- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagkri01
őstag
A google fiókodból simán kiszipkázza az adatokat (Én telefonszámot, e-mait szoktam rendelni a kontaktokhoz, mindkettő átjött)
A gmail tökéletesen működött rajta.
A here drive az egyik legjobb navi szerintem, az android oly menő sygicet oda-vissza lenyomja.
A wp billentyűzet pedig az egyik legjobban kezelhető billentyűzet véleményem szerint.
A waze-ről nem tudok nyilatkozni, nem használtam.
További pozitívum a jó üzemidő és a rendszerfagyások hiánya.Na de végszónak, ha nem bírod a kötöttséget, akkor tegyél le a wp-ről, nem lesz neked való, én pl 3 hónapig bírtam vele és visszaváltottam androidra.
-
bagkri01
őstag
Így igaz, nálam tökéletesen működött a kijelző (ha nagyon összezsíroztma a kijelzőt, akkor volt néha gond vele, de megtöröltem és szépen működött tovább), nem is sűrűn jártam erre, persze azért figyeltem a fórumot. Na de mindegy is már visszaváltottam androidra, de a telefon családon belül maradt. 3 hónap alatt nem tudtam megszokni a wp-t, de most az apósjelölt használja, olyan opciókat mutatott hétvégén amiket nem is láttam, kicsit még el is "szégyeltem" magam, hogy még fel sem fedeztem normálisan a rendszert.
-
bagkri01
őstag
válasz
kerti008 #1451 üzenetére
Nem nicsen semmi extra beállítás, annyit kapcsoltam ki,hogy e-mail, facebook értesítésnél ne csipogjon, hanem csak rezegje. Földrajzilag Püspökladányban élek (Debrecentől 50 km-re). A GPS mindig be van kapcsolva, elég sokat navigálok (na az viszont zabál rendesen)+ a bluetooth is alap a headset miatt (mivel elég sokat vezetek). Lehet csak szerencsém van, vagy tényleg nem tudom, én teljesen elégedett vagyok a cuccal. Az érintő néha nekem is behülyül, de akkor megtörlöm a kijelzőt és minden ok.
-
bagkri01
őstag
Nálad akkor nem stimmel valami, nekem 2 napot bír közepesen erős használat mellett. Egy éjszaka alatt bekapcsolt mobilnettel kb. 3-4%-ot merül és minden értesítés be van kapcsolva. Tényleg üzemidőbajnoknak kellene lennie (nálad is), már jó pár éve nem volt olyan telefonom ami két napot kibírna, de ez simán hozza.
-
bagkri01
őstag
válasz
ppp-debr #886 üzenetére
Csak az nem bizonyítja, hogy szoftveres vagy hardveres-e a hiba? A hozzászólásaid alapján a tech világban dolgozol, csak az alapvető logika hiányozhat nálad, de ha visszafejtetted a telefon szoftverének a forráskódját vagy szétszedtél egyet és tesztelted a kijelzőt akkor majd elhiszem amiket írsz, de még nemigazán bizonyítottál semmit, csak irkálsz itt.
-
bagkri01
őstag
-
bagkri01
őstag
válasz
kolosanyi #798 üzenetére
Én androidról váltottam, teljesen meg vagyok vele elégedve. Két napos üzemidő, könnyű kezelhetőség, megbízható, stabil op rendszer. Kijelzőhiba néha előjön, abban, hogy nem azt üti amit én szeretnék, de megtörlöm a kijelzőt (ahogy nemrég irtam) és minden megy rendben. Na kamerát azt nem tudom, lassan egy hónapja megvan a telefon, de még egy képet sem tettem át gépre, hogy megnézzem nagyban.
-
bagkri01
őstag
válasz
Danielsson #623 üzenetére
A hátlap nekem is lötyög egy kicsit. A zsíros kijelző pedig naná, hogy befolyásolhatja az érintési érzékenységet, a redmi 1s-em egyszer-kétszer rendesen meghülyült tőle, meg törölgetni néha és kész.
-
bagkri01
őstag
válasz
BomiBoogie #590 üzenetére
Amíg fel nem tattem a multitouch teszter én sem vettem észre semmit, a teszt viszont kihozza, de amíg a napi használatban nem gátol......lesz@rom.
-
bagkri01
őstag
válasz
MrBlackQuirk #521 üzenetére
Attól függ mire használód. Én szintén androidról jöttem (xiaomi redmi 1s), de nem bántam meg, amire kell nekem, arra ilyen kijelzővel is tökéletesen megfelel (azért reméljük, hogy javítják). A rendszer sttabil, hangminőség tökéletes, navigálni lehet vele, böngészés rendben van, játszani meg nem igazán szoktam. Ja..és nem utolsósorban az aksi kétszer annyit bír, mint a xiaomiban.
-
bagkri01
őstag
válasz
BomiBoogie #457 üzenetére
Én is így vagyok ezzel, nem szoktam telefonon játszani, arra ott a tablet, csak azért jegyeztem meg, hogy szemléltessem mennyivel +igénytelenebb" a rendszer és mégis stabilabbnak tűnik.
-
bagkri01
őstag
válasz
BomiBoogie #455 üzenetére
Nálam teljesen rendben van az érintő, rendeld meg bátran. Én adroidról váltottam és így pár nap után úgy érzem, hogy jó barátok leszünk a wp-vel. Ennek a telefonnak gyengébb a hardvere, de mégis nyorsabb, mint az előző androidos telefonom, valamint kisebb akuval ez elmegy kettő napot, az meg csak egy napot tudott abszolválni.
-
bagkri01
őstag
válasz
AngeloDivina #438 üzenetére
Hány csatornás a routered? Egy mezei routerhez általában 6 eszköz tud csatlakozni.
-
bagkri01
őstag
válasz
Fancy-boy #400 üzenetére
Az enyém tegnap jött meg. Bekapcsolás után tényleg nem volt a legjobb a kijelző, lefrissítettem és kikapcsoltam a nagyítót, így már tökéletesen működik.
Felteszek egy hülye kérdést, azt be lehet állítani, hogy a billentyűzet lenyomására rezegjen, ne pedig hangot adjon ki?
-
bagkri01
őstag
válasz
BomiBoogie #374 üzenetére
Én is ma kaptam meg. A felbontás egyáltalán nem zavaró, 4,7" hd-ról váltottam, szóval egy jóval nagyobb ppi-s készülékről váltottam.
-
bagkri01
őstag
Üdv!
Aki már használja egy ideje a telfont attól kérdezem:
-a kijelző szoft hibályát javították már?
-mennyire zavaró az alacsony ppi?
-mennyit bír a teló aksija?
-estleg ha valaki androidról költözött, mennyire macerás a névjegyek átmásolás?
-a dula sim rész jó szuperál-e?Előre is köszi, minden pozitívumot és negatívumot szívesen fogadok.
Telefont váltanék és ez a kiszemelt, elegem van az andoid dilijeiből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- PlayStation 3
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- További aktív témák...
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest