- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Google Pixel topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jag
senior tag
Letöröltem a golaunchert, mert nem ment a mobilnet alatta.
Azóta, ha bekapcsolom a telefont, a bootloader jön be és csak akkor hajlandó elindulni, ha rádugom az usb kábelt.
Ezt hogy tudom megszüntetni? -
Sutee89
aktív tag
válasz Mazsika #45189 üzenetére
Kipróbáltam egy napra (közel sem minden opciót), de egyedül a Play Store és a böngésző fc-zett egyszer és kicsit nehezebben talált holdat a GPS. Szóval szerintem a stabilitással már nincs baj. Ami engem sokkal jobban zavart, hogy bármelyik ICS launcher lassú volt a mostani launcher pro-hoz képest (nova, apex, miui, trebuchet... Igaz, nem próbálkoztam pl. v6 superchargerrel, meg hasonlókkal), vagy indokolatlan lassulásokat produkáltak. Feltettem rá a launcher pro-t is, az egész szépen muzsikált, na de akkor minek ICS?! Egyébként Quarx-féle CM9 is ugyanez (stabil, de nekem lassabbnak tűnt). Úgy tűnik az én igényeimet tökéletesen kielégíti a GB, és nemcsak egyelőre... Persze szép a CM9 zenelejátszója, meg látványosan ki lehet dobálni a futó taskokat a task managerrel, és szépek a miui v4 témák is, de más különbséget nem nagyon vettem észre (azokban a funkciókban, amik nekem fontosak).
-
Awernis
csendes tag
válasz baal-amiga #45171 üzenetére
Ki próbálom hátha bejön de most épp battery reset-et csinálok mert ez elött CM7 RC 1.5 volt rajta de annál hang nem volt mikor hívtak
-
vétó
aktív tag
válasz freeknight #45160 üzenetére
köszönöm! még nem kezdtem, csak az olvasmányos részt az általad is javasolt szabof1 kolléga tollából. meg próbálok egy szabad fél napot is lőni a művelethez, ami nem olyan egyszerű.
- Nézd egy stoppos! - Á, biztos csak lájkol minket.
-
Mazsika
őstag
dupla...
[ Szerkesztve ]
Dáccsika
-
Mazsika
őstag
használ itt valaki wajk v4-et? sima wiui-t használok nagy megelégedéssel, de amíg nagyon bugos a v4 addig nem akarok vele mókolni...
Dáccsika
-
-
erikthekippa
tag
Bocsi rossz topic
[ Szerkesztve ]
-
sgs123456
tag
Az első újraindításig töltött a wiui v4-el...
-
chab7
addikt
válasz #71562240 #45178 üzenetére
Nem feszültség ez, hanem csak "amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten"
De az való igaz, megpróbálom ismét kevesebbet olvasni a fórumot, mert végtelenített kérdésfeleleket játszani ugyanazon kérdésekkel nem nekem való.A nőkérdést azt szoktuk egyeztetni elég sűrűn, hiszen épp utódlásra adtuk a fejünk. (Már épp ideje volt).
[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
sgs123456
tag
Sziasztok
Erre nem tudtok valamit?
Nem akar tölteni a telefonom cm9-el.
Feltettem a gb wiuit, azonnal töltött.
Gondoltam valamit elcsesztem... RDS lite-tal feltettem a 2.2 cee-t, majd feltettem a froyo cm9-et. Mert soc kamerám van és mb525.
Elkezd tölteni, majd pár másodperc után leáll és nem folytatja...
Feltettem a wiui v4-et és azzal úgy néz ki, h tölt.
Nem értem, h mi lehet a tré a cm9-el.Van valami ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
chab7
addikt
Külön tetszik a beosztott majd tudja rész (Kicsit sem főnökös a dolog. Hú de nem szeretem ezt sem. Mert a beosztott az ráér utánajárni, és beletanulni valamibe? A főnöknek meg nem szükséges. Majd a beosztott megoldja.)
Persze, elmehetnék az ilyen dolgok mellett, de ha meg van engedve, hogy hetente (naponta, óránként) ugyanaz a kérdés százszor is leíródjon akár, akkor miért ne tehetném meg, hogy én meg azt írom le százszor, hogy nem kéne százegyedszer is.
Az meg külön jó, hogy valakinek olyan igénye van, hogy arra nem nagy a választék, de még ő nyilvánul meg sértődötten leszarozva azt ami van.
Vagy éljen vele, tanuljon bele abba ami van, vagy menjen ő tovább és addig keressen amíg nem talál számára megfelelőt. Ló nincs jó a szamár is, aztán meg a szamarat szidni azért mert nem olyan mint a ló.És akár folytathatnám is, hogy én aki most is vettem a fáradtságot, hogy elolvassam az egy nap alatti +40 hozzászólást, láttam linkelni valakinek a CM9 telepítést, most meg újra kérdés:
(#45175) 2012-06-12 09:20:15)
(#45160) 2012-06-11 22:38:01)és a kettő között csak 15 hsz van.
De én vagyok megint a köcsög mert nem "beosztott"-ként viselkedve újra beírom, hanem szólok, hogy nem kéne. 15 hsz nem visszaolvasni nagyobb bűn vagy szólni érte? Tudom, nektek az utóbbi(#45176) kammerer: Rá nem érő főnököknek használatit olvasni? Max kiadják feladatba a beosztottnak
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz nick2005 #45173 üzenetére
Látod, adathiba volt a SIM kártya ügy, nem az Android szar eleve.
Erre nézvést további szempont: van az FM rádiónak on-off gombja, a lent középen levő fejhallgató ikon az. Ha azzal kikapcsolod használat után, máris nem lesz semmi gondod. Ugyanez érvényes arra a fórumtársra, aki a hozzászólásod alapján jelenkezett, hogy nála is megvan "ugyanez a rádió hiba". Nincs a rádióval semmi hiba, csak user error.
Neked és Jagnak: néha okkal cseszik le az embert, ha lecseszést kapok, én először elgondolkodom, hogy jogos-e. Főleg, hogy a cseszegetést te kezdted az Android indokolatlan degradálásával.
Lásd a "rádióhibára" reagáló freeknight kolléga CM7 telepítéssel tudta csak megszüntetni a gyári ROM "rádióhibáját", amiben a szomorú, hogy ez a "hiba" nem létezik. Ahogy ilyenkor megemlítjük: a használati utasítás elolvasása néha csodákra képes.[ Szerkesztve ]
-
Nagymelák
senior tag
Sziasztok!
Erre a CM9-re [link]
CyanogenMod-7.2.0-RC1- jordanról,hogyan tudok váltani,valami leírást tud valaki hozzá?Valamint még egy kérdés ha ezt felteszem a Magyar nyelv megmarad?Köszönöm
-
Jag
senior tag
válasz Heimdallr75 #45172 üzenetére
OK.
Akkor hogy atémába is vágjak.
Go Launcher EX-ben az istennek nem bírom a mobilnetet működésre bírni.
Van valami trükk erre, vagy ez egyéni probléma?[ Szerkesztve ]
-
nick2005
csendes tag
Nagy nehezen át tudtam másolni a névjegyeket. Elkezdtem másolgatni tizesével-huszasával (kezdőbetűnként). Amikor kiakadt, akkor szűkítettem a darabszámot, és meglett a hibás névjegy. Igazából semmi hibát nem találtam benn, nem volt a névben szám, különleges karakter, semmi, egy egyszerű név volt, igaz volt benn egy rövid "ö" betű, de az más névjegyekben is volt. A telefonszám is teljesen szabványos volt. Kitöröltem egy az egyben a teljes névjegyet, beírtam újra teljesen ugyanazt, és jó lett. Szerencsére hamar meglett a hiba, mert egy D betűs név volt. Igazából az volt az idegesítő, hogy nem írta, hogy melyik névjeggyel van gondja. Nem tudom milyen indexelés alapján másolt (nem névsor szerint), így nem tudtam kikövetkeztetni, hogy hol akadt el. Szóval a hiba detektálására csak az időigényes manuális módszer maradt. Inkább ez a zavaró, mert ha tudom, hogy kb. mi a hibás, akkor gyorsabban lehet javítani.
-
Heimdallr75
őstag
Simán butaság nagyobb értékben rabságos, szolgáltatóit venni, ha utánaszámolsz egyszerűen nem éri meg, aláírom azt , hogy a "kényszer" nagy úr, de sajnos ezzel visszaélnek magyarországon, ez más történet.
Látszik , hogy nem ismersz itt a fórumon, mostanában elég ritkán szólok. A személyeskedő részére a "témaindítónak" szándékosan nem akartam reagálni, a neked szóló reakciómban meg van legalább 3 smyli, nem bántónak szántam, de látnom annak sikerült felvenned.
Részemről téma felesleges off csak.الغريبة في هذا الكوكب
-
Jag
senior tag
válasz Heimdallr75 #45168 üzenetére
Ez a baj, hogy eldöntöd, hogy kinek mi a butaság, onnantól érdektelen a többi.
Nem feketén-fehéren kéne egy fórumot olvasgatni és válaszolni.
Tudsz alternatívát a vodánál?
Na, akkor elég elképzelhető, hogy valaki nem azért vesz Defyt, mert buziskodni akar vele, hanem mert az a kevés igénye is csak ezzel van kiszolgálva.De hangsúlyozom nem ez volt a lényege a dolognak.
-
Heimdallr75
őstag
idéztem a mondatod, megteszem ismét: "Az például eszedbe sem jut, hogy valakinek azért lesz ilyen telefonja, mert "ütésálló" és viszonylag olcsón hozzá lehet jutni és a többi épp mellékes?"
erre reagáltam, nem tévedtem el,én tudom hol vagyok. Ha azért veszi mert ütésálló, amit ugyan sehol nem állítanak róla, és olcsó, a többi mellékes, akkor ott egy sonim vagy bármi hasonló kategória.
Ja hogy szolgáltatói telefon kell? Az meg egyszerűen butaság x év rabsággal.[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
Awernis
csendes tag
Nekem WajkIUI 2.5.27 de valamiért nem tudok csatlakozni gépre USB-vel egyszerűen semmit nem jelenít meg ami az USB-vel kapcsolatos egyszerűen nincs USB kapcsolatom
Valaki segítsen?
[ Szerkesztve ]
-
Jag
senior tag
válasz Heimdallr75 #45164 üzenetére
Mivan? Kicsit eltévedtél.
Kocsi-ernyő és telefon-telefon összehasonlítás szted helytálló?
Van egy alap igényszinted egy telefonnal kapcsolatban, mikor vásárolni szeretnél.
Ha ennek jelenleg csak 1-2 telefon felel meg, akkor mit csinálsz?Akkor kérlek mondjál értelmes alternatívát a Defyre a vodánál.
Egyébként nekem tökéletesen megfelel a cucc, mielőtt az lenne a vád, hogy én nem tudom, miért vettem ezt. Az csak egy lehetőség volt és eléggé reális, mivel nem nagyon van alternatíva. -
freeknight
őstag
válasz nick2005 #45161 üzenetére
Itt talán van pár hasznos infó (főleg a cikk elején):
[link]
Sajnos az tény, hogy nehéz sima telefonról átköltözni okostelefonra. Na de vissza... kínszenvedés lehetA rádiós hibád nekem is előjött, még a gyári rom alatt. Csak az oldotta meg, hogy CM7-re frissítettem anno.
[ Szerkesztve ]
-
Heimdallr75
őstag
Az például eszedbe sem jut, hogy valakinek azért lesz ilyen telefonja, mert "ütésálló" és viszonylag olcsón hozzá lehet jutni és a többi épp mellékes?
értem akkor ha jó áron kapsz trabantot akkor azt veszel eső ellen esernyő helyett logikus csak mert véd az esőtől és jó áron van hisz a többi mellékes
[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
Ronyn
senior tag
Nem az a baj ha valaki nem tud megoldani valamit, hanem az ilyen hozzáállás - idézlek
"Komolyan mondom ekkora szart, mint az Android még életemben nem láttam"Az nem baj ha valaki nem tud valamit, de ha "nem találod hol a kormány" az nem jelenti azt hogy szar az autó!!
Más: pl. tesom nagy nokia fan a 7650 óta neki mindig az aktuális nokia csucsgépe van.
Van cca 1200!! névjegye, és ő sem tudta kiexportalni nagyjából ugyanez a hiba jelentkezett.
Mégsem azzal jött hogy szar a symbian,hanem hogy segitsek megcsinálni, mert nekik nem sikerült
-------------
(#45162) Heimdallr75Égen már írtam neki ilyesmit;-)
A leírták alapján Feltételezem hogy szinkronizálva van a gmaillal, ott is meg tudja nézni az esetleges karakterhibakat, illetve ott is ki tudja exportálni.[ Szerkesztve ]
Ego sum... Ronyn 🧔
-
Heimdallr75
őstag
1, rádióban menu gomb->kilép?
2, contact2sim marketen vagy playen [link]bár már megkatad a választ szerintem csak átsiklottál felette.
90% hogy az új simkari a ludas, jártam már hasonlóan. A karakterkódolással lesznek gondok simre másolva. hiába a sim már a múlt században is buta és elavult volt.
Ezért van szinkronizáció, pl google fiokba stb. szinkron névjegyek, új talo vagy bármi szinkron és kész.nem csak neked: néha sokat segít a hozzáadott felhasználói kézikönyv átolvasása is, esetleg google kereső is csodákra képes
[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
nick2005
csendes tag
Hát kb. ja, csak én nem akartam kiosztani. Attól még nem hülye valaki, hogy nem tud megoldani valamit, akár legyen az a legpitiánerebb dolog is. Én magam is informatikával foglalkozom, lassan 2 évtizede, és elég nyilvánvaló, hogy az ember nem lehet mindenben szakértő. A lényeg, hogy legyen is ismerőse (jobb esetben beosztottja) aki tudja, biztos van nekem is. Csak most hirtelen gyorsan akartam megoldani, ezért fórumoztam.
Egy autós márkafórumon is tag vagyok, és ott pl. azoknak is segítenek, akik azt kérdezik, hogy hol a kormány? vagy hogy kell bekapcsolni a lámpát? hol kell felnyitni a motorháztetőt? Senkit nem néznek hülyének, pedig a többségnek fogalma sincs egy 16 szelepes motor belső működéséről. De nincs is rá szükségük.Amúgy azt még elárulhatná valaki, hogy kell kikapcsolni az FM rádiót a Defyn? Ezt még soha nem sikerült megoldanom. Nincs rajt egy on/off gomb, csak a headset-et kihúzom, mást eddig nem tudtam kitalálni. Aztán ha később bedugom, akkor (ötletszerűen) vagy szól még a rádió, vagy nem. Az alkalmazás kilövés nem a jó megoldás.
Ja és arról már nem is beszélve, hogy ilyenkor (a rádió ilyen ki(nem) kapcsolását követően) nem idul a bluetooth-os headset. -
freeknight
őstag
Remélem még időben érlek el és nem próbáltad felrakni:
KELL a cm7, csak arra telepítsd! Ugyanis az epsylon-féle romokban (de ahogy láttam a quarx-ban sem) nincs boot.img, anélkül meg ugye bootloop lesz a vége. Szóval jobb a biztonság, tegyél előtte egy cm7-et. Ajánlom szabof1 leírását: [link] és [link]. Ezeket a cm7 telepítéséhez.
Itt pedig maga a CM9 telepítése: [link]
Ezek a leírások részletesek és bombabiztosak, ha követed őket, nem ronthatsz el semmit.
Sok sikert! -
B.i.L
senior tag
válasz membrandj #45115 üzenetére
Szia! Van Nokia BH-505 ST....tökéletesen működik,de és itt jön a java : a füles minősége korlátozott.Ez annyit takar,hogy hamar tönkre mehet,egyébként sztereo - zajszűrővel,a külvilágot teljesen kizárja,és fröccsenés védett.Az eső,ha elkap nem lessz semmi baja,de jó vigyázni.A fülhalgató belső részét fém rács takarja - ez hamar leesett,beljebb gumi takarás - az is jön le.A gumiharangok (4 pár)megfelelőek.,de nemteljesen illeszkedik a fejhez(vagy kicsi a fejem - csirkefej? )Nekem folyton kicsúszik a fülemből.Viszont vékonysága miatt hamar megszakadhat a kontakt belül...Épp most megy a szervízbe,kontakt hibával.Gyári : 2.1 - 2.2 és Miui 2.1.20 - as romokkal működött.Mással eddíg nem próbáltam,mert nemvolt kéznél.Ha érdekel még valami ...PÜ
Horgászni mentem...B.i.L
-
Jag
senior tag
Kéne neked valami nő testvérem, akkor talán nem lennél ilyen feszült...
Nem tölti ám mindenki a szabadidejét a telefon buzerálás legapróbb kimutyizásával.
És nem a telefon a legjobb barátja. És lehet, hogy épp telibe is xarja mi fut rajta. Egy szükséges eszköz.
Az például eszedbe sem jut, hogy valakinek azért lesz ilyen telefonja, mert "ütésálló" és viszonylag olcsón hozzá lehet jutni és a többi épp mellékes?Kicsit árnyaltabban kéne hozzáállnod a témához és mindjárt nem vennéd úgy, hogy téged szidnak amikor valakinek baja van teszem azt az androiddal. (nekem nincs, mielőtt nekem esel)
Nem kell itt az észt osztani, mindenki le tudja vonni a maga kis következtetését egy-egy hozzászólásból. Ha van kedved segítesz, ha nincs akkor lapozz. Majd segít az, akinek épp kedve van.
Frankón el tudod venni az ember kedvét attól, hogy kérdezzen bármit is. Pedig egy ilyen fórumnak épp az a lényege. És mivel itt nem kapok választ, (mivel fel sem teszem, mert egyből lebasznak) nagy valószínűséggel én sem itt fogok társalogni és netán segíteni másnak. Tudom, tudom, kereső. Hidd el, sokan, velem egyetemben használom is, csak ha épp fingom nincs mi a neve az appnak, vagy a problémának, sosem találom meg. És megmondom őszintén, nincs is rá sem energiám, sem időm, hogy napokat töltsek el egy probléma megoldásával. Ezért van ez a fórum. Megkérdezem, aki érez rá ingerenciát segít. Aki nem, az nem válaszol. Ilyen egyszerű. Mik vannak!?
-
Teng
aktív tag
Skypeolni lehet headsettel nektek? Mert 2 bluetooth-ossal is próbáltam, telefonálás megy, de a skypeon meg se nyikkannak...
-
nick2005
csendes tag
Nem véletlenül van Defym, alaposan körülnéztem, mielőtt megvettem. Előtte egy HTC HD2-m volt, ami sajnos egy benzinkút térkő burkolatának áldozata lett (nagyon nagy kár volt érte ). A lényeg az volt a vásárlás előtt, hogy lehessen telefonálni, sms-t küldeni, és a legfontosabb volt, hogy legyen benne GPS, és fusson rajt az IGO. Az, hogy okos vagy nem teljesen mindegy volt ebből a szempontból, hiszen a céges sim kártyámon amúgy is tiltva van az adatforgalom, szóval csak telefonálni tudok vele, ami nem is baj. Szóval nem az a "hülyegyerek" korosztály vagyok, akinek azért kell az okos telcsi, mert like-olni kell a Facebookon 10 percenként. Persze azért is fontos, de mindenkinek más a szempontrendszere. A Defy azért is tetszett, mert bírja az ütést, és a HTC halála után ez lényegesnek tűnt. Igazából Windows-ost szerettem volna, de 6.5-ös már nem volt, a Win7 pedig nem szerette az IGO-t. Így lett a Motorola Androiddal.
Amikor megvettem, akkor a HTC-ben még a törés előtt egyszer SIM-re mentettem a számokat (csak az utolsó 1 hónap új bejegyzései vesztek el), és ez a SIm került az új Motorolába, azokat másoltam át, aztán később minden új szám a készülékbe került. A SIM kártya közben ki lett cserélve egy újra (ugyanaz a szám, csak kártyahiba miatt lett cserélve). Szóval most egy vadiúj SIM kártya van benn és erre nem másolja rendesen a névjegyeket egy sima exporttal, hanem úgy másol, ahogy ő akar, hol csak négyet, hol meg 160-at, de a 238 sehogy sem megy neki. A telefon szoftveréhez új kora óta hozzá sem nyúltam.
Amúgy a HTC-t majdnem két évig használtam Win 6.5-tel, és sokkal jobb tapasztalataim voltak vele, mint a Motorola Androidjával.
Egy ilyen címjegyzék másolásnak egy pitiáner dolognak kellene lennie, 15 éve van mobilom, most van először gondom vele, pedig pár telefon elfogyasztottam már. -
chab7
addikt
Húúúúú, tényleg nem való okostelefon az olyanoknak akik csak telefonálásra használnak egy telefont. Jön egy ilyen "piti" feladat és meg vannak veszve. Már a rendszer szar mert nem olyan egyszerű mint amilyennek szeretnék.
Mi a 3,14csának Defy annak aki csak sms meg hívás? Mert ez a menő? Ez kész.
És elnézést már előre attól aki magára veszi, de tényleg nem a készülékekkel és a szoftverekkel lesz a baj már egyre erősebb a hitem ebben, hanem a nem megfelelő előtanulmány utáni vásárlással/beszerzéssel.
Mintha én vettem volna egy "ájfont" mert az össze gazdag-pistikének az van és aztán meg szidnám az almás topicban mekkora szar mert nem lehet másolni sem rá rendesen (pedig az milyen piti már).
Tudom, segíthettem volna osztás helyett, de ugyanennyi erővel a másik fél is előtanulhatott volna, hogy mit vesz/választ, milyen feladatra/felhasználásra.Azért a "full feature" google szinkronizálós címtár menedzselés és az alap telefon kötöttségekkel teli simkártyás tárolása közt van kis különbség.
Na bocs mindenkitől aki sértőnek érzi, de időnként tényleg nem lehet elmenni az ilyen dolgok mellett.
Főleg, hogy minden napra jut egy Android szidás valamelyik topicban meggondolatlan vásárlóktól.[ Szerkesztve ]
-
Ronyn
senior tag
válasz nick2005 #45153 üzenetére
Kellene ismerni a rendszert, mielőtt leszólod...
Valószínűleg fel kell oldani az összelinkeleseket , hogy csak a google cimjegyzekben legyenek meg, a motoban nem...
(Két cimjegyzék van, a google és a lite address book,alapbol a két helyen is meglevő névjegy egynek látszik ,mert a teló összelinkeli őket )
Ki tudod menteni egy vcf fajlba is a kártyára. Csak mivel az összes névjegyet egy fajlba rakja, a régi nokiad azt nem tudja kezelni szerintem...Egyébként nekem most gond nélkül áttette kártyára, úgyhogy a hiba a te telefonodban van, nem pedig az android rendszerben
(Valószínűleg valami karakterkonverziós hiba....)
Egyébként hogy tetted rá anno a telora a nevjegyeket??[ Szerkesztve ]
Ego sum... Ronyn 🧔
-
nick2005
csendes tag
Segítséget kérek, látom itt elég haladó felhasználók vannak. Én a telefont kizárólag telefonálásra, és sms-re használom. Nem hackelem, nem piszkálom, eredeti gyári állapotban van, ahogy 2011 őszén megvettem.
Az a helyzet, hogy elromlott a hangszóró a készülékben. Nem nagy gond, mert garanciális. Szeretném bevinni javításra, gondoltam átmásolom a névjegyzéket a telefonból a SIM kártyára, azt beleteszem a jó kis régi Nokiába, és jó lesz az a javítás ideje alatt napi használatra.
Sajnos már az első lépésnél elakadtam. Megpróbáltam a SIM-re másolni a névjegyeket. 237 név van a készülékemben. Másolnásnál mindig kiakad. Rájöttem, hogy van olyan akinél 2 szám van beírva, ezt a 2 embert kivettem a listából, de így sem másolja át a teljes névsort, teljesen rapszódikusan hagy ki neveket, és egyszer csak kiírja, hogy error és 168 sikerült a 237-ből. A hosszabb neveket nem másolja, egyszerűen kihagyja, nem rövidíti le vagy valami. És csinál még más érdekességeket is: pl. nemrég rendbeszedtem kicsit a telefonkönyvet: Pl. a "Kovács I"-t átjavítottam "Kovács István"-ra, stb. a készülék jól is hozza ezeket a neveket, de a SIM-re úgy másolja (ha másolja), hogy van egy " Kovács I" és egy "Kovács István" is, és persze mindkettőnél ugyanaz a szám. Nem is értem, hogy a korábbit honnan szedi.
Komolyan mondom ekkora szart, mint az Android még életemben nem láttam, sok-sok év Nokiázás során soha nem volt ilyen gondom, sőt még a Windows Mobile is simán megoldotta ezt a gyakorlatilga pitiáner feladatot.
Szóval mit kellene tennem, hogy a névjegyeim a SIM-re kerüljenek? -
vétó
aktív tag
válasz freeknight #45144 üzenetére
kelly7 és freeknight
köszi a válaszokat, egész megnyugtató. akkor lassan elkezdek olvasgatni a telepítéssel kapcsolatban... (azt jól értelmezem, hogy ez CM7 telepítés nélkül közvetlenül mehet a froyora?)
- Nézd egy stoppos! - Á, biztos csak lájkol minket.
-
Teng
aktív tag
válasz Flexy90 #45147 üzenetére
"System/build.prop-ban írd át a "persist.sys.charge_led=off"-ot. Az "off" lehet white vagy rgb, feltöltéskor zöldre vált mind2 beállításnál.
szerk.: utána kell neki egy restart!"Ezt milyen programmal (Appal) lehet eszközölni? Mert engem zavar, hogy minden led egyszerre ég elég lenne a white.
-
Flexy90
senior tag
válasz Gépészjanek #45142 üzenetére
System/build.prop-ban írd át a "persist.sys.charge_led=off"-ot. Az "off" lehet white vagy rgb, feltöltéskor zöldre vált mind2 beállításnál.
szerk.: utána kell neki egy restart!(#45145) Damonhill:
GPS Status-al töltsd le az aGPS adatokat internetről, és utána indítsd el a navigációt.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Fan
-
Damonhill
csendes tag
Sziasztok. Eddig nem volt navigációs program a gépemen. Feltettem a sygic, illetve az igo programokat. A gondom az , hogy szinte egyáltalán nem talál jelet egyik program sem, vagy ha talál is, az megszűnik nagyon kis idő után, illetve teljesen lemaradva navigál . Valaki meg tudná mondani nekem ez mitől lehetséges? Valami beállítási hiba? 700 km-t mentem, és sem itthon, és sem külföldön semmi, csak várakozás a jelre, illetve ha nagy nehezen beazonosította hogy hol is vagyok, 10 mp múlva megint semmi . Köszönöm
-
RootRulez
félisten
válasz Gépészjanek #45142 üzenetére
Hali!
Az xda-s WIUI topik 2. hozzászólása kell neked: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=15491933&postcount=2
Abból is a BatteryLightEnabler.
Ja, neked MIUI-d van. Nem tom ez működik-e azzal is...
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
Gépészjanek
csendes tag
Sziasztok!
Led beállítás ügyében kérném a segítségeteket: jelenleg egy 2.4.20-as MIUI rendszer üzemel a telefonomon, előtte DOMIUI volt fent. Az előzőben ha töltőn volt a telefon, akkor világított a LED folyamatosan, és változtatta a színét is. A jelenlegi rom-ban ezt nem tudom hol kéne beállítani, de nekem jó lenne. Ha esetleg tudtok erre tanácsot adni, akkor az megköszönném!
Üdv Jani! -
csmat
senior tag
Sziasztok!
Korábban is feltettem már
ezt a kérdést, nem tud valaki valamit javasolni? nekem is ez a problémám..Azt se tudom hogy miért lehet az, hogy ha a telefonnal osztom meg a netet, akkor úgy kb 8-10 percig hibátlanul működik, utána újra indul/ lefagy a telefon, nagyon bosszantó tud lenni
-
vétó
aktív tag
-
szabof1
őstag
válasz dkarcsy95 #45124 üzenetére
Privátban segédkeztem.
Azért volt bootloop, mert a BL3-as (2.51-es) gyári rom után ugye már nem volt gyári recovery, így a wipe-ok is kimaradtak.
A sikeres 2.2 CEE telepítés után akksi ki után pótolta a kolléga a wipe-okat és utána már elindult a telefon.Hibázott ugyan, hogy korábbi bootloaderes gyári romot telepített, de az ilyen akciónak mindig ezek az eredményei és simán orvosolható a helyes gyári rom telepítésével - csak a wipe-ok ilyenkor a végre maradnak.
-
chab7
addikt
-
dkarcsy95
tag
Na,sikerült megoldani a téglásodást,működik!
What the hack?
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
Erre a kérdésre engem is érdekelne a válasz
Én is ugyanígy járok egyre többször sajnos..
ja és még valami: ha wifit akarom megosztani pl laptophoz, akkor úgy kb 10 percig hibátlanul működik, majd lefagy a teló, van valakinek valami ötlete?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz baal-amiga #45119 üzenetére
Nem. Inkább a kérdező próbáljon előbb egy icipici energiát (keresőbe tárgyszó beírása) belefektetni, mielőtt ezredszer leíratja az emberrel ugyanazt. Úgy a topik is tömörebb lenne, és nem kellene néhány lelkismeretes embernek állandóan mások helyett dolgozni.
-
baal-amiga
senior tag
válasz membrandj #45115 üzenetére
Nokia bh-903 pöfiktül megy gyári és cm romon, wiuin zenehallgatás közben bejövő híváskor néha megzavarodott.
Más, az ingereseknek: a flémet hagyjuk. Inkább százszor legyen valami, mint egyszer sem.
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
törölt tag
válasz hodostamas #45117 üzenetére
A Datameter hülyeségéről van szó.
-
membrandj
nagyúr
Üdv! Bluetooth headset vásárlását tervezem Defyhez. Ha valakinek van,akkor megköszönném,ha megosztaná a tapasztalatait,az adott típussal kapcsolatban.
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
dkarcsy95
tag
Se wipe, se favtory reset nem volt elôtte,csak flasheltam a régi romot, és azóta nem kapcsol be.Ha rádugom usb-re, akkor még világít a Led.
What the hack?
-
chab7
addikt
Félreérted, nem a beszólásra, hanem a pontos adat beírására.
Amúgy meg ha tudom a pontos adatot a kérdésre és azt is hogy már sokszor volt miért ne írnám be mindkettőt? (Ha már te nem írtad be hamarabb melyik az, bezzeg az ingerre beszólsz.)Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
-
chab7
addikt
válasz baal-amiga #45108 üzenetére
Leginkább a kérdezőnek szólt, csak a te hozzászólásodnál jött az inger, hogy írjak is
-
chab7
addikt
válasz baal-amiga #45105 üzenetére
A legfrissebb és legutolsó gyári, mióta én egy éve vettem a készüléket azóta nem változott:
JRDNEM_U3_3.4.2_179-002_DEBLUR_CEE.sbf
(és ez már kismilliószor volt téma a fórumon csak rá kell keresni )
-
Jag
senior tag
válasz baal-amiga #45105 üzenetére
Kösz ismét, nekiállok.
-
baal-amiga
senior tag
Szabof1 leírásaival menni fog a romcsere. Szerintem ha mo- i, akkor az gyári 2.2 lesz, most így hirtelen verziószámot nem tudom, rég nincs gyári rendszerem.
Én droidwallal szabályozom a programok netelérését, így galleryt passzolom, annak nem engedem :-)
[ Szerkesztve ]
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
Jag
senior tag
válasz baal-amiga #45103 üzenetére
Na majd azt is felpakolom, csak még rootolnom is kéne a cumo't.
egyelőre a SW verzio' megállapításánál akadtam el. :-)Firmware: 2.2.2
Kernel: 2.6.32.9
System: Moto_Version.34.179.2Az első hszben lévő linken ilyen verzio nincs :-)
Szerk.:
Még egy kérdés. A data managerben megnéztem és a Gallery eszi a netem, mint az állat.
Micsinyál' az a neten és le lehet erről valahogy szoktatni?[ Szerkesztve ]
-
Sommi
aktív tag
válasz dkarcsy95 #45096 üzenetére
Uhh, hát kár volt hozzányúlnod. A nálunk "gyári" nem 2.1-es és a 2.3 után nem lehet visszatérni egyes esetekben a 2.1-re. Plusz nem tudom csináltál-e wipe-okat. De ha még új vagy miért vágsz bele leírás nélkül ? Ahol a cm felrakásához találtad a leírást, ott lett volna a FROYO-ra való visszatérés leírása is.
Hello MOTO ! JRDNEM_U3_3.4.2_164-003_BLUR
-
RootRulez
félisten
A kék ruhás csajnál DEFY volt az EB megnyitón a nézők között.
═════════════════════════════════════════
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest