- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus_bp
csendes tag
Ok köszi szépen!!!
-
Bohus_bp
csendes tag
Üdv Mindenki!
Hosszan olvasgattam a fórumot, talán kicsit megkésve, mert a telefon vásárlását követő napon...
No mindegy, vettem egy CWT-t. 10B van rajta, odáig talán jól követem a folyamot, hogy mivel CWT így
LG Mobile Supp által felajánlott frissítés az gondolom offos... Viszont van már Jelly Bean vagy újabb ICS,
talán a 10h-t dícséritek leginkább... Kérdésem az lenne, hogy mire érdemes, érdemes-e frissítenem a telót, mi az amivel kb nem nyírom ki... (gondolok itt olyanra, hogy HR előtte, utána, melyik verzió stb)
Illetve mi történik ha Support Toollal próbálkoznék? Elégedett vagyok a készülékkel, de ha lehet és van
jobb verzió ami stabilabb, kevesebbet fogyaszt bizonyos dolgok jobban mennek akkor azért ennyi pénzért szeretném úgy használni őt... ha lehet...
Minden segítséget nagyon köszönök előre is!Bohus
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest