- Külföldi SIM-ek itthon
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr X
veterán
válasz
A 2. Vesztes #1267 üzenetére
Beállítások - Érintés
-
Mr X
veterán
válasz
TrollfateeR #1170 üzenetére
Nem az, hogy nem szabad, csak amolyan kiabálásként hat.
-
Mr X
veterán
válasz
TrollfateeR #1168 üzenetére
Nekem nem jött elő az elején, vagy legalábbis az ingerküszöböm alatt maradt. Aztán egy hét és 2 frissítés eljuttatott oda, hogy inkább visszaadtam a telefont, amíg még tehettem.
-
Mr X
veterán
válasz
TrollfateeR #1166 üzenetére
Miért félkövérrel?
A boltos nyomkodásnál azért komolyabb tapasztalat, ha megveszed és használod huzamosabb ideig.
-
Mr X
veterán
válasz
szialumia #1133 üzenetére
Nem indokoltam semmit, mivel online rendeltem a Telenortól (hűséghosszabbítással), így 14 napon belül indoklás nélkül elállhatok a szerződéstől.
A sztori: nekiállt szarakodni, pedig két frissítésen is túl volt. Bevittem egy telenor üzletbe, elmondtam a bajom, megmutattam. Az eladó meg akarta magyarázni, hogy én görgetek rosszul, azért lépked be a menübe. Aztán előjött az ő kezében is, ekkor elkezdte magyarázni, hogy bevizsgálásra tudja beküldeni. Eldurrant az agyam és mondtam, hogy egy hetes készülékkel nem akarok szervizbe rohangálni, így elállnék a szerződéstől. Kitöltöttük az elállási nyilatkozatot és mondta az eladó, hogy ilyenkor nem adhatom le náluk személyesen, hanem futár jön érte. Ma hívtak is, hogy holnap jön a futár, aztán ha beért a telefon hozzájuk, törlik az újabb két év hűségkötést is.
-
Mr X
veterán
Urak, aki használ tokot (elsősorban szilikon), honnan szerezte be?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest