- Telekom mobilszolgáltatások
- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- Magisk
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Nagyobb ujjra is jó lesz a Galaxy Ring
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaDa
senior tag
válasz Gotroa #10099 üzenetére
Jól mondod, de ha jól tudom 300M-ás nincs. A többi mind igaz Nekem 50M van de ha nem lenne otthon wifim nagyon kevés lenne.Ha tudod állni az 500M mindenkép azt ajánlom, azzal már el lehet lenni rendesen, és most tényleg fél évig fél ár ha 1 év hűséget fogadsz, de akkor sincs gond ha időközben változtatni akarsz, csak akkor a 6 HÓNAPI +1000fT.-ot le kell perkálni, így csak a kedvezményt veszíted el.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
Gotroa
csendes tag
-
mijos
senior tag
válasz Stauffenberg #10096 üzenetére
Akkor majd érdeklődöm a szolgáltatónál. Köszönöm az infót.
Szerintem egy bizonyos netre majd előfizetek és ahol van wifi azt használom majd, addig pihentetve a sajátot" Hagyjál öcskös, most mindenki hagyjon! "
-
Stauffenberg
nagyúr
Az emberek folyton azzal érvelnek, hogy az Androidnak nincs értelme mobilnet nélkül. Ez hülyeség, ez csak az egyéni igényeidtől függ, de ennek ellenére én is ajánlom hozzá.
Én például több mint fél évig használtam úgy a Galaxy Spicámat, hogy nem volt hozzá mobilnet, mert itthon, suliban, munkahelyen, mindenhol volt wifi amit használhattam és a napi utazásom sem volt több fél óránál... azt a fél órát meg kibírom mobilnet nélkül is.
Most már azért kellett, mert már nem mindenhol van wifi ahol megfordulok és sűrűsödnek az olyan napi teendőim, melyekhez internet kell.
A csomagokról, sávszélességről és árakról meg érdeklődj a szolgáltatóknál. Szerintem 100MB adatforgalmi korlát az alap, az alá nem érdemes menni, de 500MB már bőven kényelmes.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz afonyaDS #10088 üzenetére
Nekem az ES File Explorer mellé fel van pakolva az ES Task Manager is, én azt használom. Hogy melyik app lehet a hibás azt nem tudom megmondani, ezt neked kell kiderítened. A watchdog csak akkor jelez ha beakad egy app, a rendellenes működést nem tudja jelezni.
Például nekem volt fent olyan appom ami tudott kamerát is használni, amíg az futott a háttérben addig nem volt hajlandó a gyári kamera alkalmazás képet adni. Amint kilőttem, visszajött a kamera képe.
-
DaDa
senior tag
válasz afonyaDS #10088 üzenetére
Én egyértelműen az Advenced Task killert javaslom, de nem autó modban, inkább néha-néha manuálisan lövöldözd ki a dolgokat. Érdemes mindegyik olyan progidat leszedni, ami a "rendszerbe nyúl" , hogy fagy-e úgy is. Ide tartozik a Watchdog és a System panel is.
Ha beállítod az advenced task killerben a security level-t mediumra, akkor nem fogsz tudni semmi olyat kilőni, ami árthat...én ezt a módot javaslom.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
Hakkuuuh
tag
válasz lujvary #10078 üzenetére
Valóban! ma nekem is ment ... így hirtelen úgy érzem hogy ezzel a *.51-es szoftverrel megy úgy a teló ahogyan azt illett volna tennie kiadáskor. Azért egy kis takarítást majd el fog bírni, mert tényleg visszatértek azok a "hasznos" programok, amiktől már egyszer sikerült megszabadulnom . ... már csak a root kérdését kell letisztázni
Hardcore4Life
-
mijos
senior tag
Hol tudnám szerintetek megvenni a legolcsóbban ?
" Hagyjál öcskös, most mindenki hagyjon! "
-
mijos
senior tag
Nem volt még okostelefonom. Nekem több mint 2 éve W880i van, szóval kicsit lemaradtam, nem követem az új telókat.
Ha egy ilyen telót vennék, akkor ugye net is kéne mellé. Mobolin való netezéshez mekkora sávszélesség kellene? Mennyi adatforgalmi korláttal? Mennyibe kerülnek ezek? Mekkorát válasszak ha nem akarok sokat netezni? Ezeket is hűségidőre adják ?" Hagyjál öcskös, most mindenki hagyjon! "
-
Gotroa
csendes tag
Elmenetem én is egy Vodafone pontba, és megkérdeztem tőlük, mikor esz Defy. Ugyan azt a választ kaptam amit már többen írtak, hogy március 10 körül.Lassan telik addig az idő, s csepeg a nyálam mikor olvasom a fórmot.
-
afonyaDS
tag
válasz Stauffenberg #10086 üzenetére
Köszi a választ! melyik task killert ajánlod? én használtam már super task killert és advanced task killert is,(most egyik sincs fent) viszont telepítve van a watchdog is ami 'elméletileg' nem engedi hogy befagyjon a készülék. van még systempanelem is ott szoktam kilőni az appokat. van tipped hogy melyik alkalmazás lehet a hibás? melyek azok az appok amik fontosak, és semmiféle képpen sem lőjem ki? szerinted van értelme elvinnem szervízbe?
köszi!
Motorola D520->Alcatel OT 311->Alcatel OT 511->Motorola E550->Sony Ericsson K550i->Sony Ericsson W705->iPhone2G->iPhone3G->Motorola Defy->HTC Desire S->Samsung Galaxy mini->Sony Ericsson xperiaMini->Samsung GalaxySadvance->iphone5G
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Szerintem annyira strapabíró, amennyire annak kell lennie! Ez egy nagyon jó telefon, ha a "strapabíróságát" nem is vesszük hozzá a tulajdonságaihoz. Minden tulajdonságában a legjobbakkal van versenyben, gyorsaság, képfelbontás, szolgáltatások és erre jön a karcállóság és a vízállóság! Sajnos sokan összetévesztik a katonai és extrém célokra készült telefonokkal, amik viszont "egyszerű" telefonok csak, a szolgáltatást értve.
Olcsobbat tudsz venni, de az sem szolgáltatásban, sem az egyéb tudásban nem hasonlítható ezzel össze."Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz afonyaDS #10070 üzenetére
Ez nem konkretan a Defy hibaja, vagy csak reszben. Tegnap nalam is befagyott a kepnezegeto, csak fekete kepet adott, plusz a feloldo csuszka sem jott elo, egybol feloldott a kepernyo.
Csak azt tudom mondani, hogy hasznalj nyugodtan task killert de csak ilyenkor. Nekem ez megoldotta... gondolom ment a hatterben egy app ami bekavart. Erdemes marketen a kommenteket megnezni az egyes appoknal, hatha mas is panaszkodott egy adott appra, hogy meghulyul tole a rendszer.
(A task killerrel meg okosan kell banni, a fontos appokat ne lodd le, tedd ignore listara, ami meg nem fontos, hogy fusson a hatterben azt nyugugodtan kiloheted egy "Kill All" utasitassal ha megint elojonnek a gubancok)
-
Stauffenberg
nagyúr
Attol fugg mennyi az annyi. Fuggetlenul 80k forintot meger, ha szolgaltatonal veszed akkor szinten (felteve ha nem zavar a husegido, en 2 evet irtam ala a Vodanak havidijas elofizuval es 40e HUF igazan jo penz erte).
De lattam mar Media Marktban 120k penzert is... na az mar nagyon nem eri meg ha csak a puszta telesitmenyt nezzuk.
Egyebkent nem felaras a strapaallosag, nem kerul tobbe emiatt. Gyors kis telefon ez, ha nem lenne strapamobil akkor is megerne, igy meg foleg.
-
gpek
tag
Sziasztok!
Van egy 145-ös nem operátori ROM, elég jókat írnak róla. Ma kipróbálom mit mutat... Nektek tapasztalat? [link]
G.
Gpek
-
Fricó
aktív tag
Vásárolnék ilyen telefont készpénzért!
Irj privit, ha lenne eladó készüléked!
-
mijos
senior tag
Szerintetek megér ennyit ez a telefon?
Ha nem is annyira strapabíró, mint amilyennek kéne lennie, akkor ugye lehet, hogy olcsóbban hasonló tudású telefont lehetne venni, nem ?" Hagyjál öcskös, most mindenki hagyjon! "
-
lujvary
csendes tag
válasz Hakkuuuh #10023 üzenetére
"Motorola Softvare Update cannot connect to the server to complete your softvare update. This may be due to server maintenance or your network configuration."
Tegnap én is egész este ezt az üzenetet kaptam, de ma (vasárnap kora reggel) jó volt már és egyből csatlakozott a szerverhez, ment az update. Gondolom túlterhelt volt a szerver vagy valami hasonló. 15 percig tartott, Moto version 2.34.1 CEE-ről Moto version 2.51.1 CEE lett, tehát maradt "fél-blur", ami nekem nem is baj.
[ Szerkesztve ]
-
Bobekt
csendes tag
-
kistoka
tag
válasz midnightstar #10068 üzenetére
Tools modban kell lennie,ha úgy sem találja akkor mutasd meg neki.
[ Szerkesztve ]
-
afonyaDS
tag
szia Gaba! ez a probléma nekem is előjön, csak hozza a haverokat is. gondolok itt arra hogy a telefon rendszeresen befagy, van amikor nem tudom felvenni, feloldani, befagy a képnézegető. használtam task killert, aztán itt a fórumon azt tanácsolták hogy ne használjak, nem is tettem, de aztán mégis jelentkeztek ezek a hibák. nem tudom hogy más tapasztalt-e ilyen problémákat, de ez engem borzasztóan idegesít, mert elméletileg ez egy okostelefon .... :-/ már nyomtam factory reset-et is, de 2-3 hét múlva megint előjöttek a problémák, az pedig nem biztos hogy jó megoldás ha 2-3 hetente resetelem az egészet. valakinek valami okos tanácsa? t-mobile szervíz tud valamit kezdeni a problémával? szerintetek mit csináljak? kezdem megbánni hogy defy-t vettem :-/
Motorola D520->Alcatel OT 311->Alcatel OT 511->Motorola E550->Sony Ericsson K550i->Sony Ericsson W705->iPhone2G->iPhone3G->Motorola Defy->HTC Desire S->Samsung Galaxy mini->Sony Ericsson xperiaMini->Samsung GalaxySadvance->iphone5G
-
drwyctor
csendes tag
Sziasztok, UK foyo-t mivel lehet rootolni z4root -al próbáltam amivel az előző 2.34 et rootoltam de nem ment,
Vagy én voltam a balfasz?Note 2 - Omega v11
-
midnightstar
tag
hi!
nem akarja az igazságot, W7-nél nem megy a softwarefrissítés. egyszerűen nem talál illesztőprogit, pedig felraktam a hozzá tartozó drivert:'( mi lehet a gond? tools módban kell lennie?
az update-es progi meg random újraindítja a telótVAC up blyat
-
vétó
aktív tag
válasz zsirfecske #10063 üzenetére
- Nézd egy stoppos! - Á, biztos csak lájkol minket.
-
Aureal
senior tag
válasz AtomCity #9960 üzenetére
Thanx! Mûködik
Közben kiderült hogy nekem a MacAdd. kellett igazán, meg van az is.Más:
Akinek normál gyári GUI van a telán, nektek is akad a fõmenüben a görgetés friss bekapcsolás után? Arra gondolok hogy ekkor töltõdnek be az ikonok, mert utána nincs gond, de ON után engem nagyon zavar ez. (már sejtem a dual cpu mire lesz jó...) -
addikt
válasz norbi93 #10049 üzenetére
Nem hinném, hogy szervíz befolyásolná a vízállóságot, keresd meg a jútyúbon a szétszedős videót, ott is láthatod, hogy le van tömítve rendesen és azt is, hogy a hangszórónak és a jack-nek nincs köze egymáshoz. Én arra lennék kiváncsi, hogy a tiéd mikori gyártmány? Én még olyat nem hallottam, hogy akinek BTxx xx=szám jelzés van a made in china felirat felett az akku alatt, vagy decemberigyártmány, hogy bexart volna a hangszóró.
# Gaba9: Telepítetted a mototorch-ot? Nekem az tüntette el a screen-lock-ot. Másik kérdésedre nem tudom a választ...
[ Szerkesztve ]
My name is Bond, James... Dean.
-
tzl
senior tag
-
Gaba9
csendes tag
Üdv mindenkinek!
3 hete vagyok Defy tulaj és tetszik nagyon .. sokat segített a választásban a sok itt olvasott komment ..
Most egy kérdéssel fordulok hozzátok a keresőt használva nem jutottam sok eredményre
Van-e hasonló gondja valakinek .. a gond .: néha nem tudom milyen indíttatásból úgy dönt a készülék, hogy "alvó" állapotból felkeltem a felső gombbal és elvileg elő kéne jönnie a csúszkának amivel feltudod oldani vagy éppen lenémítani, de ez eltűnik és csak a főképernyő jön be ahol már lehet tapogatni ezerrel (ez a jelenség újraindítással megszűnik)
A másik amit nem értek .. belépek az alapkép bal alsó sarkán lévő zöld ikonnal a híváskezelő vagy minek nevezzem "programot" és néha ebből az elindítása után azonnal kilép és lelövi a hálózatot is ami 3mp után helyre is áll ..
Amúgy eddig semmilyen más problémám nem volt vele
Előre is köszönöm szépen a válaszokat és bocsi ha "hülyeséget" kérdeztem .. nem szoktam csak olvasgatni a fórumot de nem találtam meg ezt ... sorry
Üdv .: Gaba -
norbi93
senior tag
igazéból annyi a jele az egésznek, hogy hívnak, a rendes hangszórón a csengőhang szól rendesen, amikor felveszed, a fülednél meg meg se szólal a hangszóró, totál néma. szóval vagy headsetről beszél, vagy kihangosítva. egyik sem az igazi. bár most megint beraktam egy tál vízbe a telót, és most fél órája szól a hangszóró. de szerintem holnapra megint nemfog:S azért akarom elkerülni a szervízt ha lehetséges, mert a telefon szétszedése, és összerakása után nem hiszem hogy nagyon vízálló lenne... márpedig ez egy nem elhanyagolható tulajdonsága a telefonnak...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz ricsike81 #10013 üzenetére
Kedves Ricsike! A hozzáállásod nem megfelelő ehhez az egészhez. Kérdéseidet végigolvasva elég hamar leszűri az ember, hogy nem vagy tisztában a dolgokkal (jelenleg) és máris rootolni, romozni akarod a telefonodat. Így könnyen elronthatod ám, úgyhogy ajánlott egy alapos utánaolvasás, kereső használata itt a fórumban és akár a gúglizás a neten. Ha csak annyit beírsz a fenti keresőbe, hogy update, vagy 2.51.1, minden kérdésedre lesz válasz, én is tegnap linkeltem be a motorola update oldalát, ahonnan a programot letöltve szépen látni fogod, hogy hogyan kell házilag frissíteni a telefont. De a kedvedért, hogy még keresned se kelljen, tessék, belinkelem mégegyszer: [motorola update sw], annyi a dolgod, hogy figyelmesen elolvasod az első 3 lépést, aztán raksz egy pipát a I have read Step 3 about third-party media. szöveg elé és letöltöd a programot. Utána ha usb-n a laptophoz kötöd a mobilt, automatikusan felismeri az imei-t, hogy melyik piacra szánt készülék, és hogy van-e hozzá elérhető update. 2.51.1 viszont nem downgradelhető, vagyis 2.21-re, 2.34-re nem tudsz visszatérni, de mielőtt erre is rákérdeznél, keress vissza, mert ez is lerágott csont.
2.51.1: Amit eddig észrevettem, az a jobb reakcio az érintésre, akadásmentes, és úgy, hogy éjszaka is üzemben volt, mert dolgoztam, már két napja megy, végig wifivel, egy kis játék, big bang theory, netezés és még mindig van 25% az akkuban
Go launcher update: Témákhoz van beálítható walpaper, Go wallpaper néven meg is jelenik a wallpapers menüben és a preferences/display settings-nél van screen transition opció, így a főképernyők kocka, kártya, forgó és szélmalom animációval is tudnak váltani, nem csak elcsúszva. Szerintem a cube a legf@szább!
My name is Bond, James... Dean.
-
vétó
aktív tag
válasz zsirfecske #9965 üzenetére
ez egy frissebb hír TomTom-ról
- Nézd egy stoppos! - Á, biztos csak lájkol minket.
-
ricco25
csendes tag
már hetek óta defy vásárlásán gondolkodom, de a sok hangszóróhibás készülék hallatán lehet mégse veszek, főleg h van ez a giggszer a Motokeres beszállítással, ami a garanciális javítást is megnehezíti sztem... kár érte, reméljük pár hónap múlva ki fog forrni rendesen ez a Defy...
-
Trabby
aktív tag
Istenem: [link]
Ennyire hülyének nézni az embert.. :S
-
norbi93
senior tag
hát úgytűnik mégis sikerült kifognom egy hangszóróhibás defy-t... szóval jövőhéten go pest, szervíz...
-
Szepy2884
tag
-
x.pet
tag
Nektek nyugalmi állapotban mennyit fogyaszt a telefon? Nyugalmi állapot alatt azt értem, hogy nincs repülő módban, de minden (2/3g,wifi,blue tooth,gps,szinkron) ki van kapcsolva, TaskManagerrel programok kilőve, kivéve a rendszerprogramok. Nekem így óránként 2%-ot merül, amit sokallok, ez 2 napot jelent. A speckóban szereplő 240 óra repülőmódot jelent? Rendszerprogramok okozhatnak többletfogyasztást, gyomlálás segíthet rajta? 2.34.1 van rajta. Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
xyzui
tag
Sziasztok!
Én is szert tettem egy ilyen szerkezetre, és az alábbi kérdésre nem találok sehol válasz ezért kérem a segíségeteket.
Az android.market.com ról szeretnék appokat a telefonra installálni, bejelentkezés után
de sem a wifi-t sem a mobilnetet nem szertném használni.
Tehát marad az usb kapcsolat de nem tudtam rárakni az sd-re sem mert nem tölti le a market-ből az apk-t sem sehova. Thanks[ Szerkesztve ]
-
tzl
senior tag
válasz duracellakku #10024 üzenetére
Nem emlékszem már a pontos okra, tehát nem fogom tudni kifejteni neked, hogy pontosan mi változott, de arra emlékszem, hogy azt írták, hogy a 2.51.1 meg a 2.2 ugyanazt a verziót használja, míg a 2.34.1 és korábbi romok eggyel előbbi verziót. Szóval elvileg 2.2 után fel lehet tenni sbf-ből 2.51.1-et.
-
Hakkuuuh
tag
Sziasztok!
Próbálnám frissíteni a Defy-met de 2 problémába ütköztem.
Win 7, 64bit.
Feltelepítem a Motorola_Software_Update.exe-t és ezt írja ki:'check whether the specified hotfix exists in the target computer
strComputer = "."
Dim HotfixFound :HotfixFound = ""
Set objWMIService = GetObject("winmgmts:" _
& "{impersonationLevel=impersonate}!\\" _
& strComputer & "\root\cimv2")
Set colQuickFixes = objWMIService.ExecQuery _
("Select * from Win32_QuickFixEngineering")For Each objQuickFix in colQuickFixes
If objQuickFix.HotFixID = "KB941600" Then
HotfixFound = "HOTFIXFOUND=1"
Exit For
End If
Next'install the msi and set the HOTFIXFOUND property
'the name of the customer Propery must only include upcaseletters.Set oMSI = CreateObject("WindowsInstaller.Installer")
' set the UI level to full level
oMSI.UILevel = 5' launch the installer and disable the error display during the vbs script execution
On Error Resume Next
oMSI.InstallProduct Wscript.Arguments(0), HotfixFound
On Error GoTo 0
' clean up used ObjectVars
Set oMSI = Nothing... amit nem nagyon értek.
hírtelen felindulásból feltettem egy Win Vista 32bit-es laptopra is oda kellett a KB941600-es patch. A Motorola Update Manager nagynehezen beazonosítja az IMEI számot, de a Model és Operator N/A-s és azt írja ki hogy:
"Motorola Softvare Update cannot connect to the server to complete your softvare update. This may be due to server maintenance or your network configuration"
...persze net az van!
Ilyesmit tapasztalt már valaki? ha kilépek a Software Update-ból a teló újraindul .
Ha a Motorola Update Manager-t elindítom és kiválasztom a Register a Device for Updates-t és ott nyomok egy NEXT-et akkor azt írja ki hogy: "We are sorry ... This product is not supported by Motorola Update manager"
USB debuging mode be van kapcsolva ...
Hardcore4Life
-
leo3
csendes tag
üdv!
videotelefonálni lehet a defy-vel?
-
waassy
tag
Még egy kérdés. A 2.51.1 updatet nem lehet a motorola oldaláról letölteni (http://and-developers.com/sbf:defy). Van valamilyen alternatív letöltési hely? Előre is köszi!
-
Vadafene
csendes tag
Froyo-ra frissítésnél sztornó minden adatom és programom?
És még mindig érdekelne, tuti biztos-e, hogy a froyo nandroid backupokat fel lehet tenni eclair-ra? -
waassy
tag
Sziasztok! Én nagyjából végigolvastam mindent de két dolog nem tiszta. Nekem a lengyel piacra szánt telefonom van, 2.34-es eclair oprendszerrel. A 2.51-es update-ot felrakhatom? A másik: ha 2.2 froyot felrakok és utána elõjön mondjuk egy hangszóróhiba, vissza tudom rakni a 2.1-et úgy hogy szervízbe vihessem? Már ha a szervíz foglolkozni fog vele a motoker csõdje után vele. (az enyém motokeres)
-
norbi93
senior tag
na az előbb jól besz@rtam, valaki hívott, felvettem, és semmi hang se volt, a hangszóró elnémult. Pápán lakok, szóval egyből rettegtem hogy mivel bolti garis a telóm, lesz egy utam Pestre, de azért előbb beraktam egy tál vízbe, hátha megjavul a nemtudommitől. kiveszem a vízből, és szól a hangszóró
-
MODERÁTOR
válasz feketepeti #10007 üzenetére
Akkor jövök, amikor szóltok a Moderátort keresek topikban. Ugye senki nem gondolja komolyan, hogy egész nap itt ül valaki és csak ezt a topikot figyeli. Ha moderátor kell, szóljatok a megfelelő helyen, aztán jön egy.
[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
canniball
nagyúr
Szvsz tessék ide beírni, a többiek kiegészítik a saját mondanivalójukkal (ha van), aztán ha már mindenki kiadott magából mindent és nincs több hozzáfűznivaló akkor össze lehet foglalni és megkérni egy modit hogy bővítse az első postot. Bár az már lassan elmegy egy cikknek is.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
tzl
senior tag
Erről jut eszembe, nem ártana frissíteni az 1. hsz-t, kinek van arra lehetősége, jogosultsága?
Leírnám és elküldeném neki a javítandókat, ha tudnám, kinek küldjem -
tzl
senior tag
válasz ricsike81 #9999 üzenetére
Figyelj, én nagyon szívesen segítek, ha elakadsz valahol, de egyrészt olvasd már el az aláírásom (igen, megkaptam ezt a hsz-t privátban is, kétszer), másrészt meg az 1. hsz-t, amiben le van írva a kérdésedre a válasz:
- Hogyan tudom rootolni a telefont?
Innen letölthető a z4root nevű program, ezt egyszerűen a memóriakártyára kell másolni, telepíteni, majd a programot elindítva a permanent root opciót kell választani. Előtte a Setting/Applications/Developement menüben az USB debugging opciót be kell jelölni. Ha végzett, újraindul a telefon, és innentől kezdve beállítható a superuser jogosultság a programoknak (ezeket manuálisan kell engedélyezni, amikor rákérdeznek).Az innen szó link az 1. hsz-ben, onnan le tudod tölteni.
A második kérdésre a válasz szintén ott van a topicban, teljesen jól leírva, ugye nem várod el, hogy leírjam még egyszer?
Ha egyébként új romot akarsz, akkor felesleges rootolni, inkább majd az új rom feltétele után, azokat ugyanis másképp kell rootolni, de azt is leírtam.
http://logout.hu/tema/re_motorola_defy_ez_aztan_dofi/hsz_9865-9865.html
Ettől a hsz-től olvass visszafele, sorban ott lesznek az infók, pl. a rootolás az új romon 9879, vibra javítás 9869, csak egy kicsit olvasgatni kéne...
-
MODERÁTOR
válasz ricsike81 #9999 üzenetére
Olvasd el a topik első hozzászólását!
Kattints ide az első hozzászólás elolvasásához!
Valamint olvasd el az fórum szabályzatát és használd a szerkesztés gombot!
A #10000-t töröltem (és a #10003-at is).
[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- Magisk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PayPal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Anime filmek és sorozatok
- Egyre több piacra eljut az eredetileg korlátozott Ryzen 5 7600X3D
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest