- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jonny99
tag
válasz
madmike #10015 üzenetére
Egész nyugodtan vidd vissza, javítaniuk kell. Én is ezzel a hibával vittem vissza, más kérdés, hogy egy roncsot kaptam garizás után (történet kb az októberi írásokba) de emiatt LG jófej volt és kicserélte egy újra.
Így korrekt volt, ám ennél a készüléknél is előjött a probléma, de már nincs kedvem újra végigcsinálni a tortúrát.
-
OII
csendes tag
válasz
madmike #9818 üzenetére
A töltő elektronika és a töltés szabályozása a telefonban van, a hozzá szükséges energiát veszi csak az usb-ről.
Annyi töltőáramot fog felvenni a telefon, amennyit gyárilag kitaláltak neki. Többet biztosan nem, kevesebbet meg csak akkor, ha alulméretezett a töltő (pl. bóvli szivargyújtós szarok) -
Gaabbaa
aktív tag
válasz
madmike #9818 üzenetére
én egy 2A-es HTC töltőt használok, már vagy 2 éve minden telefonomhoz, és egyiknek sem lett baja... attól hogy a töltő névlegesen mit tud még nem biztos hogy ki is van használva, mivel a gyárilag beállított értéknél úgysem vesz fel többet egyik telefon sem...
szóval nyugodtan vedd meg azt....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Rog Strix G16
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest