Hirdetés
Legfrissebb anyagok

Mobilarena témák
	- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - iPhone topik
 - One mobilszolgáltatások
 - Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Yettel topik
 - Szakított a OnePlus és a Hasselblad
 - iOS alkalmazások
 - Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva

PROHARDVER! témák

IT café témák

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Tomacko
őstag
Üdv !
Lehet vissza térnék az Atrix fanok közé
 Bár egy Atrix HD a kiszemeltem. Erről tudna valaki mesélni, hogy milyen cucc? Kamera meg video minősége érdekelne első sorban, meg, hogy mennyire jó a kijelzője napos időben. Alig találtam olyan épkézláb olvasni valót róla ami nekem mondana valamit. Amit tudok, hogy ez is agyon romolható és van rá 4.3 is akár, de hogy mi mennyire stabil benne azt passz.Előre is köszönöm a segítségeket.

Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák

Új fizetett hirdetések

Üzleti előfizetők hirdetései
	- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
 - BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Bár egy Atrix HD a kiszemeltem. Erről tudna valaki mesélni, hogy milyen cucc? Kamera meg video minősége érdekelne első sorban, meg, hogy mennyire jó a kijelzője napos időben. Alig találtam olyan épkézláb olvasni valót róla ami nekem mondana valamit. Amit tudok, hogy ez is agyon romolható és van rá 4.3 is akár, de hogy mi mennyire stabil benne azt passz.