- Yettel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr X
veterán
válasz
szialumia #1133 üzenetére
Nem indokoltam semmit, mivel online rendeltem a Telenortól (hűséghosszabbítással), így 14 napon belül indoklás nélkül elállhatok a szerződéstől.
A sztori: nekiállt szarakodni, pedig két frissítésen is túl volt. Bevittem egy telenor üzletbe, elmondtam a bajom, megmutattam. Az eladó meg akarta magyarázni, hogy én görgetek rosszul, azért lépked be a menübe. Aztán előjött az ő kezében is, ekkor elkezdte magyarázni, hogy bevizsgálásra tudja beküldeni. Eldurrant az agyam és mondtam, hogy egy hetes készülékkel nem akarok szervizbe rohangálni, így elállnék a szerződéstől. Kitöltöttük az elállási nyilatkozatot és mondta az eladó, hogy ilyenkor nem adhatom le náluk személyesen, hanem futár jön érte. Ma hívtak is, hogy holnap jön a futár, aztán ha beért a telefon hozzájuk, törlik az újabb két év hűségkötést is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Napelem
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Trollok komolyan
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest