- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Új taggal bővült a Motorola filléres portfóliója
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigsee
addikt
válasz #35202114 #44697 üzenetére
Közel hat megás cache-e volt a marketnak, amikor fagyizgatott, és persze így nem is tudtam használni. Most - egy ideje fenn van a jól működő - 0,93 MB a cache, és 1,8 MB az adatok összege. Abban ami benne volt a ROM-ban, bele volt valami szorulva...
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
R19
senior tag
Én a Motorola Task Manager-t használom, teljesen korrekt értékeket mutat memória és CPU terén is. [link]
-
R19
senior tag
válasz andris1602 #44691 üzenetére
Tölts le olyan task managert ami figyeli a proci használatot, ezzel megtalálod, hogy mi hajtja a háttérben a procit.
Az ES Task Manager [link] ésszerű beállításával pedig kordában tudod tartani a háttérben futó folyamatokat, így semmi nem zabálja fölöslegesen az akksit. -
andris1602
aktív tag
két kérdésem volna a cm szakértőkhöz.
1.: hogyan (vagy milyen programmal) tudom megnézni, hogy melyik program nem hagyja aludni a telefonomat? az akki szépen merül, pedig a telefon lezárva fekszik az ágyon.. (van egy időjárás widget, de az csak 4 óránként frissít)
2.:mi okozhatja az utóbbi időben, hogy az 'Android OS' az akksihasználat menüpontban felugrott 20%-ra? régebben ilyen 4-8%volt, mostanában kevésszer kisebb mint 15, ezt mi okozza? (ha rámegyek, csak annyi van odaírva, hogy cpu ment mondjuk 16 percet.. -.-)
a válaszokat előre is köszönöm
-
Flexy90
senior tag
-
törölt tag
M AND Ms mondandójához annyit, hogy még a frissítésekről szóló értesítés is kikapcsolható. Egyúttal megerősítem, hogy a Play Store-ban nyisd meg az egyes alkalmazásokat, vedd ki a pipát az Auto update mellől.
(Első kérdésed első két szavára utalva: mindenki tudja. )
[ Szerkesztve ]
-
M_AND_Ms
veterán
Google Play: Beállítások: Alkalmazások auto. frissítése kikapcs. De ez csak annyit szabályoz, hogy amikor telepítesz egy alkalmazást, akkor ott mi legyen beállítva auto frissítésként.
Google Play: Saját alkalmazások. Itt az egyes alkalmazásoknál beállíthatod, hogy Automatikusan frissíthető-e.
Ezek után csak egy értesítést küld, ha van frissítés.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
DoxaM
aktív tag
sziasztok,
Valaki tudja, hogy a rohadék play store-t hogy kell kilőni, hogy ne updatelja automatice a programjaimat?meg főleg a google maps-ot, mert amikor updatelve van a legújabb verzióra, akkor használhatatlan, nem tudom egyszerűen mozgatni a mapot, mindig ahol húzogatom oda ki akarná írni hogy ott mivan, mi a pontos cím stb aztán befagy kb percekre a pitsába szal uninstallálgatnom kell folyamatosan azt is...másrészről pedig, gyanús mert update előtt valahogy 800%-on elkezdi tekerni a procit.set vsel-el nézem..és 100%-on pörög úgy, hogy semmim nincs nyitva...és ha egy zene lejátszót elindítok, nem tudom normálisan olyankor hallgatni, mert szaggat a zene, azaz meg -meg áll 1-2 másodpercre...ilyen 10-20 másodpercenként
ES Taskmanaggerrel nézegettem, hogy mi a tököm terheli 100%-ra a procit, de mindent 0%-on mutatott...nem tudtam kideríteni hihetetlen komolyan...esetleg, ha valakinek van hasonló gondja és van megoldás rá, megköszönném az infót -
etooo
senior tag
válasz TheSaurus62 #44673 üzenetére
[link] itt találsz rengeteget market linkkel együtt.
-
törölt tag
hétvégére várható az új hokins rom
-
peter077
aktív tag
válasz -Zola0808- #44674 üzenetére
Call Meter NG
Ulefone Power, A zerő • "A lustaság fél nehézség..."
-
Kbali
nagyúr
válasz -Zola0808- #44674 üzenetére
Wiui beépített
-
RootRulez
félisten
-
-Zola0808-
tag
Sziasztok!
DroidStats helyett tudnátok egy masik adat, hívás és SMS számlálót ajánlani?
Köszönöm!" A hülyeségnek és a Szovjetuniónak nincs határa!" (Hofi)
-
TheSaurus62
tag
A nyavalyás Piacnak van valami részletes keresője? Launchereket nézegetnék, de kb. 314 Go Launcher Theme-re jut egy, ami nem az.
Bámulatos, hol tart már a tudomány...!
-
Ronyn
senior tag
Nem tudja valaki, hogy van-e, es milyen fajlkiterjesztés amit alapból a naptár nyit meg mint új esemény hozzáadása???
.vcs es .vcal próbáltam....Ego sum... Ronyn 🧔
-
törölt tag
megnyitod a zipet és az app mappában lévő 2 fájlt bemásolod a rom zipjében lévő system/app mappába.(az ADW launchert természetesen töröld ki belőle.) Tesztelni nem teszteltem, de ha gondolod megnézhetem müködik-e.
-
bepe79
addikt
válasz RootRulez #44657 üzenetére
Azaz Defy / Defy+ ra biztos, hogy nem lesz? Mert ha jól tudom, a Defy+ 2011 november környéki, egész friss készülék, és a hardware is bírná, meg ha jól tudom, a Motorola aláírt egy szerződést, hogy a készülékeire biztosítania kell az ilyen kaliberű frissítéseket. Na majd a Google-től kap, az majd ráncba szedi...
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
bepe79
addikt
A Motorola még fontolgatja az ICS frissítést: [link]
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
-
-
csmat
senior tag
válasz Trabby #44643 üzenetére
Én végül egy ismerőstől kaptam, (neki nem kellett) egy micro usb adaptert, amit a napelemes töltő kábelével már tudtam használni. sajnos itthon nem találtam, de az ebay-en link találsz például.
vagy próbálkozhatsz egy [link]ilyen átalakítóval is , hátha működik... én nem próbáltam ezt a fajtát még..[ Szerkesztve ]
-
Sommi
aktív tag
válasz bigsee #44644 üzenetére
Igen igen ezt megtaláltam, de ez a launcher viszont nekem nem tetszik . Legalábbis, ha a drawer indító oldalt van, meg ilyen gyökér nagy kocka ikonja van . Eléggé hasonlít így a defy plusz gyári launcherére a képek alapján. Rákerestem a SE arc-ra, de annak a képeken meg nem ilyen a főképernyője. Most akkor ez nem annak a telefonnak a launchere ?
Várom inkább a gyáriből kimentetted, hogy feltöltse. De azért köszi ![ Szerkesztve ]
Hello MOTO ! JRDNEM_U3_3.4.2_164-003_BLUR
-
nokiander
tag
Sziasztok az lenne a kérdésem problémám hogy a legelső hozzászólásban van egy írás hogy hogyan tudom leellenőrizni a motorola oldalán a telefonom gyártási idejét honnan származik stb imei szám alapján de ami be van linkelve azon sehová nem lehet beírni imei számot légyszi segítsetek hogy hogyan lehetne ezt megtenni......
"Néha csak akkor vesszük észre a meghúzott határokat, ha már átléptük őket"
-
knight01
csendes tag
Sziasztok,
a következő probléma merült fel az 5 hónapos Defy+ omon:
http://prohardver.hu/dl/upc/2012-05/21/58969_ukeiw0bhai7qxkwa_img_0747.jpg
nem a legjobb kép, de látszik hogy a kijelző alján levált valamilyen anyag (szigetelés vagy ilyesmi lehet) és egyre jobban belelóg a kijelző képébe, milliméterekkel ugyan de napról napra kúszik be a képbe.
Ugyebár még garanciális, de nem tudom megéri e a Cordon-hoz beadni, ti mit javasoltok?
Nem szeretném hogy a javítással több kárt okozzanak.Üdv!
-
sanyilpa18
csendes tag
ilyet akartam venni aztán mégsem tettem.
http://www.webgyar.com
-
CrAzY88
aktív tag
Igen, ezt feldolgoztam, csak az a lényege a mondókámnak hogy telepíthetőt keresek, mert nem szeretnék újra romolni. De ha nincs más, nincs más választásom.
De erre még nem találtam/kaptam választ.Szerk: azt sem tudom hogy csak újra romolásnál lehet csak élesíteni, vagy elég csak bemásolni.
(+ most sajnos csak telón van netem, és nincs meg letöltve a romom)
[ Szerkesztve ]
Lexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch U2, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8
-
Sommi
aktív tag
válasz CrAzY88 #44639 üzenetére
Szinte hihetetlen, épp pár hsz-el feljebb kértem meg erre hokins-t, hogy mentse ki a gyári launchert a romból. Azt ígérte, ma vagy holnap fel is tölti, és a rom zipjében 2 file-t lecserélve bármelyik romban az eredeti moto launcher fog menni
Legalábis feltételezem, hogy erre gondoltál.Hello MOTO ! JRDNEM_U3_3.4.2_164-003_BLUR
-
CrAzY88
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni hogyan tudnám felpattintani a gyári blur lauchert? Van telepítője?
Nem szeretném újrahúzni a telót..Köszönöm
Lexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch U2, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8
-
törölt tag
a blogomban benne van a rom linkje.
nokiander: ha megvagy elégedve a rommal akkor nemkötelező váltani
rolcsie: még egy gyári beállitások vissza megoldható de akkor minden veszik.
[ Szerkesztve ]
-
bigsee
addikt
Próbáld ki hokins ROM-ját, amit belinkelt, lehet hogy bejön a SE Arc launcher neked is! Nekem bejött (én is moto home bzui vagyok, utálom a többit ) és itt köszönném meg hokinsnak, hogy megcsinálta. Egy gondom volt, a Market FC-zett folyamatosan, le kellett szedni és XDA-ról feltenni egy régit, azóta jó!
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
nokiander
tag
sziasztok nemrég jutottam egy ilyen telóhoz de az a gondom vele hogy valami főzött MIUI 2.3.7 van rajta és én meg vissza szeretném rá rakni a gyári romját...Tudna valaki ebben nekem segíteni?
"Néha csak akkor vesszük észre a meghúzott határokat, ha már átléptük őket"
-
törölt tag
válasz rolcsie #44618 üzenetére
kikapcs teló. hangerőle és pover gomb egyszerre nyom. mikor megjelenik a moto logo elengeded a powert,utána kb 8másodpercre rá a hangerőt is elengedheted. ha megjelent a háromszög benne a felkiáltójellel akkor hangerő fel le egyszerre. ott wipe cache-ra rálépkedsz hangerővel,majd a poweral leokézod. ha megcsinálta akko reboot
sommimegnézem kilehet e menteni belőle
[ Szerkesztve ]
-
tgtom
tag
Sziasztok! Nekem a kamerával, pontosabban a videófelvétellel van gondom. Amikor visszanézem a videót, mindig van benne 1-2 rész, ahol akár 5-7 másodpercre is megakad és ez elég zavaró, utána meg megy tovább rendesen. Néztem telefonon, gépen, mindenhol ugyanolyan volt. A kamera SOC-os, rom pedig CM7.2 RC1. Szerintetek van rá megoldás?
-
rolcsie
tag
Van egy "kis problémám" a névjegyekkel.
Facebook csoportok jelennek meg amiket nem lehet a készüléken eltávolítani.
Korábbi hozzászólásoknál olvastam, h a Facebook kliens szinkronizációját kell kikapcsolni és majd akkor eltűnnek.
Ezzel egy baj van: Facebook kliensben nincs ilyen opció.Tehát miként tudom eltüntetni a telefonomról a facebook csoportokat?
-
szabof1
őstag
válasz Tel Chi #44607 üzenetére
Mint írtam, Defy+ leírások linkelve a blogomban.
De a kedvedért... itt is:
- Motorola Defy+: Felkészülés a CM7 telepítésére kezdőknek
- Motorola Defy+: CyanogenMod-7 (CM7) telepítése kezdőknek
- Motorola Defy és Defy+: A CM9 telepítése kezdőknekAlapjában minden hasonlít az itt (Defy) megszokottakhoz, de figyelni kell, hogy jó romot tölts le! A leírásaimban találsz linkeket.
SBF csak gyári romhoz (valamint a BL6-os rom rootolásához) kell. Főzött romot zipből telepítünk CWM-ben a Defy+-nál is. -
Tel Chi
tag
válasz szabof1 #44606 üzenetére
Nagyon köszi, még jó hogy nem estem neki!!!
Viszont akkor kellene egy kis segítség.
Tehát Froyo nem kell és akkor pl. a CM7-et csak simán leszedem, másolom memokari gyökkönyvtárba és formatting cache, majd formatting data és reboot.
Vagy pedig a CM7-et RSD Litle-vel kell feltenni?Nokia 5800; Motorola Defy; Motorola Razr XT910; Huawei Ascend Mate 6 ; SE Z1 Compact; SE Z3 Compact; Samsung A7; Iphone 5s 32gb
-
szabof1
őstag
válasz Tel Chi #44605 üzenetére
Defy+-ra nem igen lehet feltenni Froyót és így MIUI-t sem.
Állítólag van egy mód, amit ma olvastam a Defy+ fórumban lordyka tollából: #8369De nem egy sima ügy, az biztos. Alaposan járj utána!
Fontos a MIUI? CM7, CM9, White Rabbit simán megy (a szokott módon).A LOGOUT blogomban is vannak hasznos Defy+ leírások.
[ Szerkesztve ]
-
Tel Chi
tag
Szerbusztok!
Haverom vett Defy+-t és szeretném neki a Froyot, majd a MIUI-t feltenni.
Kérdésem: ugyanúgy kell mint a "sima" Defy-n? Nincs semmi különbség, csak az akksi, meg a proci?Nokia 5800; Motorola Defy; Motorola Razr XT910; Huawei Ascend Mate 6 ; SE Z1 Compact; SE Z3 Compact; Samsung A7; Iphone 5s 32gb
-
epeti78
csendes tag
Üdv!
Erős napfényben elővettem a telefonom (nem tudom ez volt-e a problémám forrása ), ezután a telefon kijelzője tök sötét, teljes sötétségben nagyon halványan lehet látni a képernyő tartalmát. Factory reset megvolt (2*), kb 1 órára kivettem az akksit, menüben brightnesst maxra állítottam, auto brightnesst kikapcsoltam, de semmi. Megpróbálhatok még valamit itthon, vagy szervíz lesz belőle?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest