- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigbuda
aktív tag
Köszi, de ott ilyen konkrét esetet nem találtam... valaki akinek volt dolga már ezzel a problémával? vagy aki tudja a pontos megoldást?
-
bigbuda
aktív tag
sziasztok!
Már régebben rootoltam a készülékemet, és már többször frissitettem a ROM-ot...
Mai nap újra szerettem volna frissíteni, feltettem... aztán a Motorola logo után kifagy nem megy tovább (Wajkiui), aztán próbáltam utána rátenni a cyanogenmod egyik stabil rom-ját rátenni, aztán azzal meg a cyanogenmod mozgó logojánál nem megy tovább.... (biztosan vártam vagy 10-15 percet) aztán a következő bekapcsolás után az alábbi üzenet fogad immáron:
"
Bootloader
09.10Code Corrupt
Battery OK
OK to Program
Connect USB
Data Cable
"És nem tudok belépni recovery-be... valaki nem tud segíteni? Köszi!!!
-
zenwalk
senior tag
Sziasztok
Rossz a telefonom miniUSB csatlakozója, az egészet cserélni kell. Ez körülbelül mennyibe kerülhet? 10k alatt meg lehet úszni? Garancia már nincs rá -
membrandj
nagyúr
Hali. Serceg a hangszóróm telefonálás közben. Ez is hangszóró hiba?:S
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
törölt tag
válasz nyüzüge #48087 üzenetére
Szivesen. Gondolom azért nem kaptál mástól választ, mert valószínűleg más sem volt eléggé "műszaki géniusz", vagy elegendően figyelmes olvasó ahhoz, hogy felfigyeljen a kérdésedben rejlő hibára. Én most többhetes kihagyás után olvastam vissza az összegyűlt olvasatlan hozzászólásokat, úgyhogy ha késve is, de eljött a Messiás.
[ Szerkesztve ]
-
nyüzüge
csendes tag
-
törölt tag
válasz nyüzüge #48085 üzenetére
"Akkor azt mond meg nekem, hogy álló helyzetű telefonal készített videót hogyan tudok torzulás mentesen lejátszani akár a telefonon akár pc-re töltve." Hát az már eléggé a veszett fejsze nyele, hiszen amikor álló helyzetben volt videófelvétel közben a telefon, akkor a valóságot kilencven fokkal elfordítva vetted fel, ez már így marad. Ezért, amikor ezt a VLC-vel korrigálni próbálod, azaz elforgatni 90 fokkal, akkor persze torzul a kép, mivel a videó átméretezésének nincs olyan opciója, hogy kilencven fokkal való elforgatás, ilyen csak a fényképnek van, ugyanis a fényképnek van álló formátuma, a video pedig csak fekvő tud lenni. A továbbiakban ne vegyél fel videót a telefon álló helyzetében (csak akkor, ha az a célod, hogy kilencven fokkal elforgasd a világot), a meglévő fontos felvételeiddel kapcsolatban pedig kénytelen vagy tudomásul venni, hogy ha az "égtájakat" helyre akarod állítani a 90 fokos elforgatás révén, az a leírt eltorzulással jár együtt. Extrém megoldásként megfelelő konvertáló programmal konvertálás közben "el lehet forgatni" torzulás nélkül, de az is általában azt jelenti, hogy a kép két szélén levág egy-egy széles sávot, és így éri el a torzulásmentes elforgatást. Elegendően profi lejátszóprogram is le tudja játszani elforgatva torzítás nélkül, de az mindig azt jelenti, hogy levágja a két széles sávot, így "méretezvén át" a videó képarányait.
Remélem érthető voltam, a lényeg, hogy álló telefonnal a továbbiakban csak akkor videózz, ha kifejezetten az a célod, hogy elfektesd a világot, a meglévő elrontott felvételeidet pedig nézd eltorzítva, más mód nincs.Szerk.: Gondolj bele, ha egy ilyen módon elrontott fényképet méretezel át 90 fokkal elforgatva "állóvá" vagy "fekvővé", az is jelentős munka a számítógépnek, ellenben a videóval ezt másodpercenkénti 25-30 képkockára vonatkozólag kellene megtenni. Lejátszás közben ez nem fog menni, legfeljebb komoly konvertáló programmal kovertálva, bazi erős géppel, sok időbe telve - ilyen módon végül is részben megoldható a dolog, de levágva a képszélekből, mivel a videónak nincs álló képaránya.
[ Szerkesztve ]
-
nyüzüge
csendes tag
válasz #71562240 #48084 üzenetére
Akkor azt mond meg nekem, hogy álló helyzetű telefonal készített videót hogyan tudok torzulás mentesen lejátszani akár a telefonon akár pc-re töltve.
Pc-re töltve és VLC-vel lejátszva elforgatja 90 fokkal a telefonnal történt "álló" helyzetben történt rögzítéshez képest, de nem torzítja. Amennyiben elforgatom 90 fokkal a VLC-ben, hogy ugyanúgy álljon mint a készítéskor akkor eltorzítja (gondolom az általad írtak miatt).
Esetleg, ha adsz egy emailt elküldök egy videót. -
törölt tag
válasz nyüzüge #48083 üzenetére
Azt gondolom, hogy te nem érted, hogy mi a problémád. Azért nem válaszoltak korábban sem a kérdésedre, mert értelmetlen, amit mondasz. Nem tudsz a telefonnal (és más készülékkel sem) álló videót készíteni, hanem csak fekvő videót tudsz vele készíteni, mivel a videó nem fénykép, hanem videó, és a videónak csak fekvő képarányai léteznek (a nagyon ritka, speciális szakmai kivétel nem tartozik ide). Amikor a hited szerint éppen "álló videót" készítesz, akkor is fekvő videót készítesz, amint azt láthatod is a telefon kijelzőjén, hogy amikor a telefon álló helyzetében veszed fel a videót, akkor is fekszik az a videó. A felvétel közben is fekszik a videó, akármerre forgatod a telefont. A videónak csak fekvő képarányai léteznek. Hogyan tudnál álló képarányú videót felvenni?
Így már érted, hogy mit mondok, és miért értetlenkedek?[ Szerkesztve ]
-
nyüzüge
csendes tag
Végre valaki legalább érti a problémám.
kammerer: ha nem érted mit írok akkor esetleg próbáld ki, nem tudom érthetőbben leírni, lehet okoskodás helyett egyszerűbb egy nem tudok választ adni. Talán érdemes lenne úgy hozzáállni a feltett kérdésekhez, hogy nem mindenki műszaki zseni.
Elnézést a hangvételért, de nehezen viselem a kioktatást. -
törölt tag
Ha figyelmesen olvasol, én sem arról beszéltem, és nem abba kötöttem bele, hogy a videó az mozgókép és nem állókép, hanem azt kérdeztem, hogyan készít, álló helyzetű (értsd álló képarányú) videót? Milyen az? Létezik ilyesmi? Láttál már valahol "álló képarányú" videót? Ha állítva videózol a telefonnal, az vajon álló képarányú videót fog készíteni?! Vagy inkább akkor is egy fekvő videót látsz felvétel közben a képernyő egy kis részére lekicsinyítve? Továbbra is fennáll a költőinek szánt kérdésem, hogyan készített a kolléga, de hogyan készít bárki is álló (képarányú) videót, amit aztán lejátszáskor fektetne el a lejátszó? Maaargit, noooormális?
[ Szerkesztve ]
-
zaqrack
csendes tag
Sziasztok,
tökéletesen elégedett Defy felhasználó vagyok. CM7.2 fut rajta, eddig gond nélkül Tegnapelőtt óta azonban nem tudom tölteni a telefont. Szereztem pótaksit / külső töltőt - ezzel rendben tudom tölteni az aksit, de a telefonban nem. Az alábbiakat tapasztaltam:
- Laptopra rádugva "Unknown device" hibaüzenet, SD kártyát nem tudom mountolni.
- USB kábelt cseréltem, próbáltam több laptopba és hálózati adapterbe dugva - nincs változás.
- RSD Lite nem ismeri fel bootloader módban sem.
- Recovery módban újraindítva USB mount-nál szintén nem tölt / nem látja a laptop
- adb logcat parancssorból -waiting for device- után nem ír semmit.
-kikapcsolt állapotban ha töltőre dugom, a fehér led felvillan és bootol a rendszer. De utána nem tölt.Ettől függetlenül a telefon rendben működik úgy, ahogy eddig, tehát nem "téglásított". Van ötletetek mi lehet a baj és hogyan tudnék kikecmeregni belőle? Esetleg az USB csatlakozó döglött meg?
Köszi,
Zaki -
törölt tag
válasz nyüzüge #48054 üzenetére
Én azt nem értem, hogy mi az az álló videó, és mi módon tudnál olyat készíteni. Hogy lehet álló videót készíteni, egyáltalán milyen az? Ezt írtad problémaként: "Álló videót készítve a telefonnal (gyári alkalmazás) visszajátszáskor elfekteti és letöltve a pc-re szintúgy." Hogyan készítesz álló helyzetű videót?! A videó az nem fénykép! Én csodálkozom, hogy itt többen komolyan vették ezt a kérdést. Vagy én nem értek valamit.
-
(jan)
őstag
-
adidas4death
aktív tag
Hát igen, HTC-éknél tudnak
itt a vidit ha megállitod annál amit linkeltem, látszik is
Ezért nem nagyon akarok MÉG belefogni[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11T Pro 256GB | Huawei P20 Pro | HTC HD2 EU | LG G2 Black 32GB 5.0.2 v30d | HTC U11 Black 64GB | Opel Insignia B GSI 4x4 2.0CDTI |
-
(jan)
őstag
válasz adidas4death #48074 üzenetére
forrasztani??? szereltem már ezt azt de ilyesmi dologgal nem találkoztam még amit forrasztással kell cserélni. érdekes eza htc
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
-
adidas4death
aktív tag
Akkor nem kell forrasztgatni a digitizer kábelt, hálistennek.
ez tart vissza a mostani HD2 telóm digitizer cseréjétől, mivel nagy esélyel forrasztós verzió, igy a kábelét kéne odaforrasztani én meg azzal egyenlőre még nem próbálkoznék mivel elsődleges telefon.
Majd ha lesz másik nekiesek lesz ami lesz alapon[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11T Pro 256GB | Huawei P20 Pro | HTC HD2 EU | LG G2 Black 32GB 5.0.2 v30d | HTC U11 Black 64GB | Opel Insignia B GSI 4x4 2.0CDTI |
-
kakukkmarci
senior tag
-
Mr X
veterán
válasz adidas4death #48069 üzenetére
7+2 csavar a házban, hátlap levesz, 2 szalagkábel, alaplap és LCD kivesz, aztán az előlapba a digitizer ragasztva van kétoldalassal, szóval ki kell nyomni, vagy picit melegíteni. Előlap keretéről maradék ragacs lekapar, új ragacs feltesz, digitizer beilleszt, telefon összerak.
Nem bonyolult.
-
Bernyó84
aktív tag
Szeretném kipróbálni a Mokee-t. Már letöltöttem a .zip fájlt hozzá. szabof1 leírrása lapján fel lehet ezt is tenni?
Gigabyte P35C-DS3R (F12), INTEL C2Q Q8300, Sapphire HD 7790 1GB, 2x4GB Corsair Vengeance (CMZ8GX3M2A1600C9R), Chieftech 550W, 500GB Samsung SataII 16MB, 2TB Seagate SATA2 7200RPM 32MB
-
adidas4death
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Annyi lenne a kérdésem, hogy a Defy-n mennyire körülményes kicserélni az üveglapot (digitizert)? Kell forrasztgatni meg minden vagy csak "simán" szétszedem és kicserélem?
Előre is köszi.
-
kakukkmarci
senior tag
-
veterán
-
membrandj
nagyúr
válasz Neil Watts #48065 üzenetére
Pedig ez a megoldás. Ha levetted a hátlapot jobb oldalt felül vagy egy kis benyúló rész,ahova be tudod tenni a körmöd. Onnan kell kihúznod az akksit.
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
veterán
Sziasztok!
Eléggé hülye kérdés, tudom, de: Hogy kell a telefonból az akksit kivenni? Leszedtem a hátlapot, próbáltam kipattintani az akksit, de egyszerűen nem megy. Ez alapján is próbáltam, s semmi.
Ennyire béna azért nem lehetek, s mégis...
Köszi a segítséget!
Üdv. core2
-
DEARevil
tag
Sziasztok! Lehet valaki kipróbáltam már közületek a defy-n az avp revolution nevű játékot. kompatibilisnek írja, de a pálya betöltésének 85%-nál nem megy tovább. Másnál is ez a helyzet?
-
Sommi
aktív tag
válasz kakukkmarci #48062 üzenetére
Az a helyzet, hogy most javítottam meg a laptopom e-bayről, hong-kongból rendelt alkatrésszel. (szalagkábel)
Erre beszart a telefon is, semmi kedvem most meg azt hekkelni, a gépet sem sikerült teljességgel szakszerűen összerakni, egy csavarral kevesebből is sikerült megoldani, meg vhonnan letörtem vmi kis pöcköt aminek am nincs jelentősége. Csak nem akarok a telefonnal is így járni, meg nincs kedvem azt is szerelgetni. A gépet egyébként én is bizalmatlanságból nem vittem szervízbe.
Olyat hallottam, hogy szervíz után valakinek már beázott, de ezt magamnak sem tudom garantálni, hogy nekem nem fog.Hello MOTO ! JRDNEM_U3_3.4.2_164-003_BLUR
-
kakukkmarci
senior tag
[link]
Persze ez csak az én véleményem...
Nem bízok én itthon lassan semmiben sem...
Bár lehet, hogy szerencség lesz, s kompletten, előlappal digitizerrel együtt cserélik !
Most néztem a Cordon honlapját és durva számítások alapján minden egyes szervízes ember napi kb 7-8 készüléket javít meg... Ez nem tudom, jó-e vagy nem ...[ Szerkesztve ]
noob... rooter... geek
-
Sommi
aktív tag
válasz kakukkmarci #48060 üzenetére
Közben megtaláltam a papírját és rájöttem h még garis. Gyártói garis.
Egyébként mért nem adnád szervízbe ?[ Szerkesztve ]
Hello MOTO ! JRDNEM_U3_3.4.2_164-003_BLUR
-
kakukkmarci
senior tag
-
Sommi
aktív tag
Egyik napról a másikra egyszercsak beszart a defy-m hangszórója. Az előlapi, szóval nem tudok vele telefonálni, mert nem hallok semmit. Olvastam már, hogy ez nem egyedi eset. A szervíz ezt mennyiért csinálná meg ? Vegyek inkább e-bayről és cseréljem ki én magam ? Hogy hívják ezt az alkatrészt angolul ?
[link] ez lenne az ?[ Szerkesztve ]
Hello MOTO ! JRDNEM_U3_3.4.2_164-003_BLUR
-
peter077
aktív tag
Motorola hivatalos márkaszervíz:Cordon Elecronics
Ulefone Power, A zerő • "A lustaság fél nehézség..."
-
zeg
őstag
Haverom(akinek aladtam a készüléket) olyan sikeresen ejtette le a defy-t, hogy az érintőkijelző alatti egyik gomb háttérvilágítása megpusztult. Szeretném bevinni abba a szervizbe, melybe a T mob. küldi a defyket. Párszor már járt náluk a készülék, de sajnos a papírjaim már nincsenek meg, és így fejből gőzöm sincs hogy magentáék hova küldték javításra. Persze ha Pesten tud valaki jobb szervizt, örömmel veszem
3dfx cuccokat keresek megvételre
-
kakukkmarci
senior tag
válasz nyüzüge #48054 üzenetére
Akkor első körben lementenék minden fontos adatot a mem.kártyáról , megformáznám a telefonban, aztán visszapakolnám rá a cuccokat. A rendszer fájljait nem kell, a készülék magának létrehozza, ami kell.
Ha ez nem jön be, akkor valószínűleg a szervíz nem végzett jó munkát... Gondolom, a giroszkóp hibájára következtettek az össze- vissza forgatásból, aztán vagy rosszul javítottak, vagy egyáltalán nem is...noob... rooter... geek
-
nyüzüge
csendes tag
válasz kakukkmarci #48053 üzenetére
Sajnos egyszer már volt szervizben, giroszkópot cserélték meg frissítették a szoftverét.
4GB-os 4-es osztályú Kingston van benne.
Mostani tapasztalat néhány képet leszedve a telefonról és visszatöltve USB-n keresztül a következőt produkálja véletlenszerűen más más képekkel. Szét darabolja a képet vagy színes csíkokat tesz rá amin keresztül vagy átlátszik az eredeti kép vagy nem. Számítógépen megnyitva rendesen néznek ki a képek.
Ezzel a jelenséggel nem tudom mit kezdjek.
Mikor először szervizbe került akkor is ez volt az egyik jelenség plusz a készített képeket fejjel lefelé elforgatta. -
kakukkmarci
senior tag
válasz nyüzüge #48046 üzenetére
A gyári gari miatt ne aggódj, mert egyrészt visszaállítható az első hsz.ban leírtak alapján, másrészt meg ha garanciális, akkor ez a probléma a szervíznek megoldandó feladat !
De nem ajánlanám !!! Sokkal több a rossz tapasztalat a szervízzel, mint a jó, személy szerint nekem is van rossz... Szerencsémre odáig el sem jutott, két hetes korában hardveres (!) javítást végeztem rajta...
A mem.kártyád is gyári ?noob... rooter... geek
-
RootRulez
félisten
-
Mr X
veterán
válasz ubyegon2 #48049 üzenetére
Te mennyiért vállalnád? Egy mobilbolt mennyiért vállalja? A PC-den egy szerviz mennyiért telepítené újra a windows-t? Azok olcsóbbak? Be kellene látni, hogy ez nem szeretetszolgálat. Gondolom keresni akar vele. Ha nincs rá igény, úgyis belebukik. De drágának egyáltalán nem mondanám.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
"Vállalom Motorola Defy és Defy+ magyarosítását,szoftverfrissítését ....ben, rövid határidővel, korrekt áron!"
(link is van persze, de senki ne kérje)
Fenti hirdetést fogtam egy hirdetőoldalon. A korrekt ár egyébként 5000.- ft !!!
Ha ezt hamarabb olvasom...mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
nyüzüge
csendes tag
válasz kakukkmarci #48042 üzenetére
Köszönöm válaszod!
A készülék még bőven garanciális így az új ROM telepítése szerintem nem ildomos.
Gyárilag a legfrissebb szoftverek vannak rajta. (nekem mint mezei user-nek tökéletesen megfelel)
A videó akadást a napokban készített felvétel lejátszásakor én is tapasztaltam. -
Skiza07
csendes tag
Sziasztok!
Rég nem jártam erre, de gondoltam megosztom tapasztalataim, és segítséget is kérnék tőletek, de ezt majd csak a végén
Szóval:
Hardware: Defy+ (MB525+)
Rom: Fast Edition Black 2.0 (Final)Mint ahogy a neve is mutatja a gyorsaságra van kiélezve a rom, bár sokáig elő jöttek kisebb nagyobb bugok, amik az ominózus: "A program leállt! elnézésért kérjük" üzenetben teljesedtek ki.
Ezeket kisebb finomhangolásokkal sikerült letudnom, és a telefon sebességét kiszolgálásban is sikerült javítanom. Ezeket a beállításokat a legtöbb launcherben/romokbasn ellehet érni.
A romom Apex Launchert használ.
A beállítások a következők:Beállítások - Launcher:
/Képernyő beállításai:
-Álló/Fektetett helyzetben: 4x4
-Vízszintes/Függőleges Margó: nincs
-Végtelengörgetés: Pattogó
Rugalmas Görgetés: Letiltva
Minimális görgetési idő: 0
Áttünési anim.: nincs
Háttérkép mód: Multiple screen (non-scrolling)
Államdó kereső widget: Soha/Programtár
-Programtáe stílusa: Vízszintesen lapszámozott
-Programtár hátterének átlátszósága: ()nemkötelező alap esetben 0) 65%
-Végtelen/Rugalmas Görgetés: letiltva
-Áttünési anim: Kártya egymásra csúsztatás/Tálca beállításai:
Oldalak száma 1
Tálca ikonok: opcionális 5 nekem 7
Margók: nincs
Dock as ovarlay: nincs pipa/Haladó beállítások:
Minden widget átméretezhető: pipa be
Tartsa a memóriában: Pipa be/Launcherről:
Automatikusan keressen frissítést: Soha (Playen is a saját alkalmazásokból vedd ki az automata frissítést)Beállításo - Rendszer
/Fejlesztői lehetőségek:
-GPU megjelenítés: pipabe
-Törölje a tevékenységeket: pipa be
-Alkalmazás bezárás: pipa be/Teljesítmény:
-Szürkeérték-árnyalás: pipa be
-16bit átlátszóság: pipa be/Memória kezelés
-Memória ürítés engedélyezése: Pipa be/Processzor
CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE NEM VÁLLALOK SENKIÉRT SEMMIÉRT SEMMILYEN KOCKÁZATOT EZEK NEKEM MŰKÖDNEK NINCS GARI ARRA HOGY NEKED IS JÓ LESZ!!!
-CPU ütemező: USERSPACE
-Minimum CPU frekvencia: 300MHz
-Maximum CPU Frekvencia 1100MHz
Telefon indításakor érvényes: Pipa benekem ezekkel a beállításokal sok bug megszünt és gyorsabb lett a telefon.
És itt jön el a saját problémám 1 bug megmaradt de ez a legtöbb általam kipróbált romnál előjött, mégpedig:
bármelyik böngészőt használom (Legyen az Maxtrhon vagy Dolphin) a 4.-5. oldal megjelenítése után már nem akar több odalt megnyitni (nem fülekben gondolkozva csak 1 fülön 4-5 oldal átlapozása után), a letöltések nem sikertelenek.
Másnak is volt hasonló problémája? esetleges megoldást tud valaki?
előre is kösziSkiza
Defy+ Pattogott betázson, semmi. Csúszott kijelzővel lefele murván, semmi. 20 perc kettesben egy pendrive-al a zsebemben, megkarcolódott.... -.-'
-
Csendeske
aktív tag
válasz kakukkmarci #48042 üzenetére
Te melyiket javasolnád?
Tudom hogy van jó pár darab, de nem szeretnék kísérletezgetni! -
kakukkmarci
senior tag
válasz Csendeske #48039 üzenetére
Ilyen funkciót nem találtam a WIUI-ban, Play-es appal szokom letölteni az A-Gps adatokat.
(#48040) nyüzüge:
Factory reset, vagy új ROM telepítést próbálnék a helyedben, ha már semmi más nem segít...
Nekem is van bajom a videókkal, nem szereti a mem.kártyát, így szaggat felvétel és lejátszás közben.
Egyelőre lusta voltam, mondjuk újraformázni a 16 Gb-s kártyát, sok cucc van rajta... Ha meg az sem segít, cserét fogok próbálni, a gyári kettes kártyával nem szaggat pl.[ Szerkesztve ]
noob... rooter... geek
-
nyüzüge
csendes tag
Megpróbálom még egyszer, mivel megint a fórum süllyesztőjébe került a kérdésem.
Bocsi, hogy újra feldobom, de még nem leltem a válaszra.
Álló videót készítve a telefonnal (gyári alkalmazás) visszajátszáskor elfekteti és letöltve a pc-re szintúgy.
Nem találtam semmi beállítási paramétert ami erre vonatkozna.
Telefonon való visszajátszáskor, ha a szerkesztést választom (edit -> advanced editing) elforgatja állóra, de hiába mentem nem maradd álló formátumú.
Várom a javaslatokat vagy az útmutatást. -
Csendeske
aktív tag
-
Csendeske
aktív tag
válasz kakukkmarci #48037 üzenetére
Egy olyan integrált lehetőség a beállítások között, aminek segítségével letöltheted wifin vagy mobilneten keresztül az a-gps értékeket. Ezeket hasznosítja a navi induláskor, szinte másodpercekre rövidítve az időt a jel találásához. Idáig én csak CM7.2-es romokban találkoztam ezzel a lehetőséggel (Fuzzy, Maniac, WR)
[ Szerkesztve ]
-
Csendeske
aktív tag
válasz kakukkmarci #48035 üzenetére
Szia!
LTO data van benne?
Vagy ha nincsen, milyen gyors a gps mobilnet nélkül? -
Kbali
nagyúr
válasz kakukkmarci #48030 üzenetére
Nálam ez sem teljesen hibátlan, de együtt tudok élni vele.
Kell ez a kis izgalom kéthavonta. Azokat nem értem, akik 2-3 naponta, hetente romolnak... -
szepi3
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap sikerült helyreállítani a bootlop-os Defy-t.
Köszönöm szabof1 kollégának,valamint mindazoknak akik a telepítési, helyreállítási leírásokhoz hasznos tanácsokat adtak.[ Szerkesztve ]
-
kissb2011@
csendes tag
válasz kakukkmarci #48028 üzenetére
köszönöm! megpróbálom majd.
-
bibliator
aktív tag
-
Kbali
nagyúr
válasz kakukkmarci #48028 üzenetére
Van már belőle 3.1.27 is :-)
-
kakukkmarci
senior tag
válasz kissb2011@ #48024 üzenetére
Amit én használok, az is hibátlan !
WajkIUI_multilang_2.10.27[ Szerkesztve ]
noob... rooter... geek
-
bibliator
aktív tag
válasz kissb2011@ #48024 üzenetére
StefanBraun Mokeeja vagy Rabbitja.
Jobb kétszer pofára esni, mint egyszer mellé!
-
kissb2011@
csendes tag
Hali mindenkinek! Tudnátok nekem mondani egy stabil rom-ot ami jónak és gyorsnak is mondható? köszi előre is
-
mszl
aktív tag
válasz vornia #48020 üzenetére
Szia!
Mbps-ben gondoltam a 75, 150, 300-at is. De nem az internet sebességre gondolok, mert a gigabites hálómról a nasról is gyengélkedik a wifi sebességem, pedig a "szutyok" Flytouch táblagép
A wifit pedig routerboard 300-as wifi kértyáról kapja, a defy és egy ZTE KISS teló ilyen gyenge még, a laptop, netbook, android stick jól működik, de ennek a 2 telónak a sebességével nem vagyok megelégedve.
És a kapcsolódási sebességre gondolok,(a max amit elérhetek pl G 54Mbps, N 75,100, 150Mbps...) és nem pillanatnyi átviteli sebességre.
Légyszves a wifi menüben bökj rá nekem az éppen aktuálisan kapcsolódott wifi hálózatodra és ott megkapod az IP címet, kapcsolódási sebességet -> én arra gondoltam amit ott ir.
Arra lennék kiváncsi, hogy kinek mennyi?A hálózat építést csak elkezdeni lehet, befejezni nem.... Eredetije a HUP-on!! Onnan kölcsönöztem!!
-
vornia
senior tag
Te figyi és milyen a net csomagod sávszélessége??
Mert az egy dolog hogy a router mit tud..de az előfizeted sávszélességed a mérvadó..
Nekem 20/10Mbs Digim van...a 12. le és 9 a fel a speedtest app szerint a defy le és feltöltési sebessége
Na persze szinte percenként változik...ez eddig a legjobb..EZt a router tudja a 300-at és megfelelő klienssel tartja is nem értem..300 mit?Mbps??????
[ Szerkesztve ]
-
mszl
aktív tag
Sziasztok!
Nektek milyen sebességel kapcsolódik a defy a wifire??
Elvileg N wifi van benn, de a G 54Mbps-nél többel nem kapcsolódik és így is nagyon lassú !
Más telóval, Flytouch 3 tablet is szintén G-ben szépen játsza a youtube videókat, stb..... de a defy irgalmatlan lassú!
A router tudja a 300-t és tartja is megfelelő kliensel.
Csak a defy-nél lett ilyen lasssú mostanában?Ötlet???
Üdv. Laci
A hálózat építést csak elkezdeni lehet, befejezni nem.... Eredetije a HUP-on!! Onnan kölcsönöztem!!
-
fene_vad
senior tag
sziasztok!
gyors kerdes WIUI GB hasznalokhoz: milyen call recordert hasznaltok? WIUI JB alatt siman mukodott barmelyik, de miutan downgradeltem a GB verziora, egyik sem vesz fel semmit, barmelyik opciot is valasztom...
-
DuDieHUN
aktív tag
sziasztok
az lehetséges hogy a hangszóró egyik pillanatról a másikra elromlik?
hol lehet a legolcsóbban Bp-en megcsináltatni? -
Kbali
nagyúr
válasz germanlacika #48010 üzenetére
Gondolataim:
1. valamelyik app-od szemetelheti tele a hirdetésekkel, de próbáld ki a Play-ről telepíteni az ADfree Andorid alkalmazást, az elvileg le tudja pucolni a reklámokat
2. a csengőhangoknak szánt mp3 fileokat a ringtones mappába kell rakni - mivel ez az SD-n van, ezért, ha leválasztódik a kártya, akkor csak a gyári file-okat játsza le a készülék (pl. kábellel a gépre van kötve adattár módban) - root file explorerrel esetleg be lehet rakni a gyári helyre
3. ha a hívónál kicsöng, akkor hangposta beállítással lehet valami, esetleg a szolgáltatódnak kellene jelezned -
germanlacika
csendes tag
Segítségeteket kérem!
Lenne pár gondom amire nem találok megoldást, illetve választ.
A teló Defy+ 2.3.6 Android rootolt.
- A Notification bar bal szélén naponta megjelenik egy zöld + vagy csillag jel. Ezek vmilyen hirdetések. Nem tudom honnan és legfőképpen hogyan lehetne tiltani?
- csengőhang: azt tudom hogy: alarms, notification és ringtones mappába kell raknom. A notification mappával nincs is gond azokat mindíg lejátsza, de a csengőhang mindíg visszaáll az alapértelmezetre. Ha máshogy nem megy akkor ennek a helyét kérdezem, hogy oda másoljam és átnevezzem.
- Az hogy lehet, ha repülőgép mod-ba rakom és felhívnek akkor normál kicsöngést hall a hívó fél? Tulajdonképpen ha kikapcsolom akkor is ez van.Bármilyen ötletért, tapasztalatért hálás lennék!!!
-
kutga
nagyúr
válasz kakukkmarci #48007 üzenetére
Sokszor a gyáriban is csalatkoznod kell sajnos, mondjuk a Moto gari szervizét még nem ismerem (szerencsére).
A boltival annyi a baj hogy akármi történik a bolttal, jó esetben ugrik a gari.
MOD
(jan)
Egy Microusb kábel kb 500 Ft, de se papírokat, se headsetet, se semmit nem adnak.[ Szerkesztve ]
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
(jan)
őstag
válasz kakukkmarci #48005 üzenetére
nincs toltooooo atya eg... mintha vennel egy kocsit kormany nelkul
-
kutga
nagyúr
válasz kakukkmarci #48005 üzenetére
Nekem semmi bajom nem volt az xxl-el, bar most hogy mondod amikor vettem az enyemet, a teljes csomag dragabb volt.
Gsm line-t nem ismerem, arra figyelj hogy ne bolti garival vasarolj.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
(jan)
őstag
válasz kakukkmarci #48001 üzenetére
Simán középkategóriás még ez a telefon, igazándibol semmivel nem tudnak többet a vetélytársak, egyedül a frisebb android, nade azt meg a főzött rom orvosolja
-
kutga
nagyúr
Itt pl 55k az uj fuggetlen Defy, gyari garival.
xxlgsm.hu/vasarlas/erintokepernyo/motorola-defy-fekete/139
Bocsanat de telorol nem tudom linkkent berakni (mondjuk ekezeteim sincsenek ).
En is naluk vettem, szvsz ennyit meger hogy megbizhato helyrol vasarolj.
Amugy valo igaz, ar-ertek aranyban a Defy meg mindig ott van, tudasban pedig nekem tobb nem kell.
-
Dorelli
tag
Aki sajnálja az időt vagy a pénzt önmaga képzésére, az nem számol a tudatlanság árával!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest