-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
defygaben77
tag
válasz Pistakiss #26095 üzenetére
Nem sok app-et töltöttem le, és egy ideig jó is volt így. Aztán egyszer csak megkergült. A fagyás mindig netezés közben, az oldal betöltésekor történt. Az sd kártyámat (16GB-ős Kingston) is kicseréltem a gyárira. De így sincs pozitív változás. Üdv!
Iphone15, Apple Watch 7 cellular, Airpods Pro
-
kano
nagyúr
válasz frisco #26091 üzenetére
Már megint kezdi. Pedig azt mondta, hogy nem csinálja.
De ennek mi értelme van?„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Shyciii
veterán
-
Pistakiss
őstag
válasz bali06 #26096 üzenetére
Szerintem nem vagy tisztában azzal, hogy mit jelent az, hogy "blúros", vagy félblúros a készülék!
A Vodánál is félblúros van, ami nem jelenti azt, hogy lebutított, csak annyit jelent, hogy az Androidra nem tett a Motorola saját programokat, vagyis nem mindent tett rá, ez vonatkozik a képernyőre, és még egypár, szerinte, nélkülözhetetlennek kimondott programra, amiket markettről is le lehet tölteni
De mindezt az 1. hsz-ben is el tudod olvasni![ Szerkesztve ]
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
bali06
csendes tag
Hello!
Azt szeretném kérdezni, hogy az igaz-e, hogy a T-mobile-nál butított (blur nélküli) verziót adnak el? Lehet hülye kérdés de én ezt hallottam.
Előre is köszi: Balázs
-
Pistakiss
őstag
válasz frisco #26091 üzenetére
Háát!
Szerintem, meg én sem arra, hogy te mire vagy kíváncsidefygaben77
Szerintem meg kellene keresni azt, hogy mik azok a programok, amik miatt a fagyások vannak. Azt már én is kitapasztaltam, ha a Navigációt indítom el, akkor többször nálam is lefagy, bár egy kis türelemmel meg lehet úszni. A nevek keverése nálam még nem fordult elő, SMS-t meg még nem írtam, nem szokásom[ Szerkesztve ]
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
defygaben77
tag
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem: feltettem a telóra a hivatalos 2.2-és frissítést, és azóta az üzenetküldésnél, amikor be akarom írni a címzettet, egyszerűen hiányoznak a nevek. Ha a telefonkönyvben megyek rá a névre és onnan írómappa az SMS-t, akkor minden frankó. Ha bejövő hívásom van, néha keveri a neveket! A frissités óta volt 2 teljes fagyásom is, annyira, hogy ki kellett vennem az akksit is! Pedig annyira örültem a frissítésnek, hogy az hihetetlen. Pár napig jó is volt, aztán kezdődtek a rumlik. Nem tudom, mit tehetnék, de néha kivagyok ettől a defy +android párostól Ja, frissités óta volt már factory reset is! Köszi!
Iphone15, Apple Watch 7 cellular, Airpods Pro
-
pomk
őstag
-
-
Laci.M
senior tag
válasz AizawaKouta #26088 üzenetére
Kipróbáltam mindent amit írtok... Nem tudom mi lehet a baj. Próbaképp egy nyílt FTP szerverre beléptem, hogy nem-e maga az FTP van tiltva, és az bejött. (jegyzet.sth.sze.hu)
Google-t hiába kérdetem nem tud segíteniAláírás
-
veterán
-
AizawaKouta
tag
CEE 2.2 CM7 RC0-ról frissítettem RC1-re. Zöld kamerás Defy-m van. Amit észrevettem a kamera proginál videó és kép alatt is a zoom jobb lett.
pomk:Mióta lecseréltem a Silicon Power kártyát Verbatimre nekem sincsennek fagyásaim.
Laci.M: Total Commander-be a kiszolgáló nevéhez ftp:// nélkül írtad be így: 192.168......:2121 távoli könyvtár: /sdcard
a telefonon Stay within folder-hez: / és pipa a legfelsőhöz...
Ezekkel kapásból az SD kártyát nyitja meg. -
premete
veterán
válasz chesterboy #26083 üzenetére
Azt full wipe után mindig újra kell tenni, mert ahol volt, a ../data is törlődik ilyenkor.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
SkyZetor
csendes tag
válasz Pistakiss #26080 üzenetére
Bizony kellenének! Egy Samsunggal vagy HTC-vel nem jártam volna így! A jókívánságot köszönöm! (ettől függetlenül csípem a cuccot)
[ Szerkesztve ]
Apám mondta: nem az a jó nő, aki olyat tud, hogy belepirul a Káma-szutra, hanem aki a gatyádat, meg a zoknidat kimossa, és nem veri szét a fejedet, ha részegen mész haza!!!
-
Pistakiss
őstag
válasz SkyZetor #26079 üzenetére
Háát!
Jobbulást kívánok!
Tehát kelleneének a fizikai gonbok is?"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
SkyZetor
csendes tag
Egy kis érdekesség!
Fejre álltam bringával, kulcs-csont törés, miazmás. Műteni kellett, az időpontot többször eltolták, és így több, mint egy napig nem ettem, nem ittam, kiszáradtam kissé. 24 óra után azt vettem észre, hogy a képernyő nem érzékeli, hogy tapizom. Akkor sem, ha megnyálaztam az ujjam. Gáz volt, hogy nem tudom felvenni a telefont.
Ahogy túlestem a bicskázáson, reboot, ettem, ittam, azonnal helyreállt a rend! Szóval a sivatagba túlélő telefonnak ne tapizós telefont vigyen senki!
[ Szerkesztve ]
Apám mondta: nem az a jó nő, aki olyat tud, hogy belepirul a Káma-szutra, hanem aki a gatyádat, meg a zoknidat kimossa, és nem veri szét a fejedet, ha részegen mész haza!!!
-
Laci.M
senior tag
-
Laci.M
senior tag
Hát én ezt már nem értem... Akár mivel próbálom elérni a telefon tartalmát nem sikerül WIFI-n keresztül. Se SwiFTP, Phone Portal, FTP server, egyik se jó.
Win7-et használok, a tűzfalat is kikapcsoltam már, hátha az nem engedi, de nem akar jó lenni. Total Commander- FTP kapcsolódás:
Kiszolgáló neve: ide írtam az IP-t
Felhasználó név: beírtam neki amit megadtam
Jelszó: ide isRányomok a kapcsolódásra:
Connect to: (2011.06.24 17:56:44)
hostname=192.168.1.101:2121
username=moto
startdir=/Erre kiadja hibaüzenetben? Kapcsolathívási hiba.
Valaki ötlet?
Aláírás
-
Pistakiss
őstag
válasz premete #26072 üzenetére
Háát!
Akkor szervíz!!!"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Szombó
senior tag
Hali.
Nem tud valaki egy olyan videolejátszót, amin ha a filmbe tekerek nem csúszik el a hang?Galaxy S9, S7.iPhone SE.
-
Pistakiss
őstag
válasz volvoguy #26067 üzenetére
Háát!
A hátlap alatt hol érted, hogy poros, mert csak onnan véd, ahol van a gumi csík, vagyis közvetlenűl az akku körűl és fent annál a két kerek foltnál, az előlapnál meg mindenkinek van rés az üveg és a keret között, onnan ki szoktam fújni, ha látom, hogy poros. A fülhallgató dugóját lehet jobban kellene rányomni, de ha sokat használod a fülest, akkor ne is csodálkozz
Szerintem ezt a telefont, pont azért, mert ilyenek a paraméterei, jobban ki is teszed ezeknek a körülményeknek, kevésbé félted, ezért ne is csodálkozz, ha jobbanm porosodik. Én ugyanúgy használom, mint az előzőeket és ugyanúgy nem porosabb, nem dobálom, mint az elötte lévőket sem, tehát nem tört be az üvege és nem megyek vele mélytengeri búvár túrára sem, így nem is ázott még el!
Ennyi!![ Szerkesztve ]
-
volvoguy
addikt
üdv! Akármennyire is porálló a Defy, 1 hetes használat utánlevettem a hátlapot, és bizony azt tapasztaltam, hogy a hátlap alatt porosabb mint a fél éves ZTE Blade-m volt 6 hónap alatt...
Ráadásul a fül-hangszóró is hamar beporosodott, valamint szemből nézve a telefont van egy kis rés körbe a képernyő körül, oda is beül a por...
Ti mit tesztek ezellen?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
Edge
veterán
válasz zsirfecske #26050 üzenetére
ne hülyülj már... azért mert csilivili jajdeszép az animálódása az ablaknak máris jobb mint android? ugyanmár... aztán ha az agyadra megy hogy 5 perc amig elérsz vmi funkcióhoz mert csak lesed az animált bzui effekteket szépen a földhözcsapnád inkább. Nem mellesleg androidot úgy szabod testere ahogy akarod csak pl te nem akarod. Root+cm7 fel +egy tonna theme van CM7-re, ami még az ablak animációkat is lecseréli ilyen olyan pörgő előcsúszó cuccra hogy elcsöppennél nyomban ha látnád... meegoo? nagy xar.
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
wape1980
csendes tag
Sokkal több időt is eltöltenék Vele....de Ő nem bírja annyi ideig.....sajnos!!
" Az a Te bajod, hogy túl sokat éltél vidéken....nem fejlődött ki az agyad!! "
-
Szombó
senior tag
A WP7-től nem zárkózom el,ki tudja mit hoz a holnap.De Nokiát én sem veszek.Egyszerűen nem jön be.
Galaxy S9, S7.iPhone SE.
-
wape1980
csendes tag
Ma 1 hete vagyunk együtt...Ő+Én.....kezdünk összeszokni!!!
Amire eddig kiváncsi voltam vagy szükségem volt egy kis segítségre azt ITT megkaptam!!!
Köszönöm..." Az a Te bajod, hogy túl sokat éltél vidéken....nem fejlődött ki az agyad!! "
-
Shyciii
veterán
Főnökömnek van egy HTC Mozart 7-ese, és a most itt levő programozó srácnak meg Samsung Omnia-ja. Tök mindegy melyiket nyomkodnom, nekem nagyon nem jön be ez a WP7. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy a jövőben majd egyszer ilyenem legyen. Úgyhogy ezért a Nokia, mint gyártó nálam ki is esett
-
Szombó
senior tag
A WP7 nekem sem jött be.Legalább is az első verzió.A frissítést még nem próbáltam.Ami tuti gyorsabb mint az Android.A 6.1 lassabb,de akkor még a vas is más volt.
Galaxy S9, S7.iPhone SE.
-
kano
nagyúr
válasz Szombó #26055 üzenetére
Használtál már WP7-et? Nem tudom, de nekem egy kalap sz@rnak tűnt használat szempontjából. Samsung Omnia 7-et teszteltem, de nekem nagyon nem jött be.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Shyciii
veterán
válasz Szombó #26055 üzenetére
A cégünknél egy időben volt vagy 8db Win Mo 6.5-ös telefon. Borzalmas volt használni. Ellenségeimnek sem kívánom. Nem véletlenül tünt el a süllyesztőben, és elnézve a WP7-est és eddigi eladásait ahhoz hogy 1 év alatt megelőzze az Androidot, olyan csodát kellene végrehajtania eladások terén, amit az Apple sem tud végrehajtani, pedig döntött már meg pár rekordot.
-
Szombó
senior tag
Most nagyon divatos az Android,de egy év sem fog eltelni is a Winmo vissza hódítja elsőségét.Én két évig használtam 6.1-es Win.mobilt.SE X1,amit most lecseréltem a Defyre. És azt kell mondanom az a dolog egy kicsit komolyabb.
Galaxy S9, S7.iPhone SE.
-
rum-cajsz
őstag
-
zsirfecske
addikt
válasz Neil Watts #26006 üzenetére
félig vicc akart lenni, de azért amit ugyanebből a vasból a nokiánál kihoztak, ahhoz képest az android sehol nincsen sajna.
-
DaDa
senior tag
válasz lolaron #26047 üzenetére
Akkor valami zárlat keletkezhetett, vidd vissza a szervizbe, ha "rendesen" kiszáradt, amíg nem keletkeznek rozsdafoltok a szerviz megcsinálja. Lehet mivel zárlatos kicserélik az alaplapot és akkor jól jársz.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
lolaron
csendes tag
FR, akksi ki-be volt, de sajnos még mindig csinálja. :S
-
DaDa
senior tag
válasz lolaron #26043 üzenetére
Próbálkozz FR-el, ha utána is megmarad, akkor fizikai hiba...
[ Szerkesztve ]
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
lolaron
csendes tag
tegnap visszakaptam a telefont hangszóróhiba után a t-től, nagy volt az öröm és este beleesett egy korsó sörbe a telefon. Azóta a rajtalévő led folyamat pirosan világít, pedig már feltöltöttem teljesen, meg a mellette lévő egyik szenzor is. Minden más tökéletesen funkcionál, csak ez az egy hiba jelentkezett. Mit kéne csinálnom?
-
-
volvoguy
addikt
Üdv! Ki milyen tokot használ-ajánl a Defy-hez?
Nekem vmi olyasmi kéne, amiből könnyen ki-be lehet venni a Defy-t, nem feszül benne, ugyanakkor valamennyire masszív, megvédi egy kisebb zuhanástól...ebből a szempontból mondjuk nem tudom h a bőr vagy műanyag tokok jobbak...
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
DaDa
senior tag
-
Shyciii
veterán
Használja valaki a SetCPU for root users programot?
[ Szerkesztve ]
-
Shyciii
veterán
Használja valaki a SetCPU for root users programot?
-
marcitp
őstag
válasz jangamennn #26029 üzenetére
Urak!
Köszönöm Mindenkinek a segítséget itt is, PM-ben is; a döntés megszületett.... Defy!
Szép napot mindenkinek!https://www.flickr.com/photos/131261609@N06/
-
jangamennn
csendes tag
válasz marcitp #25993 üzenetére
Üdv!
Én például Blade-ről tértem át Defy-ra, jó egy hete.
December óta használtam a Pengét, előtte nem volt androidos telefonom, ezt a kettőt leszámítva pedig csak egy gt540 és egy x10 mini pro forgott a kezembe.
Az alábbi vélemény -és ezt erősen lekopogom- úgy született meg bennem, hogy egyik telefonnal sem volt különösebb gondom -hardveres-.
Ég és föld. A Blade egy -az árához képest- egész jól összerakott kis telefon, szerettem is, de... gagyi. Iszonyat a kamerája, az anyaghasználat max közepes -de abból is a gyengébb-, a hardvere pedig az épp elégséges határát súrolja.
Aktív használat mellett előjönnek, jöttek olyan kis gondok, amik hosszútávon rombolták az összhatást: filmeket konvertálni kell, a játékok fele akad, az akksi gyenge, mindezt megfejelve azzal, hogy otthon, ahol nyáron vagyok -20 ezres kisváros- nincs térerő.
Megelégeltem és cseréltem. Igaz, amíg a Blade 22k-ból megvolt, addig a Defy 41 ezrembe fájt -bár 30ért elvitték a Pengét, így egy jó tizesbe-, de amint kézbevette, bekapcsoltam és használni kezdtem... maximálisan megérte.
Kiváló anyaghasználat, a Blade-hez képest is gyönyörű kijelző, ami nem csak szebb, de az érintőrésze is egy más ligában játszik, pontos, nem hibázik. A proci egyből ment 1 Ghz-re -azóta sem fagyott egyszer sem-, így nincs játék ami akadjon, minden xvid filmet gyönyörűen visz, az akksi 2 napot elmegy állandó wifivel és napi 60-90 perc intenzív kínzással.
Az, hogy mennyire strapa, még nem derült ki: nem tettem vízbe, nem dobtam le. De telefon cserét illetően messze az egyik legjobb döntés volt, amit az elmúlt tizenévben hoztam.
-
tyll30
tag
válasz Shyciii #26023 üzenetére
Lehet velem van a gond de nem találom sehol őket.
Ezt használom
[GO Launcher EX (magyarul)] -
tyll30
tag
Go Launcher EX -t használom és több programot nem tudok kirakni a képernyőre.
Pl. nem tudom kirakni sem a kamerát sem az Office Calculatort de még sorolhatnám.
Hogy tudom kirakni azokat az alkalmazásokat amik sem a parancsikonok közé, sem a Widgetek közé nem listáz be ? -
kano
nagyúr
válasz forintuser #26016 üzenetére
Van olyan CM7 ami felmegy CEE-re is.
Shyciii
Aha. Azért "nő" annyira a mobilpiaci részesedésük, mert a Symbian még mindig nagyon jó.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Shyciii
veterán
-
DaDa
senior tag
Igazad lehet...
Akos727 : azzal függhet össze, hogy be van-e kapcsolva az apn vagy nincs. Esetleg egy GPS claer cache segíthet még.
-
kano
nagyúr
Ez nem teljesen igaz. A Symbian meghalt és azt olvastam, hogy a Nokia nem foglalkozik vele tovább (azt nyilatkozták, hogy már nem fogják supportálni). Az alacsonyabb kategóriákban az S40-t fejlesztik, a felsőbben lesz WM7 és Meego.
[ Szerkesztve ]
-
akos727
senior tag
Szerintetek a gps jel talalasanak ideje osszefugghet azzal, hogy a telefon milyen orszagbol szarmazik es, hogy milyen rom van rajta?
-
DaDa
senior tag
Most jön a win mobil, pár hónap és már csak win MO-val lesz Nokia, meg gondolom pár csúcskategóriás az új "symbiannal". Bár én szeretem a nokiát, eddig nem volt olyan nokiám, ami ne lett volna szervizbe.
-
kano
nagyúr
válasz zsirfecske #26005 üzenetére
Én is szívesen megnézném a Meego-t más eszközön. Kíváncsi leszek a gyorsaságára. Csak az a baj, hogy erre még nagyon kevés alkalmazás van. Valahogy a Nokia mellett elszáguldott a világ (Android, iOS), ők meg csak néznek, hogy most mi van.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
rum-cajsz
őstag
Az ellenkezőjére már van "pletyka". [link]
[ Szerkesztve ]
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
Wajk
addikt
válasz Neil Watts #26003 üzenetére
elmész mobilos boltba, vagy bőröshoz aztán megnézed mi tetszik és mi ami jó. pl az előző telcsimre a PhotoHallba találtam egy állati jó tokot bagóért és úgy simult rá mintha rá készítették volna... érdemes szétnézni. Persze van ebay is meg minden, de én spec szeretem megtapperolni az ilyen dolgokat.
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
veterán
Na attol mentsen meg az eg Jo nekunk az Android szvsz, nem?
-
zsirfecske
addikt
nokia n9 kapcsán egy dolgot várnék defyra: egy meego portot! állat lenne
-
Z0C!
őstag
-
veterán
Kene egy kis segitseg Nekem. Zsir uj tokot a telefonhoz honnan tudnek szerezni ami jo is? A mobilarenas tesztekben levo partnereket neztem elsodlegesen, de arra nincs semmi ilyen
-
veterán
válasz marcitp #26000 üzenetére
Meg egy kis segitseg:
aktiv nyuzas = Ami a csovon kifert, Asphalt 5 HD, Angry Birds Seasons ment ezerrel.
fejlettebb a proci (Qualcomm MSM7227 vs. ARM Cortex-A8 - utobbi joval fejlettebb, erosebb, es Flash tamogatas is van mivel ARMv7, 2.2-es Androidtol)ize... most latom, hogy a ketto kzt csak 15k a kulonbseg? Akkor egyertelmu, hogy Defy!
Udv. core2
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest