Új hozzászólás Aktív témák

• chab7

addikt

Húúúúú, tényleg nem való okostelefon az olyanoknak akik csak telefonálásra használnak egy telefont. Jön egy ilyen "piti" feladat és meg vannak veszve. Már a rendszer szar mert nem olyan egyszerű mint amilyennek szeretnék.
    Mi a 3,14csának Defy annak aki csak sms meg hívás? Mert ez a menő? Ez kész.
    És elnézést már előre attól aki magára veszi, de tényleg nem a készülékekkel és a szoftverekkel lesz a baj már egyre erősebb a hitem ebben, hanem a nem megfelelő előtanulmány utáni vásárlással/beszerzéssel.
    Mintha én vettem volna egy "ájfont" mert az össze gazdag-pistikének az van és aztán meg szidnám az almás topicban mekkora szar mert nem lehet másolni sem rá rendesen (pedig az milyen piti már).
    Tudom, segíthettem volna osztás helyett, de ugyanennyi erővel a másik fél is előtanulhatott volna, hogy mit vesz/választ, milyen feladatra/felhasználásra.

Azért a "full feature" google szinkronizálós címtár menedzselés és az alap telefon kötöttségekkel teli simkártyás tárolása közt van kis különbség.
    Na bocs mindenkitől aki sértőnek érzi, de időnként tényleg nem lehet elmenni az ilyen dolgok mellett.
    Főleg, hogy minden napra jut egy Android szidás valamelyik topicban meggondolatlan vásárlóktól.

[ Szerkesztve ]

Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)

Új hozzászólás Aktív témák