- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolruf
őstag
Tudtam, hogy akkor jön ki, ha eladom. Örüljetek nekem
-
-
wolruf
őstag
Na, kérdeztétek, a végén mit veszek a 2X után. Hát, mivel Tegra vagy LG telefont nem akartam, megrendeltem a 4X-et : Ez így logikus
-
wolruf
őstag
válasz
Balázs1986 #32653 üzenetére
Vegyél te zsírosdeszkát (vagy óriástepsit
)
-
wolruf
őstag
válasz
tzsolesz #32648 üzenetére
Kurzuh: De igen, de van itt apple bőven a cégnél a többieknek, nekem az kicsike
Megszoktam ezt a tepsit és az ujjaim sem kompatibilisek a miniatűr billentyűkkel
Sbmike: nem lesz újra 2X, biztosan nem váltok vissza rá, bennem ez egy ilyen beidegződés
A másik pedig, hogy én nagyon szép állapotban adtam el az enyém, na ilyet biztosan nem találok mégegyszer ennyiért
tzsolesz: hasonló dilemmáim vannak nekem is, azért az hozzátszem, hogy a lóvé még nincs meg rá
Ha meglenne, már nem gondolkodnék
-
-
wolruf
őstag
válasz
banuszzs79 #32638 üzenetére
Speciel én nem tudom mire fogom lecserélni. Rezeg a léc, hogy minden nyűg ellenére majd 4X lesz, valamint játszik még a valami hasonló kaliberű cucc, de még nincs konkrétum. Ez a fő bajom :-/
-
wolruf
őstag
Én is búcsúzom, 5 perccel ezelőtt megvették a telefonomat. Köszönöm az itteni csapatnak a jó sok mosolygós és kevésbé mosolygós élményt
Hajrá a gyári ICS-el kapcsolatban (nomeg a főzött romok miatt)!
-
wolruf
őstag
-
wolruf
őstag
Na, valaki vegye meg az én telefonomat is
Remélem hamar elmegy
-
wolruf
őstag
Így már megértem, hogy miért kínlódik az LG a frissítés kiadásával
Ezek szerint sehogysem jó... vagy mi
-
wolruf
őstag
válasz
angyall #32353 üzenetére
Igen. Szerintem megéri, főleg annak, aki most veszi. Záros határidőn belül biztosan lesz hozzá jó ICS vagy JB, így csak kicsit kell várni és jippí. Ha elég a gyári rom, akkor az is általában 3-4 naponta restartolva nagyon jó. Nekem nem fagy, nem rosszalkodik, megbízható, csak belassulgat. Mások ilyen-olyan romokat használnak, sokaknak semmi baja sincs vele. Olyan ez, mint a használt autó szerintem. Minden eladott használt autómmal a következő tulaj járt jól, mert addigra csak nagyon keveset kellett vele foglalkozni, de nekem arra a kevésre már nem volt energia/kedv. Így vagyok most ezzel én is
-
wolruf
őstag
Én ma meghirdettem az enyémet. Hétvégén bevágtam még jobban a hisztit és eladom. Hogy mi lesz helyette, gőzöm sincs, mert ez nagyon jó telcsi, de ha most nem lépem meg, akkor soha.
-
wolruf
őstag
válasz
hali_tomi #31644 üzenetére
Eleinte nekem is jó volt, aztán tegnap a kb. 4. hívás után elkezdtem agyalni, hogy miért nem csöng ki, amikor hívok, amikor hívnak, akkor meg miért nem szól bele senki... Újraindítottam, nem segített. De itt páran azt írják, tegyél fel másik Basebandet és jó lesz. Én várok 1-2 hetet, hátha lesz egy sokkal stabilabb
-
wolruf
őstag
válasz
Levi941127 #31565 üzenetére
Igen, erre várok én is. Stabil CM10 alapú, LG UI3-as ROM. Nos, még várni kell picit
-
wolruf
őstag
Nem tudjátok, mikor lesz gyári ICS?
-
wolruf
őstag
-
wolruf
őstag
Na, ennyi. Megy vissza a stock v20Q/R/S (még nem tudom melyik). nekem túl sok bug, túl sok kínlódás van vele. Napi használathoz (szerintem) ez megintcsak túl kompromisszumigényes :-(
Remélem nemsokára kijön a gyári ROM is, talán az sokkal jobb lesz, vagy talán hamarosan lesz egy stabil ebből a verizóból. Várakozás folytatódikSzerk: azért ilyenkor nagyon mókás látni a v10b-t
Brutál, amilyen/ahogy néz ki és a menük eltérése a megszokottól
-
wolruf
őstag
Telefonalni probaltatok mar?Nekem egyszer sikerult,azota nem hallok semmit hivaskor a belso hangszoroban (nem hallom a kicsongest,stb...) csak a pittyegeseket :-/
-
wolruf
őstag
válasz
wolruf #31285 üzenetére
Mármint a CWM nem akar bejönni. Nyomom a le powert, de ahelyett, hogy bejönne a CWM, villan egyet és újraindul :-/
Szerk: na úgy nézem ezt most elbaszarintottam, most bootloop és semmi élet... Zseniális ötlet volt ezt most indulás előtt elkezdeni, még a CWM sem indult el... vááááá
-
wolruf
őstag
válasz
Balázs1986 #31266 üzenetére
Ééééés a láma kérdés
CWM-el telepítsük?
(a kérdés komoly, lányos zavaromban most nem tudom, de biztos segítség a többieknek is
)
-
wolruf
őstag
válasz
Levi941127 #31252 üzenetére
Az XDA-sok szerint igen
-
wolruf
őstag
válasz
Balázs1986 #31216 üzenetére
Másfél éve?! Ki emlékszik már arra?! Másfél év múlva erre sem fogok emlékezni
Na EEEEZ a user error!
-
wolruf
őstag
válasz
defy456 #31097 üzenetére
Azonnal bannolnak kb., mivel egy nemrég bekövetkezett fiaskó miatt (a black csapatból volt egy kis kavar, majd írtak is neki, ő meg válaszul megtagadta a frissítés kiadását) most Istenként tekintenek rá, akire még tekintetet emelni sem szabad. A CM csapat mottója pedig kb. a ne kérj érkezési időről infót. Ha jól akarsz járni, ne is gondolj arra, hogy kérdeznél
-
wolruf
őstag
-
wolruf
őstag
válasz
defy456 #31089 üzenetére
Szerintem ebből mostanában még nem lesz semmi. Én teljes hidegvérrel viseltetek már. Vagy lesz valami, vagy nem. Ha lesz is, nem hiszem, nem tartom valószínűnek, hogy napokon belül. Csak a szöveg megy mindig. Ha lesz leak, lesz jó kis főzött ROM (leak lett, teljesen jól használható rom nem). Ha lesz forrás, akkor tejjel-mézzel folyó kánaán (forrás kint, kushadás van, meg két kép, hogy csorgassuk a nyálunk). Most majd az jön, ha az LG kiadta a saját ICS-ét, akkor majd lesz izé... LG jövőre kiadja (talán), de nekünk továbbra sem lesz semmi, mert kiderül majd, hogy azt csak akkor lehet feltenni, ha két bolygó bizonyos szögben együttáll... meg minden...
-
wolruf
őstag
válasz
Psychonaut #31062 üzenetére
XDA-n (ahogy én olvastam, bár lehet, hogy rossz az angolom), csak tippelték a megjelenést. Többen azt is írták, hogy a nightly-k vasárnap szoktak felkerülni, így szerintük meg majd vasárnap jön. ,,Hivatalosan'' senki sem nyilatkozott a CM csapattól sem eddig. Legalábbis, mint írtam, én így láttam
-
wolruf
őstag
válasz
god992 #30994 üzenetére
A rammal nekem sem volt sohasem problémám, csak a lassulással (másodpercekig tartott, míg megnyitott pl. egy névjegyzéket). Amikor valami bejött, akkor már baromi gyorsan ment (pl. játékok, stb), de az összesített használhatóság nulla volt (csöngésnél még a csengőhang is akadozott... nagyon
).
-
wolruf
őstag
De most komolyan... el tudtok képzelni ezen a telefonon tényleg belassulás, kompromisszum és minden probléma nélkül 100 óra feletti üzemidőt? A lelki szemeim előtt ez lebeg
-
wolruf
őstag
válasz
akela91 #30972 üzenetére
Inkább azt lenne jó tudni, hogy miért nem került ki a végleges ICS gyárilag... Ez az a kérdés, ami engem, mint ügyfélszolgálat vezetőt (egy hasonló technikai eszköznél), zavar. Hogy lehet egy gyártó ennyire ignoráns egy korábbi csúcstermékével kapcsolatban, hogy teheti meg, ha már be is dőlt a hazugságai miatt (leak rom, pedig állították, hogy semmi sincs, sehogy), miért nem információt. Egyszerűen az LG a P990-el kapcsolatos hanyagsága bicskanyitogató
Tudva azt, hogy valójában kb. 60 %-ban használható rendeltetésszerűen a készülékük a gyári szoftverekkel, de még a főzöttekkel sem 100%
A mi cégünk egy ilyen fiaskó után akár évekkel is (!!!) felajánl gazdaságos cserelehetőséget egy újabb modellre, ha valamelyikről kiderült, hogy központilag baltázták el :-/ -
wolruf
őstag
válasz
ntomka #30970 üzenetére
De az van meg. Sőt, már lényegesen korábban megvolt neki, és készített is működő CM10-et, tesztelte, ment. KB. 1-1,5 hónapja volt kint az infó XDA-n, akkor volt is egy jó pörgés azon, hogy adja ki, mivel neki ott van a működő driver/kernel páros. Na mindegy, részemről lezártam.
-
wolruf
őstag
válasz
ntomka #30965 üzenetére
Nem, az SU660-ashoz van meg nekik a full forrás, nem zárt bootloaderrel. Nézz utána most az XDA-n, ezen pezseg mindenki. Elhárult az utolsó akadály, már a CM10-től függetlenül is javítgatják a hibákat, amik a leakben voltak.
akela: nem adhatta ki, mivel ő az egyetlen, aki ilyen forrásadattal rendelkezett. Valószínűleg kiderült volna, hogy véletlenül kitől került ki, ez a csont pedig lerágott, ő magát nem akarja néhány P990-es emberke miatt emgszivatni
-
wolruf
őstag
válasz
akela91 #30963 üzenetére
Nem erről van szó. Ez a Ricardo gyerek (ha jól írom a nevét
) a nagy CM guru, ő írta, hogy az ICS-ben levő driver jó a JB-hez, tehát lehet rá alapozni. Sőt, mivel neki már lényegesen korábban megvoltak a driverek (valami belső LG kapcsolat miatt, mivel tesztelő és fejlesztő), elkészítette a teljesen működő CM10-et (ez a cyanogen JB-re épülő verziója) hardvergyorsítással és minden egyébbel. Mivel a forrás kint van, már elméletileg nincs jogi akadálya a kiadásnak, úgyhogy állítólag nagyon gyorsan kitolja (ezt már kb 1-1,5 hónapja írták).
-
wolruf
őstag
válasz
Balázs1986 #30943 üzenetére
Én is várom, a leaket egész eddig nem raktam fel, nem akarom ,,elrontani'' az élményt a ,,félkész'' verzióval
Remélem már végre tényleg kijön, XDA- az SU660 forrásra erősen e hét pénteket emlegetnek... Fingers crossed, várunk... Továbbra is
Tényleg kíváncsi leszek, hányan maradunk meg P990-esek itt, mire kijön a frissítés
-
wolruf
őstag
válasz
Pistiboy88 #30660 üzenetére
Vagy van a blank screen of death, amikor nem éled fel a telefon, de nagyjából működik (a háttérben, tehát hallod a dolgokat, kattog, stb...), csak nem reagál semmire.
-
wolruf
őstag
válasz
babhun #30656 üzenetére
Nem ééérted, ez nem ICS-t kap. JB-T!!!
Nem kakival dobálóznak. Aminek örülhetünk (ha-)ha kijön a normál forrással együtt az ICS a miénkre is, erre is azonnal lesz JB. Csak adnák már ki. Itt már egyértelmű szerintem, hogy az LG csak szopatja a népet. SU660-on ugye már ott fut a végleges, baromi rég meg voltak rá leakek. A miénken is ott a leak, ami úgyahogy, de már jól fut. Tehát kész, de direkt nem adják ki. Simán el tudom képzelni már, hogy egyszer csak HW-re hivatkozva törlik is a kiadást. Nincs itt semmi gazdasági ok mögötte, most már nem hiszem, hogy az lenne.
-
wolruf
őstag
Köszönöm a válaszokat!
-
wolruf
őstag
Na most nekem is van egy kérdésem
Van, aki folyamatos wi-fi bekapcsolással használja a telefont? Én eddig úgy hagytam, hogy kizárólag tápon maradjon bekapcsolva. Akinek sosem kapcsol ki, az milyen akkuidőket produkál? Észrevettem, hogy 50-60 óra után, ha megcsörren(ne), és akkor a feléledéssel együtt fellépne a wifire a telefon, olyan brutálisat lassul, hogy még a csengőhang is akadozni kezd (persze felvenni addig, míg be nem fejezi a dolgait wifin nem is lehet). Kíváncsi vagyok, folyamatosan engedélyezett wifivel mivel lesz jobb, mennyivel lesz stabilabb, gyorsabb.
-
wolruf
őstag
válasz
galgocziz76 #30517 üzenetére
De ez nem új... előbb is írtam, ez valami 2011 decemberi csoda.
-
wolruf
őstag
válasz
tzsolesz #30276 üzenetére
Én is, nehogy megnyomjam a hangszórót vagy a mikrofont magát. Sajnos a tű befelé nyomja a dzsuvát, nem kifelé, úgyhogy... na mindegy
Most kitaláltam egy olyat, hogy cellux picire gyűrve és odanyomogatva a rácshoz a nagyját leszedte. sajnos a lyukak továbbra sem tisztultak ki, még agyalok az ügyön
-
wolruf
őstag
Kérdés: Ti mivel szoktátok tisztítani (egyáltalán szoktátok?) a telefon alján a hangszóró és a mikrofonnál levú rácsot? Tiszta kosz, szerintem ez is halkítja az amúgy is hatalmas hangerőt
-
wolruf
őstag
Erről csámcsognak itt a népek már egy ideje
Innen szedható a v28-as agyontweakelt változata (vagy agyontweakelendő), ha nem tudod mit kell csinálni, neki se fogj. Én sem fogtam
Nem egyszerű működésre bírni, de van, akinek sikerült már. Tehát ez sem a "simán tudok HD videózni ICS-el helyzet", hanem egy lehetőség. Célszerű megvárni a véglegest, én is azt teszem már egy éve
-
wolruf
őstag
-
-
wolruf
őstag
válasz
Levi941127 #30237 üzenetére
Itt próbálják a videózást is, elvileg megy
-
wolruf
őstag
válasz
Ferenczi Áko #30179 üzenetére
Pont az ICS küszöbén... bárcsak így lenne
-
wolruf
őstag
válasz
Ferenczi Áko #30168 üzenetére
Mennyiért, ha szabad tudni? Mi az árfolyama ennek mostanság?
-
wolruf
őstag
-
wolruf
őstag
-
wolruf
őstag
válasz
korpicschess #30147 üzenetére
Én is sajnálom magunkat
Kár, hogy az LG nem sajnál és igyekszik segíteni valahogy... Biztos van rá valami mód, csak még nem jöttek rá, mi az
-
wolruf
őstag
válasz
Levi941127 #30069 üzenetére
Én eztet okosságtot használtam és műxik
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GOG.com - Good Old Games
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest