Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- DIGI Mobil
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Asus ROG Phone 9 Pro - erős kezdés az Elite ligában
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
szerintetek a vodanál is független lesz?
Ha valaki vesz, próbálja ki legyenszíves..
de jó is lenne -
csmat
senior tag
jelentem fennt van a Voda honlapján a defy, és annyi, amennyivel riogattak!!
már csak független is legyen.. -
csmat
senior tag
Van már valakinek tapasztalata, hogy turbosim-mel működik rendesen a telefon?
Csak mert egyszer próbáltam egy vodás telefont turbosimmel és 2 napig működött utána nem.. -
csmat
senior tag
Sziasztok!
Nem tudjátok lesz telenornál defy? -
csmat
senior tag
Sziasztok !
Az újabb vodás szállítmány is független? -
csmat
senior tag
Sziasztok!
Már hónapok óta szemezek a Defyvel, de sokszor megijjedek, hogy lényegében mindenkinek van kisebb-nagyob gondja vele, hol ez nem működik rendesen, hol meg az. Vagy tévedek? Van akinél megbízhatóan működik és nem kell folyamatosan utánaolvasni, programot letölteni, álítgatni, stb..?
A mostani defyken is az 2.akárhányas android van fent? -
csmat
senior tag
válasz whitehand #30536 üzenetére
Sziasztok!
Amit linkeltél bolt ott 24 hónap garacia van, míg máshol 24hó Motorola garancia, mi a különbség a 2 között? Gondolom a sima 24 hónapos csak 1 boltban érvényes nem?
Ja valahol hallottam, hogy lesz a defy-nek újabb/jobb kiadása erről tudtok valamit?[ Szerkesztve ]
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
Hol találok 24 hónapos nem bolti garis defyt?, vagy honnan érdemes venni Budapesten?[ Szerkesztve ]
-
csmat
senior tag
Igen próbáltam már egy párat felhívni,de alig vették fel, vagy elfogyott
Gondolom azt nem tudod, hogy a telenornál lesz-e? Ha megveszem a t-nél dominóval (ugye független) akkor gondolom később se tudják függővé tenni, ha beviszem mert valami baja volt. Láttam, hogy sokan kérdezték ezt, de egyértelmú választ soha nem láttam.
Miket is kell nézni a megvételnél? piros lencse, meg, volt még valami kód, most nem találtam meg, amiből meglehet tudni a gyártási időt meg még pár dolgot. -
csmat
senior tag
Köszi!
Én is ebben bízok, csak nem elég a bizakodás
A lencse dolog annyira nem is izgat, de ha megnézhetem, akkor tudjam hogy mit kell nézni
˘Az akksi alatti számból a gyártási idő derül ki, de ha a kódrészlet első betűje amit keresni kell Q, akkor már eleve egész új a telefonˇ akkor jó lenne Q-sat találni A többit nem tudjátok, vagy nincs is értelme? -
csmat
senior tag
Köszi!
Én is ebben bízok, csak nem elég a bizakodás
A lencse dolog annyira nem is izgat, de ha megnézhetem, akkor tudjam hogy mit kell nézni
˘Az akksi alatti számból a gyártási idő derül ki, de ha a kódrészlet első betűje amit keresni kell Q, akkor már eleve egész új a telefonˇ akkor jó lenne Q-sat találni A többit nem tudjátok, vagy nincs is értelme? -
csmat
senior tag
válasz #TOTTI #30612 üzenetére
Ha jól értem mindenhol 1 év a teljeskörű garancia és helyenként adnak+ 1 évet a szoftverre, igaz?
Az egyik boltban 65 ért adják a 24 hónapos motorola garisat és 55 ért a vodás 24 hónapos bolti garist, ami szerintük hálüzat függő nem akartam felvilágosítani, hogy tuttommal az is független
A szoftveres garanciának sok értelme nincsen ugye? Azt nem tudom mennyire érdemes bolti garanciásat venni, nem fog eltűnni a bolt?[ Szerkesztve ]
-
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
Még nem vagyok defy tulaj, de azon filoózom, hogy mikor jön ki az új és vajon mennyibe fog kerülni itthon. Gondolom ha lehet majd kapni, akkor a "régi" olcsóbb lesz
Egyébként nem rosz a sony ütésálló se kár hogy nem lehet tudni az árát! -
csmat
senior tag
válasz Neil Watts #31072 üzenetére
Jó azt tudom köszi, de az se zavarja meg, hogy t-s dolgokat tölt ke, majd telenorral használom?
-
csmat
senior tag
Ha minden igaz ma megjön a t-től a defym
Biztos lesz pár kérdésem, de igyekszem használni a keresőt, viszont hogy tudom megtalálni azokat a válaszokat, amik a kérdésemre felelnek?. pl beírom, hogy mobilnet letiltás, akkor nem a válaszokat fogja kiadni, hanem csak azokat, amikben a kérdés szerepel.
Mivel tudom a legjobban leellenőrizni, hogy minden rendben van a telóval? pl nem pixelhibás?[ Szerkesztve ]
-
csmat
senior tag
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
valamiért nem engedi, hogy wifin keresztül belépjek a gmailbe..Nem tudjátok mi lehet a baj?
ja és ha jól olvastam korábban, (nem találtam meg) yahoo-val is tudom szinkronizálni ugye? de hogy?? -
csmat
senior tag
válasz eszement25 #31984 üzenetére
Nem tudom nálad hogy áll a dolog, de, ha a telo böngészőjével belépek a gmail-be és ott kikeresem a programot és rámegyek h install, akkor azt írja hogy nincs összekötve készülék ezzel az accounttal.
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
Nem tudok belépni a marketbe!!
Ha a telo böngészőjével belépek a gmail-be és ott kikeresem a programot és rámegyek h install, akkor azt írja hogy nincs összekötve készülék ezzel az accounttal.
Viszont, közvetlenül a marketbe sem tudok belépni.
Valakinek valami ötlet? Nagyon várom!! -
csmat
senior tag
Sziasztok!
Hogy lehet, hozzáadni a gmail accountot a telefonhoz? -
-
csmat
senior tag
-
csmat
senior tag
Azt ugye látom valahol,ha csatakozik a telefon mobilnettel az internethez!? de mi jelenne meg? ha csak 2 g-re van állítva akkor ugye nem tud felmászni a netre?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest