- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
válasz nick2005 #45161 üzenetére
Itt talán van pár hasznos infó (főleg a cikk elején):
[link]
Sajnos az tény, hogy nehéz sima telefonról átköltözni okostelefonra. Na de vissza... kínszenvedés lehetA rádiós hibád nekem is előjött, még a gyári rom alatt. Csak az oldotta meg, hogy CM7-re frissítettem anno.
[ Szerkesztve ]
-
Ronyn
senior tag
Nem az a baj ha valaki nem tud megoldani valamit, hanem az ilyen hozzáállás - idézlek
"Komolyan mondom ekkora szart, mint az Android még életemben nem láttam"Az nem baj ha valaki nem tud valamit, de ha "nem találod hol a kormány" az nem jelenti azt hogy szar az autó!!
Más: pl. tesom nagy nokia fan a 7650 óta neki mindig az aktuális nokia csucsgépe van.
Van cca 1200!! névjegye, és ő sem tudta kiexportalni nagyjából ugyanez a hiba jelentkezett.
Mégsem azzal jött hogy szar a symbian,hanem hogy segitsek megcsinálni, mert nekik nem sikerült
-------------
(#45162) Heimdallr75Égen már írtam neki ilyesmit;-)
A leírták alapján Feltételezem hogy szinkronizálva van a gmaillal, ott is meg tudja nézni az esetleges karakterhibakat, illetve ott is ki tudja exportálni.[ Szerkesztve ]
Ego sum... Ronyn 🧔
-
Heimdallr75
őstag
1, rádióban menu gomb->kilép?
2, contact2sim marketen vagy playen [link]bár már megkatad a választ szerintem csak átsiklottál felette.
90% hogy az új simkari a ludas, jártam már hasonlóan. A karakterkódolással lesznek gondok simre másolva. hiába a sim már a múlt században is buta és elavult volt.
Ezért van szinkronizáció, pl google fiokba stb. szinkron névjegyek, új talo vagy bármi szinkron és kész.nem csak neked: néha sokat segít a hozzáadott felhasználói kézikönyv átolvasása is, esetleg google kereső is csodákra képes
[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest