Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Újabb Redmi Watch 5 érkezett
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lovi24
senior tag
Én is speedshoppal szemezgettem, áfá-s, kedvező ár, másnapra itt is van. Küldtem nekik "lesz-e olcsóbb emailt" (belinkeltem nekik a gsmhome-t) és tegnap hívtak, hogy olcsóbb lett, küldjék-e. Csak közben itt helyben Szolnokon is kaptam egy kedvező ajánlatot (99e, gyári gari, full dobozos), úgyhogy szerintem az lesz. Legalább helyben van!
Nem fogok szellemi harcot vívni azzal, akinek nincs meg a megfelelő fegyverzete!
-
Tanisz
senior tag
-
MC Pite
veterán
Nekem ez nem utolsó szempont, bár gondolom másnak sem aki késett le már lemerült és kikapcsoltan nem ébresztő telefon miatt repülőt...
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
zaskar
senior tag
Idézet az N86 kézikönyvéből: "Ha a beállított ébresztési időpontban a készülék ki van kapcsolva, akkor bekapcsol, és megszólaltatja az ébresztési hangot."
Egyébként engem nem zavar, hogy a Defy csak bekapcsolt állapotban ébreszt...Ha ez az android egyik sajátossága, ám legyen.
-
Lxa
csendes tag
Nos én is a T-nél venném, mivel itt Pécsen tudnám ez esetben gariztatni. Volt is az egyik üzletükben, de az imei alapján - szerintük - simlock-os. Akkor most mi lehet az igazság? Bontassam ki velük, hogy a Telenoros (céges) kártyával kipróbálhassam? ...vagy rendeljek bárhonnan (Magyaro.) online és ha beszarik a jack aljzat küldjem postán motokerbe? tanácstalan vagyok...
[ Szerkesztve ]
-
-
kano
nagyúr
Köszi, megkerestem és majd felteszem.
Még egy kérdés: Ha SMS-t küldök akkor az SMS kézbesítési üzenetet hogy lehet véglegesen bekapcsolni. Mert, ha az SMS írás alatt bekapcsolom akkor csak arra az egy üzenetre vonatkozik, de nem marad bekapcsolva. Az általános SMS settingsnél meg nem találok ilyet.
benisti
Az a baj, hogy a 1270 nem tud semmit (bár ebben lehet, h igaza van), szerinte sehol sem volt egész Budapesten Defy és mégis sikerült megvennem.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Tex
senior tag
Ez nálam addig működött amíg újra nem indítottam a telcsit (más miatt), azóta ha ki akarok lépni a go-ból bejön a tárcsázó abba tudok írni, de mást nem. Nem reagál semmire csak a home gombra az meg ugye egyből tölti a go-t.
"Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
pomk
őstag
Tegnap ismét előfordult a csúszka hiba.
Nagyon gyanús volt, hogy a MotortochLED a hibás érte. Elindítottam, és nem jött be a szokásos menüje, csak a LED világított, aztán pár mp után kikapcsolt a kijelző. Ezt követően kiléptem a MotortochLED-ből. Ezt követően már jelen volt a csúszka hiba.
Megprobáltam reprodukálni, kikapcs/bekapcs, csúszka jó. MotortochLED elindít, de most bezzeg rendesen indult el. Kiléptem, ezután a csúszka hiba nem jelentkezett.
Ennek ellenére azt gondolom, hogy a 3. előfordulásért a MotortochLED a felelős. -
ABE
őstag
Igen, működik a módszer, talán a te problémádon is lehet vele segíteni, egy próbát megér szerintem. Bár ahogy később tapasztaltan, gyakran elég az is, ha totálisan fel van töltve az akku (nem muszáj kikapcsolt állapotban), utána mondjuk be van állítva 3%-os kikapcsolási határ, majd lemerülés után fel van töltve megint maximumig (ezt se kötelező kikapcsolt állapotban). Igazából a lényeg, hogy egy teljes feltöltés-lemerítés-feltöltés cikluson átessen az akku úgy, hogy sem a töltés, sem a lemerítés nincs megszakítva, és a kritikus töltöttségi szint kellően alacsonyra legyen állítva, vagy pedig az akku elektronikája magától kapcsolja le a cuccost.
A te esetedben viszont a csökkentett módos fullos lemerítést, és kikapcsolt állapotban való feltöltést javaslom. Kis olvasmány még, ez hivatalos HP tanács: [link] és [link]
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
Jó kérdés, én hazafelé a tömegközlekedésen is Prohardvert (illetve Mobilarénát) olvasgattam és ez valamennyi alkalommal eszembe jut, mert egyrészt baromi sok tök felesleges dolgot betölt, amire mobilosnak nincs szüksége, már csak a magyar viszonyok között meglévő mobilinternet csomagok kurta mérete miatt sem, másrészt meg a hasábolás sem mindig tökéletes.
-
zsirfecske
addikt
2011-ben nem mobilra optimalizálni kellene, hanem appot fejleszteni hozzá. ios és android a minimum. de már írtam több helyen itt (kedvesen az évzáró/évnyitó cikknél is, hehe), hogy nem kéne egy engadget app szintű dolog, beérném puritánabb megoldással is. ugyanezt tartom a prohardverre, index.hu-ra is.
szerk.:
ja, index.hu-nak van mobil oldala, tehát őket csak félig dorgálom[ Szerkesztve ]
-
palesz53
senior tag
memmaao - azok csak ikonok, tartalom nem biztos, hogy van mögöttük...
én eleve letöröltem onnan mindent, aztán felpakoltam, ami nekem kellvétó - hmm... nekem nem tűnik gyorsabbnak...
csak bosszant a sok bug, ami a sima go launcherben nincs...vezess, kövess, vagy takarodj az útból
-
palesz53
senior tag
közben memmaao (vagy hogy írod... ) válaszolt...
abe akksis linkjére (a zte-sre) - megcsináltam, ajánlom!
stage1 feltöltött állapotot mutatott, majd stage2 azonnal (töltés nélkül) is...
aztán stage3 kezdetén végül kibökte, hogy az csak 80%...
és eddig a 80%-ig tényleg eljut 1 óra alatt...minimumnál nálam alapból 0-ra kifeküdt, nem bírtam bele életet lehelni, csak némi töltés után
viszont eddig utolsó figyelmeztetésként 15%-ot írt ki, de ma már 5% alá is bírtam menni, mire megadta magát... és töltésnél nem kellett annyit várnom, hogy ezek után feléleszthető legyenaz akksi kitartása nálam kb 2 órával megnőtt ezen procedúra végrehajtása után, de még így is csak 1,5 nap környéke, a 2 nap ezek szerint nálam álomszerű...
(kb 1 óra wifi, back data enabled - folyamatos időjárás, facebook, meg 2 gmail fiók frissítése, plusz néhány e-mail elküldése, meg persze beszélgetés)vezess, kövess, vagy takarodj az útból
-
Trabby
aktív tag
Nekem már meg van egy hónapja (pont ma ), de még mindig találok benne újdonságokat. Nem tudom megunni.
Más:
Valaki segítsen légyszi abban, hogy a T9-et, hogy kell kikapcsolni... Napról napra idegesítőbb lesz..ABE
Én egyszerűen nem tudom megszokni, hogy a kanyarodásnál a telefonnal kell "ügyeskedni". Először érdekes volt, de én mondjuk jobban örülnék ha nyilak lennének.
[ Szerkesztve ]
-
schmo07
tag
Vétó,
Oké, neked okostelefonod van, azért nem sms-ezel... de másnak nem feltétlenül az van, nincs folyamatosan skype-on vagy nincs email közelben. Az ő esetükben mégiscsak az sms a legcélravezetőbb megoldás. Szóval azért ne írjuk le teljesenJa bocs, most látom, hogy nem azért nem sms-ezel.... te inkább "beszélős" tipus vagy
DaDa,
+1 Handcent sms szavazat[ Szerkesztve ]
-
Halo
senior tag
alap wödör vs go launcher (EX is...)
nekem tökéletesen elég lenne az alap wödör - csak nem tudom, miért nem megy normálisan...
Alap bluros user vagyok - root ugyan van - deee ez tuti nem befolyásolhatja a telefon működését. Legalábbis szerintem
szóval az akadás, fagyás:
kirakva a widgetet megy gond nélkül pár órát (fél nap?) utána már nem frissül magától, s amikor rábökök, hogy megnézzem a részleteket nem celsiusban adja az adatokat - hiába lépek fel a akkuwödör oldalárs, hiába állítok át meg vissza mindent, nem, az Égnek nem akar működni.
ilyenkor widget del, majd újra kirak... ezért kértem tippet/ötletet a többi Go-stól, mit használjak helyette... kaptam is tippeket, deeee... nem az igaziak. most még szerintem pár napig elbohóckodok az alappal (kirakom, beveszem, hogy vegye be...) aztán majd találok vmi mást helyette.Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
lmisi
senior tag
A calendar úgy, hogy helyette jorte-t használok, csak csak beriasztja a watchdogot, rajta kivül csak egy system app volt képes erre egyszer. Ja és amíg használtam merítette is az akkut.
Nincs egyedi kép, csengőhang nevenként, szerintem is ezért sem fagy hívásonként.
A vas rendben van, a többi a kínlódás.
Ahogy elnézem a fórumot, nekem még szerencsém van, némi angol nyelvű googlizás végső esetben megoldotta hamar a problémámat.
Pl. Titanium backup néha behülyül és ekkor nem kapcsol ki magától a képernyő, ilyenkor kill nekije. A wheater vacak állandoan Farenheitezett hiába állítottam vissza celsiusra és gyanum szerint szintén szabotálta a képernyő kikapcsot.
A hivásloggolásra még használok egy appot ami egy erre a célra létrehozott naptárba löki ki.[ Szerkesztve ]
-
Halo
senior tag
nekem a fényképezőgép mutatta, hogy a szomszéd faluban vagyok, 2 méterre már haza is érkeztem - 1 másodperc alatt 7 km... nem rossz
no... közben néztem - igen, s lehet, épp Te javasoltad, hogy rakjam fel ezt a widgetet, deee.... nem az én világom majd még túrkálok kösz a tippet azért!
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
tzl
senior tag
fogalmam sincs, nincs ilyen formátumú könyvem.
pdf-et próbáltam, de igazából a mek tartalmát fogyasztom egyelőre, pdf-ben letöltöm a számítógépre, ott minden ebook a calibre nevű programban gyűlik, arról meg automatikusan epub-ba konvertálva tolom a telóra. Ha visszakapom majd a szervizből a telót, kipróbálom, ha gondolod, bár szerintem gyorsabb, ha lerántod marketről és kipróbálod magad -
kovee01
tag
Köszi a választ!
Némileg megnyugtattál, bár még csak most rendeltem meg a telót hét elején, de már nagyon várom a kézhezvételét. Ez lesz az első Androidos telefonom, tehát elképzelhető hogy kérdezek még az indulással kapcsolatban.
Kérdezz bátran, szervizben is dolgozom, ha tudok segítek! kovee01 felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó iPhone 14 Pro 256GB 1hónapja aktivált garanciás
- iPhone 13 Mini 128GB Fehér Független Hibátlan/1-3 hónap gar./p3854/
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - független, doboz, garancia
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest