- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
nekem nincsen gondom a gyárival(mostmár),de fent van az időkép is ami most éppen frissítési gondokkal küzd.
DjRu$i
ŐŐŐŐ most bajban vagyok mert a fent írt időképet és az opera mini böngetőt ajánlanán.Viszont ezek most nagyon kakik lettek.Az időkép nem frissít rendesen,az opera mini meg szarik kommunikálni a serverrel(itt nem a direktbe lépsz fel oldalakra,hanem az opera serverén keresztül egy tömöríttett verziót kapcs,így kevesebb mb-ot használ,főleg mobilnetnél).Így a nem tökéletese chrome,firefox böngetőt tudom ajánlani.Nem tudom a korosztájod,ezért lehet más az érdeklődési köröd,de nekem még bejött(és hasznos) camscanner,tunein(netrádió),tesla led,QR kód scanner,google fordító,rigo navi,TV24,est,bp menetrend,menetrend(volán busz+vasút).szemezgess csak a playben,van még ezen kívül elég progi ott.File managger meg van rajta alapból(polaris manager).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest