Új hozzászólás Aktív témák
-
whozZy
csendes tag
Akkor offolom a face értesítéseket is, végül is ha érdekel úgy is megnézem. Valami tipp még mivel lehetne akku időt nyerni ? Azt néztem még, hogy van ez a Battery nevezetű alkalmazás, ami live-tile csempés (legalább is annak meri csúfolni magát
) eszméletlen módon szívta még az akksit annak fejében, hogy óránként jelezte mi mennyit fogyaszt
Ki is kapcsoltam, kell a halálnak.
-
bepken
veterán
megértem a felháborodásod, és persze a többiekét is. illetve csak annyi gondom van vele, hogy hasonló hozzászólásokkal van tele az összes alsókategóriás készülék topicja ....
mindig van valami indok arra, hogy szapulni lehessen az adott készüléket. tavaly nyár óta készültem telefon vásárolni, akkoriban a L630 és L735 topicokat olvasgattam, majdnem ugyanilyen arányban voltak a felháborodott felhasználók - igaz, ott nem a kijelző érzékenysége verte ki a biztosítékot, hanem mondjuk L630nál a proxy sensor hiánya, kevés RAM, WP hülyeségek, L735nél meg pl. hogy hány pixelt látnak az amoled kijelzőn és hogy milyen szar is a pentile stb....szerintem ez a készülék ezen az áron igenis korrekt ajánlat. a szerviz hozzáállása pedig teljesen irreleváns a témát illetően...
-
kerti008
aktív tag
Recseg a hátlap Nálam is.
A kijelzővel kapcsolatos kijelentésemet visszavonom. Használható emailre és internetezésre de a mullti touch teszten sajnos Nálam is elbukott. Megismerve a limitációit felül kell bírálnom az eddigi elgondolásaimat. 4 évig N900-at hardveres billentyűzettel használtam. A Samsung 6500-asnak (ezt adták a cégnél) is ilyen nehézkes volt a képernyőbillentyűzete de azon csak fogadtam a hívásokat arra meg jó volt. Eddig meg voltam arról győződve, hogy bennem van a hiba. (mint a konzolok kontrollerjénél amit a mai napig nem tudtam megszokni inkább nem is játszom az xbox360-assal) Javult is sokat a billentyűkezelésem 3 hét alatt. De tegnap este a Lumia Cinemagraf-fal nem tudtam a rajzterületet normálisan kijelölni. Odarakom az ujjam és 1 cm-el arrébb pucolja a hátteret. Mivel láttam a multitouch tesztet egyből kapcsoltam miért kell szenvednem.
Használni persze tudom, internetre, emailre, telefonálásra tökéletes. Egy töltéssel az Én használatom mellett kibir minimum 2 napot.
Voip-ra egy kalap szamócade ez a Windows Phone 8.1 bűne mert Symbianon vagy Maemo Linux-on natív a Voip egy Arm Cortex 8-as 600 Mhz-en működő processzoron tökéletes volt. (igaz az egy gyári Nokia Voip kliens volt nem egy utólagosan összetákolt program) A snapi 200-as meg erősebb hardver mint a 600 MHz-es arm.
Valakinek fut a Moliplayer hardveres dekodolással, Nálam azt írja "hardware decoding not supported", meg néha szétesik a kép is.
Volt már valaki Magyarországon a Nokia Care-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest