- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csorosz
aktív tag
válasz
5ent1nel #44798 üzenetére
Szia.
cm-11-20140217-UNOFFICIAL-p990.zip
Ezt.
Saját dropbox feltöltés. (ha esetleg sürgős)
Tonyp legutolsó cm11-es kit-kat -e.
Üdv. -
Lisztharnat
csendes tag
válasz
5ent1nel #42724 üzenetére
A 123-as kk-val csinált fura dolgokat de a 122-vel jó nagyon.
Nekem a gyári kamera nem akar rendesen működni (kifagy újraindul)
Azért is használom a feav v3-at (ami eddig valami okból 4x már kifagyott de az még nem vészes igazából teljesen használható és jó)DE ez a kamera mizéria igazából úgy tűnik nálam van mert
Kloss-t idézem:
"
Fényképezésre azt ami alapból települ, videóra feav V3.
De csak 720p-t tud ez is, 1080 használhatatlan a 20 fps miatt.
"Neki működik a gyári is. (nekem már a tonyp build 3-al se ment a kamera másnak meg igen szóval valamit én ronthattam el..)
Meg még ami le is van írva:
no signal after airplane mode bug (double press data or reboot to gain it back)
De tényleg adatkapcsolat gyorsgombon dupla katt és van megint hálózat.
De egyébként más "hibát" én nem tapasztaltam.
Előtte a gyári ICS-t használtam hát ég és föld.
Sokkal gyorsabb,jobb , folyamatosabb + a jelly praktikusabb is sok helyen (lockscreen widget értesítéseknél rögtön visszahívás vagy üzenet írása) stb.
Elégedett vagyok vele. -
Lisztharnat
csendes tag
válasz
5ent1nel #42721 üzenetére
Üdv!
[link] Ezegy nagyon jó kis ROM.
LEgalábbis én meg vagyok elégedve vele gyors és stabil.[link] És én meg még mások is lecseréltél a kernelt a 122-es Kowalski Kernel-re.
[link] Plusz szintén többen az LG-ICS_camera_CM10.1_feav_v3 -at használják.
Ez az összeállítás számomra nagyon megfelel. Persze ki mire használja.
-
Pistiboy88
aktív tag
válasz
5ent1nel #36295 üzenetére
Hát én most sikeresen kimaradok a bulikból, mert ahova mehetnék kocsival kéne, de akkor nem ihatnák, ráadásul ott is kevés ismerős lesz, mert most mindenen haver pihen.
Ezért én is itthon maradtam, pihenek NAS-on rendet pakolok, adatbázist takarítok, mellyel már nagyon el vagyok maradva, meg Whisky-kólát kortyolgatok. Évek óta jártam bulizni, de most kivételesen jó lesz itthon, csend van, nyugalom. Különösen nem érdekel most a szilveszter, mert 2 hét múlva hatalmasat bulizok.Ha valaki még olyan, mint én és otthon marad, s a telefonját cseszegeti és gondja lenne, írjon nyugodtan, mert én itt leszek!
Boldog Új Évet Kedves Fórumlakók!
-
válasz
5ent1nel #36120 üzenetére
Elnézést kérek, de annyira megörültem ennek a V30A-nak, hogy egyenlőre marad fenn. Végre lehet telefonként használni, tudok emberekkel beszélni, stb. Ilyen érzésem nem volt hónapok óta, nagyon király
Még egy kérdés: említettél valami pluszt, amit feltettél még a V30A-ra, (KingOfBirds kernel?), ennek mi a lényege? Miért kell még rá?
Köszi!
-
5ent1nel
aktív tag
válasz
5ent1nel #36205 üzenetére
Megvan, megtaláltam!
-
válasz
5ent1nel #36115 üzenetére
"A BB verziót azt a menü: A telefonról -> Szoftver adatok pontjában kellene keresnem?"
- igen köszi! Vagy körülötte, a V28G-ben ott van."A SmartFlash-be csak be kell illeszteni a két file-t, amit majd fel fog rakni, nem?"
- Pontosan. Az első a ROM, a második a baseband file.Köszi!
-
válasz
5ent1nel #36095 üzenetére
"NVflash-el a V10b-t kellett nekem előtte felrakni az "alapozáshoz"."
- akkor ezexerint ezt még fel kellene tennem nekem is?Más: jelenleg V28G van fenn, tökéletesen működik minden, a baseband-nál jelenleg az áll, hogy "unknown". A SmartFlashnek pedig meg kellene mondani, a baseband verziót. Melyiket válasszam szerinted?
Köszi!
-
Zlika
aktív tag
válasz
5ent1nel #35301 üzenetére
Tanúsíthatom hogy ez a telo egy "tégla",nálam eddig a mérleg:egyszer földhöz ba***am,aztán kiesett a táskámból betonra,tegnap meg a fürdöszobában csempéra olyan 1,2m-röl.És idáig csak a sarkok vannak kicsit leamortizálva, meg a kijelzön mikro karcok.Elpusztíthatatlan.Szoftware-esen is...
-
Naras
őstag
válasz
5ent1nel #34383 üzenetére
Nálam is 3.8... sima...ha jól emléxem...
Érdekes, hogy volt egy időszaka, amikor pl. Asphalt 6 szagatott... a grafika mintha nem bírta volna, most meg teljesen jól megy... nomeg ott volt a mobilnet, soxor előfordult, hogy benyomtam, és em kapcsolt be, csak újraindítás, vagy repülőgép üzemmód be-kikapcsolás után, most meg az is megy... szal nem vágom, érdekes dolgok ezek... menet közben volt pát CM10 pakolás.. backup/restore stb...
-
buktagt540
senior tag
válasz
5ent1nel #32438 üzenetére
Én sem tesztelgetem mindegyiket.A mostani jó,az akksit is belőttem,most már csak akkor rakok fel update-et ha xda-n és itt is legalább 10en azt mondják,hogy jó!
batai15: Én egy hete vettem használtan és nem bántam meg.A frissítések miatt én is féltem,de most már biztos hogy lesz rá(igazából van is én azt használok egy hete) cm10 jelly bean,így szerintem mindenképp megéri.A vas még egy jó ideig nem évül el,mindent simán visz.
Balázs1986: Nekem bugmentes,ezt direkt így írtam.Nem korlátoz semmiben és az akksit is sikerült belőnöm.Persze van egy két dolog amit örülnék ha javítanának,de nekem a 1031 build most olyan jó,hogy nem cserélném le semmilyen más ROMra.
-
-
i.s
tag
válasz
5ent1nel #32270 üzenetére
Köszönöm a választ,nem lettem sokkal okosabb. Az az igazság,hogy tegnap, mikor feltettem a 3.8-at nekem számos reboot után se emberelte meg magát,ezért aztán repült a 3,8 és visszatettem a 3,6-ot. Azok után amit irtál adok még egy esélyt a 3,8-nak,igy legalább élesben tesztelhetem az akku időt. Üdv: i.s
-
-
persil
nagyúr
válasz
5ent1nel #26809 üzenetére
Megpróbálom, ha lesz hozzá idegzetem, de most felidegesített ,nem érdekel az egész
Azt egyébként, hogy lehet megoldani, hogy a gépen felmegyek a play store-ra, bejelentkezek és úgy töltse le az alkalmazásokat, meg telepítse őket, hogy ne a telefonon pörögjön az adatforgalom, hanem a rendes internetemet használja?
-
5ent1nel
aktív tag
válasz
5ent1nel #26367 üzenetére
Mindent próbáltam már, de végül ez megoldotta.
Market Fix -
korpicschess
veterán
válasz
5ent1nel #25705 üzenetére
Telepíts egy root explorert, és töröld ki /system/app-ból, úgy kizárt, hogy megnyíljon.
Etanát told fel, üzemidőben, sebességben bőven érezhető, nagyon jó, néha kikacsingattam, de szinte végig azt használtam, mindig a legfrissebbeket (béta), de komoly gond sosem volt, ha valami mégis, pár nap múlva be lett foldozva.
Azt írta, hogy azért állta vissza 2.6.x alapúra, mert 3.0.y-nak nem volt értelme, és ott több volt a hiba. Ezek nagyon stabilok.szerk: lehet, hogy gyári ROM-mal nem működött normálisan...
-
korpicschess
veterán
válasz
5ent1nel #25695 üzenetére
Nekem sosem csinálta szerk: ja persze, mert kitöröltem alapból az appot, amúgy neked CM7 alatt honnan lett, külön felraktad? Nincs mágnes a közelben ahová leteszed? Azthiszem maga az alkalmazás egy mágneses szenzor segítségével indul el (gyári tartóval nyílván). Ha nem használod az appot, akkor töröld le (titanium backup, root explorer, etc..).
Ajánlom még a 2.6.x alapú friss Etana kernelt hozzá. -
korpicschess
veterán
válasz
5ent1nel #25572 üzenetére
Kamera mod ha értelmes képet akarsz CM7-tel csinálni, akkor kell. Esetleg külsős kamera app, de a videó miatt mindenképp. Csak egy sima cwm-es .zip egyébként.
Kernel elég fontos rész, sokat tud dobni a dolgokon. A magam részéről vadonka kernelét, az Etana-t ajánlom. Gyári CM kernelhez képest nagy előrelépés, temasek kerneléhez képest valószínűleg csak kisebb.
-
Dusee
őstag
-
Balázs1986
őstag
válasz
5ent1nel #19201 üzenetére
Most kb meg fognak kövezni, de ha a stabilitás az első szempont, a v20o-t tudom ajánlani. Az utóbbi időben egyértelműen a CM7 / MIUI (ami ugye CM7) hibákat lehetett olvasni. A v20o tulajok csendben vannak.
Mielőtt tényleg leanyáznak () hozzáteszem: 239 óra 47 perce van bekapcsolva a telefon, és nem érzem szükségesnek a restartot, úgyhogy nem véletlen írom, amit írok.
Akku másfél - két nap, használattól függően. Ha csak hívás / sms van, a 3 nap is beleférhet. Hozzáteszem, az üzemidő az akksi állapotától is függ, és néhány hsz-hez viszonyítva én a szerencsések között vagyok. -
Balázs1986
őstag
válasz
5ent1nel #19199 üzenetére
Szia!
RIL van a v20o-ban, de BB nincs, mivel CWM telepítős, és a rom önmagában ezt nem tartalmazza (SmartFlash-nél is külön fájl). De a v20l BB teljesen jó neki, ezzel ne foglalkozz.
Tehát, valahogyan fel kell varázsolnod a telefonra a CWM-et. Erre legegyszerűbb mód, ha SuperOneClick-kel root-olod a telót, felmásolod az sd kártyára a letöltött v20o-t, majd ROM Manager alkalmazást (Market) telepíted, abban nyomsz egy "Flash Clockworkmod Recovery"-t, majd újraindítod a telefont úgy, hogy a "hang le"+bekapcs gombot nyomod a lila hátterű LG logóig. Ha bejön a CWM, akkor az "Install zip from sd card", azon belül "Choose zip from sd card" menüben kiválaszthatod a v20o-t. Felteszi, restart, örömDe ha CM7-et teszel fel, akkor felesleges a v20o telepítés előtte, mivel amit azzal felraksz, mind el fog veszni. A CM7 telepítési menete egyébként teljesen ugyanaz, mint amit fent a v20o-ra írtam.
-
5ent1nel
aktív tag
-
egy23
csendes tag
válasz
5ent1nel #16509 üzenetére
Szia!
Nekem is előfordult már a hiba. Próbáld úgy frissíteni hogy bekapcsolod a Hibakeresési módot. Beállítások/Alkalmazások/Fejlesztés.
Vagy ha ez se segít akkor tedd a következőt, mikor eljut a frissítés a 4%-hoz, ahol elakad, húzd le a telefont a gépről. Aksit vedd ki majd helyezd vissza. Utána nyomjad a hangerő lefele gombot majd csatlakoztasd a kábelre. Addig tartsd nyomva a hangerő le gombot míg a telefonod ki nem írja, hogy S/W upgrade.
Remélem sikerül a frissítés!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- Milyen routert?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest