- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz
andriska0725 #20999 üzenetére
Az a baj, hogyhacsak nem az USA-ban vetted a T-mobile-tól a telefont, akkor nem G2X-ed van, hanem Optimus 2X-ed. Az erre való recoveryt tedd fel.
-
andriska0725
tag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni. Szeretnék egy főzött ICS romot tenni a telómra. A rom managerből telepítettem az LG/T-Mobile G2x re való recoveryt. De semmilyen romot, nem telepít fel a telefon, kipróbáltam már vagy fél tucatot, és mindegyiknél azt írja ki, hogy "aborted". Van valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a baj?
-
snipr
aktív tag
Próbálta már valaki a 313-as BB-t?!
This is the new BASABAND 313 ( 13.03.2012 ) taken from russian legends...
This is not a porting from LG SU660, it's made in P990 and works very well
with ALL MOBILE OPERATORS. Special numbers bug related to BB 1120 are
solved, no bugs ! Same performance of BB 1120 except of WIFI ( little gain
in quality signal and speed ) and BT ( good gain for BT devices beyond 4 or
5 meters, no "crack sounds" until 12 meters ). Great 2G / 3G signal in all the
conditions, stable and good voice quality for our tests... Take it a look ! -
molnarpeter
nagyúr
válasz
szentkuti11 #20996 üzenetére
A gariztatás miatt foglalkoztat csak
Nézegettem már CM-ot xda-n, na de majd megbeszélem a teló tulajával. Itt a szinten (koli) én vagyok az ügyeletes telóbúza, a vicc csak az, hogy perpill mindkét droidom gyárias...
mp
-
szentkuti11
addikt
válasz
molnarpeter #20995 üzenetére
Vannak igen, de ezekről nem tudok nyilatkozni, utolsó szolgáltatós telefonom a V845 volt 1,5 éve.
Érdemes mindig a legfrissebbet tolni, legalábbis 2X-en sok bugot javított nálam a v20n->v20q
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
szentkuti11 #20991 üzenetére
Köszi, én ennyire sem jutottam volna...
Az LG-nél szokás, hogy a szolgáltatóknak külön ROM-ja van? A telefonon találhatok utalást arra, hogy melyik rendszer kell neki (ezek közül, gyári sw-n)?
mp
-
Bear
aktív tag
válasz
szentkuti11 #20993 üzenetére
Kösz a gyors választ, akkor nekiállok.
-
Bear
aktív tag
Sziasztok!
Úgy alakult, hogy költözöm át egy új telefonra, viszont arról nem találtam semmit, hogy a marketen vásárolt programjaimat hogyan tudom áttelepíteni az új készülékre.
A régi készüléken törlöm a postafiókom és aztán bejelentkezem az újon, és a merketen rányomok a telepítésre, vagy van valami amire figyelnem kell?Üdv: Bear
-
szentkuti11
addikt
válasz
molnarpeter #20989 üzenetére
Én is csak guglizni tudok, nem volt még dolgom ilyen telóval.
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz
korpicschess #20988 üzenetére
Jó hogy szólsz, én viszont már a DS-t fogom feltenni. Meg van úgy CM7 Kang is.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
szentkuti11 #20987 üzenetére
Honnan tudom ezeket beszerezni? Egészen pontosan T-s Optimus Me-hez kéne
mp
-
szentkuti11
addikt
válasz
molnarpeter #20986 üzenetére
kdz fájl, vagy zip (SmartFlash Tool)
-
molnarpeter
nagyúr
LG droidoknál a gyári rom visszarakása hogyan működik, mi a forrás?
mp
-
P-SZ-S
aktív tag
Nektek beváltotta a vadonka lite kernel a hozzá fűzöt reményeket? Nekem wipe és 2 ciklus után is elég ramaty üzemidőm van. A DS kernellel kb kétszer ennyi bírt.
-
jooker82
nagyúr
válasz
OPiiPO #20977 üzenetére
Ha valakinek nagyon számit az,hogy a legfrissebb rendszer legyen rajta,akkor a 2x valóban nem neki való volt,de a 4x az a legfrissebb rendszerrel jön..,úgyhogy jövő év elejéig biztosan megfelelő szoft lesz rajta,utána meg,ha csúszik is 1-2 hónapot a konkurenciához képest az 5.0 kiadása,akkor is megfogja érni,mivel látatlanba is leirom,h olcsóbb lesz,mind a samsung,mind a htc 4 magosától....és igy első körben még úgy látom,h jobb is...de ezt még csak a spec alapján mondom.....
Tehát,most egészen más a helyzet,mint tavaly... -
b3Ro
senior tag
válasz
wolruf #20979 üzenetére
Nincs mit. Azt el is felejtettem, h volt egy olyan problemam az omniaval, h 2 het utan, egyik nap kiirta, h aksi meruloben, feldugtam toltore, majd mikor mennek dolgozni, akkor kiirja, h meg mindig 8 %. WTF? aznap hasznaltam, es nemakart remelulni, majd csak nap vegen. felraktam toltore, es megint 8 %. Ezutan nezegettem, es az aksi ki/be oldotta meg. pedig a wp topikban irtak, h ott nincs FC, meg fagyas... megis elojott ez a problema 2 het utan
-
Rotate
veterán
válasz
OPiiPO #20977 üzenetére
ráadásul abban is Tegra van ha jól emlékszem, csak éppen a 3-as, és nvidiát is ismerve, mire a polcokra kerül, addigra már a 4-est fogják nyomatni... pedig gépeknél csakis az nvidiás grafikát preferálom, de amit a mobil szegmensben leművelnek, az elég szomorú... már csak azért is, mert újak a piacon, szóval nekik kéne példát mutatni, hogy magukhoz csalják a vevőket... de inkább azt nyomatják, hogy szinte fél évente új SoC, a régi meg el van felejtve... hát, így is lehet pénzt keresni...
-
b3Ro
senior tag
Sikerult beszereznem 1 honapja egy Samsung Omnia 7-est, kivancsi voltam, h mit tud a nagyon-nagyon smooth WP7, de mellete megmaradt a o2x, szoval osszetudam hasonlitani oket.
Roviden az omnia eleg pofas darab, es a haz is fem, szoval szep. A kijelzoje Super Amoled, Mango val hasznaltam. Az o2x en akkor meg cm7 kang@vadonak duborgott.
A 2 keszulek kijelzoje kozul en nem tudtam eldonteni, h melyik a jobb, sztem mind a 2 nagyon szep, e video alapjan neztem a kulonmbseget.
Gyorsasagban eleg jol domborit az Omnia ( 1ghz 1 mag ), bar ez inkabb az OS, ami nagyon szep, az animaciok nem akadnak, gyors. Viszont itt jottek elo a problemak, ami miatt 3 het mulva eladtam, es vissza tertem az android-o2x-hez.
Az szep , h az OS gyors, de olyan hiannyosagai vannak, ami hogyha bassza a csoret az embernek, hamar kiabrandul. 3 pelda: mi az, h nincs olyan bongeszo ami megjegyezze a jelszavakat az adott weboldalhoz ?!?!?! nincs olyan, h megosztom a 3g netem, pedig a tablam miatt jo lett volna. a harmadik, h nincs kozvetlen ikon, amivel ki/be tudnam kapcsolni a wifit, repulouzemmodot, 3g net stb-it, csak olyan ami bevisz a beallitasokba, es ott a juzernek kell keresni.
Megneztem meg a bongeszest, aminel az o2x gyorsabb volt, ugy mint a youtube video betoltesenel is.
A csalodottsag utan, leporoltam az LG-it, felraktam egy CM9-et, egy uj 3.0.x kernelle, es orulok, mert jol muzsikal.Lehet hosszu lett, de meg kellet osztanom ezt az elmenyt
bero
-
5ent1nel
aktív tag
Üdv!
Ma este a pár napi reboot-omat hajtottam végre épp telómon (v20o XDA-ról, itt is linkeltétek párszor), mikor is kiír valami "szoftvercsomag frissítése" baromságot: 39MB-ot elkezd leszedni, majd installálni. A legszebb, h nemtom mit is akarhatott, de "érvénytelen szoftvercsomag" vagy valami ilyennel elszállt szépen...
Független teló, főzött rom és a szoftverfrissítés sincs bekapcsolva! Marketes cuccokat frissítek, de annál ki is írja, h épp mihez szedi le a cuccot.
Mi lehetett ez? Mini ICS?
-
kmisi99
addikt
válasz
Balázs1986 #20969 üzenetére
Nem voltak külön mappáimba is videó kép fájlok egy se úszta meg a teljes pusztítást. De mappa töredékek meg kép töredékek maradtak de csak pár.
-
Balázs1986
őstag
válasz
kmisi99 #20968 üzenetére
Csak azt a könyvtárat törölte, semmi mást? Nem tudom, nekem elég furcsa, hogy random kiválasztja a DCIM mappát és törli.
Külső vagy belső sd kártyán voltak? Win alatt is megnézted, hogy biztos nincs-e meg?
(Ha tényleg törölte, akkor Windows, GetDataBack from FAT progi még segíthet) -
kmisi99
addikt
jajj de szuper a telefonom csak úgy jókedvében törölte a fotóim videóim röpke 90% át.
Hoppá tévedtem a képeim videóim 100% át törölte ez a drága jó telefon. Biztos az egyik random kikapcskor történt. Hogy halna éhen egy szem rizsen az egész LG bagázs akik a fejlesztésért felelősek. -
annonmi
tag
üdv, ha LG Mobile Support Tool-al frissíteni akarom a telóm v10c ről v10q-ra custom rom nem volt rajta meg semmi egyéb változtatás, akkor elvileg nem kellene semmi hibába ütköznöm frissítés után ugye?
-
jooker82
nagyúr
Ha valakit már érdekel az Optimus 4x HD,akkor itt lehet róla csevegni...
Én már nagyon várom és remélem jobban teljesit majd,mint ahogy a 2x-el kezdődött tavaly..
Ha érdekes videót,infót láttpk róla,légyszi osszátok meg... -
S3RIOUS
tag
megtaláltam ezt a wifiaid nevű progit, fel is raktam, a progiban be is állítottam a mac címet, hosszan nyomva rámegyek hogy apply, de mégsem változik meg a mac cím
-
S3RIOUS
tag
válasz
Balázs1986 #20955 üzenetére
ez okés, csak időközben a wifiaid-ot leszedték a marketből, mindegy, megkeresem a neten, hátha fent van valahol
-
madmike
őstag
hali!
ma feltettem a nova hd romot, 3.x kernellel, v10b bb-vel és a telo ma 3szor kikapcsolt. Volt hogy nyomkodás közben, volt hogy zsebben. Valakinek ötlet, hogy mi okozza? -
S3RIOUS
tag
válasz
Balázs1986 #20953 üzenetére
a mobilnak a mac címét nem lehet átírni?
-
Balázs1986
őstag
válasz
S3RIOUS #20950 üzenetére
Az nem jó, mert ha csinálsz egy ad-hoc hálót úgy, hogy közben a gép eleve wifi hálót használ, akkor a másikról le fog vágni.
Valahogy akkor azt kellene megoldani, hogy a telefonnal is tudd használni azt a wifit, amit a géppel.
Vagy tényleg egy wifi router / ap, azt rácsatlakoztatni a kolesz wifi-re, másik oldalát vezetékkel a szgéphez, és akkor már a szgép wifi-je szabadon oszthatja a netet a telónak. -
ntomka
nagyúr
-
S3RIOUS
tag
válasz
Balázs1986 #20949 üzenetére
wifiről netezek, mivel a szobában a lan csatlakozó besz@rt és azóta is javítja a rendszergizda (egyszer sem jött fel hogy megnézze) így wifiről használom
Csináltam egy ad-hoc-ot, arra kapcsolódjak rá mobillal?
cm 7 -es rom van fent
-
Balázs1986
őstag
válasz
S3RIOUS #20947 üzenetére
Sajnos nem megoldható, hogy usb-n használja a gép netét, már próbáltam én is anno (legalábbis gyári rom-nál).
Ha CM alapú custom rom-od van, akkor esetleg a laptop-on ha csinálsz egy wifi ad-hoc hálózatot, és megosztod rajta a netet, az megoldás lehet.
A koleszban wifi-ről, vagy kábelről netezel? Ha kábelről, akkor egy wifi router esetleg megoldás lehet.kmisi99: Ejnye, miféle tanácsokat adunk itt...
-
S3RIOUS
tag
Sziasztok!
Ma lettem egy optimus 2x tulajdonosa, és piszok jó, jó gyors teló.
Egy olyan problémám lenne, hogy koleszos vagyok, és itt csak a notimnak van internet kapcsolata. Androidos telónál meglehet valahogy oldani, hogy usb-én keresztül használja a notebook netkapcsolatát?
Van mobilnetem, csak felraktam egy adag gameloft-os hd játékot, és azok még akarnak leszedni pár száz megát mindegyik, annyi mobilnetem meg nincs
-
haxxika
senior tag
válasz
korpicschess #20943 üzenetére
Koszonom a valaszt. Most rendeltem le, innentol csak varni kell, remelem jobb lesz mint volt, nyari telefonalasokhoz elengedhetetlen meg 1 akksi.
-
sixer66
senior tag
válasz
korpicschess #20943 üzenetére
Köszönöm a linket, az előzővel kapcsolatban meg figyelmetlen voltam
-
haxxika
senior tag
Sziasztok.
Kérdésem lenne, hogy szerintetek EZ az akksi elmenne a telóban rendesen? Csak arra gondoltam, hogy egy max töltés és egy akksi kalibrálás kéne neki. Esetleg valaki használ ilyet? -
sixer66
senior tag
válasz
vadonka #20914 üzenetére
Vadonka be tudnál Nekem linkelni vagy feldobni valahova egy kernelt ami jó az Én Cm7-es rendszeremhez, mert belinkeltek itt egyet ami 3.0. valamennyi volt felraktam, aztán kiderült hogy nem is jó az enyémhez, de ha nem muszáj nem rakom újra ezért.Gondolom elég ha másik kernelt feldobok.
-
sixer66
senior tag
válasz
korpicschess #20930 üzenetére
Ez a 3.0.26-os kernel most melyik CM-hez való, 7 vagy 9, mert Nekem 7 van felraktam, és a gördeszkás androidnál nem megy tovább. Ott köröz a nyíl de enm indul el a rendszer. Wipe oltam a Cash-t és Dalvin Cash-t is de akkor se.Telefon feltöltve.
-
mr.kocka
aktív tag
Sziasztok, most frissítettem 2.3.4.-re (gyári) és az normális, ha a "menübe" két zene appot találtam?
-
korpicschess
veterán
válasz
sixer66 #20923 üzenetére
Hagyd a francba. Nagy szar az egész. Használd a portolt, javított (kisebb tömörítés, videónál nagyobb bitráta és fps) LG kamerát, temasek CM7 romjánák megtalálod a linket. Még mindig az a legjobb.
kmisi99:
Magam részéről nem szeretem ezt az installert. Sok helyet foglal. Illetve nálam anno hiába választottam ki a kívánt launchert, felrakta simán a gyárit... -
kmisi99
addikt
Felraktam ezt a nova HD romot.
A telepítője valami brutális. Azt hittem hogy itt is simán telepít de behozott a recoveryben egy komplett telepítő varázslót kiválaszthattam a kernelt a basebandot azt hogy milyen progit rakjon fel és még rohadtsok hasznos és érdekes dolgot. Remélem egyre több romba raknak ilyen telepítő varázslót. -
MrChris
nagyúr
franc kivan ezzel a naptárral! van valakinek ötlete, hogy ha telszámot írok bele azt hogyan lehet felhívni egy érintésre? A böngészőben persze minden többjegyű számot oly készségesen felhívna.
-
cjvt3o
aktív tag
-
mariobros
tag
válasz
vadonka #20914 üzenetére
Te két CM9-es kernel közül melyiket ajánlanád? Tudom hogy mindkettő projektben részt veszel mint fejlesztő, de érdekelne a véleményed
Számomra az akkuidő lenne a legfontosabb, mert azzal nem voltam megelégedve a ironkrnL esetében. Most a Horse Power 2x eXtreme ICS RC1 használom, elég reszponzívnak tűnik így elsőre a dolog. Előre is kösz a választ!
-
dergander
addikt
Vadonka tudsz adni valami linket a 3.0.25 kernelhez tesztelgetném
-
sixer66
senior tag
Nah most felraktam ezt az XDA féle FullHDmod mid-et de eltűnt az érintési fókusz. Sok különbséget nem vettem észre, sőt semmit, de viszont akkor jobb az eredeti, mármint ami a CM7-be van.Azt hogyan tudom visszaállítani hogy a kamera beállításaim visszajöjjenek?
-
tvpaprika
csendes tag
Mi gátolja?mert a nem szóval nem érem be!
-
tvpaprika
csendes tag
akk ugy teszem fel a kérdést mert nem vágom annyira bocsi de ami a nokia lumián van azt akarom felrakni
-
tvpaprika
csendes tag
Hali egy olyan kérdésem lenne hogy az LG optimus 2Xre fel tudom telepiteni a windows mobil7.5-öt mert nem vagyok kiváncsi erre az android rendszerre!?
-
Rotate
veterán
válasz
szentkuti11 #20916 üzenetére
betáknál a "megbízható" az olyan dolog, hogy valakinél jól megy, valakinél nem... lehet van már jó ICS, de, hogy megbízható-e, az jó kérdés...
-
szentkuti11
addikt
Üdv!
Valaki tudna nekem linkelni egy megbízható ICS kernelt?
Előre is köszönöm
-
sixer66
senior tag
Vadonka, ha esetleg van egy jó kerneled számomra a mostani helyet....2.6.32.55, akkor jelezd Nekem légyszíves.Kernelt ugyan úgy telepítek, mint rendszert? De ez után utána nézek neten,mielőtt lehurrogna valaki, csak gondoltam azért megkérdezem
Jah és olvastam olyanról, hogy van valami kamera hack is amivel javítható a 2X kamera teljesítménye. Ezzel érdemes foglalkozni? Gondolom ez is megtalálható XDA fórumain. -
vadonka
csendes tag
válasz
dergander #20901 üzenetére
vagy ezt a kernelt javaslom: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1560773
vagy ezt: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1561822mindkettő 3.0.25(26) os kernel, jelentős javításokat eszközöltünk. mindkettőben van jócskán munkám nekem is de én elsődlegesen a CM7-re dolgozok, ezért egyenlőre a CM9 hez csak fejlesztői kernelt csinálok más fejlesztőknek.
cm7-re is folyamatban van a 3.0.x kernel frissítés, ezen csak én dolgozom egyedül szóval ez picit lassabb munka, mivel mást is csinálok mellette
-
vadonka
csendes tag
válasz
korpicschess #20883 üzenetére
szia, nálam 2 és fél napot ment a teló a light driverrel egy picit már gatya olcsó utángyártott 1400mAh-s aksival (direkt ezzel teszteltem mert ez merül a leggyorsabban)
átlagos használat mellett.
van júzer akinek 3 napot ment netezés, filmnézés mellett egy jobb aksival.
szóval jól teljesít
-
user1.0
csendes tag
GSM roaming tiltást mivel lehet eszközölni? Csak az adat tiltást találtam meg, fizetős progikat meg nincs kedvem próbálgatni, ha működik akkor persze megvenném.
Letöltöttem a roaming securityt viszont az meg a háttérben 10 megát foglal amit nem nagyon értek miért.
-
user1.0
csendes tag
A marketről letöltött apk-kat hol lelem a készülékben?
-
P-SZ-S
aktív tag
Volt backupom, most állítottam vissza CWM-ből, de ugyanúgy nem bootol.
-
P-SZ-S
aktív tag
Valaki segítsen kérlek benneteket! Mióta feltettem a CWM Touch recovery-t, nem bootol a telefon. Én is gondoltam majd piikk-pakk visszateszem, de akármelyik recoveryt teszem rá, és akármilyen romot teszek fel nem bootol be. Mindent wipeoltam, mostmár fogalmam sincs mit kéne tennem. NVflash van, és van recoverym is.
-
korpicschess
veterán
válasz
korpicschess #20892 üzenetére
Megkaptam a választ: [link]
-
P-SZ-S
aktív tag
Üdv!
Van még valaki rajtam kívül akinek a telefonja folyamatosan rezeg a legfrissebb CWM recovery módban?
-
dergander
addikt
3.0.8 kernelböl van frissebb azt rakd fel az első az nagyon xar volt...jöttek a hibák SD kártya képernyő ébredés hasonló
Jogos telefon nem fényképező,de egy pillanat megörökítésére tökéletes,nemtudom miért vártok el olyat amit majd még a galaxy S3 se fog tudni,dehát mindenek felett kritika...viszont aki nagyon kamerázni akar annak ott az a nokia csoda amin asszem van 40 megapixel de lehet roszzul tudom
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest