- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
feci70
csendes tag
válasz
kerti008 #1904 üzenetére
Hát ez az, jó lenne, ha nem azzal kezdeném az új telefonnal, hogy viszem a szervizbe.
Nem volt kedvem 16 500-zal többet kiadni a 640-ért, alapvetően az 530-am jó, szeretem, csak szeretnék egy 5-ös méretűt, így megrendeltem az 535-öt. Oké, felbontásban jobb a 640, 8-as kamera van benne hátul, tán proci is erősebb, de megjegyzem, az 530-cal is lehet teljesen jó képet csinálni nappal, ha trükközik az ember a Creative Studioval. Az 535 meg ennél többet tud, úgyhogy várom, csak jó lenne hibátlant kifogni. Ha azt az alapszintet, megbízhatóságot hozná, mint az 530-am, és erre rakódna a nagyobb méret, meg egy kis többlet, az úgy teljesen király lenne.
-
bagkri01
őstag
válasz
kerti008 #1451 üzenetére
Nem nicsen semmi extra beállítás, annyit kapcsoltam ki,hogy e-mail, facebook értesítésnél ne csipogjon, hanem csak rezegje. Földrajzilag Püspökladányban élek (Debrecentől 50 km-re). A GPS mindig be van kapcsolva, elég sokat navigálok (na az viszont zabál rendesen)+ a bluetooth is alap a headset miatt (mivel elég sokat vezetek). Lehet csak szerencsém van, vagy tényleg nem tudom, én teljesen elégedett vagyok a cuccal. Az érintő néha nekem is behülyül, de akkor megtörlöm a kijelzőt és minden ok.
-
F.B.I.
veterán
válasz
kerti008 #1445 üzenetére
Azért azt sem árt nézni, hogy mennyit megy a kijelző. Nekem napi 4 óra net, utazás közben zenehallgatással, ugráló hálózattal, fél óra beszélgetéssel, egy 20 óra alatt kivégzi. Nagy kijelző, nem egy óriás aksi, szerintem megfelelő, folyamatos live csempekkel, szinkronizálással.
Egyik telefonom se tudott Ennyit, ekkora kijelzővel, hasonló aksival. -
pengwin
addikt
válasz
kerti008 #243 üzenetére
"Az MPL szerint jövő hét és a Magyar Posta fogja szállítani."
- na én itt kezdtem volna pánikolni... a Királyi Posta gyakran tüntet el csomagokat, meg sokszor ülnek rajta 1-2 hétig kiszállÍtás előtt.
Legközelebb, ha kicsit gyorsabb és biztosabb kiszállÍtásra vágysz, akkor DHL, UPS, FedEx, mittudomén, és szigorúan nem a sima Magyar Posta! -
kerti008
aktív tag
válasz
kerti008 #242 üzenetére
Leellenőriztem működik a kaputelefon és a csengő is. A futár nagyon hatékony volt.
Wed 12/31/2014
10:06 AM CHRONOPOST NETWORKS
Delivered Scan site: Budapest - HU(depot 1640)
Name of receiver: A SAJÁT NEVEM
Biztos a folyosó végéről figyeltek....
Mindegy nem lett belőle probléma és nem kellett emiatt levelezni hetekig. ÉS MEGJÖTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK
-
kerti008
aktív tag
válasz
kerti008 #242 üzenetére
Meghozták. Egyszerűen lerakták a folyosó végén a rácsra.
Feleségem megy a boltba és morog, hogy 10 perce nyitottuk ki a rácsot, hátha jön a futár és erre valamelyik szomszéd visszazárta. (egész évben valaki kinyitogatja) Megyek utána és ott van a rácson a "kis csomag" úgy, hogy kintről bárki elvihette volna.
Mondjuk IMEI szám alapján ki lehet tiltani volna és mivel itt M.o.-on minden SIM kártyát személyi igazolvánnyal regisztrálni kötelező aki beleteszi a kártyáját az elmondhatta volna a rendőröknek, hogy találta az utcán.
Most töltőn van, gyönyörű 5"-os telefon. A gyerekek egyenlőre lekötnek nincs időm SIM kártyákat belerakni sem. Meg letölteni és átolvasni a manuált.
Adtak hozzá egy francia gyors üzembehelyezési leírást.
Az első negatívum: a töltő kábelje nagyon rövid kb. 1m-es a régi telefonomé meg 1,75 m-es. Igaz az még 4 éve 429 Euró volt autós töltő kábellel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Kutya topik
- Medence topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- OLCSÓ MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest