- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
user1.0
csendes tag
válasz
Balázs1986 #21366 üzenetére
Én is ezeket szedtem ki tegnap. A DRM service amúgy mit csinál?
Ha az sns-t kilövöm, akkor sajna nincs fészbuk nem mintha nagyon sokat lennék rajta mert nem izgat fel, de néha jól jöhet.
a v20r amúgy miben lett jobb a "q"-tól?
-
válasz
Balázs1986 #21395 üzenetére
Nincsmit, szivesen
A teló nyelve nem érdekel, mivel angolul használom. Egy Vodás kártyával próbáltam, nem ment, de akkor ez nem lesz probléma. Akkor ami az #21359-ben éle van írva az alapján nyugodtan rányomhatom?
Köszi! -
jooker82
nagyúr
válasz
Levi941127 #21392 üzenetére
Irtam egy jobb ajánlatot...
-
Balázs1986
őstag
válasz
OPiiPO #21388 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen az apk-kat, megérkeztek
Ezzel a "független-nem független" dologgal szerintem elbeszéltek egymás mellett. Mégpedig innentől kezdődően:
"
- Ezt Telenornál vásárolt példányra is lehet alkalmazni vagy csak gyárilag függetlenre?
- Igen, a Telenornál vásároltnál is jó. Ott is elvileg függetlenül árulták. Láttam 4 darabot, mind a 4 független volt. Nem szórakoztak vele, hogy belepiszkáljanak."Te a telefon függetlenségére kérdeztél rá, míg Pistiboy88 valószínűleg arra akart célozni, hogy a Telenor függő telefonok is ugyanazt a rom-ot kapják, mint a gyári függetlenek.
Lényeg, hogy bármilyen rom-ot rátehetsz a telefonra, elvileg mennie kell, max nem lesz magyar nyelv, ha nem európait teszel. Gyáriak közül egyébként a Central Europe verziókat szoktam én is feltenni, nem a Hungary-kat...szintén Telenor teló. A baseband az egyetlen, amivel óvatosan kell bánni, a Telenoros telefon nem működik a 0502, a 0824, és a 1120 bb verziókkal. -
dergander
addikt
Az nvidia már egy jóideje kiadta a TEGRA2 ICS forráskódját [link]
-
Levi941127
senior tag
halljátok tök mindegy hogy milyen típusú MicroSD karit veszek hozzá? mert kinéztem egy A-Data márkájú class10-es, 16Gb-s karit. itt van [link]
-
god992
aktív tag
amúgy én azt vettem észre hogy v20r-el sokkal gyorsabban merülök mint v20q-val, sebeségbeli különbséget egyenlőre nem tapasztalok, olvastam küldföldni fórumokban hogy a v20r a görögöknek szánt v20q. De majd pár nap használat után kiderül mi sül ki belőle, ha nem tetszik visszakerül majd a v20q.
Más, kdz updaterrel visszafelé is lehet frissíteni, tehát R helyett Q-t felrenni vele, mert úgy emlékszem régen ezzel már volt problémám... de lehet az v20ról v10-re ment. KÖSZI
-
válasz
Pistiboy88 #21357 üzenetére
Sajnos nem független. Ez esetben mi a teendő?
Köszi!
-
cyberlaci
tag
Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy lehetne megoldani a gyári fényképezőn ne legyen hang exponáláskor......létezik valami egyszerű megoldás??? Jelenleg a V20q van rajta+root Köszönöm szépen
-
ntomka
nagyúr
válasz
korpicschess #21378 üzenetére
Ebből következik, hogy a CM9 sem lesz teljes értékű addig, amíg ki nem jön a gyári ICS (vagy legalább egy kiszivárgott), mert ők sem tudnak a levegőből nvidia drivert írni.
-
Pistiboy88
aktív tag
válasz
Levi941127 #21381 üzenetére
Hát alatt biztos, hogy fog hozni. De hogy mit, az jó kérdés... Bár most már a sebesség fokozása és az optimalizáció lenne a fő cél. Nekünk meg jöhetne az ics. Akkor lenne tökéletes, de a 4x laumchere kerülhetne erre is. Nagyon, az nagyon jól néz ki.
-
jooker82
nagyúr
válasz
Levi941127 #21381 üzenetére
Valami újdonság biztos csak lesz benne..ami még tovább fokozhatja a telefon jó tulajdonságait...
-
jooker82
nagyúr
válasz
Steelheart2 #21377 üzenetére
Júniustól szeptemberig....De szerintem a 2x-el biztos jobban jársz....főleg,ha hosszabb távra tervezed......Tán még minimális esély az 5.0-ára is lesz....
A gyári 2.3-al nem volt különösebb gond eddig se,leszámitva kissebb GPS hibát,vagy 3G hibát,de ami pl most kijött v20r rom,valósággal megtáltosodott a telefon....és hibátlan....de természetesen vannak jó cm7,cm9 főzött romok is....
-
Steelheart2
őstag
válasz
korpicschess #21378 üzenetére
Ok.De a 2.3 al sincs semmi gáz ugye?Gondolom a gyárival.Vagy érdemesem inkább rootolni és custom romot felrakni?
-
korpicschess
veterán
válasz
Steelheart2 #21377 üzenetére
Q2-re ígérték. Ha NVIDIA kiadja a forráskódokat, akkor CM9 is teljes értékű lesz, de jelenleg nem tudják így megoldani a hw-es gyorsítást.
-
Steelheart2
őstag
válasz
Levi941127 #21375 üzenetére
Mikorra várhato az ICS a telora?
-
peter_27
aktív tag
válasz
Steelheart2 #21372 üzenetére
Igen érdemes lecserélni. [link]
De csak használt 2x-re, mert a jelenlegi használt 2x árak, és a használt galaxy s árak között 5-15 Ft a különbség, és ennyiért találni még garis 2x-et. Újra nem mert átlag 85-90e Ft egy új 2x, és ennyiért már árulnak használt galaxy S II.
2x-re az ics be van ígérve de nem lehet tudni mikor adják ki. Gyanítom, hogy előbb lesz napi szinten használható CM9 (ics) mint gyári. -
Levi941127
senior tag
válasz
Steelheart2 #21374 üzenetére
Ja, jólvan, tényleg félreértettem. én ajánlom hogy cseréld le
-
Steelheart2
őstag
válasz
Levi941127 #21373 üzenetére
Szerintem félreértettél.Nekem Galaxy s-em van és lecserélném 2xre.Mivel a samsungra sincs hivatalos ICS az nagyon nem zavar.
-
Levi941127
senior tag
válasz
Steelheart2 #21372 üzenetére
szerintem ne, mert mire kijön erre az ICS, azzal már nagyon jó lesz
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Érdemes erre a telora lecserélni a Samsung Galaxy S-t?Köszönöm.
-
válasz
Köszi!
Még két kérdéssel zavarnálak: itthon csak Telenoros kártyám van, meg tudom nézni vhogy független-e? Valamint ez a Windows Enabler honnan érhető el? -
válasz
Balázs1986 #21342 üzenetére
emil ment
-
jooker82
nagyúr
válasz
Balázs1986 #21366 üzenetére
Ezeket én is kitöröltem....
A 4GB-os fájlkorlátot,még továbbra se lehet kijátszani a micro sd-k esetén?? Ráakarnám tenni a halálos kitérő 3-at MKV-HD-ba,de 4,5 GB ,igy nem engedi..semmilyen megoldás nincs a daraboláson kivül?? -
Balázs1986
őstag
Na végül újrapakoltam a v20o + saját patch csomag kombót, utóbbiba integrálva a v20q mms.apk-ját (persze az ikont kicseréltem azért kékre...
) az előző (v10d-ből szedett) helyére, mivel az ha sokat használtam egyhuzamban, fc-zett gb alatt.
Ebből kifolyólag most tudok listát csinálni, milyen gyári alkalmazásokat pucolok ki reflexből telepítés után Titanium-mal:
- Alkalmazások
- Biztonsági mentés
- Car Home (ebből 2 is van TB szerint)
- F-Secure
- LG PC Suite
- On-Screen-Phone
- RemoteCall
- SNS
- Yahoo News
- Zene 4.0.9 (az újabbik Zene)
- a live wallpaper-ek legjavaKereken 20-ra jött ki az eltávolítottak száma nálam.
Még a DRM Services-en filózok, lehet azt is kilövöm majd. -
jooker82
nagyúr
válasz
Pistiboy88 #21362 üzenetére
Nekem is tetszik a v20r,még mindig....Azt a kernelt,hogyan és mi helyett kell feltenni?cwm-mel??
-
jooker82
nagyúr
válasz
powered #21354 üzenetére
Nézd.....innen szedd le az egész packot....csomagold ki... és lesz benne A mappa,amiben van egy B mappa...
Ha 32bites rendszert használunk, a 3-as, 7-es lépés nem olyan fontos, de mivel nem árt, ha megcsináljuk, ezért ajánlatos szépen minden lépésen végighaladni, 64bites rendszernél kötelező! Én 64 bites rendszerrel kihagytam a 3-as 7-es lépést...
1. Telepítsük a letöltött B2CAppSetup nevű programot, ez a hivatalos LG frissítő szoftver!
2.Majd telepítsük az msxml.msi nevű fájlt! Ez a B mappába ban..azaz a belső mappában
3. Töröljük ki az mfc42.dll fájlt a kitömörített fájlok közül! (Mivel gondot okozhat 64bites rendszer esetén)
4. Vegyük ki az aksit a telefonból, majd miközben a Hangerő le gombot lenyomva tartjuk, dugjuk rá az USB-t (ha megjelent az S/W Upgrade szöveg a telefon képernyőjén, el lehet engedni) és várjuk meg, míg a gép telepíti a szükséges drivereket!
5. Nyissuk meg a Windows Eszközkezelőjét (Saját gépre jobb klikk/Hardver fül/legelső gomb az Eszközkezelő) és a Modemeknél jobb klikkel kattintsunk az "LGE Mobile USB Modem"-ra és tiltsuk le azt!
6. Indítsuk el a KDZ_FW_UPD. fájlt rendszergazdaként! ez az A mappába van...
7. Indítsuk el a Windows Enabler.exe fájlt(B mappa) rendszergazdaként! A tálca jobb alsó sarkában, a Windows Enabler ikonra kattintva aktiváljuk azt!
8. A KDZ Updaterben válasszuk ki a korábbiakban letöltött .kdz fájlunkat! A Type
DMA-n a mellettwe levő pedig DIAG-on legyen
9. Kattintsunk a "Launch software update" gombra (Első klikkre csak aktívvá válik, második klikkel pedig elindítja a procedúrát)!
10. Hagyjuk, hogy tegye a dolgát! Ne kattintgassunk rá, akkor sem ha az ablak azt írja, hogy a program nem válaszol, előbb utóbb látni fogjuk, ő a háttérben dolgozik! A Log-ot nem kell figyelembe venni, valószínűleg tele lesz hibaüzenettel, de az nem baj.
11. Várjunk amíg a telefon újraindul, és megjelenik az LG logo a képernyőn! Általában ez pár perc, tehát ha 10-20-30 percig nem történik semmi, akkor valami nem jó, valószínűleg el sem kezdte, és csak vár a program, ilyenkor le kell húzni a gépről, újraellenőrizni mindent, esetleg másik USB csatlakozóval, vagy másik Windows-al!
-
powered
tag
válasz
Win 7 64 bit! Tehát a fő hibám hogy be se tudom tallózni a kdz file-t mert usbre kapcsolás után kattan a win hogy észleli , de ennyi..
1x sikerült de akkor meg az írt hibám volt
szerk. : na megvan sikerült betallózni a hiba oka, hogy törölve volt mfc42.dll nevű file. Most remélem le megy az update.
szerk 2: viszont megint Mod uptestex mfc müködése leállt! xDD -
Pistiboy88
aktív tag
válasz
OPiiPO #21351 üzenetére
Igen, a Telenornál vásároltnál is jó. Ott is elvileg függetlenül árulták. Láttam 4 darabot, mind a 4 független volt. Nem szórakoztak vele, hogy belepiszkáljanak.
powered: Windows 7? 32 vagy 64 bit? Mert 64 bit-el kapcsolatban nincs tapasztalatom, azt tudom, hogy 32-n megy. Kb fél éve havernak tudom,hogy 64 biten nem ment. Valamelyik postba a blogomon írtam is azt hiszem. Volt már, hogy nekem is ment elsőre, de volt, hogy csak 4-5-ik alkalommal. De igaz, nekem nem ezt a hibát dobta ki. Nem tudom mitől függ, de azt vettem észre, hogy elég kényes a KDZ. Majd utána nézek, hogy mi miatt dobhatja ki azt a hibát.
-
powered
tag
válasz
Levi941127 #21355 üzenetére
Nekem nem elérhető!
Mintha nem érzékelné a telefont! -
powered
tag
válasz
Pistiboy88 #21349 üzenetére
Kezd el durranni az agyam
Elkezdte az updatet , de valami program leállt(mod uptestex mfc application) ezért nem sikerült. Most meg nem tudom betallózni a file-t , nem engedi, mikor rá dugom az usb-re kattan egyet a win, de a tallózás szürke marad
ilyenkor wtf? -
Balázs1986
őstag
válasz
OPiiPO #21350 üzenetére
ES file explorer -t. Be lehet fele járni az egész telefont, kezeli a hálózati megosztást, fel tud mászni ftp-re, stb. Teljesen jó kis app
Közben kimentettem egy leszedtem egy v20q zip-et, kiszedtem belőle az mms.apk-t, be is másoltam, appdrawerből el is indul, de a launcher valamiért nem teszi be alul a dockbar-ba, most még azzal küzdök -
válasz
Pistiboy88 #21345 üzenetére
Ezt Telenornál vásárolt példányra is lehet alkalmazni vagy csak gyárilag függetlenre?
-
válasz
Balázs1986 #21342 üzenetére
Milyen fájlkezelőt ajánlassz?
-
powered
tag
6. Várunk, míg a driverek települnek
itt tartok már vagy 10 perce ezt irja ki : S/W upgrade ..please wait while upgrading
ez mennyi idő? remélem nem fagyott be -
powered
tag
válasz
Pistiboy88 #21345 üzenetére
Nagyon köszi! Meg is csinálom nemsokára! THX
-
powered
tag
válasz
Pistiboy88 #21288 üzenetére
Thx!
Amugy rootolva van a telefonom, viszont a kdz file-t nem tudom betallózni a rom managerrel.
Hogy is van ez akkor? Pont a végét sietted el ,ami fontos lett volna
peace -
jooker82
nagyúr
válasz
Pistiboy88 #21339 üzenetére
Lehet egy factrory reset kellett volna nekem?? mert nekem azért ennyire nem jó az aksi...bár folyamatos 3G,max fényerő....játék,wifi youtube is volt....de vélhetően már lemerült volna,ha nem teszem töltőre...[Itt a v20r kdz...] vagy itt
-
Rotate
veterán
válasz
Pistiboy88 #21339 üzenetére
ha megvetted az előzőt akkor csak ingyen frissítés lesz
-
Pistiboy88
aktív tag
válasz
jooker82 #21337 üzenetére
Én mindig álló módban írok. Nekem sokkal kényelmesebb. Persze van akinek a fekvő mód a jobb.
Ha már írás. A SwiftKey béta nagyon jó. Az előzetes szerettem de ez sokkal kényelmesebb remélem ha kijön a teljes elég lesz csak frissíteni.
Akku meg még nagyon jól bírja. Tegnap este óta 76% kB fél óra beszélgetésel. Szerintem két napot is el fog menni, de nem akarok ennyire optimista lenni. -
Rotate
veterán
válasz
ntomka #21336 üzenetére
én pár hónap után most tértem vissza SmartKeyboardról SwiftKey-re, és azt kell mondjam a szókínálat, szótárak jobbak jobban működnek Swiftkey-n, viszont Smart-al is remek írni, és valamivel kevesebb a rendszerigénye
főleg a fent linkelt Cobalt skin miatt tértem vissza a Swiftre, gyönyörű
-
jooker82
nagyúr
válasz
maxcool #21332 üzenetére
A 2x-re lesz ICS,csakhát ehhez idő kell
De a mosatani 2.3-al is nagyon gyors...
nekem pont most lesz egy éves és még egy karcolás sincs,se az elején,se a hátulján,plusz a gyári fólia is rajta van még....pedig,egy percig nem volt tokba......Szóval nagyon strapabíró...
A motonak biztos tudod,hogy nincs supportja itthon,igy inkább ezt a 2x-et vedd szerintem...Mellesleg az IPS kijelző is jobb,mint ami az atrixba van... -
maxcool
csendes tag
Hali!
Mi a véleményetek a motorola atrixról?
Van olyan gyors mint a O2X? (és lesz még ezekre ICS frissítés?)
A két telefon közül melyik miben erősebb és miben gyengébb?
Lehet ezeknél ennyi pénzért jobb vétel?
(a Motorolához mennyibe fájhat 1 lapdock?) -
Rotate
veterán
válasz
Levi941127 #21328 üzenetére
de az Swype stílusú nem? olyan húzogatós
aztán sosem fogom megszokni
-
válasz
Balázs1986 #21322 üzenetére
Még V20L-t használok, megmondod honnan, akkor leszedem és átküldöm.
-
Rotate
veterán
válasz
jooker82 #21326 üzenetére
most a Swiftkey X 3 betáját használom, kiadták kipróbálásra, és nagyon állat, alig várom, hogy legyen full
eszméletlen jól néz ki a Cobalt skinnel
katt a képre, mellékeltem az apk-t, hogy ki tudd próbálni, májusig ez használhatod is ingyen, aztán meg majd kijön az egész és meg tudod venni
van benne millió beállítás, mailekből, smsből, twitterről is tud tanulni a beírt szavaidból, és remekül kitalálja mit akarsz írni, és felkínálja a szót, és közben meg tanulja meg az új szavaidat... ennek van az egyik legjobb szótára
-
Rotate
veterán
válasz
jooker82 #21323 üzenetére
használj más billentyűzetet... a gyári a legtöbb gyártónál szar, és alig tud valamit... Swiftkey X és Smartkeyboard Pro ez a 2 legjobb hagyományos billentyűzet szerintem, és ha Swype stílusút akarsz abból is van egy csomó... a legtöbbjük kevesebbet is eszik mint a gyári, illetve jobban reagál
-
jooker82
nagyúr
válasz
Balázs1986 #21322 üzenetére
A zeneljátszó az egy fejhallgató ikon,kis narancssárga beütéssel,lehet ismered.... ha megnyitjuk,akkor ICS szerű a kezelőfelülete....
a billentyűzet az a régi... -
Balázs1986
őstag
Valaki kérte a gyári Clock Weather Widget-et. Kimentettem az enyémet, innen szedhető (kisebb magyar településeket is ismerő verzió)
Én viszont kérdezném, hogy a v20q ill. v20r -ben a hagyományos lg billentyűzet van, vagy az a grafit-narancs, mint ami a v20o-ban is? Ha a hagyományos, akkor kérnék szépen egy v20q vagy v20r mms.apk -t. Vagy, ha valaki még használ v20l-t, akkor onnan is jó. Köszönöm!
jooker82: A Biztonsági Mentést még kiszedheted, az is szokott a háttérben futni feleslegesen.
Gyári új zenelejátszó? Ha nem ugyanaz a bénaság, mint ami a v20o-ban is van a hagyományos gyári mellett, akkor azt is kérném szépen
Köszi
-
-
jooker82
nagyúr
válasz
Pistiboy88 #21318 üzenetére
a smart share,meg a remote call?? azok kellenek?? én a régi zenelejátszót is töröltem...az új gyári sokkal jobb
-
Levi941127
senior tag
válasz
Pistiboy88 #21318 üzenetére
nah végre sikerült is
köszönöm a segítséged
-
Pistiboy88
aktív tag
válasz
Levi941127 #21314 üzenetére
Jaja, az gond lehet, mivel elősször kibontja a kdz csomagot.
jooker82: Az f-secure az vírusírtó igen, azt nyugodtan töröld le. Nekem maps sem kell, on screen phone sem. Digitális ébresztő óra sem, egy live wallpaper sem. Hűha, már nem tudom tényleg, miket töröltem még le... :S
-
spacer
aktív tag
válasz
korpicschess #21315 üzenetére
Új kernel fenn, de változás nincs.
-
jooker82
nagyúr
válasz
Pistiboy88 #21312 üzenetére
kitöröltem jónéhány cuccot és máris 198MB szabad hely van.és eléggé meggyorsult a telefon......Az on screen phone,meg a car home,az nem befolyásolja a működést?? vmilyen securityt is kitöröltem,gondolom az a virusirtó....
mit érdemes még kitörölni ami sokat zabál?? van erről leirás?? -
korpicschess
veterán
válasz
spacer #21309 üzenetére
Nem kell.
wipe cache & wipe dalvik cache esetleg, de elvileg vadonka installere megcsinálja, de ártani nem árt.
A kernel xda-s témája.
Letöltés innen. -
Levi941127
senior tag
válasz
Pistiboy88 #21312 üzenetére
már el is jutottam odáig, de most valami runtime error-t ír ki és kilép a kdz telepítőből kb 10 perc után, de a telón nem jön be az Lg logó...a kdz.exe fájl-ra hivatkozik a hibával kapcsolatban és még valami abnormal terminal izét ír ki...lehet az a baj hogy kevés hely van a C meghajtón? alig 500Mb...de a frissítés közben lemegy 16Mb-ig
-
jooker82
nagyúr
válasz
Pistiboy88 #21310 üzenetére
törölném a titaniummal a cuccokat,de mért indul újra a telefon??
-
Pistiboy88
aktív tag
válasz
Levi941127 #21311 üzenetére
Ha fent vannak az LG driverek akkor windows enabler elindít, majd aktiválod, hogy on legyen. Ha megvan elindítod a kdz-t, majd teló hangerő le és rádugod. Utána tallózás gombra vagy 2 katt, megnyílik a mappa, betallózod, majd launch software update egy katt,másodikra aktív és már csinálja is.
Linkeltem feljebb, ott a leírásom. Úgy működik. Teszteleve Xp, Win7...
-
Levi941127
senior tag
válasz
Pistiboy88 #21310 üzenetére
XP van fennt, de ha megnyitom a kdz updatert akkor nem tudok semmire se kattintani, nem tudok fájlt tallózni, minden szürke
-
Pistiboy88
aktív tag
válasz
Levi941127 #21308 üzenetére
Milyen oprendszered van? Ha windows XP akkor nem kell rendszergazdaként futtatni.
-
spacer
aktív tag
válasz
korpicschess #21306 üzenetére
Gondolom akkor full wipe is kell...
Egy linket tudnátok dobni?
-
Levi941127
senior tag
válasz
Pistiboy88 #21305 üzenetére
köszi, most pedig az a bajom hogy nem tudom rendszergazdaként megnyitni a kdz updatert, mert ha kiválasztom hogy futtatás rendszergazdaként, akkor nem írom be a jelszót, mert elvileg nincs is jelszóval védve, de mégis azt írja ki hogy hiba, mert üresen hagyott a jelszó rublika
-
tibi.234
tag
válasz
Pistiboy88 #21305 üzenetére
köszi
-
Levi941127
senior tag
Hali, valaki segítene, olyan problémám akadt hogy amikor kdz frissítést szeretnék végezni, akkor nem csinál semmit a teló amikor akksi nélkül Hangerő fel gombot nyomva rádugom a gépre
-
tibi.234
tag
a KDZ proginál mit kell kiválasztani a Type-nál? mert nincs olyan h gsm.
-
spacer
aktív tag
válasz
Pistiboy88 #21300 üzenetére
kang féle cm7
2.3.7-es
kernel: 2.6.32.55
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB White
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest