- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Húúúúú, tényleg nem való okostelefon az olyanoknak akik csak telefonálásra használnak egy telefont. Jön egy ilyen "piti" feladat és meg vannak veszve. Már a rendszer szar mert nem olyan egyszerű mint amilyennek szeretnék.
Mi a 3,14csának Defy annak aki csak sms meg hívás? Mert ez a menő? Ez kész.
És elnézést már előre attól aki magára veszi, de tényleg nem a készülékekkel és a szoftverekkel lesz a baj már egyre erősebb a hitem ebben, hanem a nem megfelelő előtanulmány utáni vásárlással/beszerzéssel.
Mintha én vettem volna egy "ájfont" mert az össze gazdag-pistikének az van és aztán meg szidnám az almás topicban mekkora szar mert nem lehet másolni sem rá rendesen (pedig az milyen piti már).
Tudom, segíthettem volna osztás helyett, de ugyanennyi erővel a másik fél is előtanulhatott volna, hogy mit vesz/választ, milyen feladatra/felhasználásra.Azért a "full feature" google szinkronizálós címtár menedzselés és az alap telefon kötöttségekkel teli simkártyás tárolása közt van kis különbség.
Na bocs mindenkitől aki sértőnek érzi, de időnként tényleg nem lehet elmenni az ilyen dolgok mellett.
Főleg, hogy minden napra jut egy Android szidás valamelyik topicban meggondolatlan vásárlóktól.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest