- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matada2.3
veterán
én ezt ajánlom
ebben minden működik, annyira nem akad a launcher és aromás csomó opicóval
-
Tomacko
őstag
webtop csak gyári rendszeren van ahogy tudom, vagy talán max egy-két 2.3.6 kerneles custom rom-ban, az új kernel felejtős még mert egyrészt zabálják még az aksit, másrészt a webtop-nak nyoma sincs bennük harmadrészt nem minden működik stabilan még benne. De ne sajnáld az időt végig olvasni a fórumot, megéri, annó ezt tettem én is tavasszal, plusz olvasd át Matada írásait, ő a főguru itt, de még írnak pár okos sort mások is
-
Matada2.3
veterán
Igen, egy fruitcake-et kell feltenned, azaz stock romot, na mármost 1 nagy baj van, egy att-s OTA update után az rds brickeli a telefont... DE ezzel a linkel elvileg megoldhatod.
Más: Srácooook,
majdnem az összes bugfix megvan, az aksi javítva minden javítva, már csak a HDMI hiányzik!!! 2 héten belül kész az első RC!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest