- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueWhitee
tag
válasz
Quqesz #15280 üzenetére
De van.. Csak mondjuk amit ezek a kalibráló applikációk csinálnak, azt te is megtudod csinálni manuálisan kézzel. Kikapcsolni a WiFi-t, a képernyőt fényerejét csökkenteni, a feleslegesen futó alkalmazásokat kilőni és a többi és a többi... Annyi hátránnyal, hogy ezek is zabálják az akkumulátort, míg a manuális megoldással csak az ujjperceidet koptatod.
-
dozsabalint
senior tag
-
dozsabalint
senior tag
válasz
Quqesz #14802 üzenetére
Na ezen most meglepődtem, mert az enyém sokkal kevesebb ideig bírja. Nagyjából hasonló dolgokat használok. Nekem is talán csak napi 2-3 óra van mobilneten, a többi wifi, kivéve éjszaka, amikor semmi nincs. Fényerő 35% auto-n képernyő 15 mp után kikapcsol. Van egy időjárás, egy naptár meg egy poweramp widget. Semmi app nem fut, a lemerülésnél sem látom ami fogyasztana, a grafikonon a készenlét (33%), és a telefon készenléti állapotban (32%) eszi a legtöbbet.
Lehet kéne nyomnom egy factory reset + kdz + factory reset hármast.
(jelenleg úgy látom, hogy 26 órát fog menni)
Persze picit teleszemeteltem a JB kiadása után, lehet valami bennemaradt... meg leakról frissítettem, és nem volt 2 factory reset. -
Mitics
tag
válasz
Quqesz #14489 üzenetére
Na meglett a megoldás, hogy láthassam a Drágáimat egészben a kezdőképernyőn
Elővettem a jó reg Paint-et
Megtoldottam a képet minden irányba feketével, ezt 4x-5x módosítanom kellett attól függően, hogy akarja kivágni a teló. De most végre a háttérben nem lóg le senki a képről
Fixre raktam, hogy ne mozogjon. Macerás megcsinálni, de megéri, ha valaki nap közben gyönyörködni akar a szeretteiben
-
Mitics
tag
válasz
Quqesz #14487 üzenetére
igen ezt vágom, köszönöm!
Azt hiszem az a baj, hogy a kép teljesen ki van töltve és nem marad két oldalt "felesleg", amit az oldalsó 3-3 oldalon elférne
Az jutott eszembe, hogy ha képszerkesztővel megtoldanám 2 oldalt a képet, akkor már ki tudnám úgy vágni, hogy maga a kép tényleg középen legyen és látszódjon az egész
Egyébként aki ezt kitalálta, azt lehet, hogy kikötözném és reggeltől estig célba dobálnék rá üzemképtelen, droidos okos telefonokkal, de úgy az élével hajítva! Mi a francért nem lehetett úgy megcsinálni, hogy a kivágott háttérkép telibe látszódjon fixe, ne is mozogjon semerre (mint az Xperiámon csinálta) és csak az ikonok mozogjanak rajta. Hát nem ez lenne a logikus?? Neeem! Egy teljesen értelmetlen és logikátlan, nem mellesleg hatalmas szar megoldást használnak a háttér használatára
Az oké, hogy csak a kivágott képet engedi kitenni, ezzel semmi baj. A baj az, hogy azok az idióták a képet teljes szélességre rakja ki. Arra gondolok, hogy nem csak a képernyőre, hanem a teljes háttér szélességére. -
Mitics
tag
válasz
Quqesz #14413 üzenetére
Hát igazából ilyen limitről még nem hallottam, de ha van is, nem az a baj, mert 768 db sms után volt error, nem 500 után.
De megoldottam a problémát. Igaz, hogy csak szerencsével, mert magára a hibára nem találtam megoldást.
Úgy néz ki, hibás az app. Szóval volt, hogy 250 db, volt, hogy 760 db sms visszaállításánál lett error. Itt nem lehet mit tenni. Még az üzenet alkalmazás is leállt. Egyetlen egy megoldás volt. Error után restart, majd újra belépni az SMS Backup Restore-ba és ilyenkor megkérdezi, hogy folytassa-e az előbb félbe szakadt visszaállítást. Itt leokézni és így már befejezi. Nem tudom, hogy miért nem képes egyben visszaállítani, ráadásul nem gyorsan csinálja, ahogy kellene, hanem borzasztó lassan. Na mindegy. A lényeg, hogy sikerült megmentenem a 990 db sms-em.Valaki nem próbálta még a 4X-re átmenteni az sms-eit ezzel az appal az ex-telójáról?
-
Lacka89
aktív tag
válasz
Quqesz #14347 üzenetére
mint írtam az összes wipeot rátoltam...
/wipe data/factory reset-et/ ezt már vagy 5x, legelsőnek mikor nem indult el reggel evvel kezdtem..utána wipe cache partition ezt csak 4x, utána mondom kipróbálom mit csinál ez a /wipe nv partition/ de semmi :S
köszi azért. Más valaki?
Köszi megpróbálom...
Ez lesz az első KDZ-m, ha egyszer evvel csinálom akkor többet már nem tudom az lg progival frissíteni?
-
-
KillBorn
senior tag
válasz
Quqesz #14314 üzenetére
Szia! Köszi a gyors választ! Én is emlékszem rád
Nexus 4-re váltottam már 2 hónapja, de abban a fórumban nem vagyok annyira aktív, a Nexus S megtanított mindenre ami kell. Ez faternak lesz
Már be van zsongva, hogy tegyem fel neki
Még 1x köszi, jó mindenfelé ismerős arcokkal találkozni!
-
Urby66
aktív tag
válasz
Quqesz #14284 üzenetére
Szerintem látja a Glonass holdakat, de arról sehol sem olvastam egyértelműen, hogy kezdene vele bármit is. Nekem eddig is jól működott a navi és működik V20a-val is. Navigáció közben nem nézem, hogy 8 vagy 10 holdat fogok, és az esetleges pontatlanság sem észrevehető, mivel a progi ugyis ráilleszt az útra. :-)
-
tybsen
addikt
válasz
Quqesz #14239 üzenetére
Koszi a beszamolot!
"Opera mini csinált olyat,hogy írtam benne ide hozzászólást és véletlenül home gombbal kiléptem,majd mikor visszaléptem csak fekete kijelző fogadott és nem reagált semmire csak a home gombra-->tárolt folyamatoknál kiütni opera app és ok"
--> sajnos ez az opera mini hibaja, masoknal is ugyanez van, nalam is ugyanigy mukodik, 4.1-tol nincs optimalizalva
-
Naras
őstag
válasz
Quqesz #14173 üzenetére
Hmmm... Nekem a Leak volt fenn, azon az ICS - n backup - ba mentett cuccok restore - olva, és egész stabilan ment szttem, a hivatalos release - t erre tettem fel, és müxik... nem mondom, hogy nem indítottam újra azóta, meg néha, amikor olyanja van, mintha jobban akadna, mint máskor (játékban pl.), ezt nem nagyon tudom hová tenni, de majd belövi magát... ha meg sokat vacakol, lehet kap egy Factory Resetet a nyakába... amikor anno leak felment Gyári visszaállítás nélkül, akkor eléggé szaggatott, meg problémás volt, de a Gyári vissza megoldotta...
-
Lazarus911
aktív tag
válasz
Quqesz #14163 üzenetére
Tapasztalatok:
Én a hivatalos eljárás szerint frissítettem, az eleje kicsit nehézkes volt, mivel lassan töltött le, de sokadik csatlakozásra lejött végre gyorsan.
A op-rendszer tetszik. dizájnosabb, végre lehet ébresztő hanghoz zenéz is hozzáadni..
Nekem tetszik, és minden tökéletesen fut.. -
Lac-coo
őstag
válasz
Quqesz #14113 üzenetére
Megint mellényomtam .
Azóta jól működik, állítottam, majd visszaállítottam az alvás alatti ki-be kapcsolást ....
Ami javult, nálam eddig a beágyazott videók helyén csak fekete lyukak voltak, most mutatja rendesen ...
Jobban pörögnek a magok, ez egyértelmű, majdnem úgy mint régen mikor vettem, utána szépen visszavettek a frissítésekkel, jobban is melegszik és fogyaszt, de azt letojom, sokat eddig sem spórolt akkor legalább pörögjön -
pumukli23
senior tag
válasz
Quqesz #14113 üzenetére
Nekem is lassabban csatlakozik mint korábban, szintén kb 2-3 sec. Van, hogy 1-2 másodpercig nem látja a hálózatot, aztán hirtelen megjelenik és fellép rá. ICS-vel épp h csak felvillant a wifis ablak már felcsatlakozott. (Ami egyébként néha zavaró volt.) Ha fog működni stabilan a wifi, az a pár másodperc engem nem zavar,
-
-
Badboys
őstag
válasz
Quqesz #14066 üzenetére
Valóban ez így van teljesen helytálló amit írsz ezen nem is vitázunk. Csak,ha már ennyit csúsztak illett volna egy bug mentes verziót kicsiszolni. No para.
Meg nézték az L9 essek nél normálisan mennek a filmek nincs kifagyás pár mp után. Maxthon böngésző flash támogatással. tehát bug van a dologban. Talán javítják bízzunk benne.
-
-
válasz
Quqesz #13866 üzenetére
Ne is mond! Szerintem a legszebb ics es jelly az lg muhelyebol jon. Lg ui3.0 csodalatos, nekem nagyon bejon.
Alig birom megallni, hogy ne toltsem le a golaunchert, es szkinezzem be a nexust. De igy is csak 600-700 mega ramom van, azt felrakom, meg ennyi sem lenne.
Cm-et mindig ruhelltem a csupaszsaga miatt, de ez bakker, meggusztustalanabbNem baj, majd az 5
-
wolruf
őstag
válasz
Quqesz #13807 üzenetére
Azt, hogy nem akarok mindent elveszíteni és beállítgatni, ha nem kötelező. Amikor a leak volt fent, ugyanolyan büdös volt factory reset nélkül is, mint azzal. Most ez a végleges is lehet, hogy magához tér szép lassan. Majd ha nagy gondok vannak, akkor tolok egy resetet, de egyelőre nem akarom elveszíteni a beállításokat és egyéb apróságokat. Most így is jó, aztán majd kiderül.
-
TrueWhitee
tag
válasz
Quqesz #13781 üzenetére
Én felraktam, de közben elfelejtettem, hogy volt a két frissítés(v10f-v20a) közben egy win7 telepítés, így megint vacakolhatok ezzel az MTP-vel. Na meg, megint nem lehet a SIM kártyámról a számokat lementeni a telefon memóriájába, mert nincsenek benne. Este anyám régi natúr LG-jével szépen mentegethetem le a memóriakártyára a vcf-eket, aztán vissza a telefonba, hogy meglegyenek a számok. Amúgy állat lett ez a JB.
-
Donfuli78
tag
válasz
Quqesz #13760 üzenetére
Van egy változás a tag+ -ban. Méghozzá hogy a réginél ha lehúztad az értesítési sávot akkor ott ki lehetett kapcsolni az adott beállítást (iroda,car, stb).most nincs kikapcsoló gomb hanem újra le kell olvasni a tag-et és akkor kapcsolja ki. Beletelt egy kis időbe mire rájöttem
-
TrueWhitee
tag
válasz
Quqesz #13740 üzenetére
Nem. Nekem csak egyszer sikerült megizzasztani a masinát, de az is a 2,5 órás játék miatt.
Mondjuk grafikailag odaver és használta is a gép minden porcikáját, mint pc-n mondjuk a Crysis sorozat.
(OFF: Nagyim nyugdíjas, egyedül él, sütöget, csirkéket nevel így a családnak. Most hozatott volna 90 kiscsirkét, felnevelni, aztán szétosztogatni, na meg megtartani párat a tojás miatt ---> sütéshez.. Tesómmal egy hét alatt vágtuk rendbe nem olyan rég, mert ahol háziállat, ott patkány is van és a pár év alatt, jó pár kiscsibét öltek meg. Mivel 30 fok kell nekik, így be lett gyújtva, de a fene sem gondolta, hogy a kéménynél egy fél cm-s hézagnál az egyik szarufa korhadt és elkezd égni.. Így az egész tetőszerkezet leégett, este 9-től kb negyed 10-ig voltak kint a tűzoltók... Még annyi a mák, hogy nem most hoztuk el a kiscsirkéket, hanem csak pénteken lettek volna... Na és ennyi a történet. Végül is, jobb így, mert csirke se veszett oda, nagyim is műtét utáni kényszerpihenőn van...stb..stb .... OFF END)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest