- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferke72
aktív tag
válasz
BomiBoogie #615 üzenetére
Szia!
erre alapvetően én is kíváncsi lennék. edigital tuti gyári garis..hogy e-mag az e? passz -
vrsptr
aktív tag
válasz
BomiBoogie #615 üzenetére
Köszi, rákérdeztem tőlük üzenetben. Ha valakit érdekel akkor nálunk (Szlovákia) van Lumia 535 kék (2 simes) és zöld (1 simes) 109€-ért (kb. 33 500Ft) egy nagy internetes áruházban. Szlovákián belük, ha minden igaz, ingyenes a posta, én meg el tudom vinni Komárom és Győrbe, esetleg Pestre is el tudom küldeni.
-
bagkri01
őstag
válasz
BomiBoogie #590 üzenetére
Amíg fel nem tattem a multitouch teszter én sem vettem észre semmit, a teszt viszont kihozza, de amíg a napi használatban nem gátol......lesz@rom.
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
Én tegnap az MM-ben megnyomogattam egyet. Az is jónak tűnt. Lehet, hogy az újabbakba már normálisabb hardvert pakoltak be?
-
eddie17
addikt
válasz
Köszi, remélem akkor az edigital újabb készlettel rendelkezik.
-
zorzy4
addikt
válasz
BomiBoogie #575 üzenetére
Nem. Bogék szerint nincs optimalizálva a szoftver. Várok a frissítésekre.
-
AngeloDivina
aktív tag
válasz
BomiBoogie #543 üzenetére
Ne már! Ez a hátlapi kamera? Ez nagyon rossz minőségű kép. Távolra nem a legszebb, de a közeli képek szerintem jók. képek
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
BomiBoogie #528 üzenetére
Telepíts egy touchscreen tesztelő alkalmazást és azzal nézd meg.
-
somé
őstag
válasz
BomiBoogie #514 üzenetére
Az olvasottak alapján, minimum arra számítanék, hogy tré az érintő, időm, de főleg kedvem nem lenne - főleg az olvasottak után - arra, hogy garanciába utaztassak egy vadi új telefont, aztán vagy jó lesz, vagy nem
Aki ezek után ilyet vesz, az mazochista.
Ez minimum kiábrándító 40e-ért.
-
AngeloDivina
aktív tag
válasz
BomiBoogie #514 üzenetére
Az enyémmel csak nagyon ritkán van gond és Én minden reggel újraindítom a telót, lehet attól nincs vele annyi problémám.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
BomiBoogie #457 üzenetére
Na, megjött a fehér 535, asszony nem panaszkodott semmilyen érintési problémára, úgyhogy egyelőre lekopogom, hogy jó...
-
bagkri01
őstag
válasz
BomiBoogie #457 üzenetére
Én is így vagyok ezzel, nem szoktam telefonon játszani, arra ott a tablet, csak azért jegyeztem meg, hogy szemléltessem mennyivel +igénytelenebb" a rendszer és mégis stabilabbnak tűnik.
-
bagkri01
őstag
válasz
BomiBoogie #455 üzenetére
Nálam teljesen rendben van az érintő, rendeld meg bátran. Én adroidról váltottam és így pár nap után úgy érzem, hogy jó barátok leszünk a wp-vel. Ennek a telefonnak gyengébb a hardvere, de mégis nyorsabb, mint az előző androidos telefonom, valamint kisebb akuval ez elmegy kettő napot, az meg csak egy napot tudott abszolválni.
-
válasz
BomiBoogie #453 üzenetére
Én a főnökömnek adom, az csak egy fokkal jobb.
(Döglődik a Régi Symbianos öreg nagy nokiája, vett anno magának valami samsung androidos telefont, amire 2 évig nem szokott át. 1 hete sikerült neki, egyből össze is fosta magát a rendszer (2.x droid, 512 ram...) és én inkább a WPt javasoltam, mivel agy igényei nincsenek, csak működjön. A panelről nem beszéltem neki, ha zavarja, akkor majd viszem MS-Care-be javításra.
Szerintem ne mond vissza, gyakorlatban inkább olyan, mintha néha melléütne. Ha meg nem javítják szoftveresen, akkor panelcsere megoldja majd.
-
válasz
BomiBoogie #451 üzenetére
Meglátjuk, szerintem elsőre odaadom a kollégának, hogy használja, aztán ha panaszkodik, akkor megy a Microsoft Care-hez panelcserére. (az olvastam, hogy az újabb gyártásúakban már nem vehető észre, ezt mondjuk annyiban cáfolnám,hogy ez a telefon se régi, kevesebb, mint egy hónapja jött le a szalagról)
Viszont azt is írták, hogy az MS-Care-ben kicserélik a panelt (vagy a kijelzőt?) és utána már nincs vele gond.
Fancy-boy: Hát igen, anno ezért is választottam azt, beáldozva a vakut (amivel igazából világítanék, nem fényképeznék), illetve vállaltam a kicsit egyedi szögletes/vastagabb vonalat.
-
válasz
BomiBoogie #445 üzenetére
Igen, ez a legfrissebb firmware rajta. Ezzel ha két ponton megfogom és a tengelyek keresztezik egymást, akkor megőrül a a kijelző. Mondjuk azt kétlem, hogy ennyire szar állapotban hagynák, biztos izzadnak rajta, hogy ne kelljen a telefont tömegesen visszahívni. (vagy legalábbis remélem)
-
Zolly444
aktív tag
válasz
BomiBoogie #425 üzenetére
ne túlozzunk.. Naponta kb 300-400 üzenetet küdök messengerrel
-
válasz
BomiBoogie #425 üzenetére
Mondjuk ez lehet a szórás is a tömeggyártásból adódóan, elképzelhető, hogy egyes darabokat jobban érint a kijelző bug?
Zolly444 és AngeloDivina is azt írta, hogy nem zavaró a kijelző anomália.
Pl.: nálunk kb 1 hónapos eltéréssel vettünk 6 db lumia 630-ast, abból egy már az első pár nap kijelző gondokkal küzdött (vibrált, majd elkezdett megdögleni minden 2. vízszintes sor pixelsor). Ettől a többi még remekül működik.
-
bagkri01
őstag
válasz
BomiBoogie #374 üzenetére
Én is ma kaptam meg. A felbontás egyáltalán nem zavaró, 4,7" hd-ról váltottam, szóval egy jóval nagyobb ppi-s készülékről váltottam.
-
Zolly444
aktív tag
válasz
BomiBoogie #374 üzenetére
Én is onnan rendeltem. Microsoft garancialevél, a felbontás engem nem zavar.. Ha figyelembe vesszük hogy egyes laptopokon 15" nél is van sima HD akkor ez bőven elég 5" re
-
xRoachx
újonc
válasz
BomiBoogie #329 üzenetére
Lehet, hogy javították, mert nem volt olyan rossz, mint a korábbi videókon, amiken bemutatták a hibát. Lehet sokaknak fel sem tűnik, de nyomkodtam már több lumiát, azokhoz képest gyengébb az érintő.
-
freestailo
őstag
válasz
BomiBoogie #336 üzenetére
már kint is van a cikk a 435 és 532-ről, viszont a kamerája elég lájtos a 435-nek sajnos...
-
freestailo
őstag
válasz
BomiBoogie #334 üzenetére
ennyit nekem nem ér, tekintve, hogy más helyeken 40 ért adják, és hogy mindjárt itt a 435 aminek a 4" -os kijelzője sokkal szimpibb + dedikált gombjai is vannak...jah és a 435 kezdőárára 80 dolcsit írnak, ez még ha euró is lesz belőle sokkal jobb vétel nekem.
-
kerti008
aktív tag
válasz
BomiBoogie #329 üzenetére
December 23-án jelentették be a kijelzőérzékenység javítását. De nem minden változathoz jött meg akkor. Úgy emlékszem 3 hardverváltozat van az 535-ösből. Az enyém dec. 31-én jött meg akkor nem kiabált a frissítés miatt majd pár nap múlva meg 2-szer is is letöltött valamit.
-
Zolly444
aktív tag
válasz
BomiBoogie #321 üzenetére
Ebay
Edit: Magyar oldalakon valószínűleg azért nem mert még telefont is alig találsz.. +a kissebb oldalak is onnan szerzik be, szóval olcsóbban is úszod meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- E-roller topik
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest