- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADP10
aktív tag
válasz
acura13 #4311 üzenetére
Az utolsó hivatalos rom a GB volt, szóval ha hibátlan rendszert akarsz, akkor az kell majd neked. Erre a legjobb választás a már említett MROM és a szerintem legjobb Neutrino. Ezek egyikében sincs webtop funkció, szóval ha az is szempont, akkor marad a teljesen gyári rom vagy a Nottachtrix. Ezeket megtalálod itt.
Vannak rá frissebb romok is, amik ICS és JB alapúak. Ezekről azt kell tudni, hogy ezt a kernelt használják, amit évek óta barkácsolnak a srácok. Ha jól látom, akkor most már csak a vaku, hdmi és ujjlenyomat olvasó a problémás, illetve az akkuidővel is gyakran van gond. Én soha nem próbáltam őket, mert mindig elriasztott a rengeteg random bug a felsoroltakon kívül, és a Neutrino is rendelkezett azokkal a tulajdonságokkal, amik nekem ICS hiányában szükségesek voltak.Múlt héten vettem egy Razr Maxx-ot, szóval el is búcsúzom a topiktól. Meglepő módon nem volt olyan nagy lépés az Atrixhoz képest, szóval látszik, hogy ez még mindig egy jó kis telefon.
-
Tomacko
őstag
válasz
acura13 #4311 üzenetére
Simán el fut rajta bármelyik, nincs avval baj, csak én nem használtam őket. De Matada aláírásban találsz egy linket, na ő ott szépen össze szedte melyik rom mit tud, miben jó-rossz, melyiket fejlesztik még mindig stb.stb. Érdemes átolvasni még rom telepítés előtt és az összefoglalót is az első hsz-ben, valamint, ha nem egyértelmű keress rá fórumon belül. Mivel kevesen vagyunk és ritkán olvassuk mi történik itt az a leggyorsabb módszer választ taláni.
....most nézem, hogy meg változott az aláírása neki is, itt van Matada Blogja
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest