- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Naras
őstag
válasz
dodicsaba #10554 üzenetére
Nekem anno a Motorola V3 gerjedt, meg mintha enyhén rázott is volna a számlap (fém volt), és olyankor zizegett is... vagy 3x vittem vissza, mindig "megcsinálták", aztán egyre gyakrabban indult újra, egészen addig, amíg földhöz nem vágtam, és kettétört... nem biztos, hogy túl jó, ha gerjed a hangszóró, elektronikai hiba lehet, ami meg több problémát okozhat...
-
Naras
őstag
válasz
dodicsaba #10204 üzenetére
Hát, a gyerek egy összetett mondatot nem bír normálisan leírni/megfogalmazni
Egyébként, el tudom képzelni, hogy megvannak a forrásai, lát benne üzletet, és tényleg meghozza neked a készüléket, a pénz előreutalást is meg tudom érteni, hiszen neki is ki kell fizetni... -
Quqesz
nagyúr
válasz
dodicsaba #10192 üzenetére
na majd mesélj milyen!nem akarok cserélni,de mint volt nexusos kíváncsi vagyok.
Ferenczi Áko
ha megnézed a szoftverziót akkor a menü utolsó sorában kell lennie egy v10... kódnak.Ha a H betű van(v10H) akkor a legfrissebb,ha nem akkor lehet frissíteni.EU-s ota,ázsiai KDZ. -
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
dodicsaba #9939 üzenetére
Akkor Play -> Antutu Tester (nem kell hozzá root) azon belül LCD test, ha végeztél törlöd. Kész.
B-vel tesztelték ha jól rémlik, azóta H-nál tartunk, szerintem nem egy forrófejű telefon már. JB-t ígérték Q1-re és elvileg a Google kötelezi őket, hogy 2 fő verziót frissíteniük kell, különben szankcionálják őket, szóval igazából a következőt is meg kellene kapnunk.
-
TrueWhitee
tag
válasz
dodicsaba #4926 üzenetére
Nem, érdekes módon, pedig elég sokat eltököltem vele, mire belejöttem az irányításba.. A Modern Combat 3-nál sem melegszik, viszont tegnap este, miután letöltöttem a Death Dome-ot, majd elkezdtem vele pár percet játszani, eléggé felmelegedett a kicsike. Amúgy ez a 4 játék van most fent csak.. 1. Dead Trigger; 2. Angry Birds Star Wars; 3. Modern Combat 3; 4. Death Dome...
A töltő nekem is "serceg", pláne azért, mert ázsiai verzió+átalakítós... Annyi probléma legyen..
Az első hozzászólással hogy állunk?
-
Badboys
őstag
válasz
dodicsaba #4625 üzenetére
Nem kell formázni ez egy bevett rossz sokás a múlt emléke kísért.
Más:
Nem tudom,de ez rossz előjel,hogy meg szünt a szolgáltatóknál ne legyen így. Kíváncsi leszek mikor szünik meg a SGS3 mivel még a 2 is kapható.A kijelző alatt a bevilágítás az gáz gariztatás. Ez az Alca OT995 sajátossága .
-
Quqesz
nagyúr
válasz
dodicsaba #4418 üzenetére
nem vettem észre hogy zizegne.zenénél is?inkább hívás közben kihangosításnál szokot hasonló lenni,de az a remek hálózatoknak köszönhető.Nézd meg a hátsó burkolatot rendben fentvan-e,mert nekem pl pont a hangszórónál jobban oda kellett figyelnem,hogy bepattanjon.A hangzás pedig a csengőhangtól is függ,de nem egy tannoy hangszóró van benne
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
dodicsaba #4373 üzenetére
Az biza ázsiai... méghozzá taiwani, ahol elvileg szolgáltató függő volt?!
-
Quqesz
nagyúr
válasz
dodicsaba #4336 üzenetére
Na ez is manapság ritka,hogy vkinek nem a szappantartó forma jön be.Örülök neki,mert nekem is hasonló érvek szolgáltak a megvételnél(mert mindenki kezében vagy szifont v szappantartót látok és nem szeretek beállni a sorba).Bocs,de tényleg sokan kérdezik a teló tulajdonságait és nyugodtan lapozzatok vissza,van bőven infó.Na jó arról nincsen,hogy ezér meg azér kellett visszavinni,mert ilyen gondok nincsenek.Amiket belinkeltem nyugodtan olvasd el, mert minden véleményem benne van,és lehet most pl mind nem jutna eszembe egyszerre.
Csak ajánlani tudom a telefont.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
dodicsaba #4337 üzenetére
Nem érted, mert nem vagy itt napi 1 órát ebben a topicban... nem ellened irányult, csak az emberek lusták olvasni... az elmúlt egy hét során 4-en kérdezték meg ugyanazt ha nem többen, ott van minden infó az utolsó oldalak egyikén, csak nem hajlandóak ennyit olvasni... ennyi. Ezért mondtam, hogy az első hozzászólásba kell beleíratni 1-2 dolgot...
-
jooker82
nagyúr
válasz
dodicsaba #4330 üzenetére
Üdv,nincs különösebb hibája a telónaklegallábbis mi nem tudunk róla,az aksi az vélhetően nem bir annyit ,mint az S3,de magasabb fényerővel is bir...de azt az 1-1 órát,amit irtál simán birja...
A kijelzőben biztos nem fogsz csalódni,meg anyaghasználat kialakitás,stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Epson nyomtatók
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- BestBuy topik
- Napelem
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- További aktív témák...
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest