- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
dede555
csendes tag
válasz
Depression #9250 üzenetére
5.7.26 miuihu -ban nálam működik a bluetooth, a 5.8.8-on újra hibás, ezért azt se ajánlanám. (legalábbis nálam ez a szitu)
-
dede555
csendes tag
Most sokadik újraindításra visszatért a képernyőm, de nagyon furcsán pixeles a képernyőm. Zavaróan csak sötét oldalon látható, olyan mint ha több helyen erősen megnyomtam volna a képernyőt, halvány színes vízjelek jelentek meg.
Találkozott már valaki ilyennel? Pesten hol és mennyiért cserélnek képernyőt? -
dede555
csendes tag
Sziasztok!
A redmi note készülékem képernyője teljesen behalt, egyik pillanatban tökéletesen ment, majd csak a fekete képernyő fogadott. HA megnyomom a bekapcsológombot, akkor sötét szürke képernyő fogad, ikon semmi. HA megcsörgetnek kicseng és ha a számítógépre dugom akkor látom a telót.
Van valakinek valami ötlete, mit lehet tenni? -
dede555
csendes tag
Sziasztok!
Feltetem a 5.4.10-es romot a 40 es helyére. Előtte csináltam a gyári progrmamel egy mentést.
Sajna a Rom upgrade után nem bírom a Waze fiókomat visszaállítnai, nem tudom a felhasználónevemet és a jelszómat se.
Tudna valaki megoldást, hogy a mentésből hogy lehetne visszaállítani a waze beállításaimat? -
dede555
csendes tag
Meg tudná azt valaki mondani, hogy egy 29 global romot tudok-e sd kártáyára másolt 29 es multi rommal frissíteni?
-
dede555
csendes tag
Sziasztok!
Egy ideje próbálkozom, hogy a gmailes címtáramat összeszinkronizáljam a telefonommal, de sehogy sem sikerül.
A mailek, naptár szinkronizálás megtörténik, de a címtár nem jön át sehogy sem.
Nincs valakinek valami ötlete, hogy lehetne betenni contactokat a szinkronizálondó feladatok közé?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Keresünk dokkolókat
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest