- Telekom mobilszolgáltatások
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaWe94
senior tag
Szia! ez egy kamu híresztelés, nekem sem lett csere után 5.0
amúgy nekem picit érzékeny maradt még a csere után is, de már nem érzékel szaggatottan stb... csak ha nagyon megizzadt a kezem már akkor volt esélyes a félreérzékelés, de kb annyira mint minden telefonnál... így fóliával full dzsuvás kézzel is nyomkodhatomZTE_luky
A telepítést 8.1 alatt azthiszem a Tárterületsegédben találod -
bepken
veterán
ez a hw revision téma szerintem csak hoax volt, valami indiai WP-s oldalról jött ilyen info (ha jól emlékszem) - itt a fórumon legalábbis senki nem erősítette ezt meg, illetve saját tapasztalatból is mondhatom, hogy nem változott.
formázással kapcsolatban egyszerű a válasz: formázd a telefonnal, úgy tuti jó lesz
-
devast
addikt
Nálam ha van egy minimális retek a kijelzőn (ami valljuk be, egy érintőkijelzős készüléknél normális), akkor már egyáltalán nem működik a dupla koppos feloldás. Ha fényesre suvickolom feloldás előtt akkor működik... De, hogy én ezt nem fogom elvégezni minden feloldás előtt, az tuti. Még várok egy edzett üveg védőfóliát, hátha javít rajta valamit...
ps: családba van egy 735 is... mondanom sem kell, azzal 0 probléma van, igazi jó nokia minőség. -
A 2. Vesztes
senior tag
Csatlakozom.
Nekem sincs különösebb panaszom az érzékenységére, bár igaz, hogy én csak munkaeszköznek használom, sosem jáccom rajta 2 ujjal. Persze a SONYhoz képest akadós, de egyáltalán nem zavaró. Még az utcára sem viszem ki nagyon, inkább irodai készülék.
Szerintem ennyi pénzért pazar vétel volt!
(Erre a célra.)
Vuff!
-
szilvasyz
csendes tag
A minap feltettem az OTA frissítést én is az 535-re. A kijelzővel eddig nem volt különösebb bajom, de a frissítés óta én is azt érzem, hogy nem hogy javult volna, hanem inkább rosszabb lett. Amit korábban írtatok, hogy menügörgretésnél belépeget a menüpontokba, az nálam korábban nem fordult elő, a frissítés óta rendszeresen. A multitouch teszt ugyanolyan siralmas, vagy még siralmasabb, két ujjas gesztusoknál rendszeresen be-bevillan egy harmadik érintés is, a kb. két centinél közelebb letett két ujjnál egy ujjat lát csak, illetve villig, vibrál a második ujj helye, és hasonlók. Talán be kellene már látnia a MS-nak, hogy ez hardvergond, és nem fogják tudni orvosolni szoftveres patchekkel...
-
Gusztáv
addikt
A Lumia Play to dlna-t használ és csak képet/videót/zenét tudsz az ezt támogató eszközökre átlőni. A Project my screen-el a komplett képernyő tartalmat tudod usb-n/miracast-on kiküldeni (IE, Facebook, stb.) Ez baromi hasznos tud lenni, pl amikor oktatást kellet tartanom a WP-s telefonok használatáról, akkor baromira hiányzott.
-
szilvasyz
csendes tag
Olvasgatva a fórumot, tegnap én is kedvet kaptam kipróbálni a médiamegosztást. Tegnap kotortam kicsit, és felraktam a rygelt a Linuxomra, és a Lumia play to-val sikeresen nézegettem fotókat, videókat, hallgattam zenét a telefonról.
Ma ki akartam próbálni az USB kábeles képernyővetítést, de nem működik. Két Win7-es gépen is próbáltam, mindkettőn ugyanaz a helyzet állt elő: a telefon rákérdez, hogy ki akarom-e vetíteni a képét, majd ha erre igennel válaszolok, a Win-en csak egy üres mobilsziluett látszik, és más semmi nem történik. A telefon meg van győződve róla, hogy a kivetítés aktív, és windowsos PC-hez csatlakozik. Ahogy néztem a neten, másnál is előjött a hiba, pl. itt is: http://discussions.nokia.com/t5/Lumia/Project-my-screen-app-not-working-for-LUMIA-535/td-p/3024872
Van, akinek sikerült működésre bírnia az USB-s kivetítést 535-tel?
-
-
kelly416
veterán
Kezdetben a kék keretesek, mint amiket Te is linkeltél, kerekítettek voltak, de később már csak a curved vagy rounded edge feliratoknak hittem én is. Legkönnyebb, ha a vásárló rákérdez vásárlás előtt, vagy találtok olyant, ahol ezt a tulajdonságát kiemelik, esetleg választható. Sajna így több nem jut eszembe a témához.
-
kelly416
veterán
Sony Z1 Compactom van, csak vettem egy 535-öt, ami még a megérkezése előtt tulajdonost váltott, Anyum megörökölte, de ez más történet. Szóval kicsit beragadtam ebbe a totyikba is, tudjam, mi a helyzet, közben meg keresem magamnak azt, amivel leválthatom a z1c-t és áttérhetek win frontra. A Sony-n meg megül hátul is az üveg.
De így legalább ebbe-abban tudok súgni is, az üveg jó találmány. Nekem legalábbis nagyon bejött.
-
kelly416
veterán
Én használom már egy ideje. Volt elől és hátul is a telefonomon, két "elejtés" alkalmával összetörtek. Egyszer az egyik, utána a másik. De ha nincs fent az előlapi, akkor lehet, hogy kijelzőt kellett volna cserélnem, az meg húzós, asszem most is 60 körül mozog hivatalosan. Így viszont sértetlen a telefon. Mondjuk azok az üvegek peremesek voltak (nem curved), mert én is berendeltettem az olcsót barátommal, utána meg, amikor leköszönt mindkettő, rendeltem lekerekítettet. Ég és föld. Iszonyat jó, alig gyűjti az ujjlenyomatot, nem karcolódik, pedig minden nélkül hordom zsebben. Igaz, a Sony-k alapból fóliázottak elől, annak meg más a tapintása mint az üvegnek, de így újra üveg van fent, és leírhatatlan, mennyivel jobb. Az 535-nek meg szerintem alapból nem üveg az előlapja, hanem műanyag, legalábbis tapintás meg finom kocogtatás alapján, ott szintén sokat dobna szerintem a felhasználói élményen egy üveg.
Szerk.:
Bele kacsintottam a tesztbe, GG3... hát nem tudom. Szerintem nem, de ez legyen az én bajom. -
kelly416
veterán
Uh... matt fólia? Szerintem az egyenlő az önsanyargatással ezeknél a kijelzőknél. Régen, amikor sokat számított, hogy mennyire tükröződik, akkor még volt értelme, de mostanra, a jelenlegi technológiával max. ujjlenyomat ellen véd, de akkor inkább törölgetem a kijelzőt. Vagy vegyél üveget rá. Van olcsó is, van jobb minőség is, egyre figyelj oda, "curved" legyen, mert annak lekerekített a széle, mint a drágább Nokia telefonoknál, ami nem curved, az tényleg olyan, mintha egy üveglapot tennél rá. Nem vág, egyesek szerint jobb is, mert a kis perem még egy plusz csúszásmentesítő, de sérülékenyebb. Ezek az üvegek jobban tudják a fizikát, mint gondolnád, nem véletlenül mondom, hogy figyelj oda rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Ubiquiti hálózati eszközök
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest