- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
petWar97
csendes tag
Nos, ahogy az szokott történni, egyik napról a másikra...
Éppen tegnap írtam le, hogy eddig semmi problémám nem volt a telefonnal. Sőt egészen tegnapig nem is tudtam, hogy létezik egy olyan típushiba, hogy bootloop. Erre ma velem is megtörtént. Egyszercsak nem reagált semmire, kikapcsolt és azóta kakukk. Tipikusan próbál bekapcsolni, majd újraindul, és ezt egészen addig csinálja, amíg ki nem veszem az akksit. Szóval igen, nálam is bekövetkezett.
Nekem most kb 50 GB cuccom van rajta, amit még nem sikerült lementeni. Szervízbe nem fogom küldeni, hagyok még neki egy kis időt, hátha majd meg tudom csinálni valahogy (youtube videók alapján).
Csak azért gondoltam, hogy leírom a tapasztalatomat, hogy ha valakinek hasonló dolgokat produkál a készükéke akkor vegye figyelmeztetésnek, és amíg tudja addig másolja le róla az adatait!
Bízom benne, hogy meg fogom tudni menteni a rajta maradt fényképeimet, videóimat stb, de úgy érzem, hogy eljött az ideje egy új mobilnak. Nehéz lesz a választás, mert szeretem a különlegességeket, csak nehezen találok olyat, ami működik is rendesen.
-
petWar97
csendes tag
Jelentem még én is eme csodás készüléket használom!
Amikor megjelent beleszerettem. Tudtam, hogy nekem egyszer lesz ilyen, és ragaszkodtam is a tervemhez. De nem volt rá keret, így egy ideig követtem az árakat (anno még 280K körül volt), de egy év elteltével letettem róla. Majd 2018 nyarának végén megláttam egy hirdetésben, és sikerült hozzájutnom 50 rugóért egy fekete változathoz. Használtan vettem, kaptam hozzá egy üvegfóliát, plusz rajta is volt egy, egy tokot, 3 akksit és egy akksi dokkolót. Pontosan nem tudom melyik verzió (talán H961N), de valószínűleg amerikai modell, mert nem támogatja a mobilnetet ha az USA-n kívűl tartózkodok.
De ettől függetlenül meg vagyok vele elégedve!
Eddig igazából még semmi problémám nem volt vele (a kijelzőt érintő típushibákon kívűl), de olvasva az eddigi hizzászólásokat inkább lemásolom róla a fontosabb dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Product RED Független 128GB
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest