- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolto
őstag
válasz
Moonwolf #4720 üzenetére
Lelkes híve voltam és maradok ennek a telónak, de szerintem nagyon nem ér ötvenezret, hiába nincs alternatíva. Egyszerűen hardveresen elszállt felette az idő. Lassú, nagyon kevés a memóriája, sose lesz rá frissítés (tudom, nem lényeges, nekem se volt az, amíg megvolt, de egyre több új dolog és szoftver már csak 4.0 fölött működik). Nézz körül, hogy milyen telókat kapsz ma annyi pénzért és te is erre a következtetésre fogsz jutni. Ha van 50 e Ft-od telóra, vegyél egy nagyobb képernyős csúszka nélkülit, jobban jársz.
Én egy 4,7 collos képernyőt használok most, és arra jutottam, hogy függőleges helyzetben kényelmesebb írni rajta, mint fektetve, mert fektetve nagyon vékonyak a billentyűk, sokszor melléütök, viszont függőlegesen tartva pont jók és elég nagyok is. Nem érzem már hiányát a fizikai billentyűzetnek, pedig én is megszállott híve voltam annak.
Ha pedig mindenáron M2 kell, inkább keress egy jó állapotú használtat 20-25 között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,2026.03.14-ig ALZA Garancia,Újszerű Állapotban,Kártyafüggetlen.
- iPhone 8 Rose gold
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest