- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
válasz
szilvasyz #1187 üzenetére
A robbanó akkukat kivéve nem szokás mobil fronton terméket visszahívni, nyílván MS sem fogja megtenni. Max szép csendben lecserélik a hibás/rossz minőségű alkatrészt és az újonan gyártott készülékeknél már nem lesz gond. A régieknél meg addig csiszolgatják az érzékenységet/hibaszűrést amíg nagyjából megoldódik a dolog.
-
TrollfateeR
csendes tag
válasz
szilvasyz #1187 üzenetére
Nagyon jó kis teló lenne ha nem lenne ez a baj!
Amúgy játékok terén mi a helyzet? Sokan azt modják nem nagyon bírja a játékot! Pedig én láttam már külfödi tesztben, hogy asphalt 8-al játszott rajta a faszi!Ti használjátok, mit gondoltok? Ja még valami, a 2 kopos ébresztő megjavult a frissítések után? (Mert a MediaMarkt-ban nem volt még rajta a frissítés és nem mindig működött)
-
bepken
veterán
válasz
szilvasyz #929 üzenetére
ha engedélyezed, hogy adott alkalmazás értesítéseket jeleníthessen meg az "alkalmazásszalagon", akkor az értesítés pillanatában a kijelző is felvillan. értem, hogy ez nem pont az, amire Te gondolsz, de maga a funkció hasznos lehet, ha például némára van állítva a készülék.
a rendszeres "felvillantás" egyébként szerintem túl sok (értsd: indokolatlanul sok) energiát szívna le. akkor már inkább időszakos, emlékeztető rezgés/hangjelzés kellene. - azt sem tartom kizártnak, hogy ilyesmi célra alkalmazást is találni.
-
mtm800
senior tag
válasz
szilvasyz #855 üzenetére
OK. megnéztem az akkuhasználatot...outlook 100% -al hasított a háttérben. Lehet ez volt a bibi ....majd hamarosan kiderül.Az enyém nem dual simes.
F.B.I:
Nekem sincs semmi idegesítő tulajdonsága a telónak.Nem recseg nem ropog...teszi a dolgát eddig ...kopp..kopp.Ennyi pénzért bőven megérte /3990 FT/ de még kártyás csomagban is O.K. érte.
-
bepken
veterán
válasz
szilvasyz #806 üzenetére
hivatalosan az MS is azt tanácsolja, hogy min. 20mm távolságra legyen a két ujj. - FAQ
a másik jelenség szerintem nem jelenti azt, hogy kifagyott volna az alkalmazás. így van ez a zenelejátszónál is. hiába lépek ki belőle, első indítástól kezdve mindig ott vannak a vezérlőgombok (előző, lejátszás, következő) - ha visszadugom a fülest és megnyomom a híváskezelő gombot, már folytatódik is a zene ott, ahol le lett állítva.
-
kelly416
veterán
válasz
szilvasyz #693 üzenetére
Ne haragudj, nem tudtam, mennyit kellene visszaolvasnom, ezért voltam olyan kapkodó, hogy inkább kérdeztem.
Köszönöm a szép, hosszú válaszodat. Nekem annyira nem kellenek a több ujjas gesztusok, igazából eddig elég kevés helyen használtam ilyeneket, úgyhogy szerintem csak-csak megleszek majd valahogy. A z1c-nél már javítva van ez a hiba, legalábbis nekem nem kapcsolgat ide-oda, meg a fórumon sem láttam ilyent. -
AngeloDivina
aktív tag
válasz
szilvasyz #645 üzenetére
Napi használat nálam: 2 Exchange céges levelezés szinkronizál egyszerre a gmail-es magán levelezésem mellett és folyamatosan megy a facebook chat is. A négyre egyszerre rengeteg üzenetet küldök, nagyon kevés elütéssel. Ba..tam már ki telefont a kocsi ablakán Én is..(családi vonás faterral). Ez még nem repült, mert nagy bajom nincs vele. Az androidok ennyitől már akadtak...ez még egyszer sem. A navigációja is remek! Sajnálom, hogy másoknak akkora bosszúságot okoz, mert ennyiért Nekem nagyon megérte.
Ami párszor előfordult, hogy nálam érzékeny a bekapcsológomb és a zsebemben bekapcsolta a kijelzőt, onnantól pedig lőtte a sorozatképeket.
Ki kellett tapasztalni és most már csak használom. -
ppp-debr
csendes tag
válasz
szilvasyz #645 üzenetére
Menj be egy olyan boltba, ahol van 535 készleten (több darab is). Mondd meg, hogy megveszed, de még ott helyben töltsd le rá az Áruházból a 2 darab "Multi Touch Test" nevű programot. Ha az érintőképernyő jó, akkor ezekkel a programokkal azonnal látni fogod, de ha rossz, azt is. A legnagyobb videómegosztón van pár videó róla, hogy milyen az ha rossz. Hát azt senkinek nem kívánom amiket azok produkálnak. Ha mégis rossz lenne amit adnak, azonnal ott helyben kérj egy másikat, hiszen az eladó is egyből láthatja, hogy selejt kijelzős készüléket adott. Szerintem ez a legbiztosabb megoldás hogy csalódásban ne részesülj.
-
somé
őstag
válasz
szilvasyz #645 üzenetére
Na igen, én nem írta le bővebben, de egyetértek.
Mint fentebb írtam, én is ezt néztem ki párocskámnak, de még jó, hogy már a tesztjében említik a kijelzőhibát. Én is gyanítom, hogy ez nem szoftveres probléma, viszont azt nem értem, miért nem állították le a forgalmazását, hiszen itt a használatot alapvetően negatív irányba befolyásoló tényállás van.Én úgy vélem, ebből visszahívások lesznek előbb-utóbb.
-
MrBlackQuirk
csendes tag
válasz
szilvasyz #645 üzenetére
Mintha csak magamat olvastam volna
Ugyan ez a véleményem, illetve azt olvastam hogy 512 RAM -ra is tervezik a WP 10-et. Én is gondolkodom a 630-on csak nekem azért a játék miatt jó lenne az 1g. Ha most megveszem bármelyiket akkor azt min. 5 évig még használni szeretném, ezért jó lenne vmi erőset és hibátlant venni
-
Mono_G
tag
válasz
szilvasyz #372 üzenetére
Szia!
Nekem jelenleg Lumia 710 készülékem van WinPhone 7.8-cal. USA-ra van állítva a régió, a beállításokban az ease of access menüben a TTY/TDD opció FULL-ra ven állítva, a speech for phone accessibility ON-ra. A beállításokban a speech menü alatt az Enable speech recognition over the network ki van pipálva, a Play audio confirmations ON-ra van állítva. Ezekkel a beállításokkal kimondja a hívó nevét (angolul) és ha nincs a szám a telefonkönyvben, akkor a számjegyeket egyesével mondja ki (angolul). Az sms-eket is felolvassa (angolul).
Ennél a készüléknél, és WinPhone verziónál tudtommal csak így lehetett ezt megoldani. Az újabb rendszerrel nincs még tapasztalatom, de szerintem van rá valami megolás.Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xbox Series X|S
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 25
- One mobilszolgáltatások
- Bluetooth hangszórók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest