Új hozzászólás Aktív témák

• chab7

addikt

Külön tetszik a beosztott majd tudja rész :)) (Kicsit sem főnökös a dolog. Hú de nem szeretem ezt sem. Mert a beosztott az ráér utánajárni, és beletanulni valamibe? A főnöknek meg nem szükséges. Majd a beosztott megoldja.)

Persze, elmehetnék az ilyen dolgok mellett, de ha meg van engedve, hogy hetente (naponta, óránként) ugyanaz a kérdés százszor is leíródjon akár, akkor miért ne tehetném meg, hogy én meg azt írom le százszor, hogy nem kéne százegyedszer is.
    Az meg külön jó, hogy valakinek olyan igénye van, hogy arra nem nagy a választék, de még ő nyilvánul meg sértődötten leszarozva azt ami van.
    Vagy éljen vele, tanuljon bele abba ami van, vagy menjen ő tovább és addig keressen amíg nem talál számára megfelelőt. Ló nincs jó a szamár is, aztán meg a szamarat szidni azért mert nem olyan mint a ló.

És akár folytathatnám is, hogy én aki most is vettem a fáradtságot, hogy elolvassam az egy nap alatti +40 hozzászólást, láttam linkelni valakinek a CM9 telepítést, most meg újra kérdés:

(#45175) 2012-06-12 09:20:15)
    (#45160) 2012-06-11 22:38:01)

és a kettő között csak 15 hsz van.
    De én vagyok megint a köcsög mert nem "beosztott"-ként viselkedve újra beírom, hanem szólok, hogy nem kéne. 15 hsz nem visszaolvasni nagyobb bűn vagy szólni érte? Tudom, nektek az utóbbi ;) :R ;]

(#45176) kammerer: Rá nem érő főnököknek használatit olvasni? Max kiadják feladatba a beosztottnak ;] ;]

[ Szerkesztve ]

Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)

Új hozzászólás Aktív témák