- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Új taggal bővült a Motorola filléres portfóliója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dino69
aktív tag
Nos, a romcsere sem oldotta meg a kihangosítási problémámat. Azt mondták hogy szakadozik, és csak szótagokat értenek. Mikor meg kikapcsolom akkor meg hibátlan minden. Lehet szar benne valami??
Most kifújattam kompresszorral. Ha így sem jó akkor lehet belefosok a rendszerbe[ Szerkesztve ]
-
Lapoen
csendes tag
válasz hodostamas #44490 üzenetére
Nagyon köszönöm a gyors választ . Már el is indítottam a megrendelést. Azt viszont nem láttam sehol megjelölve hogy GG lenne. Lehet, hogy sima üveg ? Vagy evidens, hogy GG ?
Majd kiderül ! -
Sommi
aktív tag
válasz hodostamas #44490 üzenetére
De durva, hogy szétszedve mennyi ez a telefon ... egy kis alaplap amin van egy kamera is XD. Ránézésre ...
Hello MOTO ! JRDNEM_U3_3.4.2_164-003_BLUR
-
w333
félisten
Szerintem telepítsd vissza a mapot aztán root uninstaller-el próbáld meg
(#44490) hodostamas:
Jó kis videót linkeltél, csak az a baj hogy a 3 részben az összerakás után nem indul el a telefon a gyerek meg majd besz@rik a röhögéstől
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Sommi
aktív tag
CEE 2.2.2 alatt. Szal root exp-el leszedtem a system/app mappából, utána az alkalmazáskezelővel uninstaláltam a frissítéseit is, de a főmenüben ott az ikon, ha rányomok viszont kiírja h az alkalmazás nincs telepítve. Most akkor tegyem vissza a navigációt, a maps-et meg mindent amit leszedtem és töröljem le újra ?
Ja egyébként arra van megoldás, hogy az alapértelmezett galéria a quickpic legyen ? Mert leszedtem az alap galéria alkalmazást is, fotózás után, mikor mutatja kicsiben az elkészült képet, arra rábökve kihozza, hogy nincs galéria telepítve. Szóval ki kell lépni, aztán megnyitni a quickpicet XDHello MOTO ! JRDNEM_U3_3.4.2_164-003_BLUR
-
Lapoen
csendes tag
Tisztelt fórumozók, nagy segítség lenne számomra ha tudnátok megbízható linket vagy helyet megadni, ahol GG üveget vagy a cseréhez szükséges szettet lehet beszerezni.
(Sajnos 25 cm -ről pofára esett, lett rajta egy tűhegynyi pötty, majd 20 perc múlva keresztbe elrepedt ) -
csabi94
őstag
Mitől lehet, hogy néha elfelejti frissíteni az órát a telefon? (Miui 1.11.18)
Ezen kívül csak az idegesít, hogy a hangerő gombbal néha tudom állítani a csengetési hangerőt, néha nem (és nem attól függ, hogy szól-e épp valami, mert olyankor működik, csak akkor ugye nem a csengetési hangerőt állítja). Ja és a fb. app néha olyan lassan tölt be, hogy 2x is rákérdez már, hogy bezárja-e.
Ezekre keresek megoldást, ha valaki tud nekem okosat mondani, akkor tegye meg legyen szíves.
Annak idején mindenre tudtam a megoldást, és csomót romoltam, de azóta az életem kicsit megváltozott, és nincs időm ezzel foglalkozni (úgy is mondhatom, hogy tényleg használati tárgy már csak a telefonom ) -
chab7
addikt
válasz freeknight #44486 üzenetére
Már van RC2, próbáljátok ki, hátha azzal megoldódik.
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
RootRulez
félisten
Engem se hallanak, ha kihangosítom, visszhangzok vagy mifene.
═════════════════════════════════════════
-
Dino69
aktív tag
Sziasztok.
Szeretném megkérdezni hogy mitől lehet, hogy kihangosítva nagyon rosszul hallanak, miközben simán teljesen jó az adás
Cm 7.2.0 - Rc1 maniac rom van fönt. -
Sommi
aktív tag
Uninstalláltam a mapset, de még mindig megvan az ikonja, sőt a vele együtt működő navigációnak is, meg még 1-2dolog ott maradt. Root exp. -el szedtem le és a frissítéseket is leszedtem, de mégis ott vannak a listában. Mit kell csinálni hogy eltűnjenek végre?
-
Ronyn
senior tag
válasz hodostamas #44476 üzenetére
Köszi, ez a myscreen protector ,ez milyen minőségű???
És kell-e előtte zsirtalanitani akijelzőt, vagy elég csak le törölni? ?Ego sum... Ronyn 🧔
-
Victoryus94
őstag
válasz Victoryus94 #44474 üzenetére
Itt lehet vásárolni.. még nem olcsó.. de le fog menni az ára 50k köré, ami pedig 40k. körül lesz.
-
Victoryus94
őstag
Itt egy rövid cikk.
A defy minivel egy időben mutatták be, szerintem olcsóbb lesz, mint a "normál" defy és a defy+. A hardver pedig szinte azonos. Itthon még nem kapható, ezért ár nincs sehol. (még egy ideig csak kínában kapható ez a változat) -
Ronyn
senior tag
válasz RootRulez #44451 üzenetére
Hát én is ügy gondoltam hogy három rétegű, mindkét oldalán van egy papircsík hogy 1és 2,előtte és utána leszedni, az egyes egy vastag fólia volt, az tiszta sor hogy lejön, a kettes en a papircsík alatt meg van egy fül is.
A gond az, hogy én akárhogy próbáltam lehúzni a kettest , mindig jönni akart le az egész a telefonról, úgyhogy a fület vágtam le, így most lehet hogy két réteg fólia van a telefonon? ?
Viszont vastagság alapján meg nem ügy tünik hogy két fólia lenne...
-------
Ez nem az én telefonom volt,viszont az enyémre is megvan ugyanez a típus, csak így nem akarom feltenni, hogy nem tudom hogy szedjem le a kűlső réteget (már ha leszedhető)
Apropó,meg kell valamivel takarítani a kijelzőt (zsír ilyesmi) mondjuk valami alkoholos akármivel, vagy elég csak megtörölgetni. Azzal a kendővel amit adtak hozzá????[ Szerkesztve ]
Ego sum... Ronyn 🧔
-
Sommi
aktív tag
Erről hallottatok vmit ?
Ez gyengébb hardverben mint az MB 525 ugye ? Bár külsőre is kevésbé tetszik. De meglepődtem, hogy íme egy 4. féle defy.Hello MOTO ! JRDNEM_U3_3.4.2_164-003_BLUR
-
kovee01
tag
DEFY MB525 készülékem van és 2.2-es Motorola oldalról frissített Froyom rajta. Kb 2 hete elkezdett fagyogatni nem reagál a kijelző ha valamit akarok, lefagynak programok, vagy csak Force Close -al lehet kilépni belőlük, kb 2-2,5GB szabad helyem van a 16Gb-os kártyán, belső memóriára nem nagyon telepítettem, mit tudok tenni?
Jól működő rootolt 2.3 android rendszer is érdekel, sorry hogy nincs időm visszaolvasni, előre is köszönöm a segítségeket!
üdv.: kovee01
Kérdezz bátran, szervizben is dolgozom, ha tudok segítek! kovee01 felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
andris1602
aktív tag
a fólia vitához fűznék hozzá egy érdekességet
a fórumon korábban volt szó a "szellemkattintásokról", amikor a kijelző meghülyül, és össze vissza ugrál.. többen írták, hogy a cache törlés nem segített. nos nekem is előfordult ez párszor. amúgy a defy-m a kezdetekkor fóliát kapott..
kb másfél hete vettem rá egy műanyak tokot, és ajándékba járt hozzá egy új fólia.. levettem a régi - nagyon retek volt már alatta is (ez egyébként nem látszott) - megtakarítottam rendesen a kijezőt, feltettem az új fóliát. és TÁDÁÁÁÁM: azóta nem kergül meg a kijelző.
na csak ennyi
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Victoryus94 #44440 üzenetére
A Defy+-hoz külön ROM-ok valók. Olvasgasd a topikok első hozzászólásait kezdetnek.
-
Sommi
aktív tag
válasz #99499520 #44453 üzenetére
Egyetértek, nem kell fólia ... a gyengébb kijelzőjű telefonjaimat sem védtem, miért pont ezt ? Zsebben nem karcolódik meg, max zsepit teszek mellé, ha telefonálok a fültágítóm nem karcolja meg, ha asztalra teszem akkor meg a hátára, max akkor lehet baja ha leejtem, dehát az meg már elég baj am is ...
Viszont ilyen pasztát lehet kapni nálunk is ? Ha netán összekarcolnám valaha, hasznosnak tűnik.Hello MOTO ! JRDNEM_U3_3.4.2_164-003_BLUR
-
Sommi
aktív tag
válasz Victoryus94 #44440 üzenetére
A defy plusz jobb lencsés, és újabb a kernele is emiatt rom téren előnyősebb helyzetben van, mint a SOC-os sima defy-ok. A proci ugyan az, de ott már nincs lefolytva 200 Mhz-el, egy fokkal nagyobb az akksija, és kb ennyi amivel több mint a sima.
De cáfoljatok meg ha hülyeséget írtam, én így tudom. Szóval tulajdonképpen egy bayer defy-hoz képest annyi, hogy jobb az akksija egy picivel. Arról nem sokat tudok, hogy külön kell-e rá defy plusz cm pl, szerintem nem ...Viszont a defy plusz alap launchere sokkal rosszabb mint a froyos gyári defy romban
-
Ronyn
senior tag
Ha már fóliáról van szó,ehhez nem ért valaki??
Ego sum... Ronyn 🧔
-
milestone
tag
Nektek mennyire olvasható a kijelző erős napfényben?
Mennyire vagytok elégedettek a kijelző fényerejével? -
Victoryus94
őstag
-
Victoryus94
őstag
Sziasztok. Bocsi, hogy ide írok, és nem a Defy+ fórumába, de ott már próbálkoztam, és nem kaptam választ. Úgy látom, itt nagyobb a közönség, talán többen tudnak válaszolni.
Defy+ vásárláson gondolkodom. Röviden leírná valaki az előnyöket/hátrányokat? (a tesztet olvastam róla, szóval csak pár pontban kéne, hogy milyen gondok vannak vele, és mi az, ami miatt "nagyon" jó).
Mit érdemes rajta alakítani? (van-e olyan ROM, vagy program, amit egyből feltennétek/feltettetek rá, és miért?)
Utolsó kérdésem: CyanogenMod-ból a sima Defy-s ROM jó hozzá, vagy van külön Defy+-hoz, és ha van, hol találom? + Cyanogenmodnál (és egyéb custom romoknál) hallottam, hogy előfordul, hogy töltés közben telefont bekapcsoljuk, akkor a memória(oprendszer) törlődik. Ez igaz a Defynél?
Csupán egy Androidos táblagépem van, az androidról tudok már valamit, mivel fél éve használom, és 2.2-ről 2.3-ra, majd 2.3custom ROM, majd ICS is került rá, viszont Androidos telóm még nem volt.
Azt hiszem, ennyi kérdésem lenne. Igazából a válaszokon múlik, hogy ezt veszem-e (bár eddig ez a legesélyesebb, és ha nem ezt venném, nem tudom, mit)
Válaszokat előre is köszi!
Ui.: Akku meddig bírja? (1,2,3nap?) Mondjuk átlag használat mellett napi 1-2óra zenehallgatás, és 40perc net/játék. (egyébként pedig wi-fi kikapcs)[ Szerkesztve ]
-
Land
veterán
válasz hodostamas #44437 üzenetére
Folyamatban. Nem olyan egyszerű hibátlant kifogni.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Land
veterán
válasz hodostamas #44435 üzenetére
Nem mondom, hogy annyira kell, csak nem zárnám ki a lehetőségét. Használtam egy ideig hivatalosat Nexus S-en és nem volt rossz.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
ferinéni
csendes tag
-
Land
veterán
Nem rossz azaz ICS Olyan, mintha 1 éve azt mondtad volna, hogy minek a 2.3? Aztán lassan mindenki azt használ. Bár ha jól értem te a gyári 2.2-est gyűröd
Másik az, hogy ha 1 árban van SOC-os és Bayer-es Defy, akkor Te melyiket vennéd?
[ Szerkesztve ]
-
Sommi
aktív tag
Minek neked annyira a cm9? Xd. Most még nem stabil, később meg biztos kifejlesztik jobban socra is. Másrészt már a cm 7.1 és 7.2 is okos stabil rom. Vagizni akarsz az icsvel vagy miért kell annyira? :d Megint azt mondom CEE powwa :d! Szoval vegyél nyugodtan egy socost!
-
chab7
addikt
Amúgy tényleg attól függ hogy mennyi ideig akarsz a döfi mellett maradni. Mert ha gyakori telefonváltó vagy akkor mindegy is. (Nekem még tuti meglesz pár évig, nem tehetem meg, de nem is akarom gyakran váltogatni a telefonjaimat.)
Ha max egy éven belül amúgy is lecserélnéd majd akkor viszont én is azt mondom hogy egy SOC - mert azt amúgy is könnyebb szerezni.[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
Land
veterán
válasz hodostamas #44400 üzenetére
Ez azt jelenti, hogy CM9 zöld lencsén nem megy?
-
ferinéni
csendes tag
Üdv,
Valaki segítsen vagy mondjon valami okosat mert beleb.szom ezt a Andoidos fostalicska készüléket a monitorba...
Folyamatos adatforgalmat generál valami de nem tom mi.
Amíg frissen telepített a készülék nincsenek rajta programok addig nem. De mikor felrakom a szokásosakat Playről egyszer csak azt veszem észre hogy felfelé irányuló adatforgalmam van.
Minden szinkronizáció meg háttéradat meg stat küldés le van tilva de mégis.
3Gkutya Pro a Vibert hozza ki bűnösnek és a OS service + othert.
Ez utóbbi mi a fene főleg az other (tudok angolul) és a viber is mi a fenének generál adatforgalmat?Volt már felvetve itt a téma de semmi értelmes válasz (keresőt használtam)
Teló Defy CM7 legfrisebbek.
Ja ezt csak mostanában csinálja régen nem volt ilyen.
Talán az újabb nightly-k szarok? -
LM02
tag
A My Motospeak egy olyan alkalmazás, amit ehhez (meg néhány más Motorola bluetooth fülhallgatóhoz, megnézheted a Motorola.com-on) fülhallgatóhoz fejlesztettek ki.
A fülhalgatón dedikált vezérlőgomja van.
Az app -szerintem - egyébként működik fülhallgató nélkül is, csak kihangosítva. Úgy hívsz fel a telefonkönyvből kontatkot, vagy írsz neki sms-t, hogy bediktálod a nevet, vagy az sms-t (angolul, vagy angol akcentussal), hogy pl vezetés közben nem kell a telefont a kezedben tartsd... biztonságos dolog, ki van próbálva.
A Market Unlocker azért kell hozzá, mert csak Amerikában letölthető, egyébként nem találod meg és töltheted le a Marketről.[ Szerkesztve ]
-
LM02
tag
Sziasztok!
Elgondolkodtam azon, hogy megválok jó öreg Defy telefonomtól.
Ha valakit komolyan érdekel, olvassa el az alábbiakat:
Semmi baj nincs, ami igazából okod adna erre, teljesen elégedett vagyok vele, azonban leginkább üzleti célra használom és egy RAZR (vagy Maxx, esetleg Droid 4 az álom) mostmár jól jönne.
A teló Bayeres, tavaly márciusban vásároltam a magentánál. Van hozzá egy dupla akksi hátlappal (2400mAH-s), és egy gyári autós tartó töltő nélkül (mert becsípte 1 hét után az ülésállítás mechanikája és eltörte a kábelt ). CM7 stabil és valamelyik nightly (szabof1 ajánlotta) fut rajta teljes megelégedésemre.
Természetesen doboz van mindenhez, - a fülhallgatót még csak nem is próbáltam -,
Csak egyben eladó, akit érdekel PÜ-ben jelezzen és küldök akár képet is róluk.Fólia, tok meg ilyen marhaságok nem voltak sosem rajta, tuti vízálló (mondjuk tavaly nyáron próbáltam utoljára a sárospataki (Végardó) strandon a családot víz alatt felvenni utoljára, sikerrel ) Mosás után néhány pici karcolás látszik a kijelzőn a normál használat miatt, illetve 2 sarkán van leesés miatt néhány karc, de egyébként újnak mondanám. Nem volt hangszóróhibája, kijelzőcsere meg ilyenek. Teljesen egyben van.
+ infó, hogy akit esetleg érdekel Motorola Elite Sliver bluetooth fülhallgató meg a My Motospeak app, az nyugodtan beruházhat, mert van ilyenem, működik és nagyon hasznos dolog, csak market unlocker kell hozzá...
Köszönöm a figyelmet! Kérdés estén...
-
Koczka
tag
üdv
Mennyire számít általános jelenség hogy 3G és vagy GPS használata közben melegszik a telo?
-
pixelking
tag
Sziasztok!
Szoftveres oka lehet annak, hogy nem tudom bekapcsolni a Bluetooth-t?
Sem widgettel, sem a hálózati kapcsolatoknál.
Kiírja szürkén, hogy turning on, aztán meg vissza vált sima színűre, de be nem kapcsol..... -
Lacopapi
addikt
Vedd meg...nekem is zöld,nincs semmi gondom vele...az meg,hogy 720p-ben szar vagy csak 640x480-ban nem mindegy?
Annyi rom van rá,hogy lehetetlen megunni...hetekig csak telepíthetnél,amúgy meg csakugyan már a végső határon vannak a romolók,nemigen lehet újat kitalálni.Lényegében egy ideje már csak foltozgatás van-az meg minek-,sokszor rosszabb lesz,mint volt. -
Sommi
aktív tag
Ez azért meglep, honnan veszed, hogy csökkenni fog ? Fele társaság kb zöld lencsés, én nehezen hiszem, hogy őket ki fogják hagyni a buliból. Sok évre meg minek előre tervezni ?
Már ma sem a top kategória ez a teló, bőven nem, 2-3 év mulva meg már kb sehol sem lesz, és cm-ek tuti jönnek majd még ki rá, meg *iui-k.Hello MOTO ! JRDNEM_U3_3.4.2_164-003_BLUR
-
Land
veterán
válasz hodostamas #44403 üzenetére
Pajtás van 2 karcmentes zöld lencsés lehetőségem. Még a végén kierőszakolod, hogy megvegyem valamelyiket a hétvégén Amúgy már tűkön ülve várom a telefont.
-
hodostamas
addikt
Oké, és mivel fog tudni majd egy csak piros lencsés telóra elérhető rom? Mert kb már mindent kihoztak amit ki lehetett így a zárt kernel mellett. Aki már megtalálta a kedvenc romját megelégedettséggel használja akár több hetes üzemidővel, akadozások nélkül. Ennél jobb már nem lesz. ICS meg kitudja mikor lesz olyan szinten...
Ha meg mondjuk 1 év múlva csak bayerre kijön a világ legjobb romja, még mindig ott a lehetőség hogy veszel egy piros kamerát pár ezerért és berakod..
-
Sommi
aktív tag
Pl kerestem XDA-n defy pluszos romokat, lehetőleg blurost és azok közt jópárat találtam ami csak bayerre volt jó. De egyébként, szerintem nem érdemes sokar szarakodni. Ha van egy szép állapotú zöld, amivel minden ok akkor meg kell venni, nem nyújt annyival többet a piros sem, szerintem ...
-
Land
veterán
Jövőre nézve csökkenni fog a Zöld lencsés Defyk ROM támogatottsága.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest