- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
Már vagy 5 éve nyúzom ezt a telót, párszor majdnem a földhöz csaptam, de csak megkegyelmeztem neki, az akksi kivétel mindig átsegítette a hihetetlen mértékű lassulásokon és fagyásokon.
Most viszont ez sem segít, mert egy felhőben megosztott excel táblázatot kéne naponta többször megnéznem és a Google Táblázatok appot ami kell hozzá nem telepíthetem mert hogy elavult a teló. Van másik progi amivel meg lehet nézni az ilyen meghívásos táblázatot, dokumentumot? -
MrChris
nagyúr
Gyári szoft van fent és lenne egy kérdésem, a Beállítások/Alkalmazásokban a progiknál van olyan hogy "Áthelyezés Készülékre", vagy "Áthelyezés Telefonra", vagy szürke és semmit sem lehet. Melyik mit jelent? Melyik milyen memóriára vonatkozik?
-
MrChris
nagyúr
válasz
Mrdevil #45298 üzenetére
Mióta van gyári ics erre a telóra nekem az van fent. A wifi mindig lezabálja, mióta változott az előfizum ('ingyen' mobilnet) 'örökre' kikapcsoltam. 3g állandóan be van kapcsolva, sokkal jobban bírja, persze ha netelek akkor így is gyorsan merül. Viszont az általános akkumerítés nagyon hektikus. Van hogyha rájön a gyors fogyasztás akkor semmi sem állítja meg. Éjjel 100%-ról lecuppantja 20-30-ra, pedig előtte kivettem az aksit meg vissza. Aztán 1-2 nap és helyre áll a szokásos napi 1-2 töltés
-
MrChris
nagyúr
válasz
BullKoxa #45291 üzenetére
Biztosan jó lesz az a kártya, nekem eggyel régebbi samu uhsi cl10 van.
Lassúnak lassú a teló, főleg a belső memória. Nekem gyári rom van, mert tudtommal mindnek van valami háklija én pedig a 3g, wifi, gps, fényképező, videó, rádió... mindent használok és még ha lassan is de a lényeg hogy teljes értékűen működjön. Bár az ICS-el a kedvenc lgcamera progim sajnos nem jól műxik. -
MrChris
nagyúr
válasz
BullKoxa #45287 üzenetére
4éve vettem, ez alatt sokminden történt, munkahelyemen is dokumentálok állapotokat, meg közben lett két gyerekem és ezt kapom elő ha nincs fotóapparát, szépen majd 2x megtelt a 16-os. Eleinte ezzel videóztam. Építettem alá steadit is
Ha már kártyázom gondoltam minél nagyobb, méret a lényeg
-
MrChris
nagyúr
Lecserélném a samu16 gigás kártyámat egy samu 32gigásra. Megy benne?
-
MrChris
nagyúr
válasz
Balázs1986 #43522 üzenetére
2 éve van meg nekem ez a teló és a gyári szoft frissítéseket átélve még mindig olyan mint egy 0 szériás, nem végleges, kísérleti készülék. Valami van/nincs benne amit nem tud átlépni.
Van olyan rom amiben minden maradéktalanul (wifi, gps, 3g, sd, kamera, video, ) hiba, fagyás, komoly laggolás nélkül működik? Amiben nincs de?
A legérdekesebb, hogy minden ok nélkül egyszer-egyszer, hónapban egyszer megtáltosodik, kamera, opera, gmail, galéria pikpakk betölt, wifi szinte azonnal müxik... -
MrChris
nagyúr
mivel tudom monitorozni az akku fogyasztást? Valmelyik progi, de lehet, hogy a wifi éjjszaka lehúzza az aksit és jó lenne tudni ki a libás! Havonta 1-2 alkalommal van ilyen.
-
MrChris
nagyúr
a google search bar-t mivel lehet eltávolítani? (gyári ics rootolva)
-
MrChris
nagyúr
válasz
Balázs1986 #42434 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséged!!!
Tudtam, hogy rád számíthatok!
Úgy néz ki működik, W7/64 alatt sehogy se boldogultam, de szerencsére fent volt egy WinXP. -
MrChris
nagyúr
válasz
Balázs1986 #42316 üzenetére
Van valami step by step gyorstalpaló, hogy hogyan kell ezt használni, én csak rootolni szeretném és azt akarnám hogy ne vesszen el semmi adatom, beállítás...
-
MrChris
nagyúr
válasz
Balázs1986 #42305 üzenetére
Szia, rég jártam erre és van egy amatőr kérdésem, gyári ICS-t hogyan tudok a legegyszerűbben rootolni?
-
MrChris
nagyúr
mitől van az, hogy v20r-el még türhetően töltötte be a dolgokat, de a v30a-val tök hamar belassul pl. az Opera vagy 15 másodpercig töltikézik? ICS óta bár simábbak a dolgok de tele van lassulással! Milyen romra váltsak? Böngészek, levelezek, rádiózom, 720p videózom, fényképelek... nagyjából minden részét szeretném használni, egyedül a játékok nem érdekelnek!
-
MrChris
nagyúr
válasz
Balázs1986 #38720 üzenetére
köszi! Rád mindig számíthatok!
Átnyergelnék más romra, de nekem minden punkció kellene (rádió, gps, fotó, videó...) megbízható lehetőleg gyors működés mellett. Eddig gyárit (v20r,s) használtam a te általad 'küldött' kis módosítással. (Twrakpack)
Ehhez van? -
MrChris
nagyúr
mostanság tettem fel a gyári ics-t, szokom...mi az a google beírócsík felül? El lehet távolítani?
-
MrChris
nagyúr
LG gyári telepítővel lehet frissíteni? nekem elakad kommunikációs problémával...
-
MrChris
nagyúr
hogyan hol tudom beállítani a fájl hozzárendeléseket?
-
MrChris
nagyúr
válasz
DCI_market #35622 üzenetére
ok! számomra nem volt egyértelmű...
-
MrChris
nagyúr
én is rég jártam erre, inkább használnom kellett a telót mint bütykölni és ő...van már ICS?
-
MrChris
nagyúr
válasz
Levi941127 #30891 üzenetére
milyen animációkat? Menü, képernyő mozgatást, ilyeneket?
-
MrChris
nagyúr
az ics és jb között mi a különbség?
(a közösset tudom, egyik sincs 2x-re)
-
MrChris
nagyúr
lecseréltem a jobbfajta matt kijelzővédő fóliát egy jobbfajta 'fényesre'. Hát volt öröm, mintha 1 kategóriát ugrott volna a minőség!
Mattból a jó is szar.
v20s-em 190 óra után kicsit lassult, kínlódni kezdett, majd talán önvédelembőlmagától újra indult.
-
MrChris
nagyúr
Megnéztem milyen videot csinál az új optimus vu? Hát a mi o2x-ünk alapossan lealázza!
-
MrChris
nagyúr
válasz
wolruf #29451 üzenetére
nem értem a kesergésed, valszeg hardverhibás a telod, mert másnak v20q,r,s-el jol müxik. Nekem 100 órája megy és nem lassul, persze volt már hogy döcögni kezdett akkor restart.
Vidd szervizbe, hogy a gyári rom ilyen-olyan helyzetben lefagy, hardverelem nem működik... Nekem is szar volt, de addig hordtam hozzájuk hogy minden rendbe jött. Az ics más kérdés, maguk alatt vágják a fát... -
MrChris
nagyúr
válasz
Balázs1986 #28857 üzenetére
lehet mégsem nyerő ez az xml, ahány felvétel az xmplayer annyi féle fps-t ír ki, van hogy 59 is! Ha számgépem közelében leszek leellenőrzöm, mert telóról valami nem okés.
-
MrChris
nagyúr
válasz
Balázs1986 #28857 üzenetére
átírtam néhány dolgot és most 49.9fpst ír az mxplayer, de ilyet sehol nem adtam meg. Lámpafény nem a legideálissabb, majd holnap napon tesztelem. Az 50fpst utómunkával 25re lehúzva egész szép lassítást lehetne elérni...de valszeg nem ennyi.
-
MrChris
nagyúr
válasz
Balázs1986 #28854 üzenetére
hát arra van ebben utalás, de szerintem a bitráta nem ez alapján dől el. Bár lehet próbálkozni!
itt találtam:
etc/media_profiles.XML -
MrChris
nagyúr
válasz
Balázs1986 #28839 üzenetére
köszi! ez alapján megtaláltam azt az xml fajlt amiben le van írva a videorögzítés paraméterei, köztük a framerate. Mentést csinálva bátran átírtam benne mindent 30-ról 25re és úgy tűnik müxik!
-
MrChris
nagyúr
válasz
Magnat #28603 üzenetére
én 4* vagy 5* vittem gariban szervizbe különböző hardver hibával, ami mind javitva lett. Viszont egy hiba a hivás/fogadósról tudtam hogy nem a teló baja mert az előző ős windows mobillal is pont u.a. volt. Nem jelzett semmit mikor hivtak, ha én hivtam sokáig tartott mire elindult a hivás és akkor kaptam is az smseket a nemfogadottról. Meg ki/be kapcsoláskor... Ez a telenor hibája volt, simet cseréltettem de nem oldotta meg, ezért minden alkalommal hivtam őket amikor tapasztaltam ilyet helyel időponttal informálva őket, csak a 3 napon belüli esetket tudják ellenőrizni. Szerintük minden tökéletes volt, (ami persze nem volt igaz) de érdekes mód 1hét folyamatos hibabejelentgetés után ez a dolog tökéletessen megoldódot, egy éve jól müxik.
-
MrChris
nagyúr
válasz
Balázs1986 #28360 üzenetére
keresgélek, de nagyon divatos a 30fps:-) A régebben meglebegtetett 720/60p nagyon tetszett volna.
Arról az xml dologról hol találhatok infót? -
MrChris
nagyúr
válasz
Balázs1986 #28357 üzenetére
lehet hogy ezzel egyedüli vagyok de nekem a v20s is jól müxik, mint a v10d, v20r/o. Talán sűrűbben kell restartolni, 3-4 naponta.
Egyedül ami kéne, hogy a kamera 1080p/25, 720p/25fps-el is vegyen fel, ne 30al, vagy 24el... esetleg egy jó megoldás? -
MrChris
nagyúr
Az eredeti Camera progi 720p-ben mekkora fps-el dolgozik?
Szenvedek a 30p-s cameramod utófeldolgozásával, mert vannak 25p-sek is és ebből csak gebax van. -
MrChris
nagyúr
ezt most olvastam az sg-n:
"A Motorola a Jelly Bean verzióra történő gyors frissítést ígér, és amennyiben ez egyes eszközökön gondokat okozna, 100 dolláros bónuszt adnának az észak-amerikai vásárlóknak."
hát ilyet az LG ne vállaljon be
-
MrChris
nagyúr
telón mivel lehet képet átméretezni, újra jpgézni?
-
MrChris
nagyúr
válasz
Vizinyenyec #26872 üzenetére
akkor ez is azt bizonyítja, hogy van elég memória, csak valami rosszul pakolja belőle ki-be az alkalmazásokat. Viszont a CM ezek szerint jobban csinálja, mint az LG rom.
-
MrChris
nagyúr
-
MrChris
nagyúr
válasz
Algotis #26851 üzenetére
nekem is csinálta mindegyik LG rommal. Engem inkább az bosszant hogy Operát, játékokat, bármilyen progit hamar kilő. Biztos hogy sok esetben semmi köze a memóriához, mert az van dögivel. Pl OperaMobilon megnézek egy oldalt, majd átmegyek a gmail kliensre, de mikor arról nyomban visszatérnék az Operába már újra kell betöltenie azt. De sokszor csak lezárom a telót, mert zsebrevágom, aztán 10 másodperc mulva kinyitom, újratölti az alkalmazást, bármily hangyafaxnyi is legyen.
A 7 éves 32megás windows smartphonom akár 5 weblapot is bent tartot a memoriában+bubble játék+total commander+sms progi+kalendárium... nygodtan lehetett telcsizni is egyet, nem lőtte ki ezeket. -
MrChris
nagyúr
mi lehet az oka annak, ha bedugom a fülest a rádió nagyon halk, nem lehet felhangosítani sem. Ellenben ha bedugás után megnyomom a hagerő gombot és utána indítom el a rádiót akkor korrekt a hangerő? Mindegyik gyári szofttal ezt csinálta.
-
MrChris
nagyúr
ismer valaki olyan progit, amivel ütemezni lehet a restartot, hogy pl. minden nap hajnal 2kor magától újrainduljon?
-
MrChris
nagyúr
válasz
korpicschess #25866 üzenetére
ok, küld! Ettől nem karcolódik? Lehetőleg nem fényes, matt szerű kellene. Mesht aszem nézegettem de kézbe véve olyan durvának, vaskosnak tűnt.
-
MrChris
nagyúr
köszi a válaszokat tok ügyben, eddig szilikon volt, most a TPUt kipróbálnám.
-
MrChris
nagyúr
tud valaki ajánlani egy jó, feszes szilikon tokot? a mostani speedsoppos kezdi már kicsit elhagyni magát.
-
MrChris
nagyúr
válasz
eladogeppc #25263 üzenetére
ezt most előre vagy visszalépésnek teszed meg? Tavaj amíg nem volt GB addig az volt a megváltás. Mióta van, azóta ICS. Ősszel meg majd biztos a JB. Ha meg már nem fog újabbat portolni rá az LG azonnal kuka, hisz úgy máris használhatatlan
-
MrChris
nagyúr
válasz
Hopkins_001 #25239 üzenetére
mi az a kisker gari? Már vittem párszor szervizbe, vagy a telenoros garlevéllel vagy a rendes LG garlevéllel. Sufnigsm adàsvételi vagy számla nem elég.
-
MrChris
nagyúr
Balázs: rom v20o, gyári. Hát most marhára nincs kedvem installálgatni, újra beállítgatni. Ahogy olvasgattam nem egyedi a problem, valódi megoldást viszont nem találtam, csak a fentebb említetteket hasonló eredménytelenséggel.
-
MrChris
nagyúr
válasz
Balázs1986 #21061 üzenetére
eddig semelyik nem oldotta meg. Odáig jutottam, hogy nincs googleplay, helyette újra market van, de azzal sem frissíti a progikat, változatlanul szerinte kevés a hely...
-
MrChris
nagyúr
válasz
Balázs1986 #21056 üzenetére
Restart már volt. Ezek közül melyik töröl kontaktokat, programot, híváslistát, smst, beállításokat...?
-
MrChris
nagyúr
köszi a tanácsokat. Belső tárhely 1GB szabad, Belső sd 1.6GB szabad. Ezzel talán nem lehet gond.
-
MrChris
nagyúr
néhány napja nem tudok frissíteni a googleplayen és szoftvert sem tudok onnan telepíteni. azt írja ki hogy nincs elég hely a telón! pedig van bőven mindegyiken! gyári v20o van fent már vagy 2 hónapja.
-
MrChris
nagyúr
franc kivan ezzel a naptárral! van valakinek ötlete, hogy ha telszámot írok bele azt hogyan lehet felhívni egy érintésre? A böngészőben persze minden többjegyű számot oly készségesen felhívna.
-
MrChris
nagyúr
melyik alkalmazásra állítsam az Lg notificationt hogy állandóan világítson az alsó gombsor? Már próbáltam párat...
-
MrChris
nagyúr
korábban kérdeztem, hogy saját háttérképet hogyan lehet minőségromlás nélkül betenni gyári rendszer alá? Nekem mindig lebutítja.
-
MrChris
nagyúr
hogyan lehet megoldani, hogy a az általam készített háttérképet ne butítsa le mikor kiteszem?
-
MrChris
nagyúr
hát akkor sajnálom, bosszantó az olyan mikor számítunk valamire aztán cserben hagy. Sajnos nem tudok megoldást. Azt a hibát 'szeretem' amit elő lehet idézni, azzal lehet az asztalt verni. én addig hurcoltam szervibe amig az összes hibát meg nem javították. A custom rom persze más téma.
-
MrChris
nagyúr
válasz
ntomka #20129 üzenetére
Hát nemtudom. Tetszene, elsőre jól néz ki, de jobban megnézve még a barátnőm is csodálkozott, igényeimet ismerve, hogy ez nekem megfelel? Tönkrevágom a keményen megfizetett felsőkategóriás IPS képernyő minőségét és a 800*480 felbontást. Mintha 640*400 vagy valami hasonlóra redukáltam volna kombinálva egy mezei LCD-vel.
-
MrChris
nagyúr
válasz
korpicschess #20109 üzenetére
az a baja a mattnak, hogy ront a felbontáson, kicsit életlenebbnek tűnik, a képek se mutatnak jól, olvashatóság is gyengébb. Tehát a lényeg hogy egy kategóriát ront a kiváló minőségű kijelzőn.
-
-
MrChris
nagyúr
lecseréltem a gyári védőfóliát egy speedsoppos brando matt fóliára. Senkinek sem ajánlom!
-
MrChris
nagyúr
válasz
Algotis #20057 üzenetére
én feltettem marketről 4 darab paint progit, abba nem lehet belekötni, hogy a szoftverek mind bénák. Ha telefirkálod velük a képernyőt megmutatja hol hagy ki. Ezt az 5percet ràszànhatod. mégjobb ha akkora az érzéketlen terület, hogy oda egy egész ikon kifér és az jó bemutató, hogy amit odateszel nem lehet megérinteni
Amúgy meg a szegedi telenor valszeg felküldi budaörsre ott megcsinálják, majd vissza.
-
MrChris
nagyúr
válasz
babosf #19890 üzenetére
Nálam nincs fent Balázs tweakje de szerintem tök megbízhatatlan az akksi visszajelzés. Tényleg igaz hogy 5% pontosságú a többi inkább vakitás. Van hogy éjjel 7-8 óra alatt 2-5% esést mutat, de amint netezek néhány perc alatt esésbe kezd, aztán 'beáll'. Ha töltőről húzom le akkor sokkal lassabban csökken, mint több órás inaktivitàs utàn használva.
-
MrChris
nagyúr
Mindenkinek köszönöm a fülessel kapcsolatos tanácsot! Utánna nézek az ajánlottaknak. Fülbedugós lenne jó, már kompromisszumot kötöttem hisz nem hifi ez, pedig sokat használom a sennheiser 565öm ami annó 10en éve majd 1 havi fizum volt.
-
MrChris
nagyúr
milyen fülbedugós fülest ajánlotok? Nem szükséges a mikrofon.
-
MrChris
nagyúr
ezen az ics-es romokon javult a reccenés? Nálam bármilyen finoman is gördül a képernyő mégis mindig megvan az 1-2 másodpercenkénti alig, de észrevehető megakadás.
-
MrChris
nagyúr
válasz
djnyakesz #19505 üzenetére
a saját használatom alapján igazán a kijelző fogyasztja a legtöbbet. Ha csökkentem a fényerőt lassabban merül. De mivel azért vettem, hogy használjam tölteni is kell naponta 1-2szer. Annak nem sok értelmét látom hogy 3 napig azon ügyeskedjek, hogy ne használjam, akkor minek van?
-
MrChris
nagyúr
makro videót hogyan tudok csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest