- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
válasz
Beaumont #35457 üzenetére
Mindet tiltsad le..Beállitások-alkalmazások-felül jobbra húzva az összes és ott abc rendbe vannak téve..Katt a nem kellő programra és letilás..80%-át le lehet tiltani..és újraindulás után se old fel..
persze a billentyűzetet,beállitásokat ne,vagy ha gmailt kapsz,facebookozol,akkor a Google szolgáltatásokat se,de olyat,h drm service,meg térkép ..stb,ezeket nyugodtan..ez felér egy root utáni törléssel és még külön program se kell hozzá,amu ugye,alapból zabál..
-
jooker82
nagyúr
Ti,mamagájok vagytok??
-
jooker82
nagyúr
válasz
buktagt540 #34676 üzenetére
Akkor ezt fotózd már le légyszives,ha neked gyári ICS van..Csak annyit,h áthelyezés...
-
jooker82
nagyúr
válasz
buktagt540 #34673 üzenetére
De olyat sem lehet....
-
jooker82
nagyúr
Nektek ICS-ben lehet külső sd-re telepiteni appokat?? Vagy azt már egyik ICS-el rendelkező telben sem lehet??
-
jooker82
nagyúr
Sziasztok
Azt,hol lehet beállitani,hogy ne a belő memóriára telepitsen,hanem a micro sd-re?? -
jooker82
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #34050 üzenetére
Arra a hozzászólásra,te is reagáltál....2 sorral alatta Nem túl meggyőző,hiába is próbáltad szépiteni...Ha van rá megoldás akkor nem használnák sokan 2.3-al... Egy 512mb ram-ost még meg is érteném,mert bizonyos esetekben sok az ICS neki,nade 1GB rammal,nevetséges...
Ja volt, 13 hónapig 2x-em,2.2-vel,meg 2.3-al használtam,nekem semmi baja nem volt,ha még 10hsz-en kersztül szidod,akkor se..
az antutuval én se szoktam foglalkozni,de valamelyest rálátást ad,h mi is a telefon ereje.. -
jooker82
nagyúr
válasz
Rickenstein #34048 üzenetére
1GB rammal egyáltalán nem szabdna röcögnie.......
-
jooker82
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #34045 üzenetére
Ja,hogy ezért,meg az alatta levő 4-5 hsz-ért látom neked is lassabb,meg akad,meg jobban melegszik az ICS,mint a GB.... szóval kiadja a sony az ICS-t,meg JB-t,de használhatatlan....Mindenki visszateszi a 2.3-at..
Köszönjük Emese!!!nézd meg az L9-et semmi baja ICS-el...pedig nem erősebb,mint a P,sehol egy akadás,vagy lagg..
-
jooker82
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #34045 üzenetére
És akkor mért nem az ICS-el használod az xperiát??
-
jooker82
nagyúr
válasz
Joczika #32941 üzenetére
El lehet tüntetni...beálllitások- alkalmazások,-felül összes- és google search(keresés) letilt... Érdemes ott pár dolgot,amik feleslegesen futnak letiltani...Ezzel ramot nyerhettek..
Viszont a google helyére semmit nem tudtok berakni,meg a + jelet se lehet eltüntetni...legalábbis gyárilag.
-
jooker82
nagyúr
-
jooker82
nagyúr
válasz
Balázs1986 #29733 üzenetére
A google által kiadott alap verziót,azért rá kell optimalizálni a hardverre...Nem csak annyi,h ráteszik és kész...Itt csak annyival lesz egyszerűbb,h nem kell saját kezelőfelületet késziteni és optimalizálni... azzal megy el a sok idő..
-
jooker82
nagyúr
válasz
gabe96 #29482 üzenetére
Függetlenre is jó a v20Q,meg S...De ha a telefonod ázsiai,már nem biztos,h jól működik rajta ez a 2 rom...Itt a firmware list,nézd meg,h milyen régióból való a telefonod és az adott romot tedd fel hozzá...
Az L7-nél is volt olyan,h a téseknek pl a független olasz rom nem működött jól... -
jooker82
nagyúr
válasz
peter_27 #29487 üzenetére
Hidd el,h engem sim fizet az LG semmiért,azt se tudom,hol a székházuk...
De ugyanúgy részese voltam a 2.3 várásának,mint ti itt az ICS várásnak és mégse akadtam ki sose,mondjuk nekem remekül működött a 2.2-vel is...
Telefont meg nem csak azért lehet eladni mert hibája lett,v megunjuk...A 4x-em,ha lehet 2 fokkal még jobb,mint a 2x,de ezt is el fogom adni még lehet ebbe az évbe...
Eddig sose estem csapdába,ez a 6. LG-m... -
jooker82
nagyúr
válasz
zsolnai25 #29432 üzenetére
Nem gáz ez a telefon egyáltalán,én jó 1 évig használtam és 1 fagyáson kivül semmi baja nem volt...Netezni meg játszani szépen lehet vele...Még a mostani 4x-em sebességét is megközeliti,pedig ez se a már támogatott 4 magtól gyorsabb.... ugyh,ha csak netre meg játékra kell,vegyed nyugodtan..Itt most pár vki fel van húzva,mert késik az ICS...pedig lesz rá,mert koreába már kiadták...
Ja és én mindvégig gyári rommal használtam,a legutolsó a v20r volt,na ott már végképp semmi hiba....Az,h ki milyen és mennyi hülyeséggel pakolja tele,az már saját felelősség...tisztába kell lenni h csak 512Mb ram van benne...tehát 100 appot nem bir el.... -
jooker82
nagyúr
válasz
Psychonaut #29395 üzenetére
akkor tette közzé a sajtó,én már júniusban leszedtem...
-
jooker82
nagyúr
úgy emlékszem tavaly is hamarabb kijött a koreai 2.3,mint az eus... Vissza kellene nézni,mennyivel jött hamarabb és most is rászámolni annyit...
-
jooker82
nagyúr
válasz
Levi941127 #28118 üzenetére
És az SGS-el meg DHD-val miújság??régi teló,de ugyanaz a hardver mint a Black és 10x annyit adtak el belőlük...
A black mégis megkapja...itt csak egy teló lett elcseszve a 2x és nem azért mert későn jönnek a frissitések,hanem mert elieinte használhatatlan volt,te még akkor nem voltál itt..Azóta vettem l7-et és 4x-et ég és föld,a support is meg a megbizhatóság is... az L7-re már v a 8. frissités jött pár hónap alatt és semmi hibája,ugyanigy a 4x is...
szóval 1 teló miatt nem kellene leirni egy gyártót...
minden gyártónál voltak ilyenek,csak te most pont ezt a készüléket használod... -
jooker82
nagyúr
válasz
Levi941127 #28109 üzenetére
Jövő hét szerdán lesz a G bejelentése,hátha mondanak vmit...
-
jooker82
nagyúr
válasz
Psychonaut #27517 üzenetére
Mondjuk,ez tényleg érdekes lesz,a szifon 5-ről felbukkant képek egy az egyben hasonlitanak erre...Ellenben,ha az van,mint az S3,előtti mizéria, akkor tárgytalan..
-
jooker82
nagyúr
válasz
dergander #27371 üzenetére
Nem mindent lehet ám erőből megoldani,wifi,gps,hivás minősége,zene minősége, kamera és ezekben minden jó a 4x... tény,h az 1GB ram sokat dob az optimalizálás segitségében,de láttunk már döcögni más hasonló telót...
Tzsolesz.A legjobb, ismerősnek,aki kevésbé ért hozzá....
Úgy 50-60-ért is el lehet sózni...
-
jooker82
nagyúr
válasz
Levi941127 #27374 üzenetére
Gondolom,h csak az árduplája,ami visszatart....
-
jooker82
nagyúr
válasz
Levi941127 #27368 üzenetére
Én is néztem a hétvégén,h egy db eladó 4x sincs....de nem csoda,ritka jó dolgot dobott ki ezzel az LG....Az első pontod az igaz,a második az csak félig meddig,mivel bár itt valóban nincs túl sok tulaj,azért összeségébe jól fogyik. A ténékl már többször is volt készlethiány,legutóbb is 200-an adtak le rá rendelést...Itt is volt aki csak egykét kérdésért futott be,de hibát még senki nem tapasztalt..
-
jooker82
nagyúr
válasz
Levi941127 #27301 üzenetére
A múlthéten vettem..Zsír teló,egészen más,mint a 2x....nagyon stabil.
-
jooker82
nagyúr
válasz
Levi941127 #27298 üzenetére
akkor csak jól tudtam én....
-
jooker82
nagyúr
válasz
Pistiboy88 #27295 üzenetére
Honnan az info,hogy kedden lesz a G bemutató??
-
jooker82
nagyúr
válasz
Bolond^^ #27246 üzenetére
Felhivtak,v utána közölték,h fizetni kell?? Mert,ha először ingyen mondják,akkor nem kérhetnek pént,csak,ha tájékoztatnak,h ez meg ez van és fizetni kell..
Mellesleg neked semmi baja nem volt a telefonodnak ,igy mirefel mondták azt,h az eséstől lett bajaitt neked kellett volna kiálnod,mégha telefonon keresztül beszélsz velük is...
-
jooker82
nagyúr
válasz
Levi941127 #27191 üzenetére
Eddig még te tudsz róla a legtöbbet...
-
jooker82
nagyúr
Egy kis ICS bemutató,Valamit nagyon jól csinált az LG,belakva is jóval 200mb fölött van a szabad ram...Annak a ramfigyelőnek mi a neve??
-
jooker82
nagyúr
válasz
Rickenstein #27079 üzenetére
A lényeg,h már köszöbön van...
az LG bemutatója nem tegnap voklt,mikor az L9-et bejelentették??
vki irta itt,h holnap lesz... -
jooker82
nagyúr
válasz
korpicschess #27073 üzenetére
Sorry,megörültem és csak pár hszt olvastam vissza,azokba nem találtam erre utaló jelet,igy gyorsan bedobtam,de azóta már végignyálaztam
látom olyan lesz,mint az L7-ben,ugyh jól jártok vele.....
Nekem 3. kernelem van,de ez procifüggő.. -
jooker82
nagyúr
Ha még nem volt....Koreában tölthető az ICS kdz fájl, V30
-
jooker82
nagyúr
válasz
Psychonaut #26290 üzenetére
Én csak a google forditóra tudtam hagyatkozni...
-
jooker82
nagyúr
válasz
Psychonaut #26286 üzenetére
Lehetséges,h még nem,én is a googleval forditottam,de legalább megtudtuk,h az a canadai hir erre a részre alaptalan és,h lesz ics...
-
jooker82
nagyúr
Na, jön az ICS,már koreában updatelhető.... gondolom,egykét hét és meglesz itt is....
Ennyit a sok siránkozásról.... -
jooker82
nagyúr
válasz
Remus389 #25758 üzenetére
Az ICS persze,h jobb,de nekem pl a GB-vel se volt semmi gond,egyszer nem fagyott le...Az SGS-től szerintem igy is előrelépés lenne,ráadásul,ha jól tudom az az ICS-t sem kapja meg...
62-ért lehet kapni a partnerotól bolti garival...minden tartozékkal...És ez legalább össze van rakva,meg a kijelző is szinhű..
Mennyiért tudnád az SGS-t eladni??Amúgy még erre reagálva:"LG 2X GB-jéről nem hallottam jókat"
Szerintem,te sokat jártál a melyik okostelefont vegyek c topicba... Na ott fele banda még nem is látott 2x-et,de ők horják le legjobban... -
jooker82
nagyúr
válasz
korpicschess #25701 üzenetére
Sokan automatizálva vannak,rögtön be kell irniuk valamit a cikk és hozzászólások elolvasása nélkül...
-
jooker82
nagyúr
"Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste!
Az internetes oldalakon meghirdetett információ nem Magyarországra vonatkozik. Ha történne változás a P970 modell ICS frissítésének tekintetében, akkor ezt cégünk, az LG Electronics Magyar Kft., haladéktalanul meghirdeti.
Magyar LG állásfoglalása."Tehát,csak az LG áltak facebookon közölt hivatalos infonak szabad hinni ezután...
-
jooker82
nagyúr
válasz
mrlujoak #25686 üzenetére
Hidd,el,ha itt tegnap nem kezded kavarni az állóvizet,oda egy szót nem irtam volna...múltkor is csak azért irtam a pár hsz-t a sonys topicokba ,mert 3 napra kitiltattál...Amúgy engem baromira nem érdekelnének a sonys hirek... de sajnos rákényszeritel,h néha benézzek...Te tudod..
Érted már...??Zlika: ebből már sejtheted....
Amúgy ez egy nyugodt topic volt..flamelés terén... igy itt nincs szükség feszültégkeltésre.... ha ez vkinek nem világos,akkor megyünk a modkerbe... -
jooker82
nagyúr
"Vissza is irt az LG:
"Magyarországra vonatkozóan nincs ilyen jellegű információnk, a tervek szerint várható frissítés."" -
jooker82
nagyúr
válasz
bull84ghia #25545 üzenetére
Na ezaz...3 app már megis akasztaná és a belakásról ne is beszéljünk...
-
jooker82
nagyúr
válasz
bull84ghia #25540 üzenetére
Nem erről irnak a topicban....de mindegy....
-
jooker82
nagyúr
válasz
bull84ghia #25537 üzenetére
Nézd meg,h pl miket irnak az ICS műlödésről.... mellesleg JB törölve a 2011-es modelleknél,eddig tartott a lendület..
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest