- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Fotók, videók mobillal
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
Új hozzászólás Aktív témák
-
mani17
tag
Sziasztok!Lassan megkapom az Atrix-omat!Ez egy at&t-s verzió (narancssárgás doboz) illetve szerintem custom rom-os (nincs benne motoblur, de nem cm7, mivel Motorola Dual Core a bekapcsolási animáció, nem más) de én vissza szeretnék rakni valami motoblur-os romot!Ezt találtam!:. forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1694390
Na most azt nem tudom, hogy rá tudom e rakni az Atrix-omra vagy sem, illetve van benne magyar nyelv, és működik a webtop?Mert ha ezek működnek, akkor felraknám szívesen! -
mani17
tag
Sziasztok!Nemsokára kapok egy Motorola Atrix-ot!Az lenne a kérdésem, hogy a 4.0-ás vagy a feletti droid van-e az Atrix-ra, melyben működnek a dolgok, megy a webtop is, és nem fagy meg zabálja az akkut?A választ köszönöm!
-
mani17
tag
Sziasztok!Van egy Atrix készülékem, amelyik AT&t-s, mikor bekapcsolom, akkor ezt írja ki:.
Hidden did not power up (0)
Starting RSD protocol supportNamármost, akkor nekem elég feltennem egy romot az RSD-vel?És ha igent, akkor melyik romot?Mert sajnos nem tudom h mi volt rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen routert?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest