- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Eurós ártippek a Redmi Note 14 családhoz
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
jákob
csendes tag
Sziasztok olyan kérdésem-problémám lenne hogy felraktam a legutolsó Hivatalos
Miui romot számszerint :miuiandroid_Defy-2.4.20 de nem magyar nyelvű...halottam hogy lehet magyarítani na de a miui.hu oldal "This Account Has Been Suspended"felirattal fogad s annyi...Hogy tudnám ezt magyarítani vagy magyar Miui romot letölteni? MÁS:Szerintetek akkuidőben melyik rom jeleskedig legkedvezöbben?[ Szerkesztve ]
-
Kbali
nagyúr
válasz szabof1 #47496 üzenetére
Én nem mentegetem soha az SMS-eket, viszont a kapcsolati adatokra szerintem pont elég a sima, natív Google szinkron - a kérdező erre kért megoldást. Persze ki-ki máshogy használja, nem ez vált be.
Persze működik a file alapú mentés is: Névjegyek - export SD-re - csinál egy vcf file-t, amit akár számítógépen is be tud tallózni Google-be vagy SD-ről vissza a névjegyzékbe. -
szabof1
őstag
SMS Backup+ - 2 éve használom teljes megelégedettséggel. A GMail fiókba (SMS cimke) menti az SMS-eket és a "Call log" címkébe a hívásnaplót. Beállíthatod, hogy csak wifin szinkronizáljon.
-
Daniel04
csendes tag
Sziasztok! Lehet, hogy egyszerű a kérdésem, legalábbis bízom benne,de már szenvedek vele egy ideje, különösen most, hogy szervizbe kellene vinnem ( Kíváncsiságomra választ kaptam miszerint meddig bírja a folyadékot)
Szóval a kérdésem az lenne, hogy bármilyen szoftvert is telepítek rá, a telefonon lévő adatokat nem látom, csak a memóriakártyát, főleg a média adatokat, azért lenne fontos, mert szándékom szerint ki akarom másolni a telefonszámokat a telóról, viszont csak a memóriakártyán lévő 2db vcard fájl- telszámot látja, az istenért nem tudom, hogyan kell hozzáférni kimásolni. Elég sok telefonszám (kb 800 van a telón, már a vodafone okos sarok is nehezen másolta át az előző telefonomról erre. Nagyon hálás lennék ha valaki segítene. köszi előre is!!! -
lacz_hu
csendes tag
Üdv, Jelly CM10 van a defy-n és élő háttérképet szeretnék rá... nem igazán ajánl fel lehetőségeket a beállításra. Egyébként hibamentes és gyors a rendszer. (lehet máshol le van írva de, nem sikerült megtalálnom)
-
redstar447
csendes tag
CM 10 volt fenn, és ezt akartam MIUI-ra cserélni. De volt egy fatális baki, mert elnéztem a 2 fájlt, és egy Galaxy S2 rendszer ment rá. De onnan még be tudtam lépni a recovery-be, de nem tudtam már zip-et választani. Rákötöttem gépre, RSD Lite, lefutott szépen, de nem állt fel a rendszer.
Csak akkor dadogok, ha beszélek!
-
kutga
nagyúr
válasz redstar447 #47485 üzenetére
Pontosan milyen romra milyet próbáltál feltenni?
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
tonnoka
tag
Sziasztok!
2ndInit recovery telepítése után nem indul a telefon....megjelenik a piros M logó, utána újraindul...akksit kiszedtem pár percre, de uátna ugyanez, recovery mód van. Mi lehet a baj?
-
redstar447
csendes tag
Bocsánat, hogy így a végén, de sürgős lenne!
ROM-ot próbáltam cserélni, de nem sikerült. Próbáltam RSD Lite-tal felrakni a gyárit, de egy fehér led világításán kívül semmi nem történik. (Kiírta, hogy "PASS", de nem bootol be.) Szervízből visszaküldték, de szerintem számításba sem vették, hogy lemerült az akku, pedig említettem.
Ha mégsem csak ennyi a próbléma, akkor van esetleg valaki, aki tudna segíteni helyrepofozni a telót?Csak akkor dadogok, ha beszélek!
-
szabof1
őstag
válasz Maarki #47482 üzenetére
Amikor az MX Player-ben ráböksz a képernyőre és megjelenek a különböző irányító gombok, akkor a jobb felső részben van olyan, hogy "HW" vagy "HARDVER" (vagy "HARDWARE") illetve "SW" vagy "SZOFTVER" (vagy "SOFTWARE"). Ha erre a feliratra ráböksz, akkor át tudod állítani a másikra. Ennyi az egész, nem kell semmit sem konvertálni.
Azt nem mondom, hogy mindent le fog játszani, de nekem eddig mindent vitt. -
Maarki
aktív tag
Hellotok a segitsegeteket szeretnem kerni szeretnek a defin filmet nezni utazas kozben de nem jatsza le a filmeket sima avik lennenek mx playerel probaltam meg az alap lejatszovl de semmi valaszotok elore is koszonom
-
DuDieHUN
aktív tag
válasz szabof1 #47476 üzenetére
köszi a gyors válaszokat, jelenleg CM10 van a telefonon mert így vettem, simán egyszerűen felnyomok egy új rom-ot vagy van valami speciális átállás?
igazából legelőször a gyári romot szeretném visszatenni arra van valami olyan egyszerű megoldás mint sonyericcsonnál a SEUS?
[ Szerkesztve ]
-
DuDieHUN
aktív tag
tudom, hogy naponta ezren kérdezik, de ha egy stabil és gyors rom-ot szeretnék feltenni melyiket érdemes?
-
icom
csendes tag
Már annyiszor szerettem volna kifejteni a véleményemet,
csak ez az írogatás nem az erősségem, főleg az idő hiánya végett,
de már nagyon akartam valamit hozzátenni a témához.
Tavaly azért fogtam bele a romok cserélgetésébe,
mert a munkám a telefonomon műlik és ha FC-os,
vagy telis, tele van BUG-al, akkor lehet ugrott a kuncsaft...
hogy miért ez a DEFY jött be a legjobban?
Mert a telefonboltban ahol ismernek, ott ők ajánlották,
hogy a munkám meg amilyen vagyok ez lenne a legjobb megoldás
és nem utolsó sorban ez a telefon hardveresen mindent tud amit a jóval drágább piacon lévő és általam
használhatatlan "jobb ha vitrinben tartunk" telefonoknál!
Ezeknek a telefonoknak akik hála isten sok munkát tesztek bele, hogy jól fussanak és szépek legyenek,
ti úgy is sok időt és munkát tesztek bele, erre fel én már csak használni szeretném...
Olyan mint a PC-je az embernek, komoly szakemberek dolgoznak az op.rendszeren
hogy minden jól smakkoljon, mire a legtöbb felhasználó meg csak bekapcsolja a gépét
és email és facebook felhasználó és boldog PC. tulajdonos...
Ja igen részemről elviselnék egy nagyobb akku-t a telefonon, mint anno az GH 337-es ERICSSON-hoz volt.
De még amit ezekhez is árulnak itt bumszli aksikat lehet kifogok próbálni, hátha megoldás lehet a napi
töltésre, de mint mondtam már, engem ha estig kibírja az aksi és csak otthon kell rátölteni,
akkor azzal már tudok együtt élni. De most ez a "Mokee OS Elite Edition"
ez most jól bírja aksi téren így első megítélésem alapján.
És jók a felületek benne és amire nekem kell azt mindent jól csinál...
Hát ez egy jó felfedezés volt, úgyan csak mint a WR 1.6-os volt...
köszi még egyszer is a lehetőséget hogy elmondhattam.
Üdv. Defy tulajok....[ Módosította: doc ]
-
Z0C!
őstag
örülök, hogy kifejtetted véleményed.
Amióta telekommunikációban dolgozom és az érintett felhasználókkal beszélgetek sok dologra rájöttem.3 felhasználói réteg van.
- okostelefonja van, de azt se tudja mit kezdhetne vele.
- okostelefonja van, max hátteret, csengőhangot választ, és facebookozik.
- okostelefonja van, és buherálja.Sajnos egy gyártó sem tette azt a lépést, hogy az akksikat is bővítse.
Így az okostelefont naponta kell tölteni.----- www.zoci.gumroad.com -----
-
icom
csendes tag
Végre egy jól működő ROM!!!
Eddig ez néz ki az eddigi legstabilabb romnak a kezemben,
de még van egy pár új amit meg sem néztem.
Sajnos volt egy pár hónap, amit BL7-es büntetésében töltöttem,
de amióta szabóf1 közölte hogy van arra is megoldás a 2ndboot-os romok,
de ezekkel is kínlódtam éppen eleget, talán még a "MIG EDITION" volt a legstabilabb köztük, talán...
De most nem bírva a nyugtalanságomnak vettem egy SIMA DEFY-t....
És újra itt a jó világ, az új és újabb romok és még jobb kifinomult felületek, nagyon örülök.....végre!!!
Most éppen "stefanbraun elit edition"-verziójának örülök annyira....
köszönöm!
Aztán meg hogy mi milyen színű, meg mi hol van, meg stb....
az nem érdekel, lehet telefonálni rajta pár nap eltelte után is....
Meg az akkueséstől kapok hülyét, még amikor valaki azt méregeti, hogy mennyit esett....még ilyet?
nekem a telefon a munkámhoz tartozik!!!
Egész nap telefonálok rajta és nem kicsit, sokat!!! Hát nem bírja jól az aksija sajnos...
De viszont egész nap BLUETOOTH és WI-FI,
meg még állandó internet adathasználat ha nincs wi-fi közelben az ember,
de "LE IS MERÜL DÉLUTÁNRA"!!!
Na és tudomásul kell venni!
Köszönöm annak aki végig olvasott.....[ Módosította: doc ]
-
sesshou
senior tag
Üdv urak
Nemrég feltettem a quarx féle defy-t és sajna bele ütköztem abba a problémába amit sajna ahogy hallotam már mások is tapasztaltak de nem találtam rá eddig megoldást.
A lényeg hogy miután csatlakozom a wifihez egy rövid ideig még van internetem de aztán már semmi mindaddíg amig nem bontom a kapcsolatot és csatlakozom ujra. Próbáltam már azt hogy kikapcsolom a mobil adatot de úgy sem ment.
Valaki esetleg tud valami megoldást?:S
-
-
Beri
addikt
És mitől "deblur"? Az nem utólagos módosítás? Egyébként tényleg használható a telefon ezzel, csak hiányoznak funkciók, amik már egy CM7-ben is alapnak számítanak, itt meg megoldhatatlan problémát jelentenek, vagy appot kell telepíteni hozzájuk. A teljesen gyári szoftverre csak azért van szükségem, mert hátha a telefon leendő gazdája úgy kéri majd. Most hirdettem meg.
-
kutga
nagyúr
Áhh, mindegy. Nincs kedvem tutujgatni egy telefont, használni szeretném végre. Egy teljesen gyári, módosítatlan romnak örülnék. Van ilyen?
A romcsere csak egy lehetőség, szvsz a gyárival is tökéletesen használható a telefon. Ha azt tetted fel amit linkeltem, az egy normál gyári rom.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Beri
addikt
Akkor ott valami nem oké, nálam nem világít semmi ha kikapcsolom a képernyőt
Akkor nem ez a szoftver van fenn, esetleg nem nézted meg teljesen sötétben. Eddig nekem sem tűnt fel, pedig egy hete flasheltem fel ezt.Úgy érti CM7-ből is van egy csomóféle változat (CM7.2 Stable, CM7.2 RC3, CM7.2 RC2, CM7.2 RC1, CM7.1 Stable, Epsylon3, Quarx, Maniac103, FuZZ_ Euroskank KANG).
Nekem csak egy kéne, amiben MINDEN működik. Eddig nem sikerült ilyet találni.[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
Akkor ott valami nem oké, nálam nem világít semmi ha kikapcsolom a képernyőt, csak az értesítő led. Amúgy most hogy kikapcsoltam a folyamatos mobilnetet és csak akkor aktiválom amikor kell, nálam is jelentősen megnőtt az üzemidő.
MOD
Úgy érti CM7-ből is van egy csomóféle változat (CM7.2 Stable, CM7.2 RC3, CM7.2 RC2, CM7.2 RC1, CM7.1 Stable, Epsylon3, Quarx, Maniac103, FuZZ_ Euroskank KANG).[ Szerkesztve ]
-
Beri
addikt
Nos, én meg most vettem észre, hogy ezzel a "gyári" rommal állandóan világítanak a funkciógombok. Nagyon halványan, de világítanak. Egy vicc az egész. A gyári szoftver ekkora kupac trágya? Mondjuk ezzel is sikerült hozni azt a bizonyos 6 napot akkuról, főleg ezért furcsa.
[ Szerkesztve ]
-
peter077
aktív tag
Olvasd el a az 1. hozzászólást ebben a topikban, nézd meg a Mélyvíz topik első hsz-ét, döntsd el melyik rom tetszik.
Ha stabilitást akarsz, akkor a CM7 bármelyik friss verzióját vagy a WIUI GB-t ajánlom, ha pedig Jelly Bean feature-öket szeretnéd a telefonon (cserébe nem 100%-osan stabil, béta fázisban lévő) QCMX-et javaslom.
A telefonodon valószínűleg mokee os van.Ulefone Power, A zerő • "A lustaság fél nehézség..."
-
jákob
csendes tag
Szerintetek melyik a legjobb rom ami Defyre készült???
-
jákob
csendes tag
Szeretném visszaállítani a gyári 2.2 bayer lencsés defyre !Honnan tudom meg hogy ez még lehetséges e mert most valami maceoos van rajta...
-
Fuqx
csendes tag
ezennel kiéget az összes alsó gombom ledje...
nem világítanak többé.Ezzel vigyem szervízbe vagy hagyjam?
Mostanában nem túl sok jót hallok a szervizünkről. :S
-
Dahab71
csendes tag
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek az értékes hozzászóllásokat és a még értékesebb emaileket!!!
Két fronton próbálok meg most egyezkedni a túlhúzott csavarok miatt, mivel tudom, hogy nagy becsben tartottam a telómat és még amikor nyáron egyszer leejtettem nem voltak megrepedve a fülek.
Itt már jelenleg nem a 30.000 Ft-os telefon értékéről van szó számomra, hanem arról, hogy egy hangszóró csere után nem vállalják be az elhibázott túlhúzást!!!Tteljesen hülyének nézik az embert és a második visszaküldéskor készített fényképekkel magyarázzák a bizonyítványukat. Ez 2012-ben számomra
s z á n a l m a s. A T-mobilnál is értetlenül állnak a dolgok előtt, hiába nekem adnak igazat.Nekem azt tanították, hogy ha elcseszek valamit akkor gerincesen válaljam érte a felelőséget.
No de se baj minden bosszúállás nélkül meglátjuk, hogy hosszú távon ki mennyit nyer és veszít ezen a dolgon. Van olyan cég a környezetembe, ahol a mai napon a kis történetem miatt sajnos 12 db. RAZR MAXX megrendelést mondtak le a bizonytalan szerviz háttér miatt. Eddig Defy-ket használtak (10 db-ot) és még egyiknek sem tört le a füle. Ja de nem is voltak szervizbe.
Mégegyszer köszönöm mindenkinek!
Ja és szerviz előtt mindenképpen fénykép mindenkinek!!!!dv: Dahab71
-
foglalt?
csendes tag
Sziasztok,
van valakinek ötlete arra, hogy miért válik működésképtelenné véletlenszerű időnként a defy alsó gombsora?
Kb 3 napja csinálja... egyszer működik, utána semmit nem tudok vele csinálni, de a kijelző aktív marad, csak a gombok nem... aztán fél perc múlva minden jó.. és így továbbwajkiui 2.10.27 van rajta
volt factory reset, újraraktam a froyot, utána újra a wajkiui-t de a helyzet változatlan... hardveres probléma lesz?Köszi előre is.
-
LM02
tag
válasz peter077 #47444 üzenetére
Kipróbáltam ezt is. Köszi!
Azonban a következőt vettem észre - ettől függetlenül -:
Csak akkor nem reagál semmire hívás közben, ha a kezemben van, azaz egy kicsit mozog a telefon. Ha az asztalon van és úgy tárcsázok, akkor nem sötétül el (majd nem reagál semmire), hanem rendesen megy minden. Minden helyzetben működik, ha nem mozog tárcsázás közben.
(A BT headsettel valszeg azért ment eddig, mert zenét hallgatok és az asztalon van a telefon miközben tárcsázok. Kocsiban is fixen van tartva.)
Szóval így teljes a kép...
Mi lehet ez?
-
törölt tag
válasz Dahab71 #47430 üzenetére
Üdv. én 1 évesen vettem használtan,többször leejtettem, és meg se repedt a ház, ugyanis speciális ütésálló műanyagból készült,ami bírja ütődést.otthon 1szer szét is szedtem, megnézegettem belülről.ha gondom van fele megoldom magam. nekem szoftveres problémám volt vele, majd 1 hónapig volt szervizbe, azzal a válasszal adták vissza hogy halott a bootloadere a telónak.ahoz képest hogy halott fürgén megy rajta egy BL7-es Defy+ rom.Szóval a szervizről csak ennyit.
-
etooo
senior tag
Ahogy többen is írták, nálam is ugyan az a helyzet: leejtés vagy hasonló behatás nélkül 6 repedt fül a hétből, sajnos nem kell ehhez kontár szerviz munka sem. Biztos vagy benne, hogy a szerviz előtt nem voltak megrepedve? Amíg pár hónapja elő nem került ez a téma itt a fórumon, addig én észre sem vettem, hogy el vannak repedve.
-
LM02
tag
Sziasztok!
Mi lehet a probléma?
Telefonálás közben elsötétül a kijelzőm és addig, amíg nem ér véget a hívás, addig nem éled fel hiába nyomkodok bármilyen gombot, ki sem lehet kapcsolni. Ez nem is lenne olyan nagy baj, ha hívok és felveszik a telefont, de ha nem, elindul az üzenetrögzítő és csak az akku kivételével tudom befejezni a hívást.
Érdekes módon, ha BT headsettel beszélek, akkor nincs ilyen gond, a képernyő "működik" rendesen, ha átadom a hívást a telefonhangszóróra, akkor rögtön leáll a telefon, a hívás meg megy közben...Beállítottam, hogy hosszabb ideig maradjon a képernyő bekapcsolva hívás közben, de semmi.
Mit lehetne tenni? Járt már így valaki?(már cseréltem ROM-ot is, ugyanez van mindegyiknél)
(az előzőekhez: én soha nem ejtettem le a telefont, mégis el van törve 3 fül)
[ Szerkesztve ]
-
kymco
veterán
Rosszmájú vagyok... biztos leejtették a szervizben a telefonod, vagy elbaltázták a nyomógombcserét egy csavarhúzó megszaladásával, vagy annyira túlhúzták a csavarokat, hogy ez a szokásos magyarázkodás menthetetlen volt. Szerintem ezért cseréltek nálad kijelzőt...
www.refujvaros.hu
-
kutga
nagyúr
MOD
Használ valaki Sygic navit? A múltkor használni akartam de mobilnet támogatás nélkül az istenért sem akart műholdat találni, miután felment az internetre, onnantól viszont szépen működött.'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
kutga
nagyúr
Nagyon jó telefon, én legalábbis nagyon meg vagyok vele elégedve.
Mindenesetre jelenleg szvsz a Defy+ már jobban megéri, nemrég volt akciósan is a gyorsboltban, gyári garival.
-
Z0C!
őstag
11.30-án beadtam a szervízbe a telefonom. Be-kikapcsoló gomb nem működött.
12.12-n vettem át a telefont. Vadi új burkolat, a fólia még a kijelzőn a vakun és a kamerán is rajta volt.
Sőt még a karcos házat is kicserélték....
szóval nekem nem volt a Cordonnal probléma.----- www.zoci.gumroad.com -----
-
jhos910
senior tag
(47428) jan: A legújabb gapp volt fent de feltettem egy másik gapp-ot ( gapps-jb-20120726-minimal ), az megoldotta pl a play store-os problémát.
(47428) ZOC!: 11.28-ról volt visszajelzés ,hogy jó és én nem akarom tesztelgetni a rom-okat ezért úgy döntöttem azt teszem fel.
-
Dahab71
csendes tag
Üdvözlök minden Defy tulajdonost!
Elnézést előre, ha ezzel a témával foglalkoztatok, de nem volt időm átolvasni az összes hozzászólást!!
A problémám abból adódik, hogy hangszóró hiba miatt elküldtem a szolgálatomon keresztül javításra a készülékemet. Annak rendje módja szerint javítva vissza is jött a készülékem, de észrevettem, hogy a 3-3 db. oldalsó, illetve az 1 db alsó képernyőt rögzítő csavarokat körbefogó fülek el vannak törve. Így kaptam vissza javításról a készülékemet. Megreklamáltam és a szolgáltatom vissza is küldte a készülékemet, de egyből vissza is küldték azzal, hogy a telóm nálam esett le és a már az első alkalommal el voltak törve a fülek. Ez azonban lehetetlen, mivel attól az egy eséstől nem törik el mind a 7 képernyőt rögzítő fül. Időközben megnézettem a telót egy igazságügyi fizikai szakértővel, aki szóbeli válaszában kategorikusan kijelentette, hogy ha egy hegyről gurul le a teló, akkor sem tud mind a 7 rögzítő fül eltörni, mivel védett helyen vannak. Véleménye szerint úgy törhet csak el, ha a csavarokat túlhúzzák és ennek hatására a rögzítő fülek elpattannak.Felhívtam a szervizt és közölték, hogy fényképet is készítettek a készülékről, amikor beérkezett hozzájuk. Meg kérdeztem azt is, hogy mikor fényképezték le javítás után vagy előtte? Nagy hümmögés és nyöszörgés után az volt a válasz, hogy természetesen a javítás előtt, így hát mehetek a p… ba, vagy a fogyasztóvédelemhez.
Begerjedtem és az USA nagykövetségen dolgozó ismerősöm javaslatára emailt akarok küldeni a MOTOROLA – nak a történtekről, amelyhez segítséget kérnék azoktól, akikkel hasonló dolog fordult már elő. A szolgáltatóm tájékoztatása alapján már nem én vagyok az első DEFY tulajdonos, akinek letört füllel jött vissza a telója. !!
Akinek hasonló gondja volt már kérem keressen a dahab71@vipmail.hu email címen!!!Aki meg szervizbe kívánja küldeni a készülékét:
ELŐTTE MINDEN OLDALÁT FÉNYKÉPEZZE LE ÉS CSAK AZZAL EGYÜTT KÜLDJE EL!!!!
„ Ilyen szervizzel hogy merjen az ember venni bármilyen Motorola készüléket????”Üdv. mindenkinek Dahab71
[ Módosította: doc ]
-
jhos910
senior tag
válasz jhos910 #47426 üzenetére
Tettem fel új keyboardot apk-ról, a billt átállítottam , hogy ne az alap legyen a default , de még így is kidobálja az error üzeneteket... sőt a Play Store sem működik (server error) és a Google account managger is hibát dob ki .
Mit csináljak , feltegyek egy frissebb nightlyt, vagy másik romot vagy mit?
[ Szerkesztve ]
-
jhos910
senior tag
Most tettem fel ezt a romot ezzel a gappal :
CM10-20121128-NIGHTLY-mb526
gapps-jb-20121212-signedés folyamat android keyboard hibát ír ki és nem is hozza elő a keyboardot...
Javíthatom a hibát valahogy?
Wifire sem tudok felmenni így (max ha free-re állítom a wifit)[ Szerkesztve ]
-
flirt
tag
Üdv!
Két kérdés:1. Milyen képeket készít a Defy? A tesztben nem húzzák le annyira, de a hsz-okban sokszor említik, hogy ez a gyenge pont, életlen felvételekkel.
2. A kamerahang kikapcsolható? Sikerült már valakinek?
-
HunChaos
aktív tag
Az okés,hogy levették a google play-ről az adobe flash playert,és nem is kell,mivel az alap böngésző tudja a html5-öt helyette!
De akkor indavideón ,mondok példát : Agymenők részei...miért kér mégis flash playert?
Mégsem lehet anélkül megnézni,hogy felrakjam??[ Szerkesztve ]
-
jhos910
senior tag
Szerencsére egyszerű volt a megoldás, restart megoldotta
Sztem azt nem szerette, hogy usb be volt dugva de letöröltem a Moto Phone Portalt mert szétment az agyam... -
jhos910
senior tag
Moto Phone Portalt hogy tudom elkussoltatni? Ha az usb kapcsolatot "usb mass storage"-ra állítom akkoris a moto phone portalt indítja amitől feláll a szőr a hátamon
-
törölt tag
Üdv minden büszke Defy tulajnak
Már lassan 1 hónapja fut a telómon egy BL7-es Defy+-os rom semmi bajom a géppel,nagyon stabilan megy,ma találtam egy oldalt ahol volt egy pár kiegészítés a 2.3.6-os rendszerhez, pl. HD 720p videó rögzítés, panoráma kép készítés, a HTC-kből ismert BeatsAudio és hívás közbeni hangrögzítés gyári progival. Csak ajánlani tudom Viszont ha valaki úgy dönt hogy a gyári progik közül gyalulni akar, akkor az "xy Authenticator 2.3.6" progikat ne töröljék mert a névjegyzék utána nem lesz szerkezthető, kifagy a "com.motorola.phone" alkalmazás... Mindent egybevéve, ez most jó lett semmi custom rom,a teló bírja simán 1GHz-en. Csak ajánlani tudom, főleg azoknak akik hibásan frissítették telójukat és nem tudnak 1gyel régebbire visszatérni. Mivel ez a legnagyobb BL-es rom így ennél sem lehet visszafrissíteni régebbire. De aki felteszi, az majd nem is akarja 100%-ig megy rajt minden hiba nélkül Szeretném megköszönni minden felhasználónak aki segített anno életre kelteni a telóm az a bizonyos szervizes meg nagyon leírta magát ma úgy is járok arra és beugrok -
kymco
veterán
Jelenleg StefanBraun féle mokee van fenn nekem, és nagyon elégedett vagyok a kinézetével, az üzemidejével és a fürgeségével is. Tervezem, hogy a feleségemnek is feltolom... Jenleg egy miui van fenn neki, de az utóbbi időben nem megy le szinte soha deepsleep-be, pedig nem telepítettünk rá semmi új progit, max a frissítéseket... Ha nem találom meg az ébresztgetős alkalmazást, jön a mokee erre is.
www.refujvaros.hu
-
szabof1
őstag
Nagyon jókat írtak itt a kollégák a MokeeOS-ről. Én CM7 párti vagyok és nálam negyon jó a White Rabbit, de ha nem lenne belakva a rendszer, akkor adnék egy esélyt a Mokeenak is. Szerintem azt próbáld ki először.
Somi52 blogja, StefanBraun blogja -
jákob
csendes tag
-
szabof1
őstag
Inkább a főzött romot javaslom. A "plusszosítást" hagyd meg vészhelyzetre - van olyan, amikor már csak pluszos gyári rommal lehet életet lehetni a Defybe. Ha megmaradsz gyári rom szinten a Defy romoknál, akkor még van két dobásod az előbb említett baleset esetén.
Próbáld ki a MokeeOS-t vagy a White Rabbit (ez CM7.2-re épül) romot. Somi52 és StefanBraun kolléga LOGOUT blogjaiban találsz linkeket ezekhez a romokhoz. -
jákob
csendes tag
Sziasztok kérdezném hogy van nekem egy Bayer lencsés defym és jelenleg cm-7-20121008-UNOFFICIAL-jordan van rajta ami nagyon bugos és gyorsan meríti a telefont szeretné, visszarakni a gyárit vagy az is jó lenne ha ajánlanátok valami romot mert azt hallottam hogy mivel Bayer lencsés rá lehet tölteni a Defy pluszos romot is?Vagy lehet Defy pluszosítani?
-
kelly416
veterán
válasz szabof1 #47330 üzenetére
Igen, igazad lehetett. Ilyen menüt még nem láttam, ezek a Huawei-nél azt hiszik, hogy mindenki hálózati mérnök. Na mindegy, végül is "Auto"-ra volt állítva a csatorna, amit lecseréltünk 6-osra és tökéletesen működik (tehát 11 fölötti lehetett az auto). De pl. portforwardingot nem tudtunk beállítani ketten sem. Ha valaki ért a HG622-beállításához, szóljon legyen szíves.
-
hargitomi
tag
Az miért van hogy akár miui, cm7, a zenelejátszók csak a nem rég hozzáadott listában látják a számokat, a daloknál nullát ír. A zenék pedig a ringtones mappába vannak.. régen jó volt.
Xiaomi Redmi Note 5 - Whyred 4/64
-
zho-lee
addikt
Főzött romokról írnék.
Véletlenül ráleltem somi52 oldalára, és telapítettem ezt a romot.
Hmmm... miért nem láttam eddig..?
Át nézem a többit is, mert egy bugja van, és az engem érzékenyen érint: ha más launchert telepítek rá, akkor azt elindítva nem enged widgetet kitenni az asztalra.
Amúgy még a whatsappom is remekül műxik alatta, pedig már lemondtam róla.Valakinek vannak esetleg ezekkel a romokkal tapasztalatai?
[ Szerkesztve ]
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
jhos910
senior tag
Hali
Contact-okat szinkronizálja a google accountommal a teló? Vagy kell vmi mentést csinálnom új rom előtt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OpenWRT topic
- Autós topik
- Suzuki topik
- ASUS ROG Ally
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest