- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrBlackQuirk
csendes tag
válasz
ferke72 #1369 üzenetére
Én azért maradok az 5"-nál ezért is néztem ki magamnak az 535-t, de ez a kijelző probléma betett neki. A 640 pedig szinte ugyan az csak rendes kijelzővel. Az XL-t árban soknak találom. Az 535 lett volna a jó a maga 40 ezerével. Remélem 640-t akciósan meg lehet majd szerezni annyiért
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz
ferke72 #1335 üzenetére
Nézd. A kipikopin kívül nálam szuper a telefon, én meg vagyok vele elégedve, még a gondolata sem merül fel bennem a cserének! Persze ha én is ezt a fórumot olvasnám csak, eszembe sem jutna venni ilyen gépet. Ám én mit sem sejtve vettem meg, még azt sem tudtam, hogy van rajta duplakopp. Most elmondhatom, hogy meg vagyok vele elégedve. Persze az is biztos fontos, hogy mire szeretnéd használni.
Vuff!
-
zorzy4
addikt
válasz
ferke72 #1335 üzenetére
Lehet vele élni, csak az baj, hogy ez a hiba egy lumiánál elfogadhatatlan, főleg úgy hogy no name androidos készülékekbe is tudnak rendes kijelzőt rakni. Ennek ellenére, ajánlanám a készüléket, wp.ben gondolkozol. De amióta tudjuk, hogy jön a 640, el is lehet felejteni az 535öst.
-
kelly416
veterán
válasz
ferke72 #1335 üzenetére
Igazából mindenki csak a panaszait írja be. Ennyiből ne vonj le nagy következtetéseket. Én vettem Anyumnak egyet, egy hétig én tapogattam, majd egy hónapja Anyum, és egyikünknek sem viselkedett rosszul. Én elő tudtam hozni néhány véletlen érintést, vagy éppen érzéketlenséget, de csak úgy, hogy direkt nyúztam, rángattam, nyomorgattam. De ha biztosra akarsz menni, vegyél 640-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Elemlámpa, zseblámpa
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Canon EOS DSLR topic
- Napelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest