Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacka89
aktív tag
válasz
Alias LaLee #17415 üzenetére
Hali
Bluetooth egér ill. billentyüzetet rá tudsz kötni mást egyenlőre nem, majd talán az xda-s okosok csinálnak egy costumromhoz olyan kernelt amiben van...
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Alias LaLee #14144 üzenetére
Kezd elölről.Töröld le a gépről az LG support toolst és a B2C drivert(vezérlőpult programok és szolgáltatások közt:LG United Mobile Driver).Ha ez megvolt töltsd le újból a két programot az LG oldaláról és telepítsd.Mehet a frissítés újból.Remélem ez segít.........azért itt a teljes image mappa[link] milyen rendszeren is csinálod?win7?esetleg másik usb porton próbáltad?
-
verser233
senior tag
válasz
Alias LaLee #14070 üzenetére
[link] 2. lépés linkje
-
pumukli23
senior tag
válasz
Alias LaLee #12035 üzenetére
Kicsit fentebb linkeltem egy ebayes kábelt, ha tudsz rá várni 1-3 hetet, akkor azzal.
Quqesz megelőzött. -
TrueWhitee
tag
válasz
Alias LaLee #11551 üzenetére
Garancia esetleg, ahogy már szó volt egyszer-kétszer róla. Mindenhol a garancia dobja meg az árat (plusz egyéb költségek), de nem azért, amit te is leírtál, hogy különböző anyagokból lenne..
Amúgy meddig fog még ez a téma menni itt?
-
TTTotya
senior tag
válasz
Alias LaLee #11545 üzenetére
A 11533 hszedben ezt írtad: " Nem véletlen h nincs rá gyári gari,mert nem felel meg az európai szabványnak" a 11544 es hszben meg azt, hogy a tiédre is 2 év bolti gari van csak akkor a holland sem felel meg az EU szabványnak? Ne haragudj, de valami nem stimmel..... A másik, hogy nálam a taiwani készülékbe simán be megy az akksi és nem is hólyagos. Magát a jelenséget ismerem, mert annak idején nokia 6600hoz én is kaptam olyat. El kell fogadnod, hogy az valószínűleg egyedi eset volt nálad gyári hiba miatt.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
sajnos tényleg elképzelhető,hogy egyedi hibás készüléket kaptál.Sajnos előfordul ez és pont te fogtad ki.Azt meg jól tetted,hogy kicseréltetted,nincs apella.....nekem most pl olyat csinált a hüle android,hogy a lehúzós értesítő sáv csak a kijelző feléig jött le...saztán,újraindít oszt kész(kb 3 hét után) nem kell az ilyenekkel görcsölni....
Mitics
sajnos nem használom igazán a naptárat....... -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Nem akarlak tényleg baszogatni, de az fel sem merül benned, hogy egy "alapból hibás" készüléket kaptál? És ezért húzod le az összes ázsiait?
-
simon128
tag
válasz
Ne haragudj de ezek nem jelentenek semmit! Kikapcsolt kijelzőről beszéltél! Az meg gondolom fekete, de engem az sem zavarna ha kék lenne mert kikapcsolt, és valamiért kikapcsolt kijelzőnél nem nézegetem az árnyalatokat!!!! Attól ,hogy a lencse nagyobb vagy kisebb(bár szerintem szabvány az összesben, meg csere esetén is furcsán venné ki magát!) attól még minőség gondolom nem változik! Haver és az én telóm képei között nem vettem észre semmi minőségbeli eltérést! Nekem ez előtt n95 8gb telóm volt vagy 4 évig, 3 gyári akksit fogyasztottam el ez idő alatt, de ott is volt amelyik könnyebben ment bele és volt amelyik nehezebben!! Szóval szerintem ez sem olyan nagy próbléma! A merülés az meg aztán kiszámíthatatlan! Nem attól függ ,hogy EUs vagy Ázsia a teló! Hangszórót én jónak találtam, ilyet nem vettem észre! Nem lehet ,hogy a tied gyárihibás volt?
-
TTTotya
senior tag
válasz
Alias LaLee #11533 üzenetére
-
TTTotya
senior tag
válasz
Öcsém, ne haragudj érte, de ilyen jót már rég röhögtem. Nézd meg a kijelzőt kikapcsolva, meg a kamerát, és látod a minőségbeli különbséget. Pontosan mit kéne látni? Mi az a szemmel látható minőségbeli különbség? Meg akksi simogatás, mit kell érezni? Max azt érzem, hogy elfolyik az agyam az ilyen hülyeségektől. Tudod, csak azt érzed amit bemagyarázol magadnak, mert büszke vagy, hogy a tiéd EU régiós. Mert egy gsm-es csávó azt mondta, persze biztosan nem azért, hogy többet fizess érte. A tv shopban is azt mondják, hogy jó amit árulnak, pedig sz*r. Azért mondják, hogy megvedd tudod?! Olyan marha büszke vagy rá, hogy el sem olvasod a fórumot, mielőtt ilyeneket írsz, és abba sem gondolsz bele, hogy a tiédre sincs ám gyári gari, mert a nagy minőségbeli összehasonlításban még azt sem nézted meg, hogy a gyári garis telók 126 000 Ft nál kezdődnek. XDXD Kaptál számlát? Király vagy, csak az a bibi, hogy mi is kaptunk ám az ázsiai "sz*rjainkhoz" Nézd már meg, hogy, hány %-os áfa tartalmat írtak rá? Mind1 is. Igazából, biztosan Taiwan nem olyan fejlett gazdaságilag, mint Hollandia, így aztán nekik elég a rosszabb minőség is, mert nem a világ egyik gazdasági központja áááá nem
-
simon128
tag
válasz
Havernak EUs van nekem ázsia(taiwan). Összehasonlítás mikor kb2 hónapja megvettem megvolt! Semmi különbség nem vettem észre a kettő között! Ha gondolod nagyon szívesen megnézem megint. Pár kérdés:
1.: kikapcsolt kijelzőn mit nézzek?
2.: milyen közelről nézzem a kamerát? Mit keressek?
3.. leveszem a hátlapot, mit kéne éreznem, keresnem az akksin?
4.: kiveszem az akksit, félreteszem(milyen messzire tegyem a telótól), milyen és hány különbséget kell keresnem találnom?(gondolom ez beugratós kérdés.)
5.:Ha valóban megcsináltad azokat amiket leírtál miért nem írtad le milyen különbségeket tapasztaltál?
Ennyi lenne!
Üdv! -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Nem kötekedésből, de szerinted a tiédre gyári garancia van?
-
TrueWhitee
tag
válasz
"egy gsmes eladótól hallottam..." Hogy vedd meg a pár ezerrel drágábbat, amit szinte nem is lehet kapni, vagy vedd meg szolgáltatónál, ha még egyáltalán meglehet. Nem tudom, mi értelme van itt az "eu-s" vs "ázsiai" hasonlítgatásnak. Mindkettő verzió egy és ugyan az. Mivel ez a telefon az egész világon ugyan azzal a paraméterekkel rendelkezik, különbség csak a szoftverben mutatkozik. Na meg, szerinted külön gyártósoron készítik a telefonokat? Menj el Tiszaújvárosba a JABIL-ba és nézd meg,hogy ott a BlackBerry-ket hogyan készítik a különféle piacokra. A világ bármely részén, ugyan azzal a technikával és eszközökkel dolgoznak. Ez a szabvány. Ennyi..
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Orvos látott????
beálltál Uri Gellernek??
3 e forintért nagy minőségbéli különbség lehet......nekem ne mondják azt,hogy taiwanon(ugye htc szülőhazája) v szingapurban nem követelik meg a minőséget...és ha még így is van,nekem semmi bajom nem volt vele,pedig esett már le köre kijelzővel előre és csak az aksi/hátlap ugrott le róla(megjegyzem más telómnál is ezt történt hasonló esetben,pedig ide szánták).....nem vagyok ázsiai fan,de véletlen folytán(akkori tájékozatlanságom miatt) ilyet vettem és nem fogom kukázni,mert vmi gsmes lüketóni simogatja.Gondolom nőt is így keres(biztos a thaimasszás csajok csak másodosztály nála,mert ázsiai)..
Remélem neked legalább jót adtak,mert ide is küldhetnek selejtet,sajna.....
-
Alias LaLee
tag
válasz
Alias LaLee #11531 üzenetére
Jah... NLD=Holland
(Számlát is kaptam) -
dave_gahan
aktív tag
válasz
Alias LaLee #11469 üzenetére
Milyen eu országkódos és mikor vetted?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Az a helyzet, hogy nem tudnak a magyar nagykerek szerezni EU-s készüléket, így a kiskerekhez sem tud eljutni. Beragadt raktárkészlet (ilyet nem szoktak tartani) lehet a GSM boltokban, de necces. Aki ilyet akar, az vagy beéri az ázsiaival vagy fizet egy rahedlit a magyarért esetleg megveszi szolgáltatónál (ha még elérhető).
-
stickrs
senior tag
válasz
a helyzet az,hogy teljesen ugyanaz a 2
nekem is,és még sok fórumozónak ázsiai van,és ezek közül amit felsoroltál nálam 1ik se jelentkezik. gondolom a többieknél se. szóval lehet te valami selejtet fogtál ki,nemtudom,de csak szoftverfrissitésbeli eltérés van a külömböző helyekre szánt készülékek között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest