Hirdetés
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
DEARevil
tag
Elnézést a kérdésért. De páran leírhatnátok nekem,h ki hol vette a defy-t és mennyiért. Előre is köszi! Jah és h a Vodafonos tényleg kártyafüggetlen még?
-
DEARevil
tag
speedshop asszongya nem vízálló
-
DEARevil
tag
Sziasztok. Szeretném megtudni valakitől aki a Defyn a komolyabb 3d-t igénylő játékokkal játszik, hogy melyek azok a programok amik elfutnak és ugye játszik velük. Esetleg párat leírhatna,h melyik mennyire megy, akad vagy hasonló. Aki esetleg nagy méretű excel és world doksikat használ a defyn megírhatná mennyire lassú rajta, vagy ha éppen gyors Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
-
DEARevil
tag
válasz -=Vacsek=- #31620 üzenetére
Ezekkel az a bajom,h nem mindegyiknél van feltüntetve,h 800 Mhz-en vagy húzott állapotban van. Pl nem tudom próbáltad vagy valaki próbálta a Nova 2-t, egy embert tudok aki nyomta már, de neki 800 Mhz 2.1-en ment,mert nem akarta megtörni a Defy-t, nála szaggatott. Eléggé. Ő próbálta az excelt is, szerinte(neki) az is akadozott. Üzlete van, pár ezer soros termék lista, számokkal, számításokkal, stb. Ezért kérdezném Nekem is ezért kellene. De most nem megy jól a bolt és nem is akarnék sokat költeni már ilyesmire, a tablet, laptop nem eléggé mobil már nekem Pakolásnál se árt, ha nem roppan szét vagy ha ráömlik valami akkor vége. Köszi előre is a válaszod, vagy válaszokat
-
DEARevil
tag
sziasztok, vett mostanság a speedshopból Defyt valaki? Ha igen megmondaná milyen gyártásút kapott?
-
DEARevil
tag
válasz -=Vacsek=- #31980 üzenetére
április utáni kb így mostanában vetted?
-
DEARevil
tag
Defy+ -ról van már valami hír?
-
DEARevil
tag
sziasztok! Aki a t-homenál webshopon vagy egyébb módon vette a telóját, az meg tudja mondani,h mi található az értékesítési csomagban? Töltő, füles, sd, akku?
-
DEARevil
tag
válasz Turbobacsi #33408 üzenetére
köszi
-
DEARevil
tag
Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy aki az lgkamera szoftvert használja, volt neki olyan, hogy kiütötte teljesen a fényképező/videófelvevő részt a Defyből? Csak fekete kép. Fórumban rákerestem, semmi ilyesmiről szóló hibáról nem olvastam itt. XDA oldalán backupot ajánlottak, de azt nem szeretnék, ha esetleg van más megoldás. Szóval esetleg valaki tud erre a problémára megoldást? A lgkamera szoftver uninstall nem segített. Előre is köszi.
-
DEARevil
tag
asphalt, shrek kart, nova pl
De én még nem játszottam párban, asphaltot próbáltuk egy wave-el, de nem ment. -
DEARevil
tag
Sziasztok! Szeretném megkérdezni,h a gyári froyonál a folyamatos piros led világítás (notification led) mit jelent? Lemostam vízzel a telefont mert poros volt, azután csinálja ezt. A választ előre is köszönöm!
-
-
DEARevil
tag
Ez ugyanaz a verzió amit a marketről le lehet szedni csak magyarítottad igaz? A widget ami akadt az ennek a programnak a része, nem?
-
DEARevil
tag
Amúgy külön nincs kamera app? Kigyomlálhatná a titanium backuppal és utána újra telepíthetné. Vagy ez az androidnál nem lehetőség?
-
DEARevil
tag
Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni. Azt szeretném megtudni,h van olyan program, ami mondjuk megakadályozza vagy a defy-t más készüléknek tünteti fel egy program számára mint ami? Játékokra gondolok, hogy telepíthessek olyan progit is ami Defynél nem támogatott de elfutna. Nem tudom,h a chainfire erre megoldás lenne, mert bármit állítok észleli hogy a készülékem defy. Hiába a tegra. A választ előre is köszönöm.
-
DEARevil
tag
válasz CoolBoy323 #37132 üzenetére
felraktam igen. és be is állítom h használja azadott prgramnál, de kiírja akkor is, h nem támogatott készülék. Van valami amit még be kell?
-
DEARevil
tag
sziasztok használ valaki közületek icon7 vagy egyéb VOX gyártású bluetooth fülest? Estleg valami tapasztalat?
-
DEARevil
tag
válasz hodostamas #38551 üzenetére
Szia! Nekem! Viszont csak úgy hajlandó elindulni ha Chainfire 3dben átállítom tegrára vagy éppen a defyben is található powervr-re a plugint. És lehet le kell venned a textúrák minőségét is benne. Így elindul nekem. Froyon 800 mhz-en.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest