- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hideg83
csendes tag
válasz
Danielsson #740 üzenetére
Szia.Történt igen.2 alkalommal biztosan.A koppintásos ébresztésnél jött ki nekem azóta kikapcsoltam és nem használom,illetve Multi Touch test-el kinlódtam mikor sikerült megint összehozni h. a képernyöt kinagyitsa.Azóta azt is kikapcsoltam.Nagyon megörültem neki csak az aksi kivétel segitett.
-
bepken
veterán
válasz
ezt a funkciót egyébként kétujjas duplakoppal tudod aktiválni/deaktiválni. hogy feloldáskor hogyan ugrik nálad ebbe a módba, azt nem tudom. nem mondanám normálisnak...
zoom témára visszatérve: egyszerűen nem támogatja a készülék.(a súgó legalábbis azt írja, nem minden készülék támogatja)
-
Tomikaaaaa
csendes tag
válasz
Beállítások-->Könnyű kezelés-->Képernyő nagyító valószínűleg be van kapcsolva. Ha nem így van, fingom sincs mi lehet a probléma
-
Zolly444
aktív tag
válasz
Danielsson #720 üzenetére
Tok vagy hátlap?
Egyébként van hozzá egy pár... Fentebb linkeltünk is webshoppokat, vagy ott a goggle, és az eBay
-
zorzy4
addikt
válasz
Danielsson #627 üzenetére
Pasz! Meg azt is, hogy tudjon a nokia is egyszerre rezegni és csörögni!
-
bagkri01
őstag
válasz
Danielsson #623 üzenetére
A hátlap nekem is lötyög egy kicsit. A zsíros kijelző pedig naná, hogy befolyásolhatja az érintési érzékenységet, a redmi 1s-em egyszer-kétszer rendesen meghülyült tőle, meg törölgetni néha és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest