- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- Magisk
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Nagyobb ujjra is jó lesz a Galaxy Ring
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Mobil flották
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
Akku problémára ezt ajánlottam már? PowerMax Pro
Tegnap meglepődtem, hogy már 2. napja nem kellett töltőre rakni, persze akkor van értelme ha nem nyomogatjuk a sokat a telefont, mert "üresjáratban" kell aktiválni és letilt mindent. Egy kis telefonálás, egy kis angry birds, egy kis zenehallgatás és ment 2 napot. 2. nap este 60%-on volt és reggel azért kellett töltőre raknom mert este zenéltem kicsit.
Custom ROM-on vagy 2.2-n nem tudom, hogy szuperál, nekem még csak 2.51 van.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
tzl
senior tag
válasz Stauffenberg #20096 üzenetére
Ismert bug, 2.51-ben javították. Frissíts rá.
-
pivi.l
tag
-
Stauffenberg
nagyúr
Kezd nagyon tele lenni a puttonyom a kamerával... jobban mondva a mögötte dolgozó szoftverrel/algoritmussal/akármivel.
A problémám az, hogy a gyári kamera alkalmazáson kívül semmi más nem használható, mert csak fekete képet ad (kivéve a LittlePhoto, de az meg egy kupac szar). Roppant bosszantó, mert számos jól használható és remek kamera alkalmazás kering a Marketen, de ezek közül nekem egy sem működik.
Ennek tetejébe még az is borzolja az idegrendszerem, hogy miután egy ilyen custom kamera alkalmazásból kilépek onnantól kezdve a gyári sem működik amíg újra nem indítom a telefont.
Próbáltam utána járni ennek a hibának, de nem nagyon találtam rá megoldást. Itt valaki találkozott már vele?
Teljesen gyári 2.1-es (2.34.1) ROM van rajta.
-
Land
veterán
Nem jön össze a rootolás
z4root kilép Permanent root után és ennyi. Nincs Superuser, nem indul újra. Nem tudom ROM Managerrel frissíteni a Recoveryt..Mivel kiírja, hogy nem Rootolt a telefon. 2.1-em van.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
atedg
tag
na megvolt az első bootloop-om is
a gyári vodás nandroid backupot visszatettem a nordic SBF-re....hát nem szerette pedig elvileg "ghost" nem?!
Aztán nem találtam UK voda360 -as sbf-et.
szerencse a motorola software updater okosabb volt és kihuzott a csávából:
telefont bootloaderbe tettem,
az updater letölti a kiválasztott tela+szolgáltató specifikus SBF-ét és felpakoljamost kezdhetem elölről .....sajna nem javította meg a fülhallható hangszóróját, úgyhogy a típushiba lesz sajnos...
-
rothadt
aktív tag
válasz zeppike #20069 üzenetére
sajnos nálam nem oldja meg a problémát, továbbra sem tudom használni a market just in részét. sima 2.1em van, semmi root, mi lehet a baj? volt restart, meg minden próba, csak factory reset nem, de azzal még várnék, mert eléggé belaktam már...
borzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...
-
pivi.l
tag
-
őstag
Srácok ez a Google Checkout fizetés marketen vásáráskor mennyire biztonságos? Vagy ti netes vásárlásra tartotok másik bankkártyát? Vagy hogy vásároltok marketen?
-
Tomi_Sci
őstag
válasz pivi.l #20078 üzenetére
Frissítés után én sem wipeoltam, de még a képernyőt sem bírtam feloldani. Aztán Wipeoltam, és minden jó lett. Ez volt este. Most regglre pedig annyira belassult, bugolt stb., hogy kellett még egy wipe.
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
Obi Wan
tag
Valaki akinek 117 es uk romja van
Tudna nekem kuldeni 1full backupot???Chuck Norris hülyére vert egy okostelefont :)
-
Tomi_Sci
őstag
-
Tomi_Sci
őstag
A CM7 6.0-t használók mennyire elégedettek? Nekem nem igazán jött be a váltás 5.1-ről. Állandóan fagy, lassú, és 700at hozott Quadrantban :S
A brightness emelés is rossz ötlet volt, továbbá a giroszkóp is mintha darabosabb lenne.
Vagy egyedi a problémám? Mit javasoltok?Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
A_Papa
senior tag
válasz RootRulez #20070 üzenetére
Nem rég.. De igazán én voltam balfék, az zavart meg, hogy Operában, a böngészőn van a frissítés ikon, is a gyári böngészőn is ott kerestem. a menü eszembe sem jutott.. Korral jár, na..
OFF:
☑ Saddam Hussein, ☑ Osama Bin Laden, ☐ Justin BieberRebecca Black Friday című nótáját ismered? : Félelmetes a YT stat-ja:
382.891 embernek tetszik, 2.750.078 embernek nem
[ Szerkesztve ]
Papa
-
A_Papa
senior tag
Sziasztok, a gyári böngészőben, hogyan lehet egy weboldalt frissíteni?
Köszi a válaszokat!Papa
-
RootRulez
félisten
inkább az OFF-ba.
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
rothadt
aktív tag
-
Prien
addikt
Nagy kedvencem volt a SE, csak tavaly nem tudtak nekem szimpatikus androidos mobilt felmutatni, de megjelent a Defy, aminek nem bírtam ellenállni. De azért azt tudjuk,hogy egyszer mindenkinek eljön a csere ideje,kinek ezért,kinek azért. Ha lejár a hűségnyilatkozatom, Optimus 2x -em lehetne 18 ezerért. De ez még csak a kezdet.
[ Szerkesztve ]
A kevés is több a semminél.
-
forintuser
őstag
Nekem Nordic alatt semmi gubanc nincs.Wifi problémámat is az extended controls okozta.Mióta mást használok, az égadta világon semmi baja nincs a készüléknek.
Se fagyás, se semmi.Holnapkészítést vállalok.
-
Halo
senior tag
szerintem parasztvakítás...
bár - elfogult vagyok egyrészt, másrészt pedig már nem vagyok SE fan.
K sorozat óta semmi érdemit nem sikerült lerakni az asztalra, az androidos gépeik eleinte egy rakat.... azóta tepernek ezerrel, próbálnak előre menekülni... de...
nálam elrúgták a pöttyöst.
úgy látszik még van, akit be lehet palizni
kellemes időtöltést az új telóval!Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
ChaosAD
csendes tag
válasz hétalvó #20051 üzenetére
Sziasztok!
nekem is nordic van fent és az újraindulástól eltekintve nekem is durván belassul, sôt, a system monitor szerint 100%-on pörög a processzor de fogalmam sincs, hogy mitől. Ezek kívül egy nap alatt lemerül az akksi.
Valakinek valami ötlet? Köszi szépen a segítséget.
-
kano
nagyúr
válasz RootRulez #20041 üzenetére
Annyira tömörít, hogy nem igaz. Ez így ok szerintetek? Mindenkinek ilyen?
A korábban ide feltett képek sem ilyenek.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
honeker
őstag
jó reggelt...egy kérdés milyen progit kell telepíteni hogy ne csak a pover gombal ébredjen fel..nem a hangerő gombos megoldásra gondolok..?
Ha 84% az ukku ez le van irva az átverés ? -1
-
hétalvó
addikt
Miért lehet az, hogy néha gondol egyet a defy-m és újraindul, néha pedig mocskosul belassul, pl mikor motona.-ot indítom, de van mikor egy sima galériába belépés is megakasztja? nordic van fenn.
Esetleg a gyári task manager csinálja?https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
aggleány
addikt
válasz rbalint88 #20047 üzenetére
A Defy azért ment el, hogy átadja a helyét a nagy szerelemnek. Az illetőt a Mobile Meetingen láttam először, és rögtön tudtam, hogy nekem Ő kell. Arról volt szó, hogy csak július vége felé lesz itthon, de ránéztem a fórumára, és láttam, hogy már van pár embernek, szóval elindult a gépezet (tegnap este fél 10 körül). Elkezdtem keresgélni, hogy hol kapható, tippeket is kaptam a fórumán. SE Xperia Neo lett bordóban.
-
rbalint88
addikt
válasz aggleány #20046 üzenetére
és mi lesz helyette?
esetleg a dell? ha érdekel, privátban keress meg!
a dell sem azért eladó, mert rossz. egyszerűen a defyvel eltöltött fél év alatt megszoktam, hogy a telefont nem kell félteni és ezt nem szeretném feladni. ha vízálló lenne a dell, akkor maradna. az is[ Szerkesztve ]
-
aggleány
addikt
Mindenkinek köszönöm a sok segítséget, igazán rendes kis csapat gyűlt itt össze. Én elhagylak Benneteket, de megkaptátok helyettem Land topiktársat, úgyhogy a létszám nem változott. Néha azért benéznék ide, hogy meglessem, mi van Veletek, ha nem baj.
Mellesleg én egyik irányba fordítva zöldnek, másik irányba fordítva pirosnak láttam a lencsét
-
DeadMeat
nagyúr
Fel lehet igen.A nordic jobb is,mert a legfrisebb a kernele.
Melyik a jobb?Mire használod?Pay romjai talán stabilabbak,hisz nem nagyon nyúl bele rendszerszinten,kicsit testreszabja,csinosítja csak.A cm viszont 2.3.4 minden előnyével,de sajnos hibákkal még.Nézd meg a buglistjét és ha nem zavarnak akkor használd.Szerintem megfelelő napi használatra.Stabilitásra nekem nincs vele gond.
Sebességben szvsz nordic,pay,cm a sörrend.Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
Obi Wan
tag
most mi a különbség a kék zöld és piroslencse között a szinen kívül??? miert jobb1 ik a másiknál?
Chuck Norris hülyére vert egy okostelefont :)
-
Prien
addikt
SPB Mobile Shellt használ valaki Defyn?
A kevés is több a semminél.
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Szerintem semmi baj nincs a képekkel és a videó is rendesen, szaggatás nélkűl megy"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
kano
nagyúr
Sziasztok!
Kérem, hogy nézze meg valaki ezt a videót és a 2 képet amit csináltam. Szerintem valami nem stimmel a kamerámmal, mert annyira sz@rok a felvételek, hogy nem igaz. Olyan tömörítésük van, hogy botrány. Vagy valami beállítás kérdése a dolog?
Köszönöm!„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Tex
senior tag
válasz RootRulez #19957 üzenetére
Egyre türelmetlenebb vagyok én is.
Már azon kezdtem el gondolkodni hogy fel kellene tolnom egy nordic-ot.
De még olvasgatok.Ja 2 kérdés:
A Nordic-ra fel lehet rakni a CM7-t?
Melyik szerintetek mindennapi felhasználásra a legstabilabb rom Nordic, CM7, vagy a Pays?"Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
Pistakiss
őstag
A dobozon lévő vonalkódoknál is fent van a kód, az MSN kezdetű sorban a középen lévő betükombináció: pl .....QG..... ez idei áprilisit jelent
[ Szerkesztve ]
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Nekem is 55 apps van fent és 0.98 GB a szabad memória, belső, nem a kártyán"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
RootRulez
félisten
Jeee 20035.!!
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
mkRoland
senior tag
válasz banán007 #20006 üzenetére
Voda 845 tulajként (az egyetlen hasonlóság a két gép között, hogy az enyémen is android van) a Link2SD-t ajánlom, ha működik a Defy-n (ROOT kell hozzá). Előnye, hogy nem pakol át automatán minden app-t a memóriakártyára, hanem Te magad választod ki, miket helyezzen át a kártya egy külön partícionált részére.
[ Szerkesztve ]
-
scapegt
őstag
Enyém is zöld, hiába márciusi. De a fényérzékelõnél is másabb mint az elõzõ defym.
-
bepe79
addikt
válasz pivi.l #20026 üzenetére
Nekem ez alapján az enyém egyértelműen piros / vörös. Mind napfénynél, mind szobai fénynél.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Azt meg tudnád mondani, hogyan updatelhetem a markettet?
Ahogy én csináltam, az aplikation menüben, ott uninstal update menüpontnál ment is, és amikor belépek a market.be, akkor elsőre az új kép fogad, fizetős appok is látszanak, de amikor kilépek és újra belépek, akkor a régi kép fogad"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Narxis
nagyúr
válasz JasonD #20015 üzenetére
LOL, kösz. Így döntögetve 90%-os bizonyossággal mondanám, hogy zöld lencsés. Januári gyártású. Akkor gondolom megszívtam mert xda-n azt írják piros a jobb.
(#20017) csabooooo: színárnyalatokkal valóban van problémám, de azért nem olyan komoly.
[ Szerkesztve ]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
sjocó
csendes tag
-
Land
veterán
Nézegetem én az optikámat, de nem tudom eldönteni milyen színű. Van a verziókról kép valahol a neten?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
aveos
tag
Ezt is vártuk [Market]!
06302081105
-
Narxis
nagyúr
válasz banán007 #20006 üzenetére
Na neked is? Üdv a klubban. Vagy felteszel egy Froyo custom ROM-ot vagy vársz a hivatalosra. Ugyanis az kell, hogy áttolhasd SD-re az appokat(már amelyik app ezt támogatja).
-
banán007
tag
SziasztoK
Egy Nagy bajom Van:
A telefon memóriája megtelt ÉS AZ app2sd Free programmal sem tudom átpakolni az sd.re
mit tegyek? -
sjocó
csendes tag
válasz Balázzs #20002 üzenetére
ne félj testvérem! 4 hónapja használom nincs különösebb baja(igazából semmi) nagyon sok a körünkben az elégedett tulaj, a fórum jó hangulatú , hasznos és segítőkész, ha ez megnyugtat ,ezek a mai okostelefonok tucattermékek, előfordul hibás példány minden márkánál(ezért van rá garancia), nem hiszem,hogy a defy meghibásodásai kirívóak lennének, úgyhogy várunk a klubban.
-
Balázzs
senior tag
Sziasztok!
Jó ideje nézegetek új telefon után és a defy strapabírásával jó választásnak tűnik. Igazából telefonálás, netezés, kevés gps használat és ha lehet word, excel, txt melóra lenne használva.Viszont elég sokan írtok problémát, újraindulások, gyári hibák rettentenek vissza tőle. Vodásként náluk venném, mire kell figyelni, igazából eléggé tapasztalatlan vagyok okostelefon használat/bütykölés terén.
köszi
Balázs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- Magisk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PayPal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest