- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
god992
aktív tag
válasz
Balázs1986 #19698 üzenetére
én már ezt is próbáltam, de akkor is azt hívja meg...
-
Amarton
tag
válasz
Balázs1986 #19694 üzenetére
Sokadig újraindítás után lefagyott a telefon.
Aksi ki-be.
Ezután működött a market tökéletesen.
Ami még érdekes, hogy mindenféle wipe-ot nyomtam.
Volt benne factory reset is.
Ekkor a bootanimáció már nem az iron kernel volt, hanem az ICS.
A telefonon azonban megmaradt az iron kernel + a percentage battey mod is.A market már megy.
Mostmár szeretnék felrakni egy 5-ös CWM-et, mert amit a rom manager felrakot az internal SD-re rakja a motyókat. Nekem pedig EXT kellene.
Letöltöttem a megfelelőt, de az XP nem látja a telefont CM9 alatt.Erre valami megoldás?
-
god992
aktív tag
sziasztok, kéne egy kis segítség, eddig gond nélkül tudtam KDZ-vel frissíteni ezen leírás alapján, legutóbbi alkalom óta semmi nem változott a gépemen(se hardver se szoftver) és már másik gépen is próbáltam de ott is ugyanazt a hibát prodkálta.
Tehát az "UpTestEX_mod2_marwin" nevű programmal kezdek neki a frissítésnek és miután betallózom a kdz-t és kiválasztom az opciókat amiket kell utána indítás után ennek kéne bejönnie, de helyette a program meghívja az lg hivatalos frissítőjét.
Valaki esetleg nem találkozott ugyanezzel a hibával? És ha találkozott vele hogyan oldotta meg?
Így előre is nagyon köszönöm! -
Superbad
tag
Mivel kellene próbálkoznom, hogy sikeresen feltelepüljön a CM9?
Valamit kell telepíteni az alap CM9 mellé? -
torok6
aktív tag
Sziasztok! Megjelent a Optimus 2x re a legújabb v20q csomó hibajavítással itt tudjátok letölteni
csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/LGP990/AITADW/V20q_00/V20Q_00.kdz
De nekem valamiért nem engedi felrakni a telefonra akinek véletlenül sikerült az írja le nekem hogy csinálta
-
Dusee
őstag
minden CM9-et használónak ajánlom az új ironkrnL32-t, az összes játék fut vele, sok bug javítva, simább gördülékenyebb vele az egész rendszer
teleshop-osan fogalmazva: ne habozzon, töltse le most!
[link]Zlika: nincs mit
-
Dusee
őstag
válasz
djnyakesz #19678 üzenetére
igazából kamerában jobb az sgs2, de ott sokkal
az 1gb ram az elfért volna itt is.
a kijelző relatív, max színmélységben jobb az sgs2, meg hát ugye nagyobb egy kicsit. én nem láttam olyan hú de sokkal szebbnek.
de 3d-ben jobb a 2x, prociban meg nagyon kicsi a különbség az sgs2 javára.
de samsung-nál tudnak romot írni a telefonokra, és az nagy előny
nekem mondjuk dizájnra is bejön, tetszik a kocka forma, meg a vékonysága. -
djnyakesz
aktív tag
Nem tudtam h ”jobb”.bar megmondom a frankot hogy ezbaz elso telefonom ami minden igenyem kielegiti akarmennyit is szarakodtam a romokkal... koszi a valaszokat.
-
Dusee
őstag
válasz
Balázs1986 #19676 üzenetére
muhaha
-
djnyakesz
aktív tag
Mberek!
Gondolkoztam, meg keresgettem a neten, de most jelenleg van ennél jobb telefon?
Láttam Lenovo, meg Acer telefonokat! Tényleg a 2magos LG és Sony Ericcson Arc visz most mindent a piacon? -
Superbad
tag
-
Dusee
őstag
válasz
fuzzyka #19668 üzenetére
szia
hát ha nem hiányzik neked a videó felvétel/lejátszás, akkor teljesen használható
kifagyni nem nagyon szokott (nekem legalább is egyszer fagyott ki töltés közben, de az kernel hiba volt, illetve (nem tudom, hogy ez kernel hiba-e vagy sem) igényesebb játékok közben kikapcsol a teló (gta 3, real racing 2, plants vs zombies)).
persze, ha van backup-od azt visszarakhatod bármikor
egy próbát simán megér. -
fuzzyka
tag
Hali!!
Most akkor mi a helyzet a cm9-el? használható állandóan jelleggel vagy fagyogat? Mindenkinél mást olvasok... Ha csináltam egy nandroid bacupot akkor azt visszatolhatom simán a cm9-re?
Üdv
-
Dusee
őstag
válasz
Superbad #19666 üzenetére
cwm-ből sajna nem.
amugy a touch recovery-t használod?
ebben a helyzetben 2 dolgot tehetsz:
1. valahonnan kerítesz egy sd-kártyát, valahogy rámásolod a rom-ot (másik telóval, vagy memókártya olvasóval)
2. smartflash-el vissza rakod a gyári rom-ot, és kezded az alapoktól az egészet újraén ezért tartom mindig a rom-ot az sd-kártyán
-
Superbad
tag
Történt az esetem úgy, hogy gondoltam kirpóbálom CM9-et.
Csináltam recoveryben backupot. Valami miatt viszont megakadt a telepítés, és nem ment fel a cm9. Normál indítás után felvillannak a gombok és teljes sötétség.Elindítottam hát a cwm-et, gondolván semmi gond, ott a backup. Próbáltam visszaállítani a régi rendszert, és ez is meghalt.
Kérdésem a következő. Recoveryben be tudom-e állítani, hogy ha pc-re dugom, lássam a belső sd-t, vagy valami olyan ahov visszatehetem a CM7-et amit eddig is használtam?
Help me! Előre köszi!
-
Rotate
veterán
most jött ki friss beta, elég stabil már, de nem betázgatok
tökéletes a GB, kibírom vele a hivatalosig, már csak pár hét
ez a ROM ami fenn van ez is októberi, más régiókba volt már újabb, csak egyszerűen nem érzem fontosnak, hogy frissítsek, semmivel sincs gondom
jelez az OTA, aztán felrakom majd az ICS-t
-
Dusee
őstag
milyen kis burkoltan megkértél a dologra
Opera Mobile 11.5.3mellesleg a Doplhin nekem nem jött be
Rover623: láma kérdés, de wipe data-t nyomtál mielőtt felraktad, ugye?
Rotate: teljesen érthető
quadrant 2-vel tesztelted már a telót? mennyit adott neked? mert haver csinált egyet, és valami irtózatosan nagy I/O eredmény jött ki, és most nem tudom, hogy valahogy csalt-e vele, vagy ennyire jó lenne a fájlrendszere az S2 ics-jének?
-
Zlika
aktív tag
Meg ugye ott van a Dolphin amit bár eddig nem nagyon használtam, most Opera hiányában ráteszeteltem és nagyon jó cucc.De azért Dusee kollega belinkeli azt a régebbi operát annak megörülök.Nektek is szétfagynak a böngészők(mindegyik) állóból fekvő módba váltásnál vica versa?
Hupsz ezzel lemaradtam nem láttam az újabb hsz-eket bocs..
-
Rover623
félisten
Nem, MIUI volt fenn...és most is az van.
Sajnos van egy bosszantó "maradványa" az esetnek: az általános fekete alkalmazáshátterek mindenhol fehérre váltottak! Alapvetően nem érdekelne a dolog, de ahol fekete háttéren fehér vagy szürke volt a szöveg, most nem kicsit olvashatatlan. -
Dusee
őstag
válasz
dergander #19658 üzenetére
csak amerikai market-ből érhető el a chrome, és hivatalosan 2x-re még csak 2.3.4 van, ezért nem tudod onnan leszedni
de nem vesztettél sokat, ha rányomsz a tab fülre kilép...
innen amugy letöltheted
zenével nekem nincs gondom -
dergander
addikt
a chrome böngészőt nem engedi feltenni a market ICS-re pedig kivan irva hogy csak erre a rendszerre való...hát pedig felraktam volna mert a gépen is ezt használom 2 éve már
Igen az új CM9 frissítés ténleg a scrollt javította,sokszor volt olyan h görgetésnél belépett minden alkalmazásba most ez megszünt,de még mindig a zene lejátszó fagy,alvó ébredő üzemmódba sokszor fagyizik...
az mx player pedig jó soft módba,de ha jóltudom igy jobban használja a CPU-t ezáltal az akksit is,sebej ez is valami
-
Dusee
őstag
válasz
Levi941127 #19652 üzenetére
na akkor nem hülyék a külföldi fórumokon
bár érdekes, hogy pont az a verzió nem megy ami elvileg ics kompatibilis
bár a chrome se működik, és az meg csak 4-es androidon megy... -
Dusee
őstag
válasz
Levi941127 #19649 üzenetére
nem, most jófej voltam és kerestem
szerkesztettem az előző hsz-t -
Dusee
őstag
válasz
Balázs1986 #19645 üzenetére
az biztos is, én is nézegettem valamelyik nap, és eléggé elavult
Levi941127: valamelyik régebbi operát kell felrakni, és az működik
mindjárt megkeresem neked
amugy ics-ben már egész jó a gyári böngésző is, csak néha érdekes dolgokat csinál, pl kilép magától, meg nem jelenik meg az oldal tartalmaszerk: 11.5.3 verziójú operát szedd le, azt írják az működik.
-
Levi941127
senior tag
amúgy jó ez a béta 4.0.3, csak a videófelvétel/lejátszással vannak gondok, plusz a nem támogatott app-ok, pl az Opera böngészője se megy
-
Balázs1986
őstag
válasz
Levi941127 #19644 üzenetére
Azért annyi haszna most épp volt, hogy újraolvastam az 1.hsz-t, és rá kellett jönnöm, nagyon ráférne egy frissítés, ha valaki(k) vállalná(k)
-
Dusee
őstag
válasz
Levi941127 #19641 üzenetére
semmi gond
Balázs1986: ott a pont
-
Balázs1986
őstag
válasz
Levi941127 #19638 üzenetére
Épp ez a lényeg, hogy ez egy fórum, nem pedig chat. Ha chat lenne, biztos mindig lenne aki azonnal és akár 2000-edjére is válaszolna, mert nem lenne zavaró, hogy teleszemeteljük x-szer átrágott dolgokkal a falat, úgyis törlődik (kivéve a log fájl, de az legyen az admin baja
). De mivel ez nem chat, hanem fórum, és minden hsz megmarad a nyilvánosságnak, az ilyen felesleges dolgok csak megnehezítik az új és hasznos infók átadását, valamint a visszakeresést, ha valaki tényleg keresni is akar. A jelenlegi közel 20ezer hsz-ből igen sok ilyen sokszor elmondott dolgok miatt van, és valóban zavaró, ha a piszok miatt nem találja meg az ember amit keres. Ezért mondják / mondjuk, hogy keresni kell, nem pedig mindjárt kétségbeesni és türelmetlenkedni. Ez nem rosszindulat, hanem a topic használhatóságának fenntartására tett elkeseredett kísérlet
-
Levi941127
senior tag
bocsi, de valamiért nem jelentek meg a hozzászólások, ezért nem is vettem észre a választ...amit nagyon köszönök
-
Dusee
őstag
válasz
Levi941127 #19638 üzenetére
olvass vissza
...
-
Martynis
tag
Ezt használtam eddig CM7 alatt háttérképek beállítására, de most MIUI (2.2.17) alatt nem működik. CM7-en beállítás előtt elő jött ez a lehetőség is. Miért nem megy MIUI-n?
-
Dusee
őstag
válasz
Levi941127 #19636 üzenetére
pont fordítva kéne csinálni amúgy, keresni és ha nem találsz megoldást kérdezni
mellesleg nem ezért van egy fórum, hogy neked segítsünk ha lusta vagy keresni...
na de tök mindegy, sikerült megcsinálni? -
ntomka
nagyúr
válasz
Levi941127 #19632 üzenetére
Még jó, hogy türelmes vagy és használod a keresőt.
-
Dusee
őstag
válasz
Levi941127 #19632 üzenetére
naa, előbb olvass
és nem kéne felháborodni ha nem válaszolnak egyből, főleg, hogy már 100x le lett írva hogyan kell megcsinálni.ott van jobb felül a kereső opció, néha használni is kéne
ntomka: úgy van
(esküszöm kéne ide is "lájk" gomb, ettől a fránya facebooktól már mindenhol nyomnám
)
-
Dusee
őstag
válasz
korpicschess #19616 üzenetére
és tényleg csak a touchscreen érzékenységén javítottak a selfkang 2-ben az 1-hez képest
-
Levi941127
senior tag
Még jó hogy egy fórumhoz fordulok segítségért, hiszen senki le se szarja ha kérdezek
-
Dusee
őstag
válasz
Levi941127 #19628 üzenetére
látja azt, csak cm9-ben alapból az sd-kártya az elsődleges memória.
ha ezt meg akarod cserélni flasheld fel ezt a zip-et, és a belső memória lesz a mnt/sdcard, az sd-kártya pedig a mnt/emmc. -
Rover623
félisten
Jól sikerült...
Az ironkernel felirat vibrálásán nem jutott túl...pár mp.-ként kattant egyet, meg zúgott egy kicsit...
Ráadásul a CWM is megszívatott: vele csináltam full ROM backupot...szépen felmountolta az SD karit, kiírta a szabad kapacitást, majd kinyomta a mentést...látszólag, merthogy azóta se találom!
Egy órámba telt, amíg nagyjából reprodukáltam a régi állapotot. -
Levi941127
senior tag
És még valami....mit tegyek hogy felismerje az external vagyis a belső sd kàrtyàt cm9-en ??? Kezdek megőrülni...
-
Levi941127
senior tag
válasz
kristoof92 #19626 üzenetére
még egy kérdés. pár reboot után már felismeri a belső sd kártya tartalmát ?
-
Dusee
őstag
válasz
kristoof92 #19621 üzenetére
nem kell hozza semmi eddig
dergander: sajna nem
-
dergander
addikt
esetleg nem a HW dekódert gyógyitottam az új cm9nél?
-
korpicschess
veterán
válasz
Levi941127 #19622 üzenetére
-
Levi941127
senior tag
Valaki segítsen, gapps-ot honnan szedjek cm9-hez ?
-
Balázs1986
őstag
válasz
korpicschess #19562 üzenetére
Kb ugyanezt tapasztaltam ugyanezzel a fejessel. Nem tudja meghajtani. De a Fiio megoldotta a gondot. Azóta már más is vett innen, és ő sem bánta meg
-
Dusee
őstag
válasz
Levi941127 #19618 üzenetére
béta, bár sehol nem írják
-
Dusee
őstag
válasz
korpicschess #19616 üzenetére
tudom, ezt is csak ugy linkeltek keresre
kertem mar en is, meg nem irtak le.
felraktam eddig nem sok kulonbseget tapasztalok, erintesre mintha jobbn reagalna pl iras kozben -
korpicschess
veterán
Hol a changelog?
Itt nincs még írva.
-
Dusee
őstag
uj cm9
[link]
most rakom fel. -
dergander
addikt
Haldoklik a rendszer tegyél fel újat.
Most jött ki a V20Q rakd azt elvileg jobb,de én az ICS ajánlom igaz béta rendszer de fényévekkel gördülékenyebb valamint a 3D gameket is jobban viszi
-
dergander
addikt
de ha nincs CWM fent akkor nyomva tartod a hangerő le gombot miután bekapcsolatad sokáig
Vagy egyszerüen nyomva tartod hangerő le gombot és bekapcsolod de a bekapcsolót miutan bekapcsol elengeded
-
Dusee
őstag
válasz
korpicschess #19606 üzenetére
szerintem először próbálja meg factory reset nélkül felrakni újra a romot, utána wipe cache + wipe dalvik cache.
ezzel megmaradnak a cuccai, és általában segít.
ha nem jó, akkor factory reset -
ZZotyo
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap belefutottam egy problémába, azóta nem hajlandó bekapcsolni rendesen a telefon
A hiba előzménye az volt hogy felraktam egy full hd wallpaper alkalmazást és onnét képeket állítottam be háttérnek. Erre gondolt egyet és újraindult majd többet nem volt hajlandó normálisan bekapcsolni. látszólag belép de nem ugrik fel az ablak ahol be kell pötyögni a pin kódot meg nem tudom feloldani a billentyűzárat sem és innét nem tudok mit csinálni vele
Ha rádugom USB-re akkor meg csak az sd kártyát látja a gép.Közbe gondol egyet és pár percenként újraindulgat a telefon.
Valaki tudna segíteni? mert kezdem kitépkedni a szemölököm
Lehetséges hogy vírusos volt az alkalmazás?
Mi okozza ezt a hibát illetve hogy tudom kijavítani?driverek minden fent van de mivel újraindulgat teljesen random ezért nem tudom a szoftver frissítést sem elindítani.
Köszi a segítséget előre is!
-
dergander
addikt
mondjuk érdekes hogy a Prada 2.3.7-el jött az optmiusnál meg szenvednek a 2.3.4-el ami lassan 1000 éves rendszernek felel meg
-
Dusee
őstag
azt nem tudja valaki, hogy a quadrant tesztnél az I/O mit takar?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest