjelenítésébe (pl ikonok átrendezése, operátorlogó, anyámkínja), ha ilyenből "letöltött/lopott" van a telefonodon, ki tudja milyen hibát viszel be a rendszerbe.
Kezdetnek mondjuk a rootot is kihagynám, csak a teszt kedvéért.
Meg amit még biztosan: külső programmal a visszaállítást. (mondjuk ha nincs root, ez se lesz)
-
-
fasirTTT
őstag
válasz
fasirTTT #1603 üzenetére
upolnám a telót, de ezt írja ki a szoftver:
There is no software update currently available for your mobile device. Please check back for new releases.
Thank you for using Motorola Software Update. Click here to visit the Motorola site.
na és akkor most ? (előtte rootoltam a telót)
-
nubreed
veterán
válasz
fasirTTT #1601 üzenetére
Előszőr telepítsd a Motorola USB drivereket innen
Utána töltsd le és telepítsd a Motorola software Update programot innen
Csatlakoztasd a telefont a géphez és indítsd el a software update-et.
Ja de előtte ha biztosra akarsz menni, csinálj mindenről biztonsági másolatot, sms-ekről, névjegyzékről, stb. Nekem semmi nem veszett el software update után, még a beállításaim is megmaradtak de nem árt biztosra menni. Minden ilyen backuphoz lehet találni programot a marketen. Illetve a névjegyzéket ki lehet exportálni sd cardra, ehhez nem kell feltétlenül külön program. Mielőtt neki ugrasz a software update-nek, unmountold az sd kártyát és vedd is ki! Ugyanez vonatkozik a rootolásra is, mielőtt rootolod a telefont, unmountolni kell az sd cardot és ki kell venni!
Itt van egy nagyon jó leírás, hogyan kell rootolni SuperOneClickel: [link] -
nubreed
veterán
válasz
fasirTTT #1599 üzenetére
Gingerbreak nevű programmal menni fog. Keress rá, meg fogod találni. Csak előtte engedélyezd, hogy ne csak marketről tudj telepíteni programot. Szóval letöltöd a telefonra az gingerbreak.apk-t, elindítod és 1-2 perc múlva meg lesz rootolva.
Ha upgradelsz a 2.3.4 -re (érdemes) azt SuperOneClick -el lehet megrootolni, de ez pc-re telepítős. -
-
norvik
aktív tag
válasz
fasirTTT #1089 üzenetére
Főzöttet használok. De e kérdésedre csak azt felelhetem, hogy csak akkor állj át Custom Rom-ra, ha a gyárival elégedetlen vagy. Elégedetlen voltam, sok bajom volt vele, tehát lecseréltem, és nem bántam meg.
Gyorsabb lett, sokkal kevesebb előre telepített, számomra haszontalan app van rajta, tud magyarul, hozzá lehet férni olyan beállításokhoz, amit a gyárin nem lehet elérni. Vagyis jobban testre szabható, az akksi idő is hosszabb, persze ez a beállításoktól is függ.
Mégsem beszélnélek rá. Ha nem követed a telepítési útmutatókat pontosan, figyelmetlen vagy, kapkodsz, akkor könnyen letéglásíthatod a telódat. Senki, én sem, vállalhat ilyesmiért felelősséget. -
GGMPC
őstag
válasz
fasirTTT #1076 üzenetére
Tessek srac ime a kottad!
http://androidunderground.info/mit-hogy/apn-mms-beallitasok-androidra
Amugy az mms beallitast allitsd igy, ahogyan ott van!
Az internetre csinalj egy olyan apn-t aminek a neve internet (kisbetuvel) es slussz - mar attol is menni fog!
Network beallitas, apn, new apn es a vegen save!
Amugy a 2.3.4.-el leszedi maganak, de mivel kishazank (ahol mar eu lobogot is egethet a paraszt) szolgaltatoinak beallitasai nem megfeleloen toltodnek le, ezert mindenkepp neked kell beallitanod ha azt szeretned, hogy jo is legyen!
GG
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- 24 Hours of Le Mans
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- VR topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest