- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sander74
tag
válasz
AngeloDivina #1967 üzenetére
Nekem is volt gondom ezzel, egyszer csak jó lett
-
sander74
tag
válasz
AngeloDivina #1863 üzenetére
Szerintem sem érdemes azt a pluszt pénzt kiadni érte!
-
Bukk900
őstag
válasz
AngeloDivina #1555 üzenetére
A multitouch teszten tapasztaltam javulást, egy újjal lassan mozgatva már egész folyamatos, nem akadozik. Két újjal a köröket már össze tudom akasztani, majd széthúzni, anélkül, hogy megkergülne, eltűnne, vagy többet mutatna. Használhatóbb lett.
-
D4ni
őstag
válasz
AngeloDivina #1151 üzenetére
Nálunk teljesen besz@art a telefon. Kibe kapcsolgat, a tölést néha jelzi néha nem...
-
Gusztáv
addikt
válasz
AngeloDivina #1108 üzenetére
Állítsd vissza a képernyő érzékenységét normál-ra.
-
vrsptr
aktív tag
válasz
AngeloDivina #938 üzenetére
Bebújtatós tokot használok, így nem igen karcolódik, ha meg kezembe van akkor azért. Lehet így már nem is fogom kipróbálni a fóliát, bár biztos fóliafüggő is ez a "megjavulás".
-
kerti008
aktív tag
válasz
AngeloDivina #767 üzenetére
Próbáltad már a File Attacher-t? Bármilyen fájt tud csatolni email-hez.
-
kelly416
veterán
válasz
AngeloDivina #770 üzenetére
Sajna még nem tudom, még android alatt próbáltam csak...
zodes:
Nagyon jól tetted. Így már nekem is hasznomra vált a link.Az a nagy igazság, hogy ha majd megjön, akkor sem nagyon fogom kézbe venni asszem, mert idő közben sajna anyagilag kicsit átvariálódott a leányzó fekvése. Úgy néz ki, megy Muternak a telefon, és majd ha eladtam az én telefonom, akkor veszek én is egyet magamnak.
bepken:
Igen, sajnos nagyon is igazad van, de azért akartam én is ilyen telefont magamnak ma délutánig, hogy anyagilag kicsit jobban jöjjek ki, most nagyon kell a zseton házfelújításra. Az meg, hogy az egyszer sem igénybe vett garancia meddig szól, pont lesajnálom. Legalábbis nagyon remélem, hogy nem kell igénybe venni, lévén a kijelző mizéria valószínűleg szoftveres, más panasz meg nem nagyon van. Szerencsére. De így, hogy meg lehetett venni 30 Mátyás királyért teljesen jó helyről és abszolute biztos garanciával, azért így nem hagytam volna ki semmi pénzért. És igen, így utólag teljesen igazad van, sokkal jobban jártam. -
hroberto
veterán
válasz
AngeloDivina #772 üzenetére
Eddig az volt a baj, hogy nem lehet. Kiderült, hogy mégis lehet, most a wifi a baj?!
Mellesleg kipróbáltam most. A OneDrive alkalmazással teljes méretben töltötte fel a képet MOBILNETEN!
Szóval több megoldás is lehetséges. -
hroberto
veterán
válasz
Fel lehet tölteni eredeti méretben is.
Beállítások>Biztonsági mentés>Fényképek+videók>Legjobb minőség. -
kelly416
veterán
válasz
És a google drive? Az nem megoldás? Ott nem konvertál le semmit. Legalábbis nekem jelenleg a totál méretet teszi fel még akkor is, amikor a 20mPix-es képeket töltöm fel.
-
AngeloDivina
aktív tag
válasz
AngeloDivina #765 üzenetére
Közben rájöttem. Nem lehet eredeti méretben elküldeni telóról E-mailben (1632x916), sem felmenteni OneDrive-ra (1918x1077). Az egyetlen megoldás, adatkábellel felküldeni a gépre. Akkor megmarad 2592x1456. Cumi...
-
kelly416
veterán
válasz
AngeloDivina #765 üzenetére
Csináld 4:3 arányban és nem 16:9 arányban. Ennyi.
-
bepken
veterán
válasz
AngeloDivina #755 üzenetére
egy 5MPes képet kiköp, de egy 8MPest elfogad? nem kötözködni akarok, de ez tényleg frankó egy oldal lehet....
- nem vonom kétségbe egyébként, simán előfordulnak ilyen eszetlen korlátozások...
de az 5MPes felbontást nem mondanám kicsinek. netre, közösségi oldalakra, pláne hirdetésekbe bőségesen elég ekkora felbontás! azt például egyenesen kizártnak tartom, hogy 2MP-nél (<1MB) nagyobb méretben tárolják bármilyen apróna minőséget még nem volt alkalmam tesztelni. ha egy kicsit jobb idő lesz, illetve nekem is akad szabadidőm, készítek pár tesztképet a szabadban. főleg a "manuális állítható" fókuszra vagyok kíváncsi. beltérben, fix pontból fotózva egész szimpi volt
-
bepken
veterán
válasz
AngeloDivina #745 üzenetére
kezdjük ott, hogy mi a tököm az a ha.hu?
én se igazán értem, mit értesz kevés pixel alatt...vagy épp hogy e csodaoldal működőképességét miként befolyásolhatja egy kép felbontása
)
kamerán belül a zoom egyébként egyszerűen le van tiltva, hivatalosan a képernyő érzékenység problémára fogva:
"The Lumia 535 and Lumia 535 Dual SIM display has a different behaviour to other Lumia phones in the following respect:
- You cannot zoom while taking a picture." - forrás: microsoft.com(egyébként szvsz a digitális zoomnak kb semmi értelme sincs)
-
szilvasyz
csendes tag
válasz
Most lehet, hogy csak én nem érzem az iróniát a "kevés pixel"-ben, de szerintem egész elfogadható képeket lő ez a teló. Néha még túlzásnak is érzem, hogy a felbontást nem lehet egyáltalán állítani, az első és a hátsó kamerával is 2592x1536 pixeles (~4Mpx, 16:9-es arány) vagy 2592x1936 (~5Mpx, 4:3-as arány) képek készülnek. "Munkaképeknek", dokumentálni tevékenységeket tökéletesen elég, de szerintem még szabadidős családi fotózáshoz is bőven használható. Ha egy sima asztali lámpa fényénél ilyen képeket tudok csinálni, mint ezek itt, akkor nekem nincs panaszom (és ezeket már leméretezte a fórummotor):
Kicsit más. Próbálgattam a videófelvételt, és azt vettem észre, hogy a hangkódolás függ attól, hogy a Lumia kamerát vagy a Microsoft kamerát használom.
Microsoft kamerával (44100 sample/sec, 96kbps-sel tömörítve):
Lumia kamerával (48000 sample/sec, 160kbps-sel tömörítve):
Hozzáteszem, hogy nem volt még alkalmam meghallgatni, a különbség vajon mennyire hallható, egyáltalán milyen minőségben tud a mikrofonja hangot felvenni. Azt sem tudom, mennyire valós az, hogy a hang a fileinformációk szerint sztereo. Vajon vannak a készülékben úgy mikrofonok, hogy ténylegesen tudjon sztereo hangot rögzíteni?
-
D4ni
őstag
válasz
Ettől függetlenül jó telefon
-
vacsa.
csendes tag
válasz
AngeloDivina #673 üzenetére
http://mobilarena.hu/hir/uj_tarifak_uj_arak_a_telenornal.html
-
ferke72
aktív tag
válasz
AngeloDivina #671 üzenetére
Pedig ott van az és feltöltővel tényleg 32e
-
TestamentDNR
aktív tag
válasz
AngeloDivina #501 üzenetére
Óóó, a Twin Spark!
-
Zolly444
aktív tag
válasz
AngeloDivina #566 üzenetére
Hátlapot nem rendelek.. Csak fóliát
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
AngeloDivina #548 üzenetére
Igen, ez a hátlapi. Persze, én sem várok tőle semmi extrát, de ez azért mégiscsak botrányos.
Valószínűleg ott vagy a kutya elásva, hogy a megosztásnál tömöríti az adott program, ilyesmi lehet, ezt a cikket találtam erről.
Elvileg a SkyDrive-on keresztül lehet tömörítetlenül megosztani.
-
Fancy-boy
addikt
válasz
AngeloDivina #536 üzenetére
Tévhit: 72 órás visszafizetési garancia
[link]Ezek alapján nem vagyok biztos benne, hogy visszaveszik, ha személyesen vásárol.
Szerintem online a tuti, ráadásul a 14 nap azért jóval rugalmasabb... -
MrBlackQuirk
csendes tag
válasz
AngeloDivina #536 üzenetére
Rendben köszönöm a válaszokat és szerintem akkor megpróbálkozom vele
-
kerti008
aktív tag
válasz
AngeloDivina #506 üzenetére
Az 535-ös kijelzője határeset. Telefonálni, email-t olvasni, internetezni kiváló Ha nem kell gépelni, ha mindent a kedvencekből nyitsz meg és a Onedrive-ról meg lejönnek a beállítások.
Alapdolgokra tökéletes. Lesz egy olyan réteg akit nem fog zavarni.
-
kerti008
aktív tag
válasz
AngeloDivina #503 üzenetére
Én is.
-
D4ni
őstag
válasz
AngeloDivina #489 üzenetére
Az igen
-
TestamentDNR
aktív tag
válasz
AngeloDivina #438 üzenetére
Ha van, akkor frissits firmware-t a routeren. Hatha...
-
bagkri01
őstag
válasz
AngeloDivina #438 üzenetére
Hány csatornás a routered? Egy mezei routerhez általában 6 eszköz tud csatlakozni.
-
Macsek1988
tag
válasz
AngeloDivina #419 üzenetére
Köszi! Csak sajnos nem teljes felbontású képek, de a lényeg látszik rajta. Esetleg kültéren készült képeid nincsenek?
-
Zolly444
aktív tag
válasz
AngeloDivina #430 üzenetére
300üzenet egy nap nem sok.. Persze nem egy embernek.. És nem írok regényeket sem..
Edit: Nem munkanélküli.. Dologozm csak nem pénzért.. Iskolának mondják vagy mi a fene -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
AngeloDivina #427 üzenetére
Köszi a visszajelzést, akkor ki kell fogni egy jó darabot, ha meg nem stimmel, gyorsan vissza kell vinni.
-
kerti008
aktív tag
válasz
AngeloDivina #427 üzenetére
Nekem 22. napja mukodik problema nelkul.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
AngeloDivina #373 üzenetére
Akkor gyári garis, nem bolti, ugye?
Illetve, a felbontása nem zavaró?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 3
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest