- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AngeloDivina
aktív tag
válasz
Bukk900 #1319 üzenetére
Nekem kb 1 hónapja fóliás, de nem változtatott rajta semmit az érzékelés.
Duplakoppot kikapcsoltam. A beállításokban a menü görgetésnél ugyan olyan érzékeny mint volt. Persze nem mindig. Napi használatban a böngészésnél, levelezésnél és face-en semmi gondom nincs vele.
Az új frissítés óta lassabban tölti be a face-t vagy be sem tölti. A voda kártyával pedig katasztrófa a net. -
-
kelly416
veterán
válasz
Bukk900 #1203 üzenetére
Szeretem a fél információkat.
Most felolvastam Húgomnak amit írtál (nagyon szépen köszönöm), hogy tudná beállítani a csengőhangokat Anyum telóján, erre kibökte, hogy ez megy, nem ezzel van gond, hanem azzal, hogy csak a gyáriak közül engedi választani. Nagyon szépen köszönöm az eddigi segítségedet is. Szemtelenül tovább kérdezek, hogyan tudunk nem gyári hangokat válogatni? Android alatt régebb külön "ringtones" mappát kellett létrehozni, mert csak onnan látta ezeket a zenéket. Itt is valami ilyen lehet a megoldás? Milyen kiterjesztésű fájlokból lehet válogatni? Ismer/kezel mp3, wav, stb. típusokat, vagy csak egy fajtát?
-
vrsptr
aktív tag
válasz
Bukk900 #1039 üzenetére
Ilyen imak cowboy shell tokot honnan tudnék beszerezni? Tetszik, ez olyan puha anyagú? Idővel nem "törnek" le belőle darabok?
(#1045) Jeni89: Jól használható (néha meg kell törölni a kijelzőt) és még a legújabb érintő frissítés nincs is a készüléken, szóval csak jobb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Horgász topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- OpenMediaVault
- Milyen egeret válasszak?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Posta, csomagküldés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- BMW topik
- További aktív témák...
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest